Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

E-mail αναγνώστη: "Οι νέοι είναι το μέλλον μας"

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail με τίτλο "Οι νέοι είναι το μέλλον μας" και το δημοσιεύουμε:


ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ



Πολλοί θα με κατηγορήσουν για ονειροπόλο.

Πόσο πιό όμορφη για γινόταν η ζωή μας αν όλοι αυτοί οι φίλοι (γιατί είναι όλοι φίλοι μας στα αλήθεια) μπορούσαν να συννενοηθούν και να δουλέψουν όλοι μαζί για αυτό που λέγεται Μοσχάτο.

Θέλω να πω μόνο λίγα λόγια σε όλους τους.

Ακούστε τους νέους , αυτοί είναι η ελπίδα μας για το μέλλον.

Κάποτε σε μιά συζήτηση για την παραλία , με ρωτήσαν τι θα έκανα. Η απάντησή μου ήταν:
θα έφτιαχνα καφετέριες και ταβέρνες που θα τις πάρουν οι Μοσχατιώτες που ήδη έχουν μαγαζιά δίπλα μας και μπορεί άθελά τους να ενοχλούν, ώστε να μην υπάρχουν μαγαζιά τέτοια μέσα στην πόλη, θα έφτιαχνα παιδικές χαρές και τόπους άθλησης. Θα είχα ένα λεωφορειάκι του Δήμου να δουλεύει όλο το 24ωρο να μεταφέρει όλους μας χωρίς να χρειάζεται να πέρνουμε αμάξι. Και στην μεγάλη ευθεία θα έφτιαχνα ένα δρόμο για κόντρες. Να πηγαίνουν τα παιδιά να κάνουν αυτό που κάνουν στους δρόμους και δυστυχώς τα χάνουμε. Να έχει ένα ασθενοφόρο εκεί, να έχει μπάρες και όλους τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει.

Και για τον θόρυβο μην φοβάστε είναι αρκετά μακρυά και με συνδυασμό με μιά σωστή δεντροφύτευση δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δείτε τι έφτιαξε η ιδιωτική προτοβουλία στο Φλοίσβο και αναρωτηθήτε τι έσοδα έχουν από εκεί. μαζεύουν όλη την Αθήνα. Βοηθήστε τα παιδιά , ακούστε τα παιδιά , μιλήστε με τα παιδιά, μας έχουν ανάγκη χρειάζονται πρότυπα και δυστυχώς μόνο αυτό δεν τους δίνουμε. Δεν το παίζω πονηρός απλώς ταξιδεύω πολύ και όλα αυτά έχουν ήδη εφαρμοστεί σε άλλες χώρες και λειτουργούν τέλεια.

Μάκης

4 σχόλια:

  1. ναι πολύυυυ σωστό. Να φτιαχτούν δρόμοι για κόντρες! Αν είναι δυνατόν! Μήπως να φτιαχτούν και μαγαζιά για "φτιάξιμο"; Και τα δύο σκοτώνουν εξίσου! Φίλοι συνέλθετε! θες κόντρα και αδρεναλίνη; Βοήθα όσους έχουν ανάγκη! γίνε εθελοντής σε ένα ορφανοτροφείο ως συνοδός παιδιών, βγάλε τους ηλικιωμένους για βόλτα! κάνε κάτι που θα οφελήσει κι εσένα και δε θα διακινδυνεύσει τη ζωή σου. Γιατί αν η λύση είναι να υπάρχει το ασθενοφόρο που θα σε περιμαζέψει κομμάτια, φίλε, μεγιά τα μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι καλυτερα να σκοτωνονται αβοήθητα τα παιδιά μας στους δρομους? να θυμήσω ονόματα? η δεκαετία του 50 περασε. Η αδρεναλίνη είναι μέσα στο αίμα των νέων, ποιός μπορεί να την βγάλει? εχεις ακούσει ποτέ για αυτό που λέγεται ασφαλής πίστα? Το "φτιάξιμο" είναι δίπλα μας και εμείς περνάμε και κοιτάμε από την άλλη. Τι κάθομαι και μιλάω όμως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia mhn asxoliste edo mesa telika mpenoun atoma pou to mono pou xeroun einai to kafeneio kai h laspi sttous alous. mpeno 5 meres kai grafo kai idi niotho kourasmenos. sinxaritiria pantos ston filo poy esteile afto to e-mail. alla distixos file moy eimaste piso kai tha paraminoume piso giati afto voleyei kapoious
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή