Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένοι Πολίτες: Επίσκεψη στο Α.Τ. Μοσχάτου


Ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο" μας απέστειλε δελτίο τύπου για την επίσκεψη του επικεφαλής, Βασίλη Σπανάκη, στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

22 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΣΤΟ Α.Τ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ

«Το Α.Τ. Μοσχάτου να ‘ρθει ξανά στο κέντρο της πόλης!»


«Μία πολύ σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε, επί κεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ», ο υποψήφιος δήμαρχος, Β. Σπανάκης.

«Η ανασφάλεια και η εγκληματικότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής μας. Η δημοτική μας παράταξη από την 1η 1ου δεσμεύεται για την επαναφορά του αστυνομικού τμήματος Μοσχάτου στο κέντρο της πόλης του Μοσχάτου. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και σαφείς όσον αφορά τα θέματα τα οποία θα χειριστούμε για την μείωση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας. Δημιουργούμε ειδικό πενταψήφιο αριθμό για την άμεση δράση της δημοτικής αστυνομίας. Προχωρούμε στη ριζική αναδιοργάνωση του τοπικού συμβουλίου πρόληψης της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας. Κάνουμε επαναφορά του θεσμού του επιστάτη στα σχολεία μας, ενισχύουμε τον ηλεκτροφωτισμό σε σημεία της πόλεως που σήμερα είναι σκοτεινά και πολλές άλλες παραμβάσεις προκειμένου να κάνουμε τους πολίτες να κυκλοφορούν στους δρόμους ελεύθερα. Να κάνουμε τα παιδιά να παίζουν στους δρόμους του Μοσχάτου και του Ταύρου ελεύθερα δίχως φόβο!», είπε χαρακτηριστικά, μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω επίσκεψής του στο Α.Τ. Μοσχάτου, ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ», Β. Σπανάκης.

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΙ,
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΝΘΥΜΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ola afta re vasilaki kai ego mazi sou. alla pos na se pistepso re file mou otan px thn proigoumeni tetraetia ekrazes ton papantoni oti den kanei mia volta sto mosxato kai meta to peras ton eklogon exafanistikes? pos na se pistepso otan girnages san mesias kai etazes doulitses thesoules stous anergous kai meta den sikones oute to thlefono sou? pos na se pistepso re vasili e? eimai sigouros oti oti kai na pareis thn dimarxeia tha eise apon opos kai se ola ta kyria psifismata pou ginan thn proigoumeni tetraetia. to kalo einai oti den tha to mathoume pote giati emathe esena o kosmos vasilaki.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή