Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου του Βασίλη Σπανάκη για την ομιλία του Ανδρέα Ευθυμίου

Με Δελτίο Τύπου, ο Βασίλης Σπανάκης απαντά στο περιεχόμενο της ομιλίας του Ανδρέα Ευθυμίου. Το δημοσιεύουμε:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η αλλαγή ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου»

Χθες πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Χωρίς να έχει την τόλμη να εμφανιστεί μόνος του, πλαισίωσε και μονοπώλησε τη διαδικασία ο κ. Παπαντώνης, δείχνοντας ποιος θα είναι ο πραγματικός δήμαρχος και για την επόμενη τετραετία.

Οι ύβρεις του κ. Ευθυμίου εναντίον της παράταξής μας φανερώνουν τον πανικό που τους έχει κυριεύσει από τα πρώτα μηνύματα ήττας που δέχονται.

Τα πολιτικά επιχειρήματα που παρουσίασε είναι αίολα και αναιρούνται στην πράξη. Ο Βασίλης Σπανάκης δε φόρεσε ποτέ κανένα κυβερνητικό κοστούμι αλλά κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΗΣΑΠ φορούσε μόνο τη φανέλα του Μοσχάτου προσπαθώντας να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου μας. Θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία νέου σταθμού στους Ταξιάρχες έπεισε όσους δεν έβλεπαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση. Δεν μπόρεσε να πείσει όμως τον κ. Παπαντώνη, που για την άρνησή του και τον κοντόφθαλμο υπολογισμό του μικρο-πολιτικού κόστους είναι υπόλογος στους Μοσχατιώτες. Η γενικότερη φτώχεια των πολιτικών επιχειρημάτων της παράταξης του κ. Ευθυμίου φαίνεται και από την άρνησή του να απαντήσει, έστω για λόγους ευγένειας, στην πρόταση που απευθύναμε για πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου.

Στην ομιλία του χθες υποσχέθηκε όμως και όλα αυτά που δεν μπόρεσε να κάνει τα τελευταία χρόνια ο κ. Παπαντώνης. Πάλι μετά από τόσα χρόνια ακούμε για την αξιοποίηση της παραλίας, που και φέτος το καλοκαίρι νιώσαμε σαν τους φτωχούς συγγενείς των νοτίων προαστίων, χωρίς να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις παραλίες. Μας μίλησε για την εγκληματικότητα, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι γυναίκες μας, τα παιδιά μας και οι γονείς μας φοβούνται να κυκλοφορήσουν τις βραδινές ώρες. Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε το κυκλοφοριακό, αλλά στην καθημερινότητά μας χάνουμε πολύτιμο χρόνο για τις μετακινήσεις μας. Για άλλη μια φορά διαπιστώσεις χωρίς αντίκρισμα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Η παράταξή μας έχει τις λύσεις. Σε αυτές τις εκλογές αφήνουμε πίσω το παρελθόν. Τολμάμε την αλλαγή.

Γυρίζουμε σελίδα.

Αλλάζουμε κατεύθυνση.

Το νικηφόρο μήνυμά μας απλώνεται σε κάθε γειτονιά του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Ενωμένοι αλλάζουμε, ενωμένοι κερδίζουμε.

25 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ?
    ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΟΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ?
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΣΑΜΠΑ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλαγή ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου
    eipai o vasilakis
    MONO STA ONEIRA
    EIPE O XATZIGIANNIS
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ).
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ : ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ) ;. ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ; ΚΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΡΗΣ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η κοκορομαχία μου θυμίζει τη παροιμία "δυό γάιδαροι μαλλώνανε σε ξένο αχυρώνα" ο λαός του Μοσχάτου θα τούς κάνει στην άκρη γιατί τους ΄ξέρει καλά και τελείωσαν τα ψέμματα και οι ψεύτικες υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιέμαι συνέχεια πόσο θράσος έχει αυτός ο άνθρωπος.Πόσο μακάκες μας θεωρεί ο παρατρεχάμενος του Κούλη άραγε?Ρε φίλε άντε και παράτα μας.Βούλωσε τουλάχιστον το στόμα σου και μην προκαλείς που θα μιλήσεις εσύ για διάλογο.Εσύ που μοίρασες παντού την κατακίτρινη φυλλάδα σου ενώ έγλυφες τον Θανάση και τον παρακαλούσες για συνεργασία.Ετσι έκανες διάλογο.Αντε δούλεψε μια ώρα, βγάλε με τον κόπο σου ένα ευρώ και έλα ζήτα την ψήφο μας.Σε ξέρουμε πιά και σε βαρεθήκαμε.Σε βλέπω 4ο και βάλε με ποσοστά της ξεφτίλας.Π΄ροφύλαξε την παράταξή σου από την πανωλεθρία, κανε τον άρρωστο πες ένα από τα γνωστά ψέματά σου για δικαιολογία και παραιτήσου οσο είναι καιρός.Δήμαρχος Ευθυμίου και εσυ στο χρονοντούλαπο.Loser δεν με νοιάζει που είσαι, αλλά είσαι και αντιπαθητικός για όλα τα υπόλοιπα.Κανονικά ουτε συμβουλος μειοψηφίας δεν σου αξίζει να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. gia alli mia fora panikos kai ihnos apantisis se auta pou rotai o spanakis opws o papantonis tosa xronia .pragmati o kosmos de troi koutoxorto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ... ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ! ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o spanakis tha xasei fernontas to xamhlotero pososto gia thn parataksh epeidi koroideye kai htan apon kai apo thn poli tou moschatoy kai apo tous dhmotes.etakse kai den thrhse tipota.tora hrthe h ora toy logariasmoy.meta thn hta tha apoxorhsh apo thn parataksh kai tha paei me thn ntora.molis ton katalaboun kai ekei tha paei spiti tou mia dia pantos.tha einai dhladh mia mayrh parenthesh gia ton dhmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. edo ton mayrisane oloi oi ipopsifioi dimotikoi simvouloi tou poy eixe thn perasmenh tetraetia o kosmos den tha ton mayrisei.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Βασιλάκης,

    Κανείς δεν πρόσεξε πως ξεκινάει την επιστολή του;
    "πλαισίωσε και μονοπώλησε τη διαδικασία ο κ. Παπαντώνης, δείχνοντας ποιος θα είναι ο πραγματικός δήμαρχος και για την επόμενη τετραετία."
    1) Είναι σίγουρο, κατά το Βασίλη, ότι δεν θα είναι αυτός Δήμαρχος.
    Συμπέρασμα = Τρομερή αισιοδοξία.
    2) Τί εμμονή είναι αυτή με τον Παπαντώνη.... Ακόμη και τώρα τον αναφέρει ως τον επόμενο πραγματικό Δήμαρχο.
    Συμπέρασμα = Πανικός

    Α ρε Βασίλη, πας για ρεκόρ χαμηλότερου ποσοστού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. agapite 11:36
    elpizo na kaneis plaka. fisika kai den prepei na stirixtei o vasilakis. katathn apopsi sou pou den thnsimerizomai afto prepei na ginei gia na figoun oi volemenoi. kaipoios na erthei na katsei sthn karekla tou dimarxou? aftos pou proeklogika ths periodou 06 htan pantou kai meta apo aftin pouthena? aftos pou etaze thesoules kai volemata kai meta den sikone to thlefono? aftos pou kai ston isap akoma den patage to podi tou? aftos pou se keraies psifofories gia ton dimo vlepe anakiklosi htan apon? an den to eipes gia na gelasoume tote signomi file mou den exeis idea poios pragmatika einai o vasilakis.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ti sygkentrwsi sto Tavro tin eidate kyrioi???? Sas erxetai kai einai megali!!! Megali diafora!!!!
    Papantono-Euthymio-Nterekas apo ti mia kai ta ypolimata tis dexias apo tin alli dipla sto 3o paidi tou Papantwni tha triboun ta matia tous! Krima mono se osous pistepsan sto Ntereka kai sto Kremmyda pou anagkazetai na exei mazi tou ta ypolimata...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε φίλε 11.36 η Βασίλη,που το σκέφτηκες αυτό πάλι?Είσαι Θεός!! Απαξιώνεις τον εαυτό σου λέγοντας οτι ακόμα κι αν δεν μου αξίζει ψηφίστε με να ξεβρωμίσουμε από τους άλλους!!!Κι από σένα ποιος θα μας ξεβρωμίσει?Αντε και παράτα μας ρε Βασίλη.Κάνε μας την χάρη.Βολεμένος είσαι εσύ οχι οι άλλοι.Οι άλλοι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως δουλεύουν.Εσύ απλά μας δουλεύεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαύρο στον Σπανάκη και στο ελάχιστο ψηφοδέλτιό του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OXI 11.36 GIATI EINAI AFEREGGYOS KAI PSEYTIS.MONO O ARIS EINAI H SOSTH LYSH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο Αρης είναι ο Βασιλάκης στό αδύνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σπανάκη είναι μεγάλη ντροπή η υποψηφιότητά σου. Οχι για σένα γιατί εσύ είσαι αμετροεπής και δεν παιρνεις χαμπάρι από φτύσιμο.Νομίζεις οτι είναι φθινοπωρινή βροχούλα και βγάζεις την ομπρελίτσα σου...Ντροπή είναι για το πρώην κόμμα της ΝΔουλας (γιατί τώρα είναι απόκομμα) που δε επέλεξε. Βέβαια θα συνεχίοω να αναρωτιέμαι που την βρίσκει τέτοια λεβεντιά και κυκλοφορεί ακόμα στο Μοσχάτο με την κουρσάρα του...Εγώ είμαι φίλος του Ντερέκα και ψηφίζω Ντερέκα (οχι Ευθυμίου αλλά Θανάση Ντερέκα)γιατί δεν είμαι αγνώμων..και πολλοί ξέρουν τι εννοώ αλλά το ξεχνάνε γιατί είναι επιλήσμονες.Δεν μπορώ όμως να μην ασχολούμαι με σένα γιατί είσαι μεγάή πρόκληση.Σε ότι έχει 2 πόδια στο Μοσχάτο χρωστάς κάτι που έχεις τάξει.Παραιτήσου,είναι ακόμα καιρός,πες μια δικαιολογία π.χ.οτι έχεις φλεβίτη και δεν μπορεις την ορθοστασία και κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια γιατί αλλιώς θα ξεφτιλιστείς...Σε λυπάμαι από την μιο αλλά από την άλλη σε βρίσκω το ιδανικό παράδειγμα προς αποφυγήν.Αντε σου βρήκα και ένα θετικό,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. v.p.t.c pes mas poios eisai.Polloi filoi theloun na mathoun poios eisai.Na se gnorisoume kalytera na mas les tis apopseis sou na mathainoume,na ginoume kai emeis pio olokliromenoi anthropoi.Alloste esy eisai epistimonas me 3 ptyxia,dexios me oikogeneiakous agones gia tin parataxi,stirizeis anidiotelos efthimiou,kai diloneis tou limaniou...eisai poly endiaferon typos.Afou tha peis poios eisai meta tis ekloges opos exeis desmeftei giati den exeis tipote na fovasai,pes mas tora.Etsi thasai kai pio axiopistos otan ekfrazeis apopsi me toso misos kai empatheia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:45 otam thimonete exete poli gelio. poli kapsa thn exeis na vgei o vasilakis. sou etaxe kati? kai na sou etaxe etsi gia na xereis sou egiome oti den tha sto kanei opote adika skotonese. o vasilakis einai megalos pseftis.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. aaaaaaaaaaaaa kai kati akoma psakse psakse den tha me vreis. xaxaxaxaxaxaxaxa kai min mou peis oti opoios gelaei teleyteos gelaei kai kalitera giati sthn prokimeni periptosi tha gelao mono ego
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. prosehete eseis oi evomones giati mporei na girisi to mati stous agnomones pou de einai agnomones kai gelasi o kathe pikramenos sto moschato.prosohi lipon stous sholiasmous sas gia tous filous tou ntereka,parakalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. den pate kala... Douleia den exete na kanete??? An eixate mallon den tha kanate etsi...

    Eleos dld...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. v.p.t.c mou kanei entyposi pou grafeis agria xaramata panta ta keimena sou.Telika eisai poly skoteinos typos.Mallon douleveis nyxtofylakas kai mas paramythiazeis toso kairo gia ta 365 ptyxia poy exeis...
    meta timis c.t.p.v

    ΑπάντησηΔιαγραφή