Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κατηγορίες Σπανάκη για "άσκοπη σπατάλη δημοσίου χρήματος"

Ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο" μας απέστειλε δελτίο τύπου με ανακοίνωση του επικεφαλής Βασίλη Σπανάκη σχετικά με το Πολιτιστικό Κέντρο και τα εγκαίνιά του:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΓΙΑ ΤΑ -ΕΚ ΝΕΟΥ- ΕΓΚΑΙΝΙΑ
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

«Άσκοπη σπατάλη δημοσίου χρήματος!»

«Επίθεση Σπανάκη για άσκοπη σπατάλη δημοσίου χρήματος προβολής του κ. Αντρέα Ευθυμίου
και εγγυητή τον κ. Παπαντώνη»

Εχθές πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου. Ο τρόπος με τον οποίο οικοδομήθηκε καταδεικνύει αδιαμφισβήτητα την λειτουργία της παράταξης του κ. Παπαντώνη και των επιγόνων του. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου η συμπολίτευση -τμήμα της οποίας “μεταμορφώθηκε” σε αντιπολίτευση- το κατέστησε “Πύργο της Βαβέλ” ή -αν προτιμάτε- “γεφύρι της Άρτας”!

Τώρα, η παντελής έλλειψη απτού έργου για τους πολίτες ανάγκασε τον κ. Παπαντώνη να πραγματοποιήσει για δεύτερη φορά(!), μετά από τέσσερα χρόνια -και πάλι εν μέσω προεκλογικής περιόδου- τα εγκαίνια του ιδίου έργου!

Ουσιαστικά, με αυτό έκανε μία προεκλογική φιέστα για να προωθήσει την υποψηφιότητα του εκλεκτού του, του κ. Ευθυμίου. Προφανώς, θα θεώρησε ότι η ενέργεια αυτή σύμφωνη προς την φιλοσοφία του “μνημονίου” και των θιασωτών του, όσον αφορά την περικοπή των δημοσίων δαπανών, αφού προηγουμένως δαπανήθηκε άσκοπα -και για δεύτερη φορά(!)- ένα αξιοσέβαστο ποσό από τον προϋπολογισμό του δήμου Μοσχάτου, υπέρ των δημοσίων σχέσεων της υποψηφιότητας μίας δημοτικής παράταξης!

Επίσης, ο κ. Παπαντώνης δεν απάντησε στις ευθείες αναφορές του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του -του κ. Αβραμίδη- για τις “σκιές” που υπάρχουν -όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε- στην διαδικασία κατασκευής του εν λόγω κτιρίου. Ούτε απάντησε -επί της ουσίας- στα καίρια ερωτήματα που έθεσε με επιστολή του ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ντερέκας -υποψήφιος του κ. Ευθυμίου σήμερα και κατήγορός του πριν δύο μήνες και παρά λίγο υποψήφιος δήμαρχος- που εστάλη την 27η Ιουλίου 2010.

Μάλιστα, σε αυτήν αναφέρεται ρητά ότι “δημιουργήθηκε κλίμα σκανδαλολογίας από την επιλογή ανάθεσης της εργολαβίας στην δεύτερη εταιρεία που ανέλαβε την περαίωση του έργου”. Μία απόφαση που έγινε γνωστή στο δημοτικό συμβούλιο μετά από -σχεδόν- πέντε μήνες(!), όπως φανερώνει επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών, το οποίο άργησε -σχεδόν- οκτώ ολόκληρους μήνες να τεθεί υπ’ όψιν του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου.

Αλήθεια, σύμφωνα με τα ερωτήματα Ντερέκα, γιατί δεν έγινε η διαδικασία της παράδοσης-παραλαβής μεταξύ του δήμου Μοσχάτου και της πρώτης εταιρείας; Γιατί το δημοτικό συμβούλιο αγνοούσε για μήνες ολόκληρους ότι ήταν άκυρη η απόφαση για την έκπτωση της πρώτης εταιρείας;

Ο λαός του Μοσχάτου δεν εξουσιοδότησε -ποτέ και κανέναν- να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του!

Η παράταξή μας, σε όλα αυτά, απαντάει με τον επίλογο της επιστολής-απάντησης Παπαντώνη στην επιστολή Ντερέκα. Απευθυνόμενος, λοιπόν, στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. δήμαρχος λέει: “Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι πολίτες που αποφασίζουν, έχουν και γνώση και κρίση!”.

Εσείς, οι πολίτες του Μοσχάτου-Ταύρου, σε όλο αυτό το Θέατρο Σκιών και παραλόγου, καλείστε να απαντήσετε στις 7 Νοεμβρίου με την ψήφο σας… με την ψήφο της αλλαγής!»

12 σχόλια:

  1. ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ22 Οκτωβρίου 2010 στις 8:44 μ.μ.

    Έχει γίνει πια καθημερινό φαινόμενο να αυτοδιορίζονται μερικοί "έξυπνοι" διαχειριστές και της κρίσης των πολιτών και να ευελπιστούν ότι θα την κατευθύνουν.
    κε Σπανάκη,
    “Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι πολίτες που αποφασίζουν, έχουν και γνώση και κρίση!”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Βασιλάκη,

    Είσαι τουλάχιστον αστείος.
    Απαντήσε πρώτα γιατί κατέστησες εσύ την παράταξή σου κέντρο διερχομένων και άθροισμα απόρων και προβληματικών και δώσε μία απάντηση στο γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι πρώην συνεργάτες σας μεταφέρθηκαν σε άλλο και μάλιστα πασοκικό συνδυασμό;;;;
    Μετά από αυτές τις εκλογές, αν και χοντρόπετσος, θα ντρέπεσαι να κυκλοφορείς στο Μοσχάτο.

    Μετα τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. basilaki tha eprepe na ntrepese me afta poy les. den mpeno kan sto kopo na diavaso to oti les. opos ola etsi kai afta tha einai logia pseftika. vasilaki koitaxoy ston kathrefti prota kai kane thn aftokritiki sou kai meta arxise na ekfrazeis apopsi. eise ena lamogio pou vlepei ton dimo mas san ena skalopati. eise skartos vasilaki kai afto to exei katalavei olo to mosxato. ksegelases poloys thn perasmeni proeklogiki periodo alla se mathane. ntropi soy pou thes na pexeis me thn poli poy megalosame kai poy tha megalosoun ta paidia mas.
    me ta timis kai aidias v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα πρώτα τα χάλια που κατάντησες εσύ Ντορόπαιδο την παράταξη στο Μοσχάτο και μετά να μιλάς.Κοίτα ρε μάγκα μου ποιος μιλάει ο γνησιότερος εκφραστής του παρασκηνίου και των υποσχέσεων.Αντι να πάει σαν τον Λιαντίνη στον Ταύγετο να εξαφανισθει εχει και θράσος απύθμενο. Α ρε Σαμαρά μπας και είναι σχέδιο να φάει σφόλι επίτηδες για να έχεις να λες?Αλλά και πάλι δικές σου επιλογές ήταν.Ε Λ Ε Ο Σ Βασιλάκη μας κούρασες,να τελειώσουν οι εκλογές να μην σε ακούμε πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @v.p.τ.c.
    Μας συγχωρείς που είχες ζητήσει ρουσφέτια και δε τα κάναμε.
    Μετά τις εκλογές που ο Αντρέας θα είναι στο ν Ταυγετο
    κανονικα δε θα επρεπε να στα λέω αυτά γιατι θα χρειαστούμε τη στήριξη σου στο 2 γύρο έτσι όπως πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΛΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ?
    ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν τα πράγματα στο Μοσχάτο. Τόσα χρόνια οι Παπαντώνηδες αλλώσαν το Δήμο. Τώρα ήρθε η ώρα. Θα τρίβετε τα μάτια σας με το αποτέλεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλαράκο 3.35 δεν ξέρω ποιος είναι ο v.p.tc. και δεν με νοιάζει.Παρακολουθώ τα γραφόμενά του παντού και μερικές φορές τον βλέπω λίγο φανατισμένο με την υποψηφιότητα του Ανδρέα και διαφωνώ σε αυτό το σημείο μαζί του (Δημοκρατία έχουμε και καλά κάνει).Σαφώς όμως χωρίς υπερβολές αν δεν είσαι περιστασιακός χρήστης του διαδικτύου και αναγνώστης του blog η το πιθανότερο ο ίδιος ο Βασίλαρος θα έπρεπε να ξέρεις οτι το παιδί αυτό έχει ποιότητα και επιχειρήματα σχεδόν πάντα στην γραφή του. Στο λόγο μου δεν ξέρω ποιός είναι αλλά είμαι σίγουρος οτι τα προσόντα του και αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ ως προσωπικότητά του δεν θα επέτρεπαν να ζητήσει τίποτα από τον κο ΤΙΠΟΤΑ τον ΒΑΣΙΛΑΡΟ.Ασε λοιπόν τις εξυπνάδες και τα πυροτεχνήματα και διάβαζε προσεκτικά τι σου λέει γιατι διαπιστωμένα ανηκει στην παράταξη αυτή που έχει συνηθίσει να κάνει τέτοια τραγικά λάθη σαν την επιλογή του Βασιλάκη και τα πληρώνει.Διάβασε επίσης τι λέει ο 6.05. Για την ακρίβεια καθάρισε λίγο τα ματάκια σου.Ξαναλέω,και σε αυτόν τον συνδιασμό υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που πληρώνουν άδικα την επιλογή ΒΑΣΙΛΑΚΗ!!! Είναι ένας ΑΔΊΣΤΑΚΤΟΣ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΟΣ που έχει ξεγελάσει απλούς ανθρωπους με προβλήματα ακόμα και υγειας. Τιμωρήστε τον όπως πρέπει να ησυχάσουμε επιτέλους από αυτόν και την οικογένειά του.
    Αφηστε ησυχο τον v.p.t.c. λαμόγια δήθεν ανώνυμοι που όλοι ξέρουμε πως σας λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. file 3:35 den exo anagi apo ta rousfetia tou vasilaki. den moy exei taxei prosopika tipote alla oute tou zitisa tipota. aftos o tipos mou einai pantelos adiaforos alla xero idi polous pou thn exoun pathsei kai xereis kati den exoyn provlima na tou ta poun kai oxi anonima. kai oso gia to eklogiko apotelesma na eiste sigouroi oti tha steilei spiti tou ton vasilaki mia kai kali.
    meta timis kai aidias v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακολουθω παντα τα σχολια, και καποιες φορες γραφω και εγω.Εχω ομως μια απορια.Γιατι γραφουν ορισμενοι φιλοι με ξενη γραμματοσειρα?Ειναι ευκολοτερο, η δεν ξερουν ορθογραφια?Ειναι της μοδας?Θα ηθελα μια απαντηση.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. v.p.t.c.
    καλα ολα αυτα που λές,απάντησέ μου όμως σε μια ρεαλιστική ερώτηση :
    Στο δεύτερο γύρο τουλάχιστον που θα είστε από έξω θα έρθεις με τη πλευρά του Σπανάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. file 4:22 oneireyomai gia afthn thn poli kai giafthn thn xora genikotera kapoia pragmata ta opoia sigoura den mporoun na moy ta prosferoun oute o vasilakis oute o antonakis giyto ton logo oso kai dexios na eimai den prokete na psifiso oyte ton enan oute ton alon.
    eyxaristo ton filo 23 oktovriou 10:10 gia ta kala tou logia.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή