Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ληστές χτύπησαν γνωστά μαγαζιά του Μοσχάτου

Σήμερα (16/3) τα ξημερώματα, άγνωστοι με βαριοπούλα έσπασαν την βιτρίνα στα οπτικά "Αμουργιανός", στην λεωφόρο Μακρυγιάννη 135, κοντά στον ηλεκτρικό του Μοσχάτου.

Παρόμοιο κρούσμα έγινε και προχθές τα ξημερώματα στο ανθοπωλείο "Κουμαριάς" (Μακρυγιάννη 50), όταν άγνωστοι και πάλι έσπασαν την βιτρίνα του ανθοπωλείου.

Η λεία των ληστών και στις δύο περιπτώσεις είναι άγνωστη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα χρίζει αντιμετώπισης από τους υπεύθυνους είτε πρόκειται για την Πολιτεία είτε για τον Δήμο. Τα μαγαζιά υποφέρουν και τέτοια περιστατικά τα οδηγούν πιο γρήγορα στην καταστροφή.

(Πηγή: Μοσχάτο - Ταύρος Life)

5 σχόλια:

  1. na epistrepsei to astunomiko tmhma tou mosxatou, ekei pou vriskotan!!! gt alliws, de prokeitai na alla3oun kai polla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο θράσσος όμως...απροκάλυπτα στον κεντρικό δρόμο του Μοσχάτου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. stimena einai ola paidia......xipnate.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε νομιζω οτι η λυση ειναι να επιστρεψει το τμημα,οι περιπολιες ιδιες θα ναι,δε μπορουν να βρισκοντε και να φυλανε καθε μαγαζι του μοσχατου ολη μερα,μηπως ειναι καιρος εμεις οι πολιτες να παρουμε τα μετρα μας και να ασφαλισουμε τα μαγαζια μας???να βαλουμε επιπλεον καγκελα η΄στορια εξωτερικα για να προστατεψουμε τα καταστηματα μας και τα εμπορευματα μας.μη τα περιμενουμε ολα απο τους αλλους ας κουνηθουμε λιγο απο τη καρεκλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε ανωνυμε 9:07,,αυτη θεωρεις την καλυτερη λυση;;να βαλουν καγκελα και στορια τα μαγαζια;Ναι αυτη ειναι μια ιδεα,,αλλα δεν θα εμποδισει κανενα κλεφτη να πετυχει το σκοπο του...Σαν παλια κατοικος Μοσχατου οσο ηταν το τμημα στη Μακρυγιαννη,,το θεμα με τις ληστειες δεν ηταν τοσο εντονο...Απο την στιγμη που εφυγε ξεφυγε η κατασταση...Το θεμα ειναι ομως να αναρωτηθητε γιατι ο δημος τοσα χρονια δεν εχει κανει κατι γι'αυτο..Οι γνωστες δικαιολογιες οτι δεν ειναι στην δικαιοδοσια τους,,κι οτι εχουν κανει πολλες προσπαθειες,,ειναι τραγικα ψεματα..Εχει αναρωτηθει κανεις οτι στο τελος ολοι θα ειμαστε με τα οπλα;;Θα ειναι πλεον ο μοναδικος τροπος να προστατευσουμε την σωματικη μας ακεραιοτητα και τις περιουσιες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή