Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

E-mail αναγνώστη

Λάβαμε ένα e-mail από αναγνώστη μας και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Με αφορμή τη διακοπή της λειτουργίας των συρμών του ΗΣΑΠ απο το τμήμα Ταύρος – Νεο Φάληρο και την αντικατάσταση του συγκεκριμένου δρομολογίου από λεωφορέια της ΕΘΕΛ της γραμμής Χ6 θελω να καταγγείλω ενα γεγόνος που γίνεται συστηματικά.
Τα διπλά λεωφορεία που διασχίζουν την οδό Ελ.Βενιζέλου (πρώην ΓΡΑΜΜΟΥ), κινουνται με υπερβολικές ταχύτητες σ’εναν δρομο στενό για τετοιου ειδους βαρεά οχήματα ,χωρίς σήμανση ,χωρις διαβάσεις πεζών και με ιδιαιτερα χαμηλο φωτισμό τις βραδυνές ώρες.Σ’εναν δρόμο που πολλες φορές έχουμε γίνει μάρτυρες σε τροχαία ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ατυχήματα με θύματα κατά πλειοψηφία πεζους αναμεσά τους και μικρά παιδιά.
Ας ληφθουν κάποια μέτρα έστω και αυτές τις τελευταίες μέρες που θα γίνονται αυτα τα δρομολόγια πριν γίνουμε πάλι μάρτυρες ενός θλιβερου συμβάντος.Αλλα αυτά τα μέτρα να ισχύσουν και μετά το πέρας των εκτάκτων δρομολογίων.Καλύτερα κάποιοι να αργήσουν 5 λεπτά να πάνε στις δουλείες τους παρα να θρηνησουμε παλι κάποιο θύμα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Δήμαρχος υστερα απο 24 χρόνια πρεπει να θυμηθεί ότι υπαρχουν κάτοικοι και σ’αυτο το σημείο του Μοσχάτου που εκτός απο υποχρεώσεις έχουν και δικαιώματα.
Με αφορμή το γεγόνος.

ΒΑΓΓΈΛΗΣ Λ.
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΥΓ: Ο Πρόεδρος του ΗΣΑΠ και δημοτικος σύμβουλος Μοσχάτου (συνδυασμου αντιπολίτευσης) εχει να πει κάτι γι’άυτο το γεγονός που εξελλίσεται στον Δήμο του ή ειναι κλεισμένος στη γραφειάρα του και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ψηφοθηρεί λόγω της θέσης που
κατέχει ;;;;

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ BLOGER ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος είχε υποσχεθεί φανάρι στη Γράμμου, όταν οι κάτοικοι εκεί είχαμε κλείσει τον δρομο μετά απο τον θάνατο ενος παιδιού. Μήπως το έχετε δεί εσείς, εγώ όχι! Ο άνθρωπος απλώς δεν ενδιαφέρεται, αν το στριμώξουν καμερες κάτι μπορεί να γίνει..
    --Για να μην αδικούμε και κανένα, ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν είναι πλέον πρόεδρος του ΗΣΑΠ, εδώ και κάμποσους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Edw pantws ws proedro ton anaferei:

    http://www.isap.gr/page.asp?id=49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Polu kala ta lete,alla o k.Spanakhs einai akomh Proedros ston HSAP,toulaxiston mexri polu prosfata sigoura,para thn allagh kuvernhshs.
    Vlepete 8elei napolausei mexri to medouli thn geush ths eksousias mias k meta thn nikh tou Samara oute ki otan ksanaginei kuvernhsh h ND den 8a katalavei kapoio posto me paxulo mis8o.
    Sauto vevaia exei voh8hsei ki h anoxh tou George,ana8ema an exei parei tpt apton patera tou,Papandreou pou xei afhsei polla galazia golden boys na sunexizoun to plousio ergo toys -ths kataspalhshs dhmosiou xrhmatos.
    Vevaia gia na hmaste eilikrinhs h 8hteia tou k.Spanakh krinetai arketa epituxhmenh an eksiaresoume thn voulimia tou na paramenei akoma sthn karekla toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΜΕΤΑ ΤΟ 2007 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΝΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΠΗ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑΥΡΟΥ -ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤ ,ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ,ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ,Α.Σ.Κ.Τ κ.τ.λ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή