Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Νέα απάντηση Ντερέκα στον Δήμαρχο

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου, Θανάσης Ντερέκας, απέστειλε επιστολή - απάντηση, στην χθεσινή επιστολή του Δημάρχου Μοσχάτου, Ταξιάρχη Παπαντώνη. Την δημοσιεύουμε αυτούσια:


Μοσχάτο, 04/08/2010

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Μοσχάτου κ.Ταξιάρχη Παπαντώνη
ΚΟΙΝ: Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Μοσχάτου
Τοπικά Μέσα

Κύριε Δήμαρχε,

Οφείλω εξαρχής να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχω στην επιχειρούμενη από εσάς υποβάθμιση της πολιτικής αντιπαράθεσης και στη διεξαγωγή αυτής με όρους προσωπικής κοκορομαχίας και με τη μορφή ανταλλαγής δήθεν αιχμηρών επιστολών.
Είναι αυτονόητο ότι δεν θα απαντήσω σε χαρακτηρισμούς όπως αυτός του «Μαυρογιαλούρου της πολιτικής». Διότι η απάντησή μου θα ισοδυναμούσε με αποδοχή ενός ευτελούς επιπέδου πολιτικής αντιπαράθεσης, το οποίο όμως με βρίσκει τελείως αντίθετο.

Κλείνετε την επιστολή σας κάνοντας λόγο για «πολίτες που έχουν και γνώση και κρίση». Προφανώς η επιστολή σας δεν προορίζεται να αναγνωστεί από αυτούς τους πολίτες. Διότι όσοι διαθέτουν αυτά τα προσόντα θα θεωρήσουν τελείως αδιανόητο ότι μία λευκή ψήφος πυροδότησε τόσο σφοδρή και εμπαθή δημόσια προσωπική επίθεση σε βάρος μου. Οι πολίτες που έχουν γνώση και κρίση ευχερώς θα αντιληφθούν ότι απλώς αναζητούσατε την ευκαιρία για μία «εφ’ όλης της ύλης» πολιτική και προσωπική επίθεση σε βάρος μου, ευελπιστώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα με πλήξετε ως υποψήφιο δήμαρχο και θα ευνοήσετε τον κηδεμονευόμενο από εσάς υποψήφιο δήμαρχο.

Κύριε Δήμαρχε,

Αυταπατάσθε δημοσίως όταν δηλώνετε πως συμφωνούμε στην ανάγκη ανανέωσης. Για εσάς η ανανέωση είναι προσχηματική. Για εμένα είναι πραγματική.

Ποιος μπορει να πιστέψει ότι επιδιώκετε την ανανέωση επιθυμώντας να συνεχίσετε να ασκείτε τις αρμοδιότητες του δημάρχου μέσω του αντιπροσώπου σας, τον οποίο προορίζετε ως δήμαρχο, δίνοντάς του ως «προίκα» αυτούσια την ομάδα των επί σειρά ετών δημοτικών αξιωματούχων σας, οι οποίοι κατά δήλωσή σας αντέχουν στο χρόνο και τη φθορά και ήδη φωτογραφίζονται ως δημοτικοί σταρ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Κύριε Δήμαρχε,

Δυστυχώς η άκρως μεροληπτική και αντιδημοκρατική στάση σας σε μία διαδικασία εξόχως δημοκρατική, όπως αυτή της ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου, σας αφαιρεί κάθε δυνατότητα να κάνετε μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας.

Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι αντιλαμβάνομαι πως τα ερωτήματα που σας έθεσα δημοσίως είναι δύσκολο να απαντηθούν από τον τόπο των διακοπών σας και στη διάρκεια των διακοπών σας και ότι ήταν πιο εύκολο να συντάξετε ένα κείμενο ανάλαφρου περιεχομένου.

Σας υπενθυμίζω ωστόσο ότι μόλις επανέλθετε στα καθήκοντά σας οι δημότες που έχουν γνώση και κρίση περιμένουν τις απαντήσεις σας στα καίρια ερωτήματα, που αναδείχθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία ήσασταν απών, σχετικά με την υπόθεση της εργολαβίας του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης μας .

Θανάσης Ντερέκας

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου

88 σχόλια:

  1. γεια σου Πρόεδρε προχώρα είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ntereka den thn paleueis!!!!!Ante gia diakopes!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ερώτηση. Αν ξαφνικά ο Παπαντώνης αποφάσιζε τελικά να ξανακατέβει στις εκλογές που έρχονται, οι 3 "δελφίνοι" τι θα κάνανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανασάκης ήσουνα, Θανασάκης είσαι, Θανασάκης θα παραμείνεις. Πως κοιμάσαι τα βράδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή δεν παραιτείται από πρόεδρος (δικαίωμά του;) και παραμένει μέλος της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσεχε Πρόεδρε διότι στο χωριό μου λένε(ο γάιδαρος στα τελευταία του και κλωτσάει και δαγκώνει)μέχρι και αφρούς βγάζει.ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε Πρόεδρε,

    Η ολίσθησή σας σφοδρά συνεχίζεται. Στην επιστολή σας γράφετε για «αντιπρόσωπο» και «δημοτικούς αξιωματούχους». Σας υπενθυμίζω ότι μιλάτε για την παράταξη που ακόμη υπηρετείτε και την παράταξη που σας έχει δώσει την θέση που βρίσκεστε. Προφανώς και αναμέναμε στην δεύτερη αυτή δημόσια επιστολή να διαβάσουμε περί παραίτησης από την θέση του Προέδρου αλλά και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου πράγμα που κάθε έντιμος πολιτικός θα έπραττε. Κε, Πρόεδρε, σας υπενθυμίζω την από 02/08/2010 ανάρτησή μου ‘’γνωρίζω ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι δύσκολο να σνομπάρετε τον Δημοτικό Μισθό, που ταπεινά εισπράττετε κάθε μήνα, αλλά αυτό θα σας έκανε τουλάχιστον κατάντη πιο αξιόπιστο και ηθικό στα μάτια των συνεργατών σας. Η τιμιότητα και η αξιοπρέπεια - πράγμα άγνωστο στο περιορισμένο λεξιλόγιό σας – έχουν αξία ιδιαίτερα τώρα που είστε έτοιμος να δώσετε προεκλογικό αγώνα και προσπαθείτε να πείσετε τους Δημότες Μοσχάτου - Ταύρου για το μεγαλείο της προσωπικότητάς σας αλλά και τις «ικανότητές» σας’’.
    Κε, Πρόεδρε, δυστυχώς οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα αφού άλλωστε ο χαρακτήρας τους διαμορφώνεται από νωρίς. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, συνεχίζετε να πορεύεστε στον καταστροφικό κατήφορο που πρόσφατα ξεκινήσατε και να κουτρουβαλάτε χωρίς να υπάρχει κάποιος κοντά σας να σας το υποδείξει και να σας προστατέψει. Ταπεινά, θα σας συνιστούσα να επιλέξετε μία ηθική μέθοδο προεκλογικού αγώνα που να συνάδει με την δημοκρατική χώρα στην οποία ζούμε αλλιώς θα μπορούσατε να αποσυρθείτε από την υποψηφιότητα του Δημάρχου όσο είναι νωρίς ώστε να μην χάσετε την λίγη αξιοπρέπεια που σας έχει μείνει.

    Με αξιοπρέπεια
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της δημαρχιακής επιτροπής,

    Η ολίσθησή σας σφοδρά συνεχίζεται. Εχουν περάσει τόσες μέρες και δεν βρήκατε λίγο χρόνο να απαντήσατε στα 3 αμίληκτα ερωτήματα που σας έχουν τεθεί. Σας υπενθυμίζω ότι πρέπει να μιλήσετε για την παράταξη που ακόμη υπηρετείτε και την παράταξη που σας έχει δώσει τις θέσεις που βρίσκεστε. Προφανώς και αναμέναμε απαντήσεις και να διαβάσουμε περί παραίτησης από την θέση του αντιδημάρχου και Προέδρου δημαρχιακής αλλά και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου πράγμα που κάθε έντιμος πολιτικός θα έπραττε. Κε, Πρόεδρε, σας υπενθυμίζω την από 02/08/2010 ανάρτησή μου ‘’γνωρίζω ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι δύσκολο να σνομπάρετε τον Δημοτικό Μισθό,την επιπλέον αμοιβή ως προέδρου της δημαρχιακής που ταπεινά εισπράττετε κάθε μήνα, αλλά αυτό θα σας έκανε τουλάχιστον κατάντη πιο αξιόπιστο και ηθικό στα μάτια των συνεργατών σας. Η τιμιότητα και η αξιοπρέπεια - πράγμα γνωστό στο περιορισμένο λεξιλόγιό σας – δεν έχουν αξία ιδιαίτερα τώρα που είστε έτοιμος να δώσετε προεκλογικό αγώνα και προσπαθείτε να πείσετε τους Δημότες Μοσχάτου - Ταύρου για το μεγαλείο της προσωπικότητάς σας αλλά και τις «ικανότητές» σας’’.
    Κε, αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της δημαρχιακής, δυστυχώς οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα αφού άλλωστε ο χαρακτήρας τους διαμορφώνεται από νωρίς. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, συνεχίζετε να πορεύεστε στον καταστροφικό κατήφορο που πρόσφατα ξεκινήσατε και να κουτρουβαλάτε χωρίς να υπάρχει κάποιος κοντά σας να σας το υποδείξει και να σας προστατέψει. Ταπεινά, θα σας συνιστούσα να επιλέξετε μία ηθική μέθοδο προεκλογικού αγώνα που να συνάδει με την δημοκρατική χώρα στην οποία ζούμε αλλιώς θα μπορούσατε να αποσυρθείτε από την υποψηφιότητα του Δημάρχου όσο είναι νωρίς ώστε να μην χάσετε την λίγη αξιοπρέπεια που σας έχει μείνει.

    Με αξιοπρέπεια
    Ο αληθινός Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αληθινέ Δημότη"

    Δε χορταίνεις να τρως τάπες ε; Γουστάρεις! Το μόνο που πετυχαίνεις είναι να αποδεικνύεις ποιου υποψηφίου οι συνεργάτες δε μπορουν να γράψουν ένα κείμενο και ποιου οι συνεργάτες κλέβουν. Ποιος συγκεντρώνει γύρω του αμόρφωτους και κλεφτάκους!

    Αλλά άμα του 'κοβε του αρχηγού σας από τακτική, με την παρουσία που είχε στο κόμμα θα μπορούσε τώρα να είναι τουλάχιστον γενικός γραμματέας, αλλά αυτός είναι ζητιάνος του χρίσματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Πρόεδρε,

    Η χωρίς ίχνος έμπνευση και αξιοθρήνητη συμπεριφορά των εκκολαπτόμενων μιμητών σας , αποδεικνύει για άλλη μία φορά τον πανικό που σας διακατέχει.
    Κε Πρόεδρε, η δεύτερη θέση που μετά δυσκολίας κυνηγάτε (χωρίς να σημαίνει ότι σας αξίζει κιόλας) απομακρύνεται τάχιστα.

    Με αξιοπρέπεια
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗΣ4 Αυγούστου 2010 στις 4:22 μ.μ.

    Κώστα τον βλέπεις πώς βρίζει πόσο εύκολα χρησιμοποιεί τη λέξη κλέφτης γιατί έτσι κάνουν.Σου το έγραψα και σε άλλο σχόλιο βρίζουν, εκφοβίζουν,τάζουν ρουσφέτια και απειλούν.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κε αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της δημαρχιακής επιτροπής,

    Η χωρίς ίχνος έμπνευση και αξιοθρήνητη συμπεριφορά των εκκολαπτόμενων αρχηγίσκων , αποδεικνύει για άλλη μία φορά τον πανικό που σας διακατέχει.
    Κε αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της δημαρχιακής, απαντήστε στα 3 καίρια ερωτήματα για το πολιτιστικό κέντρο γιατί η υποψηφιότητα σας απομακρύνεται τάχιστα.

    Με αξιοπρέπεια
    Ο αληθινός Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αααα θα σας μαλώσω... Εσείς αρχίσατε... εσείς με αποκαλέσατε πρώτος κορόιδο.Ύστερα εγώ δε σας έβρισα... Εσείς κλέψατε ένα κείμενο και όποιος κλέβει λέγεται κλέφτης. Δε σας έβρισα... σας περιέγραψα. Αλλά με συγχωρείτε... ξέχασα ότι στα φιλολογικά είστε λίγο αδύνατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αααα θα σας μαλώσω... Εσείς αρχίσατε... Ύστερα εγώ δε σας έβρισα... Εγώ διόρθωσα και αποκατέστησα την αλήθεια σε ένα κείμενο και όποιος διορθώνει δεν λέγεται κλέφτης. Δε σας έβρισα... σας διόρθωσα. Αλλά με συγχωρείτε... ξέχασα ότι μάλλον εσείς στα φιλολογικά είστε λίγο σκράπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είσαι πρόσωπο ή μαγνητόφωνο; Μαγνητόφωνα θα κατεβάσει στο συνδυασμό του ο Θανάσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι αν είμαι σκράπας στα φιλολογικά τότε εσείς μη χρησιμοποιείτε τα κείμενά μου και σας πουν κι εσάς αμόρφωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κε Πρόεδρε,

    Καταλαβαίνετε νομίζω ότι οι συνεργάτες σας και ειδικότερα ο φίλτατος μιμητής των πάντων, σας προκαλεί κακό, μας προκαλεί γέλιο. Ελπίζω ο κακός αντιγραφέας, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται διορθωτής, να είναι ο τελευταίος τροχός της ελλατωματικής αμάξης σας γιατί σε αντίθετη περίπτωση είστε άξιος της μοίρας σας. Το πρόβλημα είναι πλέον εμφανές.

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κε αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της δημαρχιακής επιτροπής,
    Καταλαβαίνετε νομίζω ότι ο συνεργάτης σας και ειδικότερα ο φίλτατος συγγραφέας των ανακοινώσεων σας ο οποίος αυτοδιαφημίζεται για τις γνώσεις του στα φιλολογικά,σας προκαλεί κακό, μας προκαλεί απίστευτο γέλιο.Ελπίζω ο κακός συγγραφέας,που αυτοδιαφημίζεται για τις γνώσεις του στα φιλολογικά,να είναι η τελευταία τρύπα της...φλογέρα σας γιατί σε αντίθετη περίπτωση είστε άξιος της μοίρας σας. Το πρόβλημα είναι πλέον εμφανές.
    Αλήθεια μήπως βρήκατε λίγο χρόνο να απαντήσατε στα 3 αμίληκτα ερωτήματα που σας έχουν τεθεί για το πολιτιστικό κέντρο?
    Με αξιοπρέπεια,
    Ο αληθινός Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Αληθινός Δημότης αφού έλειψε 3 ώρες, μπας και καταφέρει να γράψει δυο λογάκια τελικά κατέφυγε εκ νέου στην προσφιλή του μέθοδο της κλοπής. Όσο για την αυτοδιαφήμισή μου, τελικά είναι πολύ επιτυχημένη, γιατί απ' ό, τι βλέπω έχετε μουρλαθεί να ψωνίζετε απ' το "κατάστημά" μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσο για το αν είμαι κακός συγγραφέας, αυτό το έχουν κρίνει άλλοι και αρμοδιότεροι υμών, πολύ πριν από εσάς. Εξάλλου όσο κακός και να είναι ένας συγγραφέας, σίγουρα είναι ψηλότερα από έναν αντιγραφέα, διαστροφέα, άπνευστο απατεωνίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι επειδή μας έχετε πρήξει με τα 3 ερωτήματα, θα σας κάνω μια mini επίδειξη των κάποιων ολίγων νομικών μου γνώσεων. Είναι λοιπόν "νομικόν θέσφατον" ότι "ένοχος ένοχον ου ποιεί". Αφήστε λοιπόν τα 3 ερωτήματα, που δεν πρόκειται να σας απαντήσουμε ποτέ όχι γιατί δε διαθέτουμε απαντήσεις αλλά επειδή δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να ανεχθούμε να "απολογηθούμε" σε εμετικούς αυτόκλητους ανακριτές. Δε σας αναγνωρίζουμε για να σας απαντήσουμε. Θα απαντήσουμε στο λαό, και μέχρι τότε εσείς αναζητήστε καταφύγιο γιατί έρχονται κι άλλες καρπαζιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγανακτισμένος Δημότης4 Αυγούστου 2010 στις 7:36 μ.μ.

    Κε Αντιδήμαρχε καί Πρόεδρε δημαρχιακής επιτροπής καί Πρόεδρε παραβατικότητας καί Πρόεδρε περιβάλοντος,ποίος είσαι τέλος πάντων ούτε ό ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τής χούντας δέν είχε τόσα αξιώματα σέ φόρτοσε μέ τόσα (χαιμαλιά)νά σέ κάνει Δήμαρχο, δέν ντρέπεσθε καί εσύ καί ο απερχόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Αγανακτισμένος Δημότης" κατά το παρακρατικό "Αγανακτισμένος Πολίτης" της χούντας. Ρώτα το Μαρέτσικο που ξέρει ιστορία να σε ενημερώσει τι γκάφα έκανες με τη χρήση αυτού του προσωνυμίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κώστα τι σου έλεγα το μεσημέρι? Σου το έγραψα και σε άλλο σχόλιο βρίζουν, εκφοβίζουν,τάζουν ρουσφέτια και απειλούν.κι άλλο δείγμα τους στις 7.04 σου το μεταφέρω οπως τό έγραψαν:όσο κακός και να είναι ένας συγγραφέας, σίγουρα είναι ψηλότερα από έναν αντιγραφέα, διαστροφέα, άπνευστο απατεωνίσκο.ΚΩΣΤΑ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΕΕΙ
    Οσο γιά τα 3 ερωτήματα που τους βάζουμε βλέπεις τη μέθοδο που ακολουθούν.Τη μπαλα στην εξέδρα και έξω από το γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΕΣΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΗ.ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ .ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 7.48 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΡΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο "Αληθινός ή Αγανακτισμένος Δημότης" εξέπεσε σε "Ανώνυμος"... Καλή προσπάθεια να συνηθίσετε το μέλλοντα τίτλο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η λεξούλα "σκάνδαλο" έφυγε απ' τα χειλάκια σας... Το βραδάκι, άμα δεις το Θανάση ρώτα τον κι αυτόν μήπως ξέρει τις απαντήσεις στα "3 ερωτήματα". Σε πληροφορώ ότι τις ξέρει. Αλλά δεν τις λέει, γιατί αν τις πει τότε θα φύγουν και "τα 3 ερωτήματα" απ' τα χειλάκια σας, όπως παλιότερα είχαν φύγει και τα "κέντρα που εκφιβίζουν" απ' τα χειλάκια σας. Μετά να δω τι παραμύθι θα βρείτε να μας τσαμπουνίνετε... Πάντως μετά κολλάνε ωραία "Τα 3 γουρουνάκια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ .ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΑΠΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πήγες και τον ρώτησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΥΤΑ ΠΟΝΗΡΟ ΑΓΟΡΙ ΔΕΝ ΤΑ ΡΩΤΑΝΕ ...ΤΑ ΛΕΝΕ.ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ...ΛΕΜΕ ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θες να σου πω κάτι για να τελειώνουμε; Τις απαντήσεις τις ξέρω. Το λόγο για τον οποίο δεν τις λέω τον έχω αναλύσει σε άλλο μήνυμα πιο πάνω. Σου βάζω στοίχημα ότι από αύριο - μεθαύριο θα υποσταλεί και η σημαία των "τριών ερωτημάτων" όπως ακριβώς χρειάστηκαν δυο τρεις μέρες για να υποσταλούν και οι άλλες δύο ("κέντρα εκφοβισμού" και "σκάνδαλο"). Ο ίδιος ο Θανάσης θα σας πει να την υποστείλετε. Καμμιά φορά νομίζουμε ότι έχουμε πετάξει μια "βόμβα" στον αντίπαλο ενώ η "βόμβα" είναι ακόμα στα χέρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΣΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για τα τρία ερωτήματα δεν ξαναείπες πάντως... Αυτό είναι πρόοδος. Όσο για το ότι δεν ακούτε το Θεό, λυπάμαι αλλά το έχω διαπιστώσει κι εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.ΡΩΤΗΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχεις υπ' όψιν σου ένα θεατρικό του Πιραντέλο με τίτλο "Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε"; Για κάποιο λόγο το τελευταίο σου σχόλιο μου δίνει την αίσθηση ότι είσαι καλό παιδί, γι' αυτό, αν μου επιτρέπεις, θα σου δώσω μια συμβουλή. Μην πιστεύεις αν δεν ερευνήσεις ο ίδιος. Το θέμα των "τριών ερωτημάτων" θα εξαφανιστεί το πολύ σε δύο μέρες. Κράτα στο νου σου το μήνυμα που σου έστειλα στις 8:54. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Δεν έχω παρωπίδες... απλώς τόσα χρόνια στην κοινωνία του Μοσχάτου, ξέρω πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οκ.Δεν έχω και εγω παρωπίδες και καλοπροαίρετα θα περιμένω.Κρατάω στο νου μου και το μήνυμα των 8.54.Σίγουρα θα τα ξαναπούμε έστω και ηλεκτρονικά άν και στην ίδια πόλη ζούμε.Θέλω όμως όπως θα παραδεχθώ το λάθος μου (άν έχω κάνει) να κάνεις και εσύ το ίδιο.Αλλωστε νομίζω για κανένα δεν πρέπει να βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να είσαι βέβαιος ότι θα το κάνω, όπως τελικά κι εγώ είμαι βέβαιος ότι θα το κάνεις εσύ. Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να μιλήσω πολιτισμένα και εύχομαι μετά από αυτή τη μπόρα να μιλάμε πια με άλλο πνεύμα και μόνο για τα ουσιαστικά. Να 'σαι καλά. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για να δοθεί απάντηση στα τρία ερωτήματα έχω την παρακάτω πρόταση :
    Σε ένα τραπέζι να τοποθετηθούν τρία ποτήρια, το ένα με 30 δράμια, το άλλο με 75 και το τρίτο με 100 δράμια ρετσινόλαδο. Για κάθε ερώτημα που αρνείται ο ερωτώμενος να απαντήσει να πίνει από ένα ποτήρι.
    Η απάντησή αυτή είναι εμπνευσμένη από την σημερινή "μαύρη" ιστορική επέτειο της 4ης Αυγούστου με σκοπό να παρακινήσει τους νέους να ψάξουν, να βρουν και να μάθουν που οδηγείται μια χώρα όταν χαθεί η δημοκρατική λογική και επικρατήσει ο φανατισμός και η "ποδοσφαιροποίηση" της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στα τρία ερωτήματα έχει δοθεί απάντηση. Θα το διαπιστώσεις σε λίγες ημέρες, από την απουσία της διαρκούς αναφοράς σ' αυτά. Όσο για το τι θα επικρατήσει θα το διαπιστώσεις επίσης σύντομα. Είσαι πολύ αυτάρεσκος αν νομίζεις ότι μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι την έννοια της Δημοκρατίας. Καταλαβαίνω βέβαια ότι θα σου ήταν εξαιρετικά ευχάριστο και βολικό να μείνει η τιμή των αντιπάλων σου ανυπεράσπιστη. Που ήσουν τόσες μέρες που αλωνίζανε οι κόρακες της μιας μόνο πλευράς; Οι Δημοκρατικές σου ευαισθησίες τελούσαν υπό αναστολή; Το γεγονός ότι εμφανίστηκες όταν άρχισε να αποκαθίσταται η αλήθεια, επίτρεψέ μας να μας γεννά προβληματισμούς. Η μάχη κατά της συκοφαντίας κερδήθηκε κατα. Το ίδιο θα συμβεί και με τη μάχη της ουσίας των ζητημάτων. Μείνε συντονισμένος. Θα ικανοποιηθείς πολύ από την πρόοδο που θα διαπιστώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε μεγάλε 12.33 για πές και σε μένα την απάντηση γιατί διάβασα 40 σχόλια και απάντηση δεν βρήκα πουθενά.Και αν σταματήσει η διαρκής αναφορά σημαίνει ότι δόθηκε απάντηση?Απαντήσεις συγκεκριμένες όχι αερολογίες που διάβασα πιό πάνω σε σχόλιο κάποιου άλλου.Δε δίνουμε απαντήσεις λέει για να μην απολογηθούμε σε αυτόκλητους ανακριτές.Σας συχάθηκε ο κόσμος ρε πείτε την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εγώ λοιπόν σου λεώ αερολογίες (δίκο μου είναι και το σχόλιο στο οποίο αναφέρεσαι) και δεν πρόκειται να σου απαντήσω. Εσύ υποθέτω ότι δεν είσαι αερολόγος σαν κι εμένα και θα απαντήσεις στις δικές μου ερωτήσεις. Λοιπόν:

    1) Γιατί ο Θανάσης ανακάλεσε σα βρεγμένη γάτα τα περί "κέντρων εκφοβισμού";

    2) Γιατί η λέξη "σκάνδαλο" που έκανε τόσο σουξέ και σας έδωσε τόση ώθηση τις πρώτες μέρες που ανέκυψε το θέμα, εξαφανίστηκε τόσο απότομα από τα κείμενά σας;

    3) Τι θα πρέπει να συμπεράνουμε αν πάψει και η αναφρά στα "3 ερωτήματα";

    Ιδού λοιπόν, μη αερολόγε, θαρρετέ φίλε του Θανάση, πεδίον δόξης λαμπρόν. Απάντησέ μου... Δείξε μου πόσο ανώτερος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Α ΡΕ ΄ΜΑΚΉ' ΣΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Απαντήστε

    ΥΓ Δε με λένε Μάκη.

    ΥΓ Μου έχουν προταθεί πολλές καρέκλες και τις έχω αρνηθεί όλες.

    ΥΓ Τους ρόλους που ήθελα να έχω στη ζωή μου τους έχω.

    Επαναλαμβάνω... Απαντήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι λυπηρό το θέαμα αυτής της δημόσιας σύγκρουσης, αλλά όχι τυχαίο.
    Βασίζεται σε ένα εντυπωσιακό πολιτικό κενό που οφείλεται α) στον κομματικό φορέα που επί μια 25ετία στήριξε το συνδυασμό του αποχωρούντα δημάρχου, β) στις κεντρικές επιλογές, την υποστολή της παραγωγικότητας και τη φυσική κούραση του κ. Παπαπαντώνη την τελευταία 6ετία και γ) την διάλυση της λειτουργίας της δημοτικής πλειοψηφίας ως Παράταξης (κοινοί δεσμοί, συνεκτικότητα, πολιτικοί στόχοι, κλπ, κλπ).
    Η πρώτη περίπτωση είναι και η σημαντικότερη κατά την άποψη μου. Έχει να κάνει με την ανεπάρκεια των τοπικών οργανώσεων ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου, αλλά και με ευρύτερα προβλήματα δυσλειτουργίας του κεντρικού ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο Νομαρχιακής και Περιφερειακής καθοδήγησης, χειρισμού των Αυτοδιοικήτων εκλογών, κλπ. Έτσι έμεινε ελεύθερος ο κ. Παπαντώνης να θεωρεί την εκάστοτε δημοτική πλειοψηφία και το εκάστοτε σχήμα του Συνδυασμού ως δική του υπόθεση και όχι ως προϊόν με πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά. Έτσι δημιουργήθηκαν τα περιθώρια για τέτοιου είδους συγκρούσεις και για την επί της ουσίας διάσπαση (τουλάχιστον στα τρία !) ενός πανίσχυρου Συνδυασμού που εκπροσωπούσε και κάλυπτε τους πολίτες που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.
    Δεν θα πρέπει βέβαια να παραγνωριστεί και η ατομική ευθύνη του κ. Παπαντώνη, ο οποίος δεν κατόρθωσε (ή δεν θέλησε) να δημιουργήσει τις συνθήκες της ομαλής μετάβασης στη νέα εποχή. Γιατί το κυρίως ζητούμενο (μετά 25 χρόνια) είναι η άρθρωση ενός νέου προγράμματος (μακάρι και …οράματος για το νέο Δήμο, και όχι η διαδοχή ως αυτόνομο γεγονός. Κατά συνέπεια η άμεση ή η συγκαλυμμένη παρέμβαση του κ. Παπαντώνη στο ζήτημα του καθορισμού του νέου δημάρχου είναι μια λάθος επιλογή. Παλαιότερα, η ιστορική φρουρά που έχτισε το Συνδυασμό του κ. Παπαντώνη (Μασουράκης, Πίττας, Μπιζάνης, Κώνστας, Παπαδόπουλος και Χαλκίδης) δούλεψαν ομαδικά και με συγκεκριμένο πρόγραμμα για την πόλη με θετικά αποτελέσματα για την πόλη. Το Μοσχάτο άλλαξε τότε και έγινε ένας ξεχωριστός δήμος. Αυτό έπρεπε να γίνει και τώρα. Να στραφεί ο κ. Παπαντώνης στους πολίτες που διαχρονικά στήριξαν αυτόν και το συνδυασμό της Δημοκρατικής Ενότητας. Επώνυμους και ανώνυμους. Να δημιουργήσει συνθήκες παράταξης και ομαδικής παρέμβασης στα δημοτικά πράγματα και μέσα από την δράση και τις οργανωμένες δομές να βγεί δημοκρατικά ο διάδοχός του.
    Αυτά δεν έγιναν και είναι απογοητευτικό ένας δήμαρχος που σφράγισε καταλυτικά την πορεία του Μοσχάτου κάνοντας το υποδειγματικό δήμο να φεύγει όχι τιμώμενος αλλά συγκρουόμενος δημοσία με αμφιλεγόμενα πρόσωπα.
    Αυτά τα βιαστικά και σύντομα, …προς το παρόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Α ναι; Έχει κι άλλο; θα παρουσιάσετε σε συνέχειες το Άρλεκιν "Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Θανάση"; Το αστυνομικό "Τα τρια αμείλικτα ερωτήματα" τέλειωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Και για να σοβαρευτούμε και να πάμε και για ύπνο

    1) Ο Παπαντώνης προκαλεί αίσθημα απογοήτευσης μόνο σ' εσας και τους λοιπούς φίλους του Θανάση. Για όλους τους υπόλοιπους Μοσχατιώτες είναι εμβληματικός.

    2) Σε ποιο κόμμα ήταν μεγαλοστέλεχος ο Θανάσης;

    3) Γιατί κλαίτε; Έχετε καμμιά πληροφορία για το χρίσμα; Αν όχι, τότε μακάρι να πάμε σε προκριματικές εκλογές... Προσωπικά το εύχομαι μέρα νύχτα.

    4) Κατά ποιον τρόπο διέρρηξε την ενότητα της παράταξης ο Παπαντώνης; Τα φραστικά σας πυροτεχνήματα νομίζετε ότι πείθουν κανένα; Θέλετε να αρχίσω να απαριθμώ περιστατικά που αποδεικνύουν ποιος Θανάσης λειτουργούσε επί 20 και πλέον χρόνια διασπαστικά;

    5) Είστε βέβαιος ότι τα πρόσωπα που επαινείτε αισθάνονται τιμή όταν οικειοποιείστε τα ονόματά τους;

    Τις απαντήσεις και τις ενστάσεις σας θα τις συζητήσουμε αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είστε ξεδιάντροποι και αχάριστοι ειδικά ο από πάνω γιατί θα πρέπει να εκτιμήσετε ότι τις θέσεις που έχετε τον λόγο τον ξύλινο που έχετε την τσέπη την γεμάτη και συνηθως ακούραστη που έχετε την ΕΧΕΤΕ χαρη σε μας τους κατοίκους του Μοσχάτου δεν είμαστε κύριοι πρόβατα. Εγώ προσωπικά χρόνια ψηφίζω τον συνδυασμό του Ππαπαντώνη λογω του Θάνάση και 2-3 άλλων ανθρώπων. Αλλιώς δεν θα ψηφιζα. Γιατί το κόμμα το θυμάστε μόνο όταν ειναι να σας ευνοησει. Και πρωτος και καλύτερος ο δήμαρχος.
    Ο άλλος ο 'πολυθεσίτης' χρησιμοποίησε το κόμμα να βγει δημοτικός σύμβουλος και μετα το ξέχασε και δεν είχε ούτε την τσίπα να φύγει και από την συντονιστική τι να λέμε τώρα. Εχετε διωξειπολύ κόσμο και συνεχίζεται.
    Είναι κρίμα που καταντήσαμε έτσι. Αλλα φτάνει πια καλυτερα να την ρίξω αριστερα η στον σπανάκη. πιο ειλικρινή θα είναι η δική μου στάση από την δική σας. Ισως στην αντιπολίτευση πάρετε κάποιο μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ειδικά ο από πάνω σας δεν έχει καμμία θέση και η τσέπη του είναι κατάκοπη. Ευχαριστώ που αποκαλύψατε ποιος ήταν ο σκοπός του δακρύβρεχτου κειμένου σας. Και που είστε... δεν είναι ανάγκη να ψηφίσετε κάτι άλλο. Θα κατέβει αντάρτης ο Θανάσης, οπότε μπορείτε να εξακολουθήσετε να εκφράζεστε εκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΥΓ 1:Και 'Μάκη' σε λένε και διάφορα άλλα χαιδευτικά έχεις αποκτήσει κατά τη διάρκεια της πολυετούς πολιτικής σου κωλοτούμπας..ΥΓ 2:Μην εθελοτυφλείς, καμία θέση ευθύνης δε σου προτάθηκε τόσα χρόνια,στη σκία μιά ζωή.ΥΓ 3:Παίζεις το τελευταίο σου χαρτί για να αποκτήσεις ρόλο με συναδέλφους που ούτε καλημέρα δεν αντάλλασες τόσα χρόνια....Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εξυπνάκια μου θα αποκαλύψω το όνομά μου μετά τις εκλογές και τότε θα δεις που θα πάει το "κληρονομικό σου χάρισμα" και αν μου έχουν προταθεί θέσεις και αν έχω καμμία διάθεση να αποκτήσω ρόλους. Όλα στον καιρό τους

    ΥΓ Κωλοτούμπα λέγεται, για παράδειγμα, η συνεργασία του Θανάση με τον Άρη, για να αποκλείσουν τον Αντρέα. Κάτι τέτοιο εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κε Πρόεδρε,

    Η στρατολογημένη φρουρά σας, θολωμένη από τον σκληροπυρηνικό της κομματικό χαρακτήρα έχει βαθιά σύγχυση αφού πλέον μπερδεύει της βουλευτικές με τις δημοτικές εκλογές. Κε Πρόεδρε, η απορία μου είναι γιατί η φρουρά σας χτυπάει χωρίς φραγμό και έλεος τις τοπικές οργανώσεις τους ΠΑΣΟΚ και θεωρεί ότι σε επίπεδο Νομαρχιακής και Περιφερειακής καθοδήγησης δυσλειτουργεί. Μήπως εσείς οι άλλοτε πυρήνες του ΠΑΣΟΚ, οι εκ τον έσω προύχοντες, μάθατε κάτι νέο για το χρίσμα;;;
    Κε Πρόεδρε, ως απλός Δημότης, δέχομαι ότι και εσείς συμμετείχατε, σε κάποιο βαθμό, στην μετάλλαξη του Δήμου Μοσχάτου από βουρκότοπο και πόλη με μέγιστα προβλήματα σε πόλη που όλοι μας χαιρόμαστε να ζούμε. Δυσκολεύομαι όμως να δεχθώ ότι το κίνητρο που είχατε όλα αυτά τα χρόνια ήταν η βελτίωση του Μοσχάτου και πραγματικά ο κόσμος του Μοσχάτου και δεν ήταν απλά ο τυχοδιωκτισμός που σας κυριεύει.
    Κε Πρόεδρε, επειδή οι συνεργάτες σας μιλάνε για διάσπαση ενός πανίσχυρου Συνδυασμού, εξηγήστε τους παρακαλώ ότι, πρώτον δεν υπάρχει διάσπαση αλλά αποξένωση, απόρριψη και απομάκρυνση του εγώ σας και δεύτερον θυμίστε τους τον τρόπο που κάθε φορά παρακαλώντας γυρίζατε για λίγο ακόμη δημοσιότητα.
    Κε Πρόεδρε, με τους συνεργάτες που έχετε και τον «πλούσιο» χαρακτήρα που παρουσιάζετε να ξέρετε ότι αυτή τη φορά θα μπείτε μία και καλή στο περιθώριο.

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ 3 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΛΕΥΡΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.
    1.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ (ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ)Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙς 27/6 ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ?
    2.Ο ΑΛΛΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ?
    3.ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΟΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ,ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φίλε Χάρη μάλλον λες αλήθεια ότι όντως γύρισες μόλις από διακοπές. Επικοινώνησε με τους επιτελείς του Θανάση και θα σε ενημερώσουν ότι η καραμέλα των "τριών αμείλικτων ερωτημάτων" έλιωσε. Τις έμαθε τις απαντήσεις ο Θανάσης... ικανοποιήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κληρονομικό χάρισμα δεν έχω,αλλά τόσα χρόνια δε παύεις να είσαι ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ,ζητιάνος ψήφων που έχει παντρέψει το όνομά του με την απραξία και την απαξίωση.Ασε τα περί συνεργασίας μην αλλάζεις θέμα.
    Υ.Γ.Μου ήρθε λίγο ακριβά το νερό,έχουμε κάνα μέσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΦΙΛΕ U.F.O ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ?ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΛΚΟΤΕΣΤ.ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ?ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τώρα είναι η σειρά μας να θέσουμε ερωτήματα κι εσυ που δεν είσαι κάτοικος Ουγκάντας και βρίσκεσαι έξω απ' το βούρκο, υποθέτω θα μας απαντήσεις. Λοιπόν

    1) Γιατί ο Θανάσης ανακάλεσε σα βρεγμένη γάτα τα περί "κέντρων εκφοβισμού";

    2) Γιατί η λέξη "σκάνδαλο" που έκανε τόσο σουξέ και σας έδωσε τόση ώθηση τις πρώτες μέρες που ανέκυψε το θέμα, εξαφανίστηκε τόσο απότομα από τα κείμενά σας;

    3) Γιατί η κα Παπαθεοδώρου, καίτοι νομικός αλλά και υποστηρίκτρια του Θανάση δεν ψήφισε λευκό

    4) Πως ακριβώς ερμηνεύεται η Λευκή Ψήφος του Θανάση;

    5) Τι θα πρέπει να συμπεράνουμε αν πάψει και η αναφορά στα "3 ερωτήματα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΡΕ ΣΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο 4.05 ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ?ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ 3:56

    Συνέχισε να εκτίθεσαι... Ειλικρινά με διασκεδάζεις. Δεν έχεις τη στοιχειώδη υπομονή; Θα νιώσεις πολύ άσχημα για τον εαυτό σου όταν διαπιστώσεις ότι είμαι άλλος από αυτόν που νομίζεις. Δε θα ξαναπαντήσω σε κουτοπονηριές.

    @ Χάρης

    Μπορεί να βρίσκεστε έξω από το βούρκο αλλά ό τρόπος που εκφράζεστε δείχενει ότι την έχετε κάνει κι εσείς τη θητεία σας σ' αυτόν. Όσο για τις εξαιρετικού επιπέδου απαντήσεις σας τις αφήνω στην κρίση των επισκεπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @ 4:05

    Για να σε παραπέμπω στο Θανάση κάτι θα ξέρω παραπάνω. Αλλά ειλικρινά... Γιατί τόση πρεμούρα να φύγω απ' το blog; Φαίνεται ότι εγώ και ο "Δημότης" ενοχλούμε... Σας χαλάσαμε τη σούπα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μια απλή διευκρίνηση και αποχωρώ από το υπέροχο club σας.
    Είμαι ο Άγνωστος 05 Αυγούστου 2010 2:55 π.μ.. Θα ήθελα ειλικρινά να είμαι επώνυμος, αλλά θα ήταν κωμωδία να κάνω κάτι τέτοιο εν μέσω μιας θάλασσας από Ανωνύμους μασκοφόρους.
    Αυτό - εν πάση περιπτώσει - που θέλω να ξεκαθαρίσω (αν και όλα ήταν σαφέστατα στο σχόλιο μου) είναι το εξής: το προτιμώμενο από εμένα πρόσωπο για νέος δήμαρχος Μοσχάτου –Ταύρου, ουδόλως «παίζει» στη διαμάχη Παπαντώνη – Ντερέκα, και οπωσδήποτε δεν θα μπορούσε να είναι ο κ. Ντερέκας για δεκάδες λόγους. Άλλωστε η αναφορά μου στην περι ου ο λόγος διένεξη του κ. Παπαντώνη με "αμφιλεγόμενα" πρόσωπα αυτόν αφορούσε. Άρα, συνεννοηθήκαμε για το ένα ζήτημα.
    Δεύτερον, αν κατάλαβα καλά φαίνεται ότι κάποιοι είναι αρκούντως καλοί στα καρφώματα και τα gossips αλλά καθόλου υπομονετικοί στο να διαβάζουν κείμενα που δεν είναι στο στυλ τους. Μίλησα για "Παράταξη" ως έννοια και όχι σαν κάτι με οργανωτική δομή. Ακόμη και αυτοί οι ηθικοί δεσμοί και οι κανόνες που διαμόρφωναν τη συνείδηση παράταξης έπαψαν να υπάρχουν στην δημοτική πλειοψηφία του κ. Παπαντώνη, στο δημοτικό συνδυασμό (Δημοκρατική Ενότητα) και φυσικά ανάμεσα στον κόσμο του Μοσχάτου που στήριξε όλα αυτά επί 1/4 του αιώνα. Ορισμένες φωνές που επεσήμαναν από καιρού το πρόβλημα και ζητούσαν την επαναδιαμόρφωση της "Παράταξης" μέσα πιά από ένα οργανωμένο σχήμα και μέσα από μια νέα πρόταση για την πόλη αγνοήθηκαν! Σήμερα απλά συλλέγουμε τα σταφύλια της οργής… και τόσο η γεύση μα όσο και η χώνευση τους θα είναι πολύ άσχημη αν όσοι έχουν τις ευθύνες του προβλήματος δεν αρθούν πάνω από τις τωρινές αδυναμίες τους.

    Εndea Mosxatiotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Επειδή υποθέτω ότι δε θα αποφύγετε τον σχετικά ανώδυνο πειρασμό να επισκεφθείτε εκ νέου το blog, σας ενημερώνω ότι δεν είστε ο μόνος που αντιλαμβάνεται τις ποικίλες έννοιες. Μιλήσατε τόσο συγκινητικά για τον Παπαντώνη, αλλά δε μπήκατε στον κόπο να πείτε μια λέξη για όσα συκοφαντικά του αποδίδονται. Ούτε καν μια επιφύλαξη για ένα πρόσωπο που (όπως και άλλοι βέβαια) εργάστηκε σκληρά για να γίνει η καθημερινότητά μας λίγο πιο ανθρώπινη. Είμαι βέβαιος ότι ο Άρης έχει έλεγχο συνειδήσεως και καλό θα ήταν να τον συμβουλεύεστε πριν δημοσιεύσετε. Και μιας και ήρθατε εδώ να μας πουλήσετε ήθος και υψηλή αντίληψη των εννοιών, θα περίμενα να έχετε αποφύγει το φτηνό επικοινωνιακό τρυκ ότι η διαμάχη αφορά τους Παπαντώνη - Ντερέκα και όχι Ευθυμίου - Ντερέκα. Πολύ φτηνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εκ προοιμίου θέλω να εκφράσω την απορία μου για το δεικτικό έως εχθρικό ύφος.
    Αφού μου έλαχε να μπω στο blog σας (κάτω από την προτροπή φίλων μου) και αφού διάβασα αυτά που ήμουν εκ προοιμίου σίγουρος ότι θα διαβάσω, βάλθηκα να πω 2-3 πράγματα όπως εγώ τα βλέπω και με πρόθεση να μη θίξω κανένα στο βαθμό που αυτό θα ήταν εφικτό.
    Για τη στάση μου απέναντι στον κ. Παπαντώνη κάνεις λάθος. Ως προς την απόδοση του στη διοίκηση του Δήμου του απέδωσα τον έπαινο των πρώτων 18-20 γόνιμων χρόνων στο τιμόνι του Μοσχάτου. Για την τελευταία 5ετία – 6ετία τι να πω; Δεν ήταν καλή και εξήγησα το γιατί. Πώς να το κάνουμε. Ορατή υπήρξε η υποβάθμιση της καθαριότητας και μιας σειράς άλλων δραστηριοτήτων, αναγκών και λειτουργιών του Δήμου και της πόλης. Πέρα όμως από αυτά, του καταλόγισα πολιτικές ευθύνες για την τύχη της Δημοκρατικής Ενότητας, μα κυρίως της Παράταξης που εκπροσωπούσε. Δεν έπραξε αυτά που όφειλε! Θαρρώ ότι όπως όλοι έτσι και ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο της κριτικής. Δεν τον αδίκησα στις κρίσεις μου και πιστεύω πως αν διαβάσει αυτές τις γραμμές θα κατανοήσει τον τρόπο της κριτικής μου και την αλήθεια των πραγμάτων.
    Ως προς τους υπαινιγμούς Ντερέκα, που αφορούν στους οικονομικούς, διοικητικούς και νομικούς χειρισμούς για την αποπεράτωση του κτηρίου του Πνευματικού Κέντρου, μένει στον ίδιο τον κ. Ντερέκα να αποδείξει αυτά που εννοεί ή υπονοεί (και τα οποία θα συμφωνήσω μαζί σου στοχεύουν ΚΑΙ τον κ. Ευθυμίου ως ένα εκ των σημαντικών αντιπάλων του).
    Προσωπικά αδυνατώ να πιστέψω μη νόμιμες πράξεις από πλευράς του κ. Παπαντώνη.
    Τώρα, ως προς τον «πειρασμό», ίσως να έχεις και δίκαιο.
    Καλή τύχη στο Mosxato Live…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Α, ξέχασα την υπογραφή της διακριτότητας μου...

    Endea Mosxatiotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φίλε Endea Mosxatiotis ίσως να μη είχατε πρόθεση να θίξετε πρόσωπα αλλά χρησιμοποιήσατε ατυχείς διατυπώσεις. Κρίνατε το επίπεδό μου, ενώ εγώ έκρινα απλώς τις αναφορές σας, οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε λάθος πληροφόρηση και όχι κατ' ανάγκην στο γεγονός ότι στρερείσθε αγωγής. Νομίζω λοιπόν, και πιστεύω ότι συμφωνείτε, πως υπάρχει διαφορά στις προσεγγίσεις του ενός απ' τον άλλο. Αν τώρα επιθυμείτε διάλογο καλών προθέσεων και όχι διάλογο - όχημα πρόκλησης εντυπώσεων, είμαι στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Λοιπόν αρκετά.
    Δεν σε έθιξα ούτε στο ελάχιστο!
    Δεν δημιούργησα εντυπώσεις. Το αντίθετο μάλιστα, είχα την ευγένεια και την ευαισθησία να απαντήσω σε παράκληση σου που αφορούσε τον κ. Παπαντώνη και τις βολές που δέχθηκε από τον κ. Ντερέκα.
    Αυτό όμως που δεν ανέχομαι και δεν σου επιτρέπω είναι νύξεις περί της αγωγής μου.
    Όταν είναι κάποιος ιδιοκτήτης ενός blog οφείλει να είναι φιλόξενος στους επισκέπτες του.
    Στις απόψεις του 1ου σχολίου μου και στην αποστροφή μου "Αυτά τα βιαστικά και σύντομα, …προς το παρόν" (πράγμα που είχε να κάνει με το προχωρημένο της ώρας και την επιθυμία μου να μην κάνω κατάχρηση χώρου με ένα μεγάλο σχόλιο), εσύ ήσουν που προκλητικά έγραψες: "Α ναι; Έχει κι άλλο; θα παρουσιάσετε σε συνέχειες το Άρλεκιν "Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Θανάση"; Το αστυνομικό "Τα τρία αμείλικτα ερωτήματα" τέλειωσε;"
    Αν έχεις χαρακτήρα οξύθυμο ή θέλεις γενικά "βολικά" σχόλια, βάλε προεπισκόπηση και προέγκριση ώστε να νοιώθεις καλά και αποστειρωμένος.

    Endeos ...etc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τι λες φίλε Endea Mosxatioti; Πότε έθιξα εγώ την αγωγή σου; Μήπως διάβασες βιαστικά το σχόλιό μου; Το ακριβώς αντίθετο είπα. Είπα ότι οι επειδή λανθασμένες αναφορές μπορεί να είναι προϊόν κακής πληροφόρησης και όχι έλλειψης αγωγής, προτίμησα να επιτεθώ σ' αυτές (τις αναφορές) και ΟΧΙ στην αγωγή σας. Λυπάμαι αν κατάλαβες ότι ήθελα να προσβάλλω την αγωγή σου. Ειλικρινά. Παρακαλώ ξαναδιάβασε το σχόλιό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @ Endea Mosxatiotis

    Έκανα χρήση λάθος λέξης... Έχεις δίκιο. Αντικατάσητσε τη λέξη "γεγονός" με τη λέξη "ενδεχόμενο". Ζητώ συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Και μια διευκρίνηση... Όχι απλά δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του blog, αλλά θα μπορούσα να πω ότι είμαι και το πιο ανεπιθύμητο πρόσωπο εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΟΝΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πάντως σ' εμένα δε λένε "άλλαξε συμπεριφορά"... Μου λένε "πήγαινε στην παραλία", "φύγε και τράβα να βρεις καμμιά γκόμενα", "δε σε σηκώνει το κλίμα αγοράκι... καλύτερα να την κάνεις" και άλλα τέτοια φαιδρά. Βέβαια οι απειλές κοπήκανε και φαντάζομαι ότι αφού γνωρίζεστε με τα παιδιά θα σας έχει μεταφερθεί σχετική "εγκύκλιος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τέλος πάντων... Ανεξάρτητα από αυτά που μας χωρίζουν και τα σκληρά λόγια που έχουμε ανταλλάξει ας σκεφτούμε ότι αύριο είναι μεγάλη γιορτή και ιδιαίτερα για την πόλη μας. Εύχομαι η Μεταμόρφωση Του Σωτήρος να είναι ορόσημο και για τη μεταμόρφωση προς το ποιοτικότερον, και καθενός από εμάς προσωπικά αλλά καιτου ύφους του προεκλογικού αγώνα. Αληθινά με την καρδιά μου, καληνύχτα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Apo egkuklious rwthste ton filo sas ton Papantwnh pou pairnate adeia gia na katourhsete kai sas arese kiolas..
    Sto internet pleon zoume thn apoluth elef8eria.
    Aporw pws den exei epivallei logokrisia o Papantwnhs kai sto Internet tou Mosxatou opws oi Kinezoi.
    Eksallou Mao,Xiter.Pinoset htan ta eidwla tou giauto to apolutarxiko susthma pou dhmiourghse.

    Mhn anaferoume pws to Mosxato htan o monos dhmos pou apagoreuotan na leitourgei Internet Cafe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 'Μάκη' κάνεις την πάπια τώρα?
    Βάζεις ερωτήματα για τον Θανάση ενώ πριν κάτι μήνες του κόλλαγες για θεσούλα!Πάλι πίσω του θα βρεθείς!
    Αντε για κάνα μπανάκι αγόρι μου και προσοχή στο νερό γιατί θα μας κυνηγάει η ΕΥΔΑΠ ε?
    Δεν θα γίνεις αντιδήμαρχος ποτέ, βρε Μ....ε βρε Μ....ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Να 'ξερες τι χαρά μου δίνεις όταν επιμένεις ότι είμαι ο Μάκης! Βεβαιώνομαι όλο και περισσότερο ότι δε θα με βρείτε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ρε παιδια... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ναι που το κατάλαβες?
    Ολοι εσένα ψάχνουμε να βρούμε,άλλη δουλεία δεν είχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Εσύ φαγώθηκες Μάκης και Μάκης... Είπα εγώ ότι εσύ είσαι ο Τάκης ή ο Σάκης ή ο Λάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το "Έλα Ντε" είναι συμπαράσταση στην απορία του φίλου 2:04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλό!Σε πέρασα για τον Μάκη και τα άκουσες εσύ συγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αν πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από κάποιον, αυτός είναι ο Μάκης. Εμένα δε με πρόσβαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πλάκα πλάκα αλήθεια δεν ξέρω ποιος είναι ο Μάκης... Τέλος πάντων. Καληνύχτα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Να έχουμε φώτιση να καταλήξει ειρηνικά αυτή η αντιπαράθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ "COME-BACK" ΤΟΥ ΑΠΟΝΤΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΞΙΟΙ.
    ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ
    ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ BLOGS (ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ Ή ΤΟ PRESS-GR).
    ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΔΟΥΜΕ".

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΣΧΑΤΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΔΑΠΑΝΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ (ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΕΠΑΦΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΦΥΛΛΕΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ).
    ΚΙΝΗΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.

    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΚΛΠ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

    *ASTROBOY*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Φίλε *ASTROBOY* αυτά τα οποία καταγγέλεις αφορούν όλους τους υποψηφίους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΦΙΛΕ astroboy ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ(ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ)ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ?ΡΟΤΑΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Sighse o *Astroboy*..
    Pio polu gia astropeleki mou kanei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή