Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τα βιογραφικά των υποψηφίων του Άρη Κρεμμύδα

Ο συνδυασμός “Πολίτες Μπροστά”, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Κρεμμύδα μας απέστειλε τα βιογραφικά των υποψηφιών του.

Για να δείτε τις εικόνες σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ πάνω τους.

ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-1 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-2 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-3
ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-4 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-5 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-6
ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-7 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-8 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-9
ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-10 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-11 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-12
ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-13 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-14 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-15
ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-16 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-17 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-18
ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-19 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-20 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ-21

45 σχόλια:

  1. Το βιογραφικό του υπ. Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα :

    Ο Άρης Κρεμμύδας γεννήθηκε το 1970. Είναι έγγαμος και έχει δύο γιούς 12 και 5 ετών.

    Υπάλληλος Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Αποσπασμένος τα 2 τελευταία χρόνια στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Β’ Αθήνας Σοφίας Σακοράφα.

    Περισσότερα εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala milame poli ploysio viografiko o kyrios kremidas exei faei thn zoi tou sta thrania kai sta vivlia. otan aloi spoudazane gia giatroi kai dikigoroi aftos epine frapedaki sta grafeia tou pasok (pou tora krazei simioteon) kai otan aloi diavazan piniki dikonomia kai anatomia aftos diavaze popai ( giafto ston deytero giro tha stirixei spanaki malon) kai miki maous. pou pas re karamitro? me ti prosonta theleis na gineis dimarxos polis? mipos eitheles thn dimarxiaki karekla kai thn dimarxiaki thleorasi gia na vlepeis ta stroumfakia?
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aaaa pes mou kai kati re arouri tora pou krazeis to pasok h kyria sakorafa tha se krathsei sto grafeio ths? kai exo akoma mia erothsh gia sena poy otan to triplotsekaro tha gelasei kai o kathe pikramenos.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΚΣΕΙΑ,
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....

    Μέγα πολιτικέ και σύντροφε Άρη, σου αφιερώνω το παλιό καλό τραγουδάκι - σύνθημα για να το λες στις γειτονιές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν παράνομες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αν υπάρξει δεύτερος γύρος προφανώς ο Άρης θα στηρίξει τον εαυτό του. Εκτός αν βγει από την πρώτη. Και για πες μας ρε μεγάλε τι προσόντα χρειάζονται για να γίνει κάποιος δήμαρχος κατά την άποψή σου; Σε έχει φάει ρε μεγάλε το γεγονός ότι βλέπεις πως δεν βγαίνει ο εκλεκτός σου ο Ανδρέας. Χαλάρωσε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κος Κρεμμύδας στο βιογραφικό του λέει :
    - Μέλος Ν.Ε Β1 ΠΑ.ΣΟ.Κ (2008- σήμερα).

    Η απορία μου είναι αν σήμερα που έκανε την κωλοτούμπα και κήρυξε την επανάσταση έχει παραιτηθεί από μέλος Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ ή κρατά την θέση σαν παρακαταθήκη για το μέλλον;
    Αν δεν έχει υποβάλει ήδη παραίτηση, ας μας ενημερώσει τουλάχιστον αν σκέφτεται να παραιτηθεί και πότε θα το κάνει.

    Καλό είναι για να σβήσει την υποψία του κόσμου ότι με τις άτσαλες κωλοτούμπες του απλά μας κοροϊδεύει να δώσει στην δημοσιότητα την παραίτησή του να την διαβάσουμε να καμαρώσουμε επαναστατικό πνεύμα.
    Φυσικά περιμένουμε να διαβάσουμε κείμενο παραίτησης ενός επαναστάτη, όχι "...λόγω πολλών ανειλημμένων υποχρεώσεων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Καιρός γαρ εγγύς

    Συγκρατήσου καιχαλάρωσε, καιρός γαρ εγγύς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. file kairos gar eggys akouse me kala den provlimatizomai an tha vgei o antreas h oxi giati den exo na perimeno kati se antithesi me esena pou olo kai kati tha sou exoun taxei. apla pisteyo oti o antreas einai o poio katalilos. oso gia to arouri na xereis oti oute trito den tha einai kai sto ipografo. mporei na lionei soles opos lete alla einai giati den exei tipote kalitero na kanei se antithesi me emas pou exoume douleies kai oxi volemata. sto viografiko tou o aris eprepe na grapsei mono 2 lexeis anepageltos kai amorfotos tipote alo
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά... αναρωτιούνται οι λογικοί,
    πως τόσοι άνθρωποι με πτυχία "ΝΑ" με το συμπάθιο,
    πάνε κάτω από τη σημαία ενός αμόρφωτου;
    Μήπως έχετε κάποια εξήγηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ v.p.t.c αυτά που λες τόσο καιρό και κάθομαι με ιδιαίτερη προσοχή και τα διαβάζω, έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενά σου πιο πάνω. Όχι μόνο σου έχουν τάξει, αλλά μάλλον τα έχεις ήδη τσεπώσει...Ανεπάγγελτος και αμόρφωτος είσαι εσύ (και φαίνεσαι), πρώτον γιατί όλη την ημέρα ασχολείσαι με το πως θα διαβάλεις τον Κρεμμύδα και την οικογένειά του, που παρεμπιπτόντως, πολύ αμφιβάλω αν γνωρίζεις προσωπικά,δεύτερον γιατί ακομα και στα greeklish που γράφεις, λες ασυναρτησίες. Δώσε στοιχεία αν έχεις και θα σε παραδεχθώ. ΜΠΡΑΒΟ σου πάντως αργόσχολε φίλε, άξιος ο μισθός σου! Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή: κράτα μικρό καλάθι γιατί ποντάρεις σε κουτσό άλογο και σε δυο εβδομάδες ο λαός του Ταύρου και του Μοσχάτου, θα σου δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες...και θα κλαις μαζί με την παρεούλα σου...Κατά τα άλλα, βεβαίως, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, συνέχισε τη δουλίτσα σου εσύ, και καλές κονόμες, λίγε μέρες σου έμειναν ακόμα. Ούτως ή άλλως αυτά που γράφεις δεν ιδρώνουν το αυτάκι κανενός γιατί ό,τι γράφεις είναι γ.τ.π. (για να πέσω λίγο στο επίπεδό σου και να με καταλάβεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ v.p.t.c
    Ναι "αγαπητέ" μου έχουν τάξει να διορίσουν τις αδελφές μου και την γυναίκα μου στο δημόσιο όπως από ότι λέτε, και γελάει ο κόσμος με αυτές τις βλακείες, έκανε και ο Άρης. Δεν μου απάντησες όμως ποια θεωρείς ότι πρέπει να είναι τα προσόντα. Τι πτυχία πρέπει να έχει ο υποψήφιος δήμαρχος; Σε ποια σχολή πρέπει να πάει για να ξέρουμε; Γιατί απαγορεύει ο φασισμός της σκέψης σας να κατέβει κάποιος για δήμαρχος και να κερδίσει χωρίς πτυχίο; Απαγορεύεται από το νόμο; Αγαπητοί μου είμαι πολύ χαλαρός και σας συμβουλεύω να χαλαρώσετε και εσείς. Αν θέλετε να πιστέψω (δεν βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα όπως εσείς κάνετε) ότι δεν έχετε κανένα συμφέρον χαίρομαι για το αγωνιστικό πνεύμα αλλά δυστυχώς και λυπάμαι ότι το βλέπω χωρίς σοβαρά επιχειρήματα. Και "φίλε" v.p.t.c μας κουράζεις με αυτή την γλώσσα που γράφεις. Επιμένω για τον πανικό. Μεγάλε τα έχετε παίξει. Δεν σου βγαίνει ο εκλεκτός σου. Βάλτε τα πτυχία και κάντε γέφυρα για να περνάμε την Χρυσοστόμου Σμύρνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Astroboy

    Βάζεις ένα ερώτημα που μόνο οι ίδιοι μπορούν να απαντήσουν.
    Οι άλλοι μόνο υποθέσεις μπορούν να κάνουν.

    Πολλές φορές, πάρα πολλές δυστυχώς, άνθρωποι με αξία, αλλά ανασφαλείς και άτολμοι, πλαισιώνουν έναν "φελλό" που έχει περίσσιο θράσος και τόλμη και τον βάζουν μπροστά, γιατί αισθάνονται πιο ασφαλείς στην δεύτερη γραμμή και ελπίζουν ότι όταν έρθουν τα δύσκολα της διοίκησης, ο "φελλός" θα γαντζωθεί επάνω τους και με έμμεσο τρόπο θα έχουν αυτοί πρώτο λόγο στην διοίκηση. Με τον τρόπο αυτό νομίζουν ότι θα καταφέρνουν να απολαμβάνουν τα όποια οφέλη εκ του ασφαλούς και ότι σε κάθε λάθος και σε κάθε αποτυχία, θα τραβιούνται πίσω και θα ρίχνουν τις ευθύνες στον "φελλό".
    Με τέτοιες συνθήκες οι πραγματικά άξιοι και ικανοί που έχουν όραμα, αυτοπεποίθηση και θέληση για προσφορά δεν χωράνε γιατί από την μια, οι ίδιοι, βλέπουν τα βρόμια και απομακρύνονται και από την άλλη γίνονται το κόκκινο πανί για όλον αυτό τον συρφετό που βλέπει να ανατρέπονται οι ισορροπίες εις βάρος του (τους είναι αδιάφορο το καλό του συνόλου) και εφαρμόζουν εις βάρος τους το δόγμα "περισσεύει κεφάλι, κόφ' του τα πόδια".
    Έτσι οι περισσότεροι ΟΤΑ έχουν οδηγηθεί στα χάλια που είναι σήμερα.

    Ήταν η δική μου ερμηνεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. e olo kai kapio logo tha exoun. alloi giati pisteyoun oti tha vgoun kai opos leme thn afania poloi thn emisisan thn doxa omos oudis, aloi giati tou eixan kapoia ypoxreosi aloi giati eitan oikogeniaki filoi aki aloi giati eixan eixan kopoi apo kapoioys aloys.
    meta timis v.p.t.c.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τις κομματικές γνωριμίες και τα κομματικά αξιώματα που προβάλλει ο Άρης (μέλος ΝΕ, βοηθός βουλευτή κ.α.) έπεισε στην αρχή μερικούς ότι έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει το χρίσμα.
    Αυτοί παρέσυραν άλλους και οι άλλοι άλλους και έτσι δημιουργήθηκε ένα ρεύμα αισιοδοξίας, κυρίως στον Ταύρο.
    Όταν το χρίσμα πέταξε ήταν πια αργά γι αυτούς, το πουλάκι είχε πετάξει και οι περισσότεροι βρέθηκαν ...επαναστάτες, αναγκασμένοι να ακολουθούν, μην έχοντας πια άλλη διέξοδο, δρόμο που αλλιώς δεν θα τον διάλεγαν και δεν τους αρμόζει.
    Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα και το αλαλούμ ο Άρης χαίρεται. Όταν αύριο τον ρωτήσει κάποιος τι ήταν όλα αυτά που έκανε και έλεγε, θα απαντήσει ότι πήγαινε για να γίνει δήμαρχος. Οι άλλοι όμως με τα πτυχία "ΝΑ" με το συμπάθιο, τι θα λένε άλλο από "στερνή μου γνώση ..."

    Πολλοί αναφέρουν ονόματα, εγώ δεν θα το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ v.p.t.c.
    Το κάνω αυτό γιατί για μια ακόμα φορά είσαι εκτός θέματος. Άνθρωπε του μόχθου (γιατί κατά την άποψή σου είμαστε όλοι βολεμένοι ή θα βολευτούμε) και μορφωμένε (ζητώ από την αρχή συγνώμη για το ύφος του γραπτού μου αλλά δεν πάει άλλο) μας κάνεις πλάκα; Γιατί μόνο έτσι μπορώ να το καταλάβω. Ακόμα και στα greeklish κάνεις ορθογραφικά λάθη. Καλύτερα να γράφεις στα ελληνικά που υπάρχει και διορθωτής. (Δεν έχω κρυφτεί ότι τον χρησιμοποιώ. Και αυτό δεν είναι ντροπή, την τιμώ την γλώσσα μου).Έχεις δει ποιοι είναι με τον Κρεμμύδα;;; Μπορείς για μόνη φορά να είσαι εντός θέματος; Περιμένω τα σχόλια για το ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπάρχουν και άλλα ψηφοδέλτια που κι εκεί οι υποψήφιοι έχουν πτυχία "ΝΑ" με το συμπάθιο, αλλά και ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος έχει κι αυτός μια πτυχιάρα "ΝΑΑΑ" με πιο πολύ συμπάθιο.
    Φίλοι μου Αριανοί, φάσκετε και αντιφάσκετε, επιλέξατε λάθος πεδίο για να μας εντυπωσιάσετε.

    Άμα πιστεύετε ότι δεν χρειάζονται τα πτυχία για έναν δήμαρχο (και είναι δικαίωμά σας) δεν είναι λογικό την ίδια ώρα να μας προβάλλετε τα πτυχία των συμβούλων.

    Με λόγια της πιάτσας : Κάθεται κανείς να τον χειρουργήσει ένας "γιατρός" χωρίς δίπλωμα, άμα οι νοσοκόμες γύρω, του δείξουν τα πτυχία τους.
    Επιτέλους συνέλθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. loipon na sas apanthso gia ta greeklish giati eisaste anideoi. to pc mou einai mac kai to exo parei apo exoteriko pou shmenei oti den yposirizei ellhnika. oso kai na ithela den mporo na grapso. eseis kalo einai na epimenete oti eimai amorfotos, nyxtofilakas kai argosxolos. den me xalaei katholou. oso gia to psifodeltio sas einai asxoliasto ti na piaso ton xari ton kolotoumpa as poume? apaxio na asxoloume me tetoia atoma file mou. gia to eklogiko apotelesma mono ena kyriakh konth giorth. kai h tetarth thesi kali einai. skepsou oti yparxei kai h ebdomi. an koyrazese mporeis na min me diavazeis. den me provlimatizei.
    meta timis o amorfotos o nyxtofilakas kai o argosxolos v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ v.p.t.c

    giati trwgesai me ton-kata tin ektimisi sou- tetarto i evdomo (stous 6 ypopsifious)? ti se koptei? ai trava na asxolitheis me to "ananewmeno","para-morfwmeno" psifodeltio tou dikou sou kai stamata na asxolise me ton ari. Gia na min anoixw to stoma mou kai den xeroun oi dikoi sou pou na kryftoun.OLOI MAZI symperilamvanomenou kai tou Andrea, enan ARI den kanoun.afto se kaiei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επιμένω....Βάλτε τα πτυχία και κάντε γέφυρα για να περνάμε την Χρυσοστόμου Σμύρνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ v.p.t.c.
    Καλά, γέλασαμε πάλι ρε αστοιχείωτε!!! "to pc mou einai mac"... αχαχαχαχα!

    1ον: αποφάσισε τι μηχάνημα έχεις. Ή PC ή MAC! H φράση "το pc mou einai mac" είναι παραπλήσια της φράσης "το σπίτι μου στο Μοσχάτο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη"

    2ον: ένα mac απ' όπου και να το έχεις πάρει (συμπεριλαμβανομένης και της Κωλοπετινίτσας) έχει μια απλή ρυθμισούλα, ένα tiny click που σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις το ελληνικό πληκτρολόγιοστο λειτουργικό σου σύστημα.

    3ον: ένας υπολογιστής mac είναι -το δίχως άλλο- ένα μηχάνημα που δεν ταιριάζει στον καθένα. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους... Που πα ρε Καραμήτρουλα στο διαδίκτυο με mac, όταν δεν ξέρεις καν να το χρησιμοποιείς;

    4ον: Πρόσεξε καλά τον φιλαράκο σου τον Ανδρέα, θα εκπλαγείς τα μέγιστα με τη συμπεριφορά του μετά τις εκλογές (ασχέτως αποτελέσματος).

    Αυτά από εμένα.
    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδιά γιατί αναλώνετε την ενέργειά σας στην διαμάχη για το τι έκανε ο ένας και ό άλλος υποψήφιος και δεν βάζετε το μυαλό σας να γεννήσει καμμιά ιδέα που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας στην πόλη.
    Στόχος όλων μας φαντάζομαι είναι το καλύτερο για την πόλη μας άρα όποιος και να βγεί αύριο πρέπει να μας βρεί όλους ενωμένους και δυνατούς γιατί οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι.
    Οπότε καλό είναι να αφήσουμε τις αψημαχίες και να στίψουμε το μυαλό μας να προτείνουμε ιδέες και λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριοι νομίζω ότι όλα αυτά δεν προσφέρουν τίποτα στα προβλήματα της πόλης.
    Καλό θάναι να αφήσουμε κατά μέρος της αψημαχίες και να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε μαζί με όποιον επιλέξει ο κόσμος για δήμαρχο.
    Η συνεργασία και η προσφορά για το τόπο που ζούμε είναι το ζητούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gia soure alex xerola. me tous asxetous pou mpenoun edo an egrafa apla mac tha pisteyan oti milao gia kanena xampourger. kai oso gia ton kolo mou na eise sigouros oti einai metaxotos kai den exo anagi oute ton antrea oute ton ari oute ton vasilaki isa isa kai oi treis me thelan mazi tous ala erixa porta kai stous 3. oso gia ton antrea eise ligos na ton pianeis sto stoma sou plinto prota me rodonero. den mporeis na ton vazeis sto idio kalathi me ton amorfoto kai to lamogio. distixos gia sena opoios kai an eise apla stis 7 noenvriou h tha stenaxoritheis h tha to paizeis eftimiakos. kai kati akoma ti trogese afou sou eipa eimai amorfotos anorthografos kai xazos episeis den exo na fao kai pigeno sto sisitio tou dimou kai perimeno na vgei o antreas gia na me valeisthn kathariotita tou dimou. eise efxaristimenos? filakia alex kai pare kai kanenapaketo xartomantila tha ta xriasteis
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή τώρα βρέχει πάρα πολύ και φοβάμαι ότι θα υπάρξει πρόβλημα μήπως να φέρετε τα πτυχία σας οι μορφωμένοι μπας και κανένας χριστιανός, ή και αλλόθρησκος που πουλάει cd, θέλει να περάσει την Χρυσοστόμου Σμύρνης; Λυπάμαι που σας το λέω σε λίγο δεν θα πουλάνε cd αλλά θα πουλάνε ΒΑΡΚΕΣ. Και θα έχουν και πελατεία γιατί τα cd τα κατεβάζουμε και παρανόμως αλλά σε λίγο θα κατεβάζουμε και βάρκες αλλά και καντήλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ v.p.t.c.

    Μεταξύ μας τώρα, γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πως ο Ανδρέας δεν έχει καμία ελπίδα. Αλλιώς δεν θα έμπαινες σε όλα τα blog του Μοσχάτου να προπαγανδίζεις και γενικώς να βγάζεις τα λυσσακά σου!!! Όσο για το που ανήκει ο εν λόγω κύριος, σίγουρα δεν ανήκει στο ίδιο καλάθι με τον Βασιλάκη, αλλά σε παραπλήσιο!!! Μια απ' τα ίδια. Κι αν τον υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος και πάθος, σε παρακαλώ απάντησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στα εξής ερωτήματα:

    - Ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος που δεν έχει αφήσει μάνα για μάνα που να μην της τάζει προσβάσεις στους παιδικούς σταθμούς του Μοσχάτου; ΟΕΟ?

    - Ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος που -εμμέσως πλην σαφώς- εξεβίασε υπαλλήλους του δήμου για να παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου; ΟΕΟ;

    - Ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος που, κάθε φορά που επισκέπτεται τον Ταύρο, ιδρώνει να μαζέψει ακολούθους και τους μιλάει και απαξιωτικά αν αργήσουν στο ραντεβού; ΟΕΟ;

    - Ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος που, ενώ ήταν εξαφανισμένος από την πατρική του γειτονιά, τώρα κάθε απόγευμα βολτάρει και "φλερτάρει ψήφους" με τους παλιούς και "αγαπητούς" του γείτονες; ΟΕΟ;

    Λοιπόν, v.p.t.c.?
    Ποιος είναι αυτός ο αψηλός; Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Φίλος σου είναι ή γνωστός; Ή ο... σωτήρας σου ΜΗΠΩΣ???

    Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο. Κάθε φορά που αναφέρω το όνομά του πρέπει να πλένω το στόμα μου με ροδόνερο, γιατί μετά ΠΙΚΡΙΖΕΙ!!! Κι αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ΠΙΚΡΑ, κάνε υπομονή μεχρι τις 7 Νοέμβρη και θα μάθεις...

    Και για να μη σε αφήσω και παραπονεμένο, έχω και μια ερώτηση bonus. Αν το βρεις κερδίζεις δωρεάν χαρτομάντηλα τουλάχιστον για τα επόμενα 3,5 χρόνια...
    -Ποιος είναι αυτός ο μαϊντανός των Μοσχατιώτικων blog που ενώ μπορεί να ξεχωρίσει ένα Mac από ένα hamburger (και όχι xampourger) και αναφέρει το Mac του ως PC (για να το ξεχωρίσουν οι άσχετοι φυσικά, όχι επειδή ο ίδιος δεν γνωρίζει τη διαφορά) εξακολουθεί να γράφει greeklish γιατί ακόμη ψάχνει τη ρύθμιση της ελληνικής γλώσσας; Ο-Ε-Ο???

    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ v.p.t.c.

    Επίσης γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως πόρτα δεν έδωσες στην παράταξη του Ανδρέα αλλά ΠΟΡΤΑ ΕΦΑΓΕΣ! Και τώρα κοιτάς να μαζέψεις κανα ψίχουλο... Δυστυχώς όμως, οι αποχωρήσαντες απο το Δημαρχείο στις 7 του μηνός ούτε χαρτί στις τουαλέτες δεν θα αφήσουν, όχι ψίχουλα...

    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. alex den mpas mexri thn gonia na deis an erxomai?
    giafta pou les prepei na exeis kai apodixeis. giati ego gia oti leo exo oeo. katagegramena oeo. vgale esto kai mia mana na leei oti tis etaxe o antreas prosvasi ston pediko stathmo oeo.
    as vgei enas apo tous dimotikous ipalilous na pei oti ekviastike na paei sta egenia oeo (se peiraxe giati itan fiska e? ela pes thn alithia mhn ntrepese)
    fere mou ena pou na tou exei milisei apaxiotika o antreas giati argise sta ranteyou oeo
    se antithesi loipon me afta pou leo gia ton agapimeno sou aroureo
    koinigage mexri teleytai stigmi to xrisma tou pasok kai tora to paizei anexartitos oeo
    tosa xronia katevene me ton papantoni kai tora xafnika egine lamogio oeo
    ton egomiaze kai ton exipsone mesa sta dimotika dimvoulia kai tora egine kapoios o opoios htan anikanos oeo
    prin dio xronia stirize eftimiou kai zitage apo tous polites na ton stirixoun oeo
    einai enantia sto mnimonio alla anikei sthn parataxi pou to efere stis zoes mas oeo
    ZHTO H KOLOTOUMPA OEO
    kai pistepse me tha krifteis meta to eklogiko apotelesma sth arourofolia sou oeo
    meta timis v.p.t.c h o maintanos asteie alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. v.p.t.c (η Δημήτρη Ν.) όπως σε λένε πραγματικά γιατί δεν υπογράφεις με το όνομά σου? Απλή και καθαρή ερώτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ 8:16
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
    mou aresei pou eise kai sigouros
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. v.p.t.c. Δημητράκη μου,μην παθιάζεσαι τόσο πολύ. Εμένα μου αρέσει να τα λες επωνυμα.Εκεί σε παραδέχομαι! Τώρα τι κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία? Πές μας που δεν τα βρήκες με τους άλλους και τι σου έταξε ο Αντρέας? Αλήθεια γιατί δεν έβαλες υποψηφιότητα?Προσφωνείς συνέχεια σε όλα τις καταχωρήσεις σου απαξιωτικά τον Αρη "arouri" και το blog, που παρεπιπτόντως σέβομαι απόλυτα κάποιους από τους διαχειριστές του,σου επιτρέπει κατά την γνώμη μου καλώς στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης.όμως οι ίδιοι αυτοί οι καλοί φίλοι μου έβαλαν φίλτρο στα σχόλια για να αποφεύγονται τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές.Σου λέω λοιπόν οτι ο αρουραίος που κινείται τυφλά και πονηρά και ύπουλα με ξεκάθαρο σκοπό είσαι ΕΣΥ.Εσύ που φοβάσαι πόντικα το φως της ημέρας και τις επώνυμες καταχωρήσεις και συνεχίζεις "και καλά εκ του ασφαλούς" να λές ότι το απύθμενο μίσος σου,σου υπαγορεύει.Μήπως είχες βλέψεις και για Δήμαρχος και δεν σου έκατσε?
    Μετά τιμής
    a.b.c.d.e.f.g.i.j.k.l.m.n.o.p.q.r.s.t.u.v.x.y.z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. gi auto 8a rixoyme laiki suspeirwsi
    mas prixate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. v.p.t.c. από ότι βλέπω το mac..pc σου μπορεί και γελάει.Εχεις ειδικό πλήκτρο γέλιου? αλλά μήπως μπορούσες να μας γελάσεις στα Ελληνικά με την εφαρμογή που σου υποδεικνύουν παραπάνω?
    Μετά τιμής

    f.v.g.h.e.u.c.o.q.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. v.p.t.c. βγές από το λαγούμι σου και πες καμία αστειότητα.Θέλω να πάω για ύπνο αλλά δεν μπορώ αμα δεν διαβάσω πρώτα κάτι να μου φέρει νύστα.Ξέρεις εσύ,αυτές τις μελοδραματικές ιστορίες που λες ΒΑΣΙΛΆΚΗ V.P.T.C KAIΛA.

    Μετά τιμής x.v.g.r.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. xeromai pou exo kanei tosous exthrous lipame afton ton dimitraki pou lete. xeromai giati vlepo oti mou dinete simasia diavazontas me anelipos. kai apo oti fenete sas enoxloun giati einai alithia kai h alithia ponaei kirioi. oso gia thn anonimia pou lete eiste toulaxiston tragikoi giati eimai apo tous monous pou ipografo otan oloi eseis patate aplos anonimos. sinexiste na me diavazete kai eimai sigourros oti den koimaste meta giati xanete ton ipno sas.
    oso gia ton filo 5:11 an afto einai ena kolpo gia na parei perisotera stixeia gia mena kai telika na anakalipsei poios eimai tou vgazo to kapelo alla den pefto se aftin thn pagida. an oxi tote apla kanei ena tragiko lathos.
    oso gia ton tropo grafis mou apla sas grafo.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ v.p.t.c.

    Αγαπητέ μου, μόνος σου προδώθηκες. Σου έθεσα κάποια ερωτήματα για το ποιος είναι αυτός που τάζει παιδικούς σταθμούς στις μαμάδες, που μιλάει άσχημα στους Δημοτικούς του Συμβούλους κ.λ.π. και βγήκες να υπερασπίσεις κατευθείαν τον Ευθυμίου!!! Ανέφερα εγώ τον Ευθυμίου; Εγώ απλά ρώτησα! Και βγήκες κατευθείαν σαν Ρομπέν των Χαζών να υπερασπιστείς με σθένος και πάθος την προσωπική σου επιλογή!!! Soooooooo pathetic!!! Τι σε κάνει να πιστεύεις πως μιλάω για τον Ανδρέα; Μπορεί να τα λέω για το Σούτο!!! Κι όμως... εκεί που εγώ ρωτούσα "ποιος" εσύ πήγες και απάντησες κατευθείαν "ο Ευθυμίου"!!!
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Με κάλυψες 1000% στα ερωτήματά μου :)
    Kι επειδή όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, πάρε καμιά μυγοσκοτώστρα να περνάς την ώρα σου μετά τις εκλογές γιατί ο "δικός" σου δεν θα κάτσει στην πολυπόθητη δημαρχιακή καρέκλα για να σου προσφέρει τη θεσούλα που σου 'ταξε!...

    Και πάλι σ' ευχαριστώ που απάντησες στα ερωτήματά μου! Το εκτιμώ απεριόριστα! :)

    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Tι θέλει να πει ο ποιητής;

    v.p.t.c.: "...xeromai pou exo kanei tosous exthrous..."
    MΤΦ.: "...μα καλα, σε τοσα blog βγαίνω και ξεκατινιάζομαι, ούτε ένας δεν θα βρεθεί να με υπερασπιστεί;..."

    v.p.t.c.: "...lipame afton ton dimitraki pou lete..."
    ΜΤΦ.: "...οοοps! Με κατάλαβαν!!!"

    v.p.t.c.: "...oso gia ton tropo grafis mou apla sas grafo..."
    Μ.Τ.Φ.: "...είμαι άσχετος, δεν γνωρίζω τίποτα από mac, το αγόρασα γιατί μου άρεσε το design και για να κάνω μόστρα, ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πως εγκαθιστώ την ελληνική γλώσσα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εντοπίσω τη ρύθμιση, όμως την επόμενη φορά θα πάω σε internet cafe, θα πληκτρολογήσω από pc και θα τους βάλω τα γυαλιά ότι βρήκα τη ρύθμιση!!!..."



    v.p.t.c., ευχαριστώ για τις απαντήσεις
    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε v.p.t.c. τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Είναι δυνατον ρε Δημητράκη να λες οτι υπογράφεις και δεν είσαι ανώνυμος με το v.p.t.c? Πλάκα μας κάνεις?Εσύ κανονικά πρέπει να υπογράφεις master chef με τόσα μαγειρέματα που κάνεις.Κύριοι αναγνώστες ο v.p.t.c είναι γνωστό άτομο που δεν του βγήκαν τα ντήλια που έκανε με όλους και όλα γιαυτό μην τον παίρνετε σοβαρά.Και το Σπανάκη που βρίζει για ξεκάρφωμα το κάνει γιατί τον παρακαλούσε να μπει στον συνδιασμό του και έφαγε πόρτα.Εκανε και ένα καλό ο Βασίλης.Και από τον Αρη πόρτα έφαγε και από τον Αντρέα κλπ Απλά έριξε τα ταρώ και του βγήκε πιθανότερος ο Αντρέας γιαυτό τα έχει καλά μαζί του νάχει πόρτα για το Χειμώνα...v.p.t.c. η γνώμη σου είναι ιδιοτελής και δεν έχει σημασία γιατί έχεις συμφεροντάκια να εξυπηρετήσεις.
    v.p.t.c καποιοι ξερουμε ποιός είσαι και τι εξυπηρετείς.
    Γεια σου Δημητράκη
    Μετά τιμής

    d.r.o.p.f.e.w.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. file alex pragmatika den exeis idea poios eimai oute esi oute kanenas. kai oso gia thn epiveveosi pou les distixos eise toso xazos pou den erixes prota mia mati na deis ti exeis grapsei. xazo kolpaki eilikrina san afto pou kanei o eklektos sou na krazei tora ton papantoni eno iparxoun ta praktika ton dimotikon simvoulion gia na apodixoun to antitheto. ti na kanoume afto einai to noitiko sas epipedo. kaneis den einai teleios. kai an theleis na pisteyeis oti eimai o dimitris kanena provlima.
    se pliroforo omos oti kaneis megalo lathos. nomizeis oti ta xereis ola ala.....
    tha eprepe na ntrepese pou rixneis tosi laspi se enan anthropoopos o antreas. xereis kati o kosmos katalavainei kai tha krinei oti exo grapsei einai katagegramena kai apodedigmena se antithesi me afta pou grafeis pou apla einai laspi. sou ekana kapies erotiseis kai apefiges na mou apanthseis afto nomizo ta leei ola.
    thelo na se rotiso omos akoma kati. einai alithia oti o sindiasmos tou ari exei tetoia enothta poy oi mosxatiotes den theloun na vlepoun tous tauriotes aki to antitheto? giati kati tetoio peire to afti mou.
    ta ipoloipa stis 7 tou noemvri
    meta timis dimitrakis h v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο v.p.t.c. η Δημητράκης και απευθύνομαι στους χρήστες του blog είναι γνωστός και μη εξαιρετέος. Ευελπιστούσε να γίνει "χαλίφης στην θέση του χαλίφη" αλλά δεν του βγήκε... Οτι γράφει είναι τελείως ιδιοτελές και δυστυχώς "αναγκάζεται" να βρίζει για ξεκάρφωμα και τον Σπανάκη και να το παίζει δεξιός ρίχνοντας παντού στάχτη στα μάτια.Δεν είναι έτσι ακριβώς, καθώς το μόνο πράγμα που στην ουσία θέλει είναι να κατηγορεί τον Αρη με λόγο κενό που του υπαγορεύει το αφεντικό του...
    Ο Σπανάκης δε ο φουκαράς έχει μπλεχτεί σε κάτι που δεν θαπρεπε καθώς ο v.p.t.cδημητράκης χρειάζεται και μιά κάλυψη να μην καρφώνεται είπαμε.
    Πόντικα δυστυχώς το λαγούμι σου είναι γνωστό...

    Μετά τιμής

    w.d.k.b.o.t.

    υ/γ: για όσους θέλουν να ξέρουν τι είναι το v.p.t.c. θα σας το αποκαλύψω ευθύς αμέσως
    v= vicious
    p= pathetic
    t= tedious
    c= comedian
    Οσοι δεν ξέρουν τι σημαίνουν τα ανωτέρω σε ένα καλό Αγγλοελληνικό λεξικό θα τα βρούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. filoi mou eiste apla astioi. prospathite na vrite poios eimai gia na me perasete genaies 14 kai epeidi den mporite lete oti eimai kapoios dimitrakis. a kai kati akoma den to pezo dexios eimai dexios. GATAKIA
    META TIMIS V.P.T.C (pou na eiste sigouroi oti kati simenei. oi filoi xeroun)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άστα ρε Δημητράκη, οι "φιλοι" που λες μας τα σφυριξαν τα κατορθώματά σου... Όσο για τα δεξιά σου φρονήματα, είναι κι αυτά γνωστά χρόοοοοονια τώρα, τόσο τα δικά σου όσο και της ευρύτερης φαμίλιας σου :)
    Όπως και να χει το πράμα, πάντως, εγώ είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος :) Με έχεις καλύψει απόλυτα με τις απαντήσεις σου προηγουμένως :)
    Είπαμε, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάααααζεται :) Το μόνο πράγμα που με στενοχωρεί ακόμη σε σένα είναι πως ακόμα ψάχνεσαι με τη ρύθμιση στο mac σου.... Τς.. τς... τς... μα τόση ασχετοσύνη πια;;;;

    v.p.t.c., ευχαριστώ για τις απαντήσεις
    Alex

    (αυτή θα είναι η υπογραφή μου από εδώ και πέρα, πριν το όνομά μου ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον φίλτατο Δημήτρη που μου απάντησε και με το παραπάνω σε όλες μου τις απορίες! Μπράβο! Θέλει κότσια για να το κάνεις κι αυτό, κι εσύ, καθώς φαίνεται, τα διαθέτεις! Ευγε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τα σταυρωμενα ψηφοδελτια που μοιραζουν οι υποψηφιοί σας ειναι μερος της προεκλογικής σας καμπανιας....????ελεος πια,ποσο ακομη θα μας υποτιμουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. η "Αφροκρεμα" του Ταυρου ΜΙΛΗΣΕ! Ευτυχώς οι πραγματικοί "Πολίτες" αποφασίσανε να πάνε όντως ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ..ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή