Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επισκέψεις του Βασίλη Σπανάκη στο Μοσχάτο

Ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο" μας απέστειλε δελτίο τύπου για τις επισκέψεις του επικεφαλής, Βασίλη Σπανάκη, σε υπηρεσίες του Μοσχάτου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

21 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ., ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. & ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

«Τρεις τόσο συμβολικές όσο και σημαντικές επισκέψεις πραγματοποίησε, μαζί με κλιμάκιο του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ» ως επί κεφαλής του, ο υποψήφιος δήμαρχος, Β. Σπανάκης.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεών του στις εν λόγω υπηρεσίες συναντήθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες που εκείνη την ώρα εξυπηρετούνταν εκεί, καθώς και με τους εργαζομένους και διοικητικά στελέχη.

Έτσι, ο Β. Σπανάκης αφού είχε την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις και τα προβλήματά τους επί μίας σειράς ζητημάτων που του έθεσαν υπ’ όψιν του, αφ’ ενός μεν τους εξέθεσε τις θέσεις του συνδυασμού του και οι οποίες αποτελούν λύση στα -επί σειρά ετών- άλυτα αυτά ζητήματα, αφ’ ετέρου δε, δεσμεύτηκε ότι θα τα υλοποιήσει άμεσα, προκειμένου έτσι να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη.

«Διεκδικήσεις και παρεμβάσεις υπέρ των ανέργων!»

«Σήμερα επισκέφθηκα με κλιμάκιο της δημοτικής μας παράταξης τον ΟΑΕΔ Μοσχάτου. Μια υπηρεσία σημαντική για την περιοχή μας. Μια υπηρεσία που εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.500 ανέργους στην περιοχή. Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις στην περιοχή μας και είναι τραγικό σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, σε μια περιοχή όπως τη δική μας που εξυπηρετεί πάνω από 10000 επιχειρήσεις να έχουμε πάνω από 5.500 ανέργους. Επίσης σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχουμε σημαντική αύξηση της επιδοτούμενης ανεργίας. Η δημοτική μας αρχή από την 1/1 θα κάνει συγκεκριμένες παρεμβάσεις και συγκεκριμένες δράσεις προς το αρμόδιο υπουργείο και προς την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ. Πρώτα από όλα να αναβαθμίσουμε τον ΟΑΕΔ Μοσχάτου, να φέρουμε νέο προσωπικό που έχει ανάγκη. Υπάρχει σημαντική έλλειψη προσωπικού προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι άνεργοι της περιοχής μας, και κατά δεύτερον θα πάμε σε σημαντική αναβάθμιση του γραφείου ανέργων και επιχειρήσεων για τις περιοχές μας, για το Μοσχάτο και τον Ταύρο προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε κινήσεις τέτοιες και να οδηγηθούμε σε μείωση της ανεργίας. Η ανεργία είναι ένα φαινόμενο για την περιοχή μας το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συγκεκριμένες δράσεις και κινήσεις», είπε στον Ο.Α.Ε.Δ. ο κ. Β. Σπανάκης.

«Ενιαία διοικητική δομή για όλους τους πολίτες!»

Όπως είπε ο κ. Β. Σπανάκης μετά την επίσκεψή του στην Δ.Ο.Υ., «Σήμερα επισκέφθηκα την Δ.Ο.Υ Μοσχάτου με κλιμάκιο της δημοτικής μας παράταξης, μια από τις πιο σημαντικές εφορίες, όχι μόνο του λεκανοπεδίου της Αττικής, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Από την 1/1 η δημοτική μας αρχή θα ζητήσει από το υπουργείο οικονομικών στην Δ.Ο.Υ Μοσχάτου να ενταχθούν όλοι οι φορολογούμενοι και όλες οι επιχειρήσεις που υπάγονται στα διοικητικά όρια του δήμου Ταύρου. Είμαστε σε μια εποχή του Καλλικράτη και πρέπει να υπάρχει μια ενιαία διοικητική δομή όλων των υπηρεσιών απέναντι στους πολίτες. Είναι πολύ σημαντικό και για τους φορολογούμενους του Μοσχάτου αλλά και για τους φορολογούμενους του Ταύρου να έχουν την εφορία δίπλα τους γιατί σήμερα που μιλάμε οι φορολογούμενοι του Ταύρου αναγκάζονται να πηγαίνουν στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσουμε από τον υπουργό οικονομικών τη μετονομασία της Δ.Ο.Υ Μοσχάτου σε Δ.Ο.Υ Μοσχάτου-Ταύρου έτσι όπως θα γίνει και ο νέος μας δήμος.»
«Άμεση επίλυση ζωτικών προβλημάτων του δήμου!»

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία με κλιμάκιο της δημοτικής μας παράταξης να επισκεφθούμε τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Μοσχάτου. Είχαμε όμως και την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις με τους εργαζόμενους του δήμου μας, με πολίτες οι οποίοι ήταν στο δήμο του Μοσχάτου, να ακούσουμε τα προβλήματα και το κυριότερο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα από την επομένη των εκλογών και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πολίτες. Από την 1/1 δεσμευόμαστε ως δημοτική παράταξη ότι θα διεκδικήσουμε από το αρμόδιο υπουργείο και από την Κτηματολόγιο Α.Ε. την ίδρυση κτηματολογικού γραφείου για την περιοχή μας, όπου το κόστος στέγασης και στελέχωσης θα το αναλάβει ο νέος δήμος, ο δήμος Μοσχάτου – Ταύρου. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον διευθυντή για το πράσινο και είδαμε ότι στην περιοχή μας ελάχιστες είναι οι ζώνες πρασίνου, επιτακτική ανάγκη να αναπτύξουμε ελεύθερους χώρους, σε χώρους πρασίνου, περιπάτου και αναψυχής για τους πολίτες.», ανέφερε εξερχόμενος από το δημαρχείο ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ».

5 σχόλια:

  1. Μας κούρασες Βασιλάκη...Τόση δουλειά δεν έχεις κάνει μια ολόκληρη ζωή.Τι τα θες τα δημαρχηλίκια αφού δεν είσαι και ο πιο δουλευταράς στην γή. Εσύ θες μόνο καλό φαγητό,φραπέ και ξάπλα. Σε αυτά θα ήσουν Πρωθυπουργός γιατί τα έχεις τα προσόντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ?
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ?
    ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ?
    ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΗΛΙΟΝ.
    ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΠΙΑ ΕΔΩ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΤΖΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ
    ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΙΑ?
    Ο ΠΗΝΙΩΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είπες φίλε 5.46? Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΤΑΖΕΙ? Προσθεού!! Είναι σαν να λες οτι ο ηλιος βγαίνει από την Δύση!!!
    Κώστα Πηνιώτη ο Βασιλάκης παίζει παιχνίδια εις βάρος σου!!! ΞΥΠΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν να διαβάζω τον αποδυτηριάκια!!!
    τόσο παρασκήνιο!!
    και όχι μόνο τα ξέρουν όλα
    αλλά κάθονται και τα γράφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή