Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Μάχη Σπανάκη - Λιβάνιου για το χρίσμα της ΝΔ

Σε κούρσα για δύο φαίνεται ότι εξελίσσεται η υπόθεση "χρίσμα" στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σπανάκης και Λιβάνιος είναι τα δύο φαβορί, παρά την φημολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για εμπλοκή του νυν Δημάρχου Ταύρου (με το ΠΑΣΟΚ), Δημήτρη Σούτου για το "γαλάζιο" χρίσμα.

Αυτό καταγράφει σε πρόσφατο ρεπορτάζ και η εφημερίδα "Το Βήμα", η οποία αφού αναλύει τα δεδομένα στο εσωτερικό του κόμματος και σε άλλους Δήμους, αναφέρει για το Μοσχάτο τα εξής:

...ενώ στο Μοσχάτο έχει δοθεί διαβεβαίωση στον κ. Κυρ.Μητσοτάκη ότι θα πάρει το χρίσμα ο πολιτικός του φίλος κ. Β. Σπανάκης, αν και υποψήφιος θέλει να είναι και ο κ. Αντ.Λιβάνιος, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Π. Παναγιωτόπουλο.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι εκτός του ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καταλήξει για τον εκλεκτό της στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Το πλήρες ρεπορτάζ μπορείτε να το βρείτε εδώ.

13 σχόλια:

  1. opoios kai na to parei emeis Livanio 8a pshfisoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poses psifous pire o Panagiotopoulos stis teleutaies ekloges sto Mosxato?
    Mipws thelei na parei akoma ligoteres? Opote as katsei sta auga toy!
    Sti teliki o Livanios einai yper tis yperkommatikis parataxis! Den ton endiaferei to xrisma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Vagoura' ti egine re?Esy vrontofwnazes oti de thelete xrismata...Psemmata tha lene pali e?Ligo ntropi megale.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επαναναλαμβάνω τα λεγόμενα μου γιατι κάποιοι δε λένε να καταλάβουν.Μία υπερκομματική παράταξη θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ απο όλους, οσο κι αν αυτό δεν είναι εφικτό.Τώρα αν κάποιοι την ΣΤΗΡΙΞΗ την ερμηνεύουν σε χρίσμα αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.
    Όποτε μας συμφέρει πιστεύουμε τα δημοσιεύματα πράσινων εφημερίδων;;;;;;;
    Έχεις φάει κόλλημα εσυ 'ανιοδοτελές' στέλεχος με την πάρτη μου!!!

    ΥΓ:Μία υπερκομματική παράταξη δεν φαίνεται απο που παίρνει στήριξη, αλλα από που προέρχονται τα στελέχη που την πλαισιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι ψυχραιμία.

    Ούτε υπερκομματικά ψηφοδέλτια υπάρχουν –στην περίπτωση μας – ούτε ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Ματαιόδοξοι άνθρωποι υπάρχουν μόνο.
    Απόδειξη ότι τόσο ο Λιβάνιος όσο και ο Σούτος αναζητούν με αγωνία την όποια κομματική στήριξη – αλήθεια ποια η διαφορά από το χρίσμα; - κι όταν δεν μπορούν να τη βρουν από το χώρο από τον οποίο προέρχονται και εκμεταλλεύτηκαν τόσα χρόνια, πάνε για για άλλες πολιτείες.

    Ο Λιβάνιος αντιλαμβανόμενος ότι ο Σπανάκης υπερέχει στην κοινωνία, κάτι που εκτιμά απ’ ότι φαίνεται η Ρηγίλλης, ανεξάρτητα αν στήριξε Ντόρα, ψάχνει στήριγμα από έναν άνθρωπο που σε άλλη περίπτωση δε θα’ λεγε ούτε καλημέρα.

    Αλήθεια ποιοι από το χώρο του, στηρίζουν αυτό το ευφυολόγημα;

    Ο δε Σούτος πλήρως απαξιωμένος τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στην κοινωνία του Ταύρου, παίζει το τελευταίο του χαρτί, προκειμένου να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του. Ρίχνει και λίγο συναίσθημα ως ο μοναδικός Ταυριώτης υποψήφιος, προσδοκώντας να λειτουργήσει ο τοπικισμός του Ταυριώτη και να ψαρέψει ότι έχει απομείνει.

    Αλήθεια ποιοι από το χώρο του, στηρίζουν αυτό το ευφυολόγημα;

    Γιατί σε τελική ανάλυση τα πρόσωπα που θ’ απαρίζουν τα ψηφοδέλτια θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο σ’ αυτό το θολό και πρωτόγνωρο για τις δυο πόλεις τοπίο, όπου οι υποψήφιοι της μιας είναι άγνωστοι στην άλλοι πόλη και το αντίστροφο. Κι εδώ και οι δύο έχουν χοντρό πρόβλημα. Πού θα βρουν υποψήφιους; Εκτός αν βάλουν τα παιδιά και τις γυναίκες τους.

    Υποκρισία φίλοι και μόνο υποκρισία. Και στο βάθος μια απερίγραπτη ματαιοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Agaphte psyxraime file,ayta trava pes ta stous prasinous pshfoforous sou.Analysh kai apaksiwsh na kaneis stous 3 ypopshfious tis ideilogias pou ekporoswpeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Diladi esy 1.10 poia ideologia ekproswpeis?
    kai poios sou eipe oti den exei o opoiosdipote to dikaiwma na kanei politiki analysi?
    kseno sou akougetai e?periergo?
    Na milisoume gia ennoies opws katinia,diaploki,spekoula mpas kai mpeis sto klima?
    an exeis kati na apantiseis gia auta pou eipe o parapanw,apanta.
    Gia na ksekatiniasteis,trava esy stous dikous sou psifoforous i mallon tis dikis sou laikistikis,fasistikis ideologias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fasistikh ideologia exei kapoios otan apokalei kapoion etsi epeidh tolmhse na anaferei th leksh ideologia xwris na prosvalei kanenan.politikh analysh kanei opoios epi8ymei,arkei na mhn apaksiwnei proswpa kai ek8etei proswpikothtes.ayta kyrie dhmokrath.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί φίλοι ψυχραιμία!

    Επειδή ούτε ξεκατίνιασμα έχω πρόθεση ν' αρχίσω, ούτε το δικάιωμα της ελεύθερης έκφρασης στερώ από κανέναν, ούτε το δικαίωμα της "πολιτικής ανάλυσης" αρνούμαι από τον οποιοδήποτε.
    Θα παρακαλούσα όμως, όλους εσάς τους "αναλυτές" "δημοκράτες" κάθε φορά που διαφωνείτε, να προστατεύετε το δικαίωμα της επικοινωνίας το οποίο υποτίθεται πως όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ θέλουμε να συντηρήσουμε και να προστατεύσουμε.

    ΥΓ Αν κάθε φορά που διαφωνείτε με κάποιον αντιδράτε με αυτόν τον τρόπο αναρωτιέμαι σε πιο πολιτικό διάλογο με την κοινωνία αναφέρεστε.

    Θα μου ήταν εξαιρετικά εύκολο να μπω στη λογική του ξεκατινιάσματος, κάτι που φοβάμαι πως θα επιθυμούσατε. Τέτοια χάρη όμως... όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη μπράβο.... Αν και κατακαλόκαιρο οι συνεργάτες σου προσπαθούν... Ρε θα σε φάει ο Λιβάνιος με ή χωρίς χρίσμα!!!! Γιατί ρε Βασίλη δεν προσπαθείς με πράσινο ψηφοδέλτιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bill, me ton Ntereka tha ekanes to didimo tis apotyxias.......xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή