Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

E-mail του Δημήτρη Ναυπλιώτη

WANTED

Κύριοι, θεωρώ ότι οι επιστολές που δημοσιεύονται στα τοπικά μέσα η μία στις 3/8/10 από το Δήμαρχο Μοσχάτου και η άλλη στις 4/8/10 από τον κ. Ντερέκα ως απάντηση στο Δήμαρχο, καθώς και οι προηγούμενες, προφανώς αναρτώνται για να τις διαβάζει ο καθένας. Διαφορετικά θα μπορούσαν να μιλήσουν στο τηλέφωνο, να ανταλλάξουν αλληλογραφία και τέλος πάντων να έχουν ένα δίαυλο επικοινωνίας όπως είχαν τόσα χρόνια, δηλαδή υπόγειο και αδιαφανή.

Ο κ. Ντερέκας καλά κάνει και απαντά σε αυτή την αντιπαράθεση που έχουν μεταξύ τους. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν απαντά ο Ηλίας Αβραμίδης, ο οποίος κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει ήδη απαντήσει. Κύριε Ντερέκα, η πολιτική αντιπαράθεση είναι θεμιτή και υγειής, εφόσον υπάρχουν πολιτικοί λόγοι. Από ό,τι φαίνεται όμως από τις επιστολές, εδώ δεν πρόκειται για πολιτική αντιπαράθεση, αλλά για μια αντιπαράθεση επικυριαρχίας για το ποιος θα αναλάβει τη διαχείρηση του φέουδου (δημαρχείου) στο οποίο όλοι σας συμμετείχατε και φτιάξατε µε το πολιτικό σας προφίλ, τους μικρούς και μεγάλους παράγοντες, τα οφίτσια, τους φορείς του δήμου τους οποίους ελέγχετε και από τους οποίους αντλείτε την εκλογική σας πελατεία.
Απευθύνομαι λοιπόν στους ψηφοφόρους του Μοσχάτου και του Ταύρου και τους προτρέπω να δουν ποιοι ελέγχουν φορείς, σωματεία, εκκλησίες και που ανήκουν αυτά. Για αυτό το λόγο η διαφάνεια θα πρέπει να είναι καθολική και προς όλες τις κατευθύνσεις, πράγμα το όποιο έρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, δηλαδή 15-20 χρόνια. Αυτό λοιπόν είναι το σημείο που είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, και εσείς αλλά και εμείς που σας ψηφίζουμε. Εμείς δε είμαστε σε ακόμα χειρότερη μοίρα, διότι πάντοτε βλέπαμε από την κλειδαρότρυπα και δεν τολμούσαμε να ανοίξουμε ! την πόρτα, να μπούμε μέσα και να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Δυστυχώς το 80% από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, προστατεύαμε τα μικροσυμφέροντά μας, δηλαδή διορισμούς, μικρορουσφέτια, ταξίματα και άλλα τέτοια. Ξέρετε, εσείς οι ψηφοφόροι που βγαίνετε τώρα στις πλατείες και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Χάρη σε εμάς έστησαν όλο αυτό το μηχανισμό. Για αυτό το λόγο οφείλουμε όλοι μας να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και όταν πάμε να ψηφίσουμε, ή τουλάχιστον όσοι πάνε, να μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, ότι δεν ξέρουμε τίποτα! και ότι δεν συμμετείχαμε. Με τη δική σας ψήφο έρχεται ο πρώην γιατρός (?) και λέει στον κ. Ντερέκα, για να το διαβάσουμε και εμείς, ότι ήταν 23,5 χρόνια Δήμαρχος και μιλάει στον Ντερέκα για έλλειψη διαφάνειας και για Μαυρογιαλούρους, απευθυνόμενος ουσιαστικά σε εμάς.
Σε αυτό το σημείο θέλω να σας θυμίσω ότι για 23 χρόνια δεν διαφώνησε κανένας από αυτή την παράταξη, και ουσιαστικά ούτε από τις άλλες. Άραγε πιστεύουν πραγματικά ότι δεν υπήρχαν διαφορετικές φωνές για το καθεστός που είχαν δημιουργήσει και συντηρούν μέσω της ανεπίσημης πολιτικοφυλακής, στο οποίο καθεστός αν δεν είχες την συγκατάθεσή τους, δεν είχες πρόσβαση στα εργαλεία για να κάνεις όποια δουλειά ήθελες. Αυτά τα επισημαίνω γιατί κάπου αναφέρεται ότι ο πρώην γιατρός διακρίνεται για τη συνέπεια λόγων και πράξεων. Εμείς πρέπει να τονίσουμε σε όλους ότι έχουμε μνήμη, μιας και μας λέει ότι θα απευθύνει μήνυμα στο λαό του Μοσχάτου και θα εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα δεν την έλεγε ελεύθερα; Είναι σαν το ρητό που λέει: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΑΡΞ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ!!!

Όπως έλεγε και ο Μήτσος στο Λαζόπουλο ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...... Έχει δίκιο ο πρώην γιατρός λέγοντας ότι «με φθαρμένα υλικά δεν γίνεται ανανέωση». Και δημοκρατική ευαισθησία, αυτό δε που το πάτε! Και το τελευταίο, η αυτοκριτική!!!!!!!! Καλά ρε, λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει; Η αυτοκριτική μετά από 23,5 χρόνια δήμαρχος είναι μόνο για το γεγονός ότι επανέφερες τον Ντερέκα στην παράταξη μετά από 8 χρόνια; Επειδή λοιπόν οι πολίτες, ή μάλλον αρκετοί από εμάς, έχουν κρίση, είναι ώρα να πάτε όλοι στα σπίτια σας. Εγώ λέω στους ψηφοφόρους του Μοσχάτου και του! Ταύρου πριν πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να κοιταχτούν στον καθρέφτη, να δουν τα παιδιά τους, τη γειτονιά τους, την ποιότητα ζωής, να φέρουν στη μνήμη τους όλα αυτά τα καλά που έχουν αποκομίσει από τις δημόσιες υπηρεσίες και την τοπική αυτοδιοίκηση, να τα ζυγίσουν καλά και μετά να ψηφίσουν. Με λίγα λόγια οφείλουν να ανακαλέσουν την ιστορική μνήμη. Αυτό λέγεται άλμα φυγής, για όσους δεν το καταλαβαίνουν, και όλοι θα είμαστε συνυπεύθυνοι αν αυτό το συνοθύλευμα από τα σκουριασμένα αυτά πράγματα το κουβαλάμε ακόμα μαζί μας. Γι' αυτό μετά τις εκλογές μην βγαίνετε στις πλατείες να διαμαρτύρεστε για την κατάντια. Άντε και καλή τύχη.

Δημήτρης Ναυπλιώτης, και άμα βρούμε άκρη χέστε με!

Υ.Γ. Ρε φίλε Αντρέα, πώς αντέχεις τέτοια συμπαράσταση από τον πρώην γιατρό; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς εσύ και οι συνυποψήφιοί σου δεν προσβάλεστε όταν σας γράφει ότι επί 23,5 χρόνια δεν είχατε καμία διαφορετική άποψη. Έτσι για την ιστορία θέλω μία απάντηση, όχι ότι θα την πάρω σοβαρά!
Ρε παιδιά εσείς από τον Ταύρο, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε και να κατέβει και κανένας υποψήφιος από εκεί;
Πάντως σκέφτομαι πολύ σοβαρά, από 1/9/10 όσες περιφέρειες δεν έχουν υποψήφιους για τη θέση του δημάρχου και του αντιδημάρχου, μπορούν να έρθουν στο Μοσχάτο να τους προτείνουμε εμείς μερικά άτομα και ταυτόχρονα να τους δώσουμε πακέτο με το know how της επιτυχίας. Σκεφτείτε το, είναι μια σίγουρη δουλειά για τους δύσκολους καιρούς!!!! Περιμένω τις προτάσεις σας για το πώς να αναστήσω την αγγελία!!!

70 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Σ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ase mas re nayplioti me tis blakeies sou
    einai gnostos o rolos poy exeis paiksei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ναυπλιώτη, το μόνο που μας προκαλείτε είναι πολύ γέλιο. Με πια ακριβώς ιδιότητα στέλνετε επιστολές - E-mail και μάλιστα σε αδιάβλητο blog;; Καταλαβαίνω βεβαίως, ότι ο λόγος που αργήσατε να την δημοσιεύσετε είναι γιατί ο Αυτοκράτορας που γλείφετε έγραφε τις δικές του ανοησίες και δεν μπορούσε να σας βοηθίσει.... Άραγε πια θέση έχει τάξει σε εσάς...Μετρητής υποστηρικτών-θαυμαστών-κολλητών-ερωτευμένων με το κ.Ντερέκα;;;

    Βεβαίως, αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία επικοινωνία μας διότι δεν θα σας ξαναγράψω για να μη θεωρήσετε ότι αξίζετε οποιασδήποτε έστω μικρής προσοχής.

    Περαστικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Απευθύνομαι λοιπόν στους ψηφοφόρους του Μοσχάτου και του Ταύρου και τους προτρέπω να δουν ποιοι ελέγχουν φορείς, σωματεία, εκκλησίες και που ανήκουν αυτά.
    2. Και το τελευταίο, η αυτοκριτική!!!!!!!! Καλά ρε, λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει; Η αυτοκριτική μετά από 23,5 χρόνια δήμαρχος είναι μόνο για το γεγονός ότι επανέφερες τον Ντερέκα στην παράταξη μετά από 8 χρόνια;
    3.Ρε φίλε Αντρέα, πώς αντέχεις τέτοια συμπαράσταση από τον πρώην γιατρό; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς εσύ και οι συνυποψήφιοί σου δεν προσβάλεστε όταν σας γράφει ότι επί 23,5 χρόνια δεν είχατε καμία διαφορετική άποψη. Έτσι για την ιστορία θέλω μία απάντηση, όχι ότι θα την πάρω σοβαρά!
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 3 ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Ναυπλιώτη

    Αν και συνήθως το ύφος μου όταν απαντώ σε ενταταλμένους διαστροφείς της αλήθειας είναι πολύ διαφορετικό, θα φροντίσω να χρησιμοποιήσω κόσμιες εκφράσεις και να αναδείξω την κρυμμένη και ευτελή σκοπιμότητα κάποιων σημείων της επιστολής σας, και θα αποδείξω την ατζαμοσύνη σας σε θέματα επικοινωνίας. Αρχίζω λοιπόν:

    1) Δε θέλει και αετίσιο μάτι για να δει ο αναγνώστης πως αναφέρεστε σε κάθε όνομα που έχετε συμπεριλάβει στο κείμενό σας. Ο Θανάσης αναφέρεται ως "κύριος Ντερέκας", ο Αντρέας ως "Ρε φίλε Αντρέα" και ο Ηλίας ως άνευ τίτλου "Ηλίας Αβραμίδης" (μην τον πούμε "ρε" και το φίλο του Άρη... Αύριο μεθαύριο μπορεί να ζητιανέψουμε καμμιά ψήφο... Το έχουμε κάνει και σχετικά πρόσφατα άλλωστε). Μας κάνατε τη μούρη κρέας κύριε Ναυπλιώτη! Με αυτό το πρωτοφανούς εμπενεύσεως τρύκ τον βγάζετε και Περιφερειάρχη το Θανάση! Τι τέχνη! Μα ειλικρινά... Νομίζετε ότι κάνατε κάτι έξυπνο;

    2) Μαλώνετε τάχαμου και τον κύριο Ντερέκα ότι ενώ μπαίνει στη διαδικασία να αντιπαρατεθεί, δεν το κάνει με όρους πολιτικούς. Ξέρετε τι καταλαβαίνω εγώ από αυτό; Ότι είστε ο σαλπιγκτής του Θανάση και ότι σαλπίζετε την υποστολή και της τελευταίας σημαίας, αυτής με γενικό τίτλο "τα τρία αμείλικτα ερωτήματα". Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι από αύριο ο Θανάσης θα το γυρίσει στη ζεϊμπεκιά. Θα γίνουμε μάρτυρες μιας καταιγίδας θέσεων για το νέο δήμο, που (επιτρέψτε μου την πρόβλεψη) θα είναι τελείως κενές ουσιαστικού περιεχομένου. Βέβαια ίσως τον ευνοήσει η νέα φούσκα γιατί μπορεί το μέγεθός της να μας κάνει να ξεχάσουμε τις παλιότερες.

    3) Διαβάσατε, όπως μας λέτε, στην επιστολή του Παπαντώνη ότι ο Αντρέας και οι συνυποψήφιοί του δε διαφώνησαν ποτέ με το Δήμαρχο. Έχετε παραισθήσεις κύριε Ναυπλιώτη;

    4) Είστε βέβαιος ότι ο Αντρέας και οι συνυποψήφιοί του δε διαφώνησαν ποτέ με το Δήμαρχο; Εκτός πάλι αν νομίζετε ότι "διαφωνώ" σημαίνει "κράζω προς πάσα κατεύθυνση ασυναρτησίες τις οποίες σύντομα ανακαλώ και μονίμως εκτίθεμαι". Το λαϊκοάνετο ξερόλικο στυλ σας, το οποίο μαρτυρά και τη συνάφειά σας με το Θανάση, δε σας επιτρέπει να σκεφτείτε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαφωνήσει κανείς.

    5) Τις αναφορές σας στο πρόσωπο του Δημάρχου, τις θεωρώ ανάξιες σχολιασμού

    6) Απ' τον Ταύρο μην περιμένετε σανίδα σωτηρίας. Πιο πιθανό θεωρώ να πέσει στην αγύριστη κεφάλα σας καμμιά καινούργια κεραμίδα, παρά να επαληθευτεί το παραμιλητό σας.

    7) Το μόνο στο οποίο ταυτίζομαι μαζί σας είναι αυτό το "άλμα φυγής"... Όντως με άλμα θα φύγετε ξαφνικά απ' την καθημερινότητά μας. Πολύ εύστοχο! Εξάλλου "γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει"

    Ρε φίλε Μήτσο, θα τα πούμε ρε... Να πιούμε και καφεδάκι με τον πρώην Τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπενθυμίζω ότι κάνω screenshots τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΡΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ;
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ..
    ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;
    ΑΦΟΥ ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;

    ΦΙΛΕ ΣΠΑΝΑΚΗ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ BLOGGING:ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΗΝΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι ΠΑΣΟΚ... αφού σας το έχω πει. Μετά τις εκλογές θα αποκαλύψω ποιος είμαι. Όσο για το ποιον προμοτάρει ο Μητσάκος ο κολλητός το ανέλυσα δεόντως. Και που είσαι αρχηγέ μου... δαίμων ξεδαίμων τα είπες όλα... Να ΄σαι καλά... γέλασα με την καρδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ 1.31?
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ 23,5 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ?
    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι χιούμορ! Τι πνεύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναυπλιώτης Δημήτρης6 Αυγούστου 2010 στις 10:28 π.μ.

    Παιδιά γράφτε ό,τι θέλετε. Με τον κύριο Ντερέκα, το φίλο μου τον Αντρέα, τον Άρη, το Βασίλη και πολλούς από εσάς δεν χρειάζεται να ξανασυστηθούμε, γνωριζόμαστε και θεωρώ ότι είμαστε κολλητοί φίλοι. Πάντως να είστε σίγουροι ότι ούτε για ψήφους θα βγω, ούτε υποψήφιος θα κατέβω, αλλά ρε παιδιά, επιτρέψτε σε κάποιους να έχουν διαφορετική άποψη και να τη γράφουν. Και επειδή κάποιος με ρώτησε με ποια ιδιότητα γράφω, ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, που δεν το βλέπω εφικτό??. Εμένα δεν με πειράζει που γράφετε ανώνυμα, γιατί στο τέλος του μήνα δεν θα με πληρώσει κανένας από εσάς. Πάντως για να ξέρετε, η επανάσταση της ταβέρνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Σεπτέμβρη και όποιος θέλει ακολουθεί για φαί, για καφέ, για συζητηση κλπ. Μόνο να πληρώνετε τους καφέδες σας. Άντε τώρα γιατί δουλεύω κιόλας, και αν με πάρουν χαμπάρι θα με διώξουν. Ρε μην ξεχάσετε να πάρετε τα μπρατσάκια και μου έρθετε λειψοί πίσω. Άντε όσοι καταφέρετε να πάτε, καλό καλοκαίρι να έχουμε.
    Ο Μητσάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ ΟΤΑΝ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ
    ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

    ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναυπλιώτης Δημήτρης6 Αυγούστου 2010 στις 11:53 π.μ.

    Ρε σεις, μην δείχνετε τόσο πολύ ενδιαφέρον, γιατί δεν θα το αντέξω.....Τέτοιες συγκινήσεις πια.??? Και συγγνώμη που δεν έχουμε το ίδιο μορφωτικό επίπεδο. Τι να κάνουμε, τα γράφουμε και τα λέμε λίγο λαικά... Στον καθρέφτη γρήγορα και αν δεν ανησυχήσετε, τότε στο γιατρό, στο γιατρό γρήγορα. Είμαστε και άτυχοι εδώ στο Μοσχάτο, έκλεισε και το ίδρυμα της παραλίας (Μακρομιχελάκη)Ρε μπας και μερικοί από εσάς είστε πτυχιούχοι του ιδρύματος και έχετε πάρει και μεταπτυχιακό και μας έχετε αφήσει απ' έξω?? Θέλω και εγώ, ζηλεύω. Τα δέοντα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα διάβασες καλύτερα ε; Σου έφυγε η άνεση. Και που είσαι κολλητέ... Δεν μίλησα για τη μόρφωσή σου... Για το στυλ σου μίλησα. Κάθε σχόλιο και ένα ψέμμα θα το πηγαίνεις το σύστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ααα και μια ερώτηση... Πάει ο νους σου ποιον εννοώ με το "πρώην Τίποτα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΕ...
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΦΌΣΟΝ ΤΥΠΙΚΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΠΕΣΜΟΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΣΤΙΣ ΡΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ... ΝΑΙ?
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΡΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Α-Μ-Ε-Σ-Α ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ).
    ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΕΙΔΩΜΕΝ). ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΡΧΗΓΙΟ ΚΑΙ "ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ" ΣΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ, ΠΗΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΔΡΩΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ. ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΛΑΒΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ ΣΟΥ, ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ.

    #ASTROBOY#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ααα και μια ερώτηση... Πάει ο νους σου ποιον εννοώ με το "πρώην Τίποτα" OXI GIA PROXORA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ούτε ο δικός μου πάει σε ποιον αναφέρεσαι με το "πρώην γιατρός"... Για προχώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "πρώην γιατρός..he is the famous of the world mayor of mosxato...doctor is his previous job as i remember

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "πρώην Τίποτα"... εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο. Πως αλλιώς να πεις το τίποτα; Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε Δημήτρη Ναυπλιώτη, είσαι πολύ γραφικός και πάνω απ’ όλα αστείος. Είσαι από τους καλύτερους Stand Up Comedians που έχω ακούσει. Ούτε για το δεκαπενταμελές συμβούλιο σχολείου δεν κάνεις…. Μη φοβάσαι πάντως να γράφεις στο blog εν ώρα εργασίας. Αν σε δει το αφεντικό και σε απολύσει, όπως άλλωστε φοβάσαι, θα σε προσλάβει ο κ. Ντερέκας να του ανοιγοκλείνεις τις πόρτες. Είσαι και στο facebook???? Πολύ πλάκα κάνουμε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Dear Anonymous Friend,

    I may be a stand-up comedian, but I have a name. I may not be competent for the 15-member Board of the school because no one ever recommended me and apparently I do not have your qualifications and connections. I am not afraid of my "boss" but I respect him (for your information, only dogs have a boss - does that ring any bell?) If I choose to change my present employment, I assure you I have many challenging alternatives based on "real" values. I do not want to keep you any longer, as I know you must go out to distribute advertising leaflets. As far as Mr. Derekas is concerned, there is no chance that I will ever vote for him, so you are free to apply for this job. If you give me your name I may buy you the uniform for this specific job. So long!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Mr. Naf Dim.such a fluency!
    Congratulations.
    The rest of us are so jealous of your English language level.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. wowowowo!! Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω και τι ακριβώς ζηλεύουν. Αν υποψιαστώ πάντως ότι ζηλεύουν.... μπορώ να τους το δείξω..... όποτε μου ζητηθεί. Ι am in readiness! Άντε γεια, τα λέμε μετά τις διακοπές το Σεπμτέμβρη. Να είστε σε ετοιμότητα για μεγάλες συγκινήσεις. Όσον αφορά σε αυτά που δεν έχω απαντήσει, είμαι λίγο βραδύνους και αργώ να τα καταλάβω. Σας διαβεβαιώνω πάντως ότι η θεραπεία πάει καλά. Το Σεπτέμβρη θα είμαι μια χαρά.
    Γεια, bye

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρώτα φίλε Δημήτρη θέλω να σου πω ότι δε συμφωνώ με το πνεύμα του σχολίου 12:56 και βέβαια δεν είμαι ο συντάκτης του. Τα άλλα είναι δικά μου. Όσο για το ότι γράφεις επώνυμα, αυτό σε τιμά μεν αλλά το γεγονός ότι οι περισσότεροι γράφουν ανώνυμα δε σημαίνει ότι δεν έχουν όνομα. Ξέρω ότι είναι πολύ πιθανό να μη δεχτείς την προτροπή μου, αλλά θα σε συμβούλευα να γράφεις κι εσύ ανώνυμα στο εξής. Βλέπω ότι είσαι άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά και εκτιμώ ότι δε σου είναι εύκολο να αποφασίσεις ότι στο εξής θα απέχεις. Εδώ μέσα τα ένστικτα θεριεύουν και οι ευγένειες πάνε περίπατο και βέβαια δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Καλό είναι να μην εκθέτεις το όνομά σου στα blog, γιατί ακόμη κι αν έχεις χίλια δίκια ή αν σαν άνθρωπος κάνεις μια λάθος εκτίμηση και μετά ανακαλέσεις, είναι πιθανό το όνομά σου να έχει υποστεί τέτοια βλάβη που να σου πάρει χρόνια για να την αποκαταστήσεις. Και αν δε σκέφτεσαι τον εαυτό σου, σε καλώ να σκεφτείς την οικογένεια και τους οικείους σου. Εύχομαι να θεωρήσεις ειλικρινή αυτά που σου έγραψα γιατί δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι. Αυτα... Ανακωχή τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι να πω ρε Δημήτρη; Πάω ν' αγιάσω και δε μ' αφήνεις... Τελικά το τραβάει η όρεξή σου. Έγραφα το σχόλιο και δεν είχα δει το τελευταίο δικό σου. Τελικά συμφωνώ με το πνεύμα του 12:56... Μάλλον ο φίλος που το έγραψε σε γνωρίζει! Τι να σου πω; Άμα πας στο Θανάση κλάιγοντας και του πεις "Αααα... θείεεεεεε τα παιδιά με κοροϊδεύουνε" η κεφάλα σου θα σου φταίει και όχι κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ελπίζω στο μέλλον τα πνεύματα να είναι πιο ήρεμα και πιο κόσμια, αλλά σου προτείνω να διαβάσεις την καθημερινή ειδησεογραφία για τα τοπικά και πώς ντε και καλά θέλουν να πλασαριστούν, χωρίς ουσιαστικά να λένε τίποτε. Όποιος βγει με πρόγραμμα πραγματικό, αυτός θα έχει και συμπαραστάτη την πλειοψηφία του κόσμου.
    Σχετικά με τις απειλές για την οικογένειά μου και εμένα, μην στενοχωριέσαι δεν φοβάμαι. Εξ άλλου, έχω λάβει τα μέτρα μου και για να'μαι και ειλικρινής όλη η αλληλογραφία μου μεταβιβάζεται αυτόματα στο τμήμα εκβιαστών. Όποιοι και να τολμήσουν, εγώ είμαι εκεί. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Δεν έχω λόγους γι ανακωχή γιατί δεν βλέπω να είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση. Συνήθως στους πολέμους ξέρεις τον εχθρό, εκτός κι αν ο εχθρός δημιουργεί μόνος του καταστάσεις για να βρει αντίπαλο. Αν θές, έλα να με βρεις και να τα πούμε από κοντά. Πάντως, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δε μίλησα για απειλές... Προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις; Για την τιμή μίλησα. Αλλά χαμένος κόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τιειναι αυτο το παρακατω...προσκληση σε παρτυ??!! εγω δεν ειπα οτι απειλης εσυ κανενα...αλλα εμεσα και αμμεσα πολλοι με συμβουλευουνε για το ιδιο πραγμα...εκτος αν αυτο το θεωρειτε τιμη!!!


    Και αν δε σκέφτεσαι τον εαυτό σου, σε καλώ να σκεφτείς την οικογένεια και τους οικείους σου. Εύχομαι να θεωρήσεις ειλικρινή αυτά που σου έγραψα γιατί δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι. Αυτα... Ανακωχή τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγοράκι μου

    "Καλό είναι να μην εκθέτεις το όνομά σου στα blog, γιατί ακόμη κι αν έχεις χίλια δίκια ή αν σαν άνθρωπος κάνεις μια λάθος εκτίμηση και μετά ανακαλέσεις, είναι πιθανό το όνομά σου να έχει υποστεί τέτοια βλάβη που να σου πάρει χρόνια για να την αποκαταστήσεις. Και αν δε σκέφτεσαι τον εαυτό σου, σε καλώ να σκεφτείς την οικογένεια και τους οικείους σου. Εύχομαι να θεωρήσεις ειλικρινή αυτά που σου έγραψα γιατί δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι."

    Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Τον εαυτό σου κοροϊδεύεις... δεν το βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο καλό... Αν κατάλαβα καλά φεύγεις διακοπές. Καλές διακοπές λοιπόν (μη βγάλεις πάλι κανένα παράξενο συμπέρασμα... Σοβαρά το λέω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ6 Αυγούστου 2010 στις 4:09 μ.μ.

    Αγαπητέ Δήμαρχε,Αντιδήμαρχε και Πρόεδρε της Δημαρχιακής, έχω κάποια ερωτήματα για το πολιτιστικό κέντρο μπορεί να απαντήσει κανείς?

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    1.Αποκρύψατε ή όχι επί 6 μήνες από τους δημοτικούς συμβούλους (πλειοψηφίας και μειοψηφίας) το έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ, που έκανε δεκτή την ένσταση της εταιρίας KIROS A.E. κατά της απόφασης για την έκπτωσή της ; Σημειωτέον ότι, το έγγραφο αυτό πήρε αριθμό πρωτοκόλλου από το Δήμο στις 27.1.2010 και όπως ομολόγησαν στελέχη της παράταξής σας (Ντερέκας, Παπαθεοδώρου, Μπούτσης κ.α.) έλαβαν γνώση του για πρώτη φορά στην πρόσκλησή τους για το Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Ιουλίου 2010 (6 μήνες μετά).

    2.Ακόμη και αν δεχθούμε ότι η δημαρχιακή επιτροπή που αποφάσισε την ίδια ημέρα στις 27.1.2010 για την ανάθεση της ολοκλήρωσης του έργου στην εταιρία Μ και Γ. Τεχνική Α.Ε., δεν γνώριζε το έγγραφο αυτό, γιατί στις 3.2.2010, ότε και αυτό ήταν εκτελεστό, δεν κάνατε νέα κλήση της Δημαρχιακής Επιτροπής, για να ανακαλέσετε την απόφασή της για την ανάθεση του έργου με διαπραγμάτευση, αφού ακυρώθηκε η έκπτωση του αρχικού εργολάβου ;

    3.Γιατί σε ένα μείζονος σημασίας θέμα δεν συγκαλέσατε Δημοτικό Συμβούλιο (σημειωτέον ότι δεν θέτω θέμα μη νομιμοποίησης της Δημαρχιακής στην απόφασή της για την ανάθεση του έργου), όπως είχε ζητήσει ο κ. Λιβάνιος, αλλά προτιμήσατε να ληφθεί απόφαση από τη Δημαρχιακή Επιτροπή ; Μήπως γιατί θα έπρεπε να γίνει πρόσκληση των συμβούλων και παρέλευσης κάποιων ημερών, οπότε τότε δεν θα μπορούσατε να αποκρύψετε το έγγραφο ;

    4.Υπήρξε ή όχι υπαλληλική σχέση ή συνεργασία στενού μέλους της οικογένειας της παρατάξεως Παπαντώνη με την εταιρία Μ και Γ. Τεχνική Α.Ε. (ή άλλης εταιρίας συμφερόντων Τραυλού) κατά το παρελθόν ; Δεκτές οι αναφορές σε περίπτωση καταφατικής απάντησης, ότι αυτό δεν είναι παράνομο. Είναι όμως και ηθικό ειδικά όταν η ανάθεση γίνεται χωρίς διαγωνισμό ;

    5.Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο ίδιος εργολάβος είχε αναλάβει και την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, στο οποίο εμφανίστηκαν αρκετά προβλήματα κατασκευής ;

    6.Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο (fax ή e-mail) που να αποδεικνύει ότι προσκλήθηκαν για διαπραγμάτευση για τη συνέχιση του έργου οι άλλες εταιρίες που είχαν καταθέσει προσφορά κατά τον αρχική διαγωνισμό του έργου, όπως απαιτείται ; Σημειωτέον ότι εταιρία που είχε καταθέσει προσφορά, διαβεβαιώνει ότι δεν έλαβε ειδοποίηση από εσάς.

    7.Αληθεύει ή όχι το έργο ενώ είχε ολοκληρωθεί κατά 90 % και για την ολοκλήρωσή του απαιτούνταν 285.000 € ανατέθηκε σε εταιρία έναντι ποσού άνω του 880.000 € ;

    8.Γιατί δεν έγινε παραλαβή του έργου από το Δήμο, με επιμέτρηση όλων των εργασιών που είχαν ολοκληρωθεί, αμέσως μετά την έκπτωση του εργολάβου ;

    9.Υπήρχε αστοχία ή όχι της μελέτης του έργου από την Τεχνική Υπηρεσία, με αποτέλεσμα τις συνεχείς αναθεωρήσεις και παρατάσεις ;

    10.Γιατί επιλέχθηκε η διαπραγμάτευση (ουσιαστικά απευθείας ανάθεση του έργου) και όχι ο νέος διαγωνισμός, που θα διασφάλιζε τη διαφάνεια στην ανάθεση του έργου ; Είναι νόμιμο, είναι όμως και ηθικό ;

    11. Επειδή το έργο αυτό ήταν αρχικά ολικά χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω των ΠΕΠ Αττικής, λόγω των παρατάσεων, θα αναγκαστεί ή όχι ο δήμος να καταβάλει ένα μέρος των εξόδων εξ ιδίων χρημάτων και αν ναι, πόσο θα είναι αυτό ;

    12.Αληθεύει ή όχι ότι υπάλληλος της εταιρίας (συμφερόντων Τραυλού) που ανέλαβε το έργο περιφέρεται εντός των γραφείων της πολεοδομίας κάνοντας χρήση γραφείων και υπολογιστών του Δήμου ;

    13.Γιατί ο εμφανιζόμενος ότι έχει απόλυτο δίκιο κ. Δήμαρχος στη διαμάχη του δήμου με την εταιρία KIROS A.E., πρότεινε πριν μία εβδομάδα στο Συμβούλιο της 19.7.2010 δια του νομικού συμβούλου συμβιβασμό, πράγμα που επιχείρησε και ο αναπληρωτής του στο Συμβούλιο της 26.7.2010 διακόπτοντας επί δεκαπέντε λεπτά τη συνεδρίαση ;

    14.Αληθεύουν ή όχι οι αναφορές του εκπροσώπου της εταιρίας KIROS A.E., ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν απανωτές συναντήσεις τόσο του ιδίου όσο και του νομικού συμβούλου του δήμου για το κλείσιμο του θέματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?.ΚΟΙΤΑΞΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τις έχει ο Θανάσης. Πάρ' τον τηλέφωνο και πες του να τις αναρτήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O Θανάσης?Α τώρα κατάλαβα είσαι ο Δηπότης που του γράφουν να κάνει αλκοτέστ γιατί βλέπει συνεχώς ένα Θανάση μπροστά του.Καλά σου γράφουν.Βρές ένα κοριτσάκι αγόρι μου θα σε βοηθήσει ...να το ξεπεράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν είμαι ο Δημότης... Θα σε βόλευε να υπήρχε μόνο ένας που σας βάζει στη θέση σας. Τι έγινε όμως με τα ερωτήματα; Όλα οκ; Τον πήρες το Θανάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Sthn ugeia mas dipoth!!
    Exei kai panuguri shmera,perna mia volta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τςςς... με έκανες κιμά τώρα! Άσε που με αυτήν την επιχειρηματάρα θα βγει Δήμαρχος ο Θανάσης! Αλλά συνεχίστε... κάθε φορά που βλέπω μέχρι που "σας κόβει" και πιο σίγουρος αισθάνομαι και ρίχνω και κανά γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 06 Αυγούστου 2010 4:09 μ.μ. tha epaneltho einai ypo diereunisi..alla nomizo oti tha prepi na teliosi to ergo ....kai na min pane me osmi skandalou stis ekloges.gia oso gia ta axiomata me exis ligo ypobibasi pan proedros agorimou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κατάλαβες τι σου λέει ο Δημητράκης φίλε "06 Αυγούστου 2010 4:09 μ.μ."; Όχι; Να στο μεταφράσω τότε: "Κολλητέ άσ' το καλύτερα... δε μας παίρνει. Ρωτήσαμε και το Θανάση και τελικά είχε δίκιο ο "σουρωμένος". Εμείς τώρα θα λέμε ότι αποσύρουμε τα "αμείλικτα ερωτήματα" επειδή είμαστε καλοί και θέλουμε να συμβάλλουμε στο ομαλό κλίμα... Μπήκες;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΥΤΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ."ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ".ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΖΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ.ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ)ΨΗΦΙΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΛΕΜΕ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ?
    ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΕΚΑ,ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
    1.Αποκρύψατε ή όχι επί 6 μήνες από τους δημοτικούς συμβούλους (πλειοψηφίας και μειοψηφίας) το έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ?
    2.Ακόμη και αν δεχθούμε ότι η δημαρχιακή επιτροπή που αποφάσισε την ίδια ημέρα στις 27.1.2010 για την ανάθεση της ολοκλήρωσης του έργου στην εταιρία Μ και Γ. Τεχνική Α.Ε., δεν γνώριζε το έγγραφο αυτό, γιατί στις 3.2.2010, ότan και αυτό ήταν εκτελεστό, δεν κάνατε νέα κλήση της Δημαρχιακής Επιτροπής, για να ανακαλέσετε την απόφασή της για την ανάθεση του έργου με διαπραγμάτευση, αφού ακυρώθηκε η έκπτωση του αρχικού εργολάβου ;
    3.Γιατί δεν έγινε παραλαβή του έργου από το Δήμο, με επιμέτρηση όλων των εργασιών που είχαν ολοκληρωθεί, αμέσως μετά την έκπτωση του εργολάβου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Aγαπητέ Δημήτρη είδες τι χρειάζεται για να τους ξεμπροστιάσεις.Λίγη γαλαζόπετρα όπως στο χταπόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ......
    ( ΟΛΟΥΣ )ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΙΗΓΗΘΩ - ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤ/2010
    ΕΛΕΟΣ.....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητοί ο Μήτσος μας δουλεύει όλους. Δεν θα ψηφίσει κανέναν (ούτε καν τον εαυτό του αν κατέβαινε).
    Ο μοναδικός υποψήφιος που θα είχε ελπίδες να τον ψηφίσει θα ήταν αυτός που θα ξανάνοιγε το Μαρκομιχαλάκειο και θα τον πρότεινε για –πρόεδρο-super δήμαρχο των τρελλών. Ξέρει αυτός τι κάνει. Βλέπει τις τάσεις των καιρών , βλέπει όλα αυτά που γίνονται που μόνο η ψυχιατρική μπορεί να μελετήσει , ξέρει ότι θα έχει εξασφαλισμένους οπαδούς και προσπαθεί να αποτελειώσει και τους υπόλοιπους.
    Μητσάρα καλές διακοπές. Πρόσεχε τα πίτουρα και την K.G.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 06 Αυγούστου 2010 9:34 μ.μ. file den exo kamoia antirisoi na elenxoun olla ossa anaferes...gia na teliosoume omos kai me aytous kai me emas, tha eprepe oi idioi tis dimotikis omados kai oi alles parataxis na zitisoun elenxo,apo moni,tous kai meta na bgoun na zitisoun tin psifo mas.h mporoume emois san polites na pame ston eisaggelea me argetes ypografes kai na apetisoume na gini elenxos, theloi mia kinitopoisi omos ego eimai mesa..apo tin aloi to ergo prepoi na teloiosi amesa gia to kalo tou topou,tora oi prosopikoi apopsi mou einai na min pame se eklogges me osmi skandalou exalou mpori o elenxos na ginete paralila,,den pisteuo omos oti o dimarxos oi dimotikoi symbouli kai poso malon oi ypopsifioi oti einai anakatemenoi kapou. eggo tous kano kamoia fora skliroi kritikoi,alla den mporo nato pistepso isos epidoi olla aytoi einai filoi mou me allous exo megalosi mazi tha eklago an telika einai plegmenoi.kai gia na eimai entelos xekatharos oloi pou asxolountai ne ta dimotika an theloume pragmatika na douleboun me idiotika kritiria tha prepoi ma tous pliromoume,gia na mporoume kai na apetoume yperesies analoges..kai fisika tora merikoi exoun boleuti oi tous afomiose to systma..ante ta leme gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 07 Αυγούστου 2010 10:04 π.μ. exaristo an pote gini tha sou exo souita kales epoxes tote me tin K G B oniro htan kai pa i .pantos o sitrofos poutin kala ta pa i, petixe oi diadikasia tou metasximou/afta ante kane mpania giati o xronos perna kai ton xhmona tha se pona i oi mesi sou. xeretis mous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. nai gia deite tis alles poleis! eimaste perifanoi re pou zoume Mosxato kai to deixnoyme me tin empiestosini mas tosa xronia tra sto idio prosopo, oso ki an autous pou dipsoun gia eksoysia tous kathetai strava! o dimarxos einai sto timoni gera kai lete o,ti thete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κε Πρόεδρε,

    Καταλαβαίνω ότι κατά την ολιγοήμερη απουσίας σας οι αξιότιμοι συνεργάτες σας δυσκολεύοταν να αναρτήσουν σχόλια τόσο γιατί δεν ήταν διαθέσιμος ο Μέγας υποβολέας αλλά και γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν έγκριση από τον Στρατηγό....
    Κε Πρόεδρε, σας προτείνω να βρίσκεστε σε συχνότερη επαφή με τον συνεργάτη – ανακριτή των 06 Αυγ και ώρα 4:09 έτσι ώστε να του λύσετε όλους τους προβληματισμούς του γιατί καθώς φαίνεται δεν θα ηρεμήσει όλο το καλοκαίρι...
    Κε Πρόεδρε, γνωρίζετε καλά, ότι όλα τα ψευτοερωτήματα που θέτουν οι συνεργάτες σας, προς δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, έχουν εύκολες απαντήσεις που αν δεν τις δώσετε εσείς ο ίδιος, θα δωθούν με τρόπο που θα σας κάνει ακόμη πιο «μικρό» στα μάτια τους αλλά και στα μάτια του κόσμου....
    Κε Πρόεδρε, πιστεύετε ότι θα ολοκληρώσετε ένα πολιτικό - προεκλογικό αγώνα στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στο έργο του «Πολιτιστικού Κέντρου» και στις ανόητες ερωτήσεις που βάζετε του συνεργάτες σας να κάνουν; Σας υπενθυμίζω και ενημερώνω, ότι το Μοσχάτο ομόρφυνε, αναπτύχθηκε και αναπτύσετε καθημερινά με την προσπάθεια και το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής και θα συνεχίσει την αξιόλογη πορεία του με εσάς στο περιθώριο.
    Κε Πρόεδρε, θα σας συμβούλευα, πριν δημοσιεύετε τις συγκλονιστικές λίστες των υποστηρικτών σας στο internet, να ζητάτε την άδειά τους γιατί σε λίγο θα αναρτηθεί λίστα των εν αγνοία υποστηρικτών σας!!!!!
    Κε Πρόεδρε, συνεχίστε την μεγαλόψυχη προσφορά σας και γράψτε υποστηρικτικό σχόλιο για τον αγαπητό κ. Ναυπλιώτη γιατί όταν τον αφήνετε ελεύθερο, δύσκολα καταλαβαίνουμε τι θέλει να πεί.

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Kurie volemene Dhmoth to mono pou omorfune einai o trapezikos sas logariasmos ta 24 auta xronia pou kuvernaei o filos sas o moustakias.
    Etoimazeste apo twra gia ton gamo tou kanakarh sthn Thno?
    Exete sunh8isei omws tous gamous se nhsia,'h mhpws kanw la8os?
    Vlepete den phgane xamena ta lefta pou dwsate ston Traulo..
    Akou 1 ekatommurio eurw me apeu8eias ana8esh!!!
    Kanena Ntereka kai Arh den xreiazomaste gia na poume thn gnwmh mas k na apokaluf8oun oi arpaxtes.
    K kanta kamia volta mexri thn Anavusso na deite to kastro tou "eklextou" sas pou etoimazetai gia dhmarxo.
    Eimaste epikindunoi giati den eksartomaste apo kanena.
    Stoxos mas einai mono na lampei h alh8eia ki an auto exei apotelesma na xarisei ton dhmo ston Souto,Swpakh 'h opoiondhpote allo diolou mas endiaferei.
    Milhste twra me Thno k Anavusso na parete grammh k perimenoume thn apanthsh sas.
    Eksallou htan ksekourasth auth h evdomada den eixe polles epistoles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Aγαπητέ κ.δηπότη
    Είπαμε οίνος ευφραίνει καρδία αλλά να διατηρούμε σώας τας φρένας.Αντιγράφω απο τον 6 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 9.34 γιατί είσαι ανενημέρωτος:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ.ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ)ΨΗΦΙΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
    Aλήθεια για τη πρόταση του"ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ?"
    γιατί κάνεις τη πάπια?
    Αγαπητέ δηπότη το τελευταίο το λέμε γιά όλους .κατάλαβες ότι δεν έχουμε κανένα ανάγκη?
    Αλλωστε ο πρόεδρός μας Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ απο τη πρώτη μέρα της εκλογής του είπε ¨"ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κε Πρόεδρε,

    Ο συνάδελφος σας, του γραφικού σχόλιου των 09 Αυγούστου 2010 8:15 μ.μ, έχει χάσει και την τελευατία σταγόνα της ψυχραιμίας του. Θα ήταν τουλάχιστον έντιμο να παραδεχθεί ότι φανατικά υποστηρίζει το αφεντικό του, πιστά το ακολουθεί παντού, και του υποκλίνεται δουλικά.
    Κε Πρόεδρε, ο ανόητος συνεργάτης σας, συκοφάντης και ψεύτης, μικροπολιτικάντης, λάτρης των μεσημεριανών τηλεοπτικών εκπομπών, χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια μέθοδο με αυτούς που έχουν κατά σειρά ηττηθεί εκλογικά. Η μοναδική αιτία που τον κάνει επικίνδυνο είναι η έλλειψη εγκεφαλικών κυττάρων και η στέρηση πολιτικής και καθημερινής δημοσιότητας.
    Κε Πρόεδρε, το γνωρίζετε και εσείς ο ίδιος, ότι είναι μεγάλη τιμή και προεκλογική εξαίρεση που ασχολούμαστε και απαντούμε σε αποβράσματα σαν αυτά του σχόλιου των 09 Αυγούστου 2010 8:15 μ.μ. Επίσης, το γνωρίζετε ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί προεκλογικά. Κε Πρόεδρε, αν και περίοδος διακοπών και ξεκούρασης, αφιερώστε λίγο χρόνο να μαζέψετε τους υπανθρωπους αυτού του είδους.

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κε Πρόεδρε,

    Με χαρά διαβάζω την πρόταση του συνεργάτη σας για την Δημόσια παρουσίαση του Πόθεν Έσχες, όλων όσων εμπλέκονται με δημόσια διαχείριση στον Δήμο Μοσχάτου.
    Κε Πρόεδρε, θα σας παρακαλούσα, τώρα, μία τόσο όμορφη στιγμή, με θάρρος να ζητήσετε την δημοσίευση του Πόθεν Έσχες όλων τον Δημοτικών Συμβούλων και ως παράδειγμα να δώσετε πρώτος το δικό σας.

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 10.45 nomiza oti o 10.25 sou ekane plaka otan se elege dipoti alla esi mou fenete h eise pragmatika methismenos h eise toso fanatila pou den vlepis mprosta sou.Anti na zitisis tis apantisis apo tous armodiouws olo mas les gia to proedro.re mpas ki o proedros sou ehi psithirisi ...
    eho 2 apories
    1.ti doulia ehi o nterekas me to pnevmatiko afou proedros ths dimarhiakhs eine o efthimiou kai proedros tou pnevmatikou o mpoutsis.
    2.mipos xeri kanis na me enimerosi ti einai sthn anavuso giati den katalava?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. AΓΑΠΗΈ ΔΗΜΟΤΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ .ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ Ε-ΜΑΙL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ:
    ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΣΗ AKOYME OYTE ANTREA OYTE ARH ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ."ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ".ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΖΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ.ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ)ΨΗΦΙΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ?
    ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΕΚΑ,ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
    1.Αποκρύψατε ή όχι επί 6 μήνες από τους δημοτικούς συμβούλους (πλειοψηφίας και μειοψηφίας) το έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ?
    2.Ακόμη και αν δεχθούμε ότι η δημαρχιακή επιτροπή που αποφάσισε την ίδια ημέρα στις 27.1.2010 για την ανάθεση της ολοκλήρωσης του έργου στην εταιρία Μ και Γ. Τεχνική Α.Ε., δεν γνώριζε το έγγραφο αυτό, γιατί στις 3.2.2010, ότan και αυτό ήταν εκτελεστό, δεν κάνατε νέα κλήση της Δημαρχιακής Επιτροπής, για να ανακαλέσετε την απόφασή της για την ανάθεση του έργου με διαπραγμάτευση, αφού ακυρώθηκε η έκπτωση του αρχικού εργολάβου ;
    3.Γιατί δεν έγινε παραλαβή του έργου από το Δήμο, με επιμέτρηση όλων των εργασιών που είχαν ολοκληρωθεί, αμέσως μετά την έκπτωση του εργολάβου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Απάντηση στο μήνυμα επί προσωπικού:9 Αυγούστου 2010 5:16 μ.μ.
    Αγαπητέ άγνωστε δημότη,
    σε πληροφορώ ότι ούτε εσένα ξέρω ούτε τον άλλο που ονομάζεις πρόεδρο και φυσικά θα ήταν μεγάλη μου τιμή να σας γνωρίσω προσωπικά. Από το ύφος της γραφής σας και από ό,τι συμπεραίνω θα πρέπει να βρίσκεστε μέσα στο thinking tank του δημαρχείου και όχι μόνο. Η μεγαλόψυχη προσφορά είναι ότι για πολλά χρόνια, και ελπίζω να μην συνεχιστεί, κάτι κομματόσκυλα έχουν γαντζωθεί στις δημόσιες υπηρεσίες, στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε άλλους οργανισμούς και για αυτό έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο. Τώρα για την γκεμπελίστικη προπαγάνδα που περιέγραφες στον επίλογό σου, σε πληροφορώ, εσένα και όλους τους άλλους, ότι εγώ είμαι ελεύθερος, δεν ζω από το δημόσιο και καλό θα είναι αυτά που γράφω να τα διαβάζεις καλύτερα για να τα καταλαβαίνεις. Αν δεν έχεις αυτή την ικανότητα, τα έχω και σε ενέσιμη μορφή. Εξάλλου εκτός από τον εαυτό μου, δεν εκπροσωπό κανένα και καμία παράταξη. Και αν πραγματικά υπάρχει μια στοιχειώδης ευαισθησία καλό θα ήταν να απαντάς επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων και όχι με εγκεφαλικές κλανιές. Συμβουλή μου πάντως είναι ότι με την τακτική αυτή δεν πείθετε αρκετούς ψηφοφόρους. Το σεβασμό και την αξιοπρέπεια τα κατακτάς μέσα από την καθημερινή συνεισφορά.

    Τα Δέοντα,
    Ναυπλιώτης Δημήτρης

    Κε Πρόεδρε, συνεχίστε την μεγαλόψυχη προσφορά σας και γράψτε υποστηρικτικό σχόλιο για τον αγαπητό κ. Ναυπλιώτη γιατί όταν τον αφήνετε ελεύθερο, δύσκολα καταλαβαίνουμε τι θέλει να πεί.

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης
    9 Αυγούστου 2010 5:16 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 10 Αυγούστου 2010 12:13 μ.μ. mpourrrrrr????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Th glytwses Nafplioti, logo epikeimenis logokrisias... Ti na sou pw kakomoirh mou... oti kai na sou pw ligo einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παιδιά, τσεκάρετε τις απαντήσεις του Ναυπλιώτη παραπάνω, και δείτε κι εδω!!! Γραφει παντου τα ίδια ΑΥΤΟΥΣΙΑ! Ότι και να του πουν απαντάει τα ίδια! Αχαχαχαχα...

    http://moschatotavrosmazi.blogspot.com/2010/07/blog-post_6616.html?showComment=1282725025835#comment-c3168969084299944653

    ΑπάντησηΔιαγραφή