Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του Άρη Κρεμμύδα με γυναίκες του Ταύρου

Ο συνδυασμός "Πολίτες Μπροστά", με υποψήφιο Δήμαρχο τον Άρη Κρεμμύδα, μας απέστειλε δελτίο τύπου για την συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου με γυναίκες του Ταύρου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταύρος, 21/10/2010

Σε κλίμα νίκης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα για γυναίκες από τον Ταύρο. Η προσέλευση στο καφέ PARK ήταν πολύ μεγάλη και η υποδοχή που επεφύλαξαν οι γυναίκες στον υποψήφιο δήμαρχο υπήρξε ζεστή και ενθουσιώδης.

O Άρης Κρεμμύδας με συγκίνηση αναφέρθηκε στο ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή: «Είναι τιμή μου που σήμερα βρίσκεται μαζί μας η ραχοκοκκαλιά της κοινωνίας του Ταύρου: οι γυναίκες. Οι γυναίκες μητέρες, οι εργαζόμενες, οι γυναίκες της τρίτης ηλικίας που με το απόσταγμα της εμπειρίας τους, αλλά και την αστείρευτη διάθεσή τους στηρίζουν τα νέα ζευγάρια. Θέλω σήμερα να εξειδικεύσω και να αναφερθώ σε μέτρα που αφορούν στη γυναίκα, καθώς η παρούσα συγκυρία είναι άκρως επιθετική, τα οικονομικά μέτρα έχουν πλήξει συνολικά και έντονα την πόλη του Ταύρου. Ξεκινώ από την εργαζόμενη μητέρα και υπογραμμίζω ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε την προστασία της μητρότητας ως υποχρέωση της δημοτικής αρχής. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί δε φτάνουν για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες του Ταύρου. Άμεση προτεραιότητά μας η ενίσχυση της διοικητικής μονάδας του Ταύρου με βρεφονηπιακό σταθμό».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναλυτικά αναφέρθηκε και στις γυναίκες της τρίτης ηλικίας, τονίζοντας ότι δεν τις θεωρεί απόμαχες, αλλά ενεργά μέλη, πολύτιμα μέλη της κοινωνίας. «Στη βάση αυτή δεσμεύομαι για την τόνωση των δραστηριοτήτων των ΚΑΠΗ, για την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό τους και με άλλες δράσεις¨.

Ο Άρης Κρεμμύδας δεν παρέλειψε τα αναφερθεί και στα μέτρα του συνδυασμού που αφορούν τιε γυναίκες που δραστηριοποιούνται με το εμπόριο : «Ενίσχυση της τοπικής αγοράς με μείωση κατά 10% των Δημοτικών τελών στους επαγγελματίες του Μοσχάτου και του Ταύρου. Πλήρης απαλλαγή για δύο χρόνια από τα δημοτικά τέλη για όλα τα νέα εμπορικά που θα λειτουργήσουν από 1/1/2011 στο Δήμο μας.

Δημιουργία Γραφείου ενημέρωσης και τεκμηρίωσης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαικά προγράμματα, καθώς και για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.Δημοτική καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και οδηγός αγοράς που θα γνωρίσει τον Ταύρο στο Μοσχάτο και το Μοσχάτο στον Ταύρο».

Χαρακτηριστικό υπήρξε το κλείσιμο της ομιλίας του υποψηφίου, ο οποίος άφησε αιχμές για πολλούς, αλλά έστειλε μηνύματα και σε πολλούς : «Σήμερα αγαπητές φίλες δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολιτική χυδαιότητα, μεγαλύτερη πολιτική ανηθικότητα, από το να επιδίδεσαι σε μια ακατάσχετη ρουσφετολογία, ώστε να εξασφαλίσεις όχι πολίτες που σε πιστεύουν, αλλά ομήρους. Αυτό το εμπόριο ανθρώπινης ελπίδας και μάλιστα την ίδια στιγμή που αυτοί που υποσχόνται γνωρίζουν ότι από την επομένη η υπόσχεση θα μετατραπεί σε κοροιδία, μας έφτασε σε τέτοια σημεία ως λαό. Εμείς λέμε ότι οργανωμένα και συντεταγμένα προβάλλουμε το πρόγραμμά μας, δημιουργούμε στο δήμο προυποθέσεις κοινωνικής προστασίας και στήριξης των αδυνάμων και είμαστε μπροστά, σε μέτωπο με τους συνδημότες μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε συλλογική διεκδίκηση που αφορά στα αναφαίρετα δικαιώματά μας.».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιες γυναίκες του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά», οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό και συζήτησαν με τις υπόλοιπες γυναίκες ζητήματα αιχμής, όπως η μητρότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, αλλά και η ανεργία, η ακρίβεια, η ακραία επιθετική συγκυρία.

Από το Γραφείο Τύπου

5 σχόλια:

  1. Η ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΡΕΜΥΔΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΔΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ; ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ. (1)ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΛΑΔΙΟ. (2)ΕΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΟΤΕ Κ.Λ.Π. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ (3)ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ. Κ.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτικη Κινηση Ταυρου... ψαξτε το βιογραφικο της άπορης κορασίδος! μπορει να συμετείχε και σε άλλες "ομαδικές" εκδηλωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. De mas endiaeroun oi upopsifioi tou Swpaki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nύχτα 7ης Νοεμβρίου. Και κλάμα από την "Αφροκρεμα" του Ταύρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή