Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Αντιεξουσιαστές μοιράζουν φέιγ-βολάν στον Ταύρο (φωτό)

Αναγνώστης που μένει στον Ταύρο μας απέστειλε το εξής e-mail:
 
Μοίρασμα στον Ταύρο χέρι-χέρι, πόρτα-πόρτα τρυκάκια από αλληλέγγυους:



Για να δείτε τις εικόνες σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ πάνω τους.

18 σχόλια:

  1. το δημοσιευετε ως καλο η κακο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To δημοσιεύουμε σαν είδηση, αφού ο αναγνώστης είχε την καλοσύνη να μας την κοινοποιήσει.

    Από κει και πέρα, ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 601 den vriskw kanena kako sta grafomena. Aporw pws xrisimopoiises til lexi "kako".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσεις του blog με ποιους ειστε με τον λαο και τα πρβληματα του ?? η με τους πολιτικους και τα συμφεροντα τους?? να μαθουμε που ανηκετε βρε παιδι μου ειστε σοσιαλιστες καπιταλιστες γυρολογοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bravo sto blog pou pernaei oles tis apopseis.
    apo thn akra deksia mexri thn akra aristera.
    akoma kai oligon apo anarxikous.
    Keep going..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήρθε η ώρα να μετακινηθούν τα βάρη από τα συνήθη υποζύγια που είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι στους έχοντες και κατέχοντες.
    Φόροι στα μερίσματα, φόροι στις πισίνες, φόροι στις οφ-σορ, ΦΜΑΠ, έλεγχοι πόθεν έσχες στις βίλες, φόροι στα κέρδη, απαίτηση να αποδίδεται στο κράτος το ΦΠΑ και στα ταμεία τα παρακρατηθέντα για τα ένσημα.
    Αυτό το πράγμα δεν ξανάγινε στην Ελλάδα!
    Η γενική ιδέα των "αντιεξουσιαστικών" αυτών φέιγ-βολάν, σε συνδυασμό με την χρονική στιγμή είναι :
    "Ξεσηκωθείτε φτωχοί τώρα για να σώσετε τους πλούσιους να μην φτωχύνουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω νομιζω πως θα ηταν χρησιμο να τη σχολιασετε κιολας!!!!εγω ας πουμε το βρισκω πολυ καλο να υπαρχουν και καποιοι(ολιγοι εστω)που να εχουν το σθενος να αντιδρασουν στις καταπτυστες αρχες του μνημονιου στην ολοτητα του.το γεγονος οτι εδω και ενα χρονο εχουμε να δουμε μολοτωφ και κουκουλοφορους(χωρις να εγκρινω αυτο σαν μεσο αντιδρασης)νομιζω οτι λεει πολλα και για τους προηγουμενους και για τους νυν κυβερνωντες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αντιεξουσιαστής17 Οκτωβρίου 2010 στις 6:20 μ.μ.

    agapite 147 auto katalaves esi apo ta trikakia auta? Distixws ama exoume tetoies antilipseis pws na paei mprosta o topos?
    Akou loipn na sou metafrasw ligo auta pou den katalaves.
    Oi anthrwpoi milane gia gia mia alli koinwnia isotitas, eleutherias kai dikaiosinis gia oloys.
    To na forologithoun oi kleftes opws esi theleis den mas linei to provlima. Klepse esi 1 ekat. eurw kai forologisou me ta misa. Pali euxaristimenos tha eisai.
    Alla pisteuw oti sinideita eisai kata tis eleutherias,tis dikaiosinis kai tis isotitas.
    Eisai ypermaxos tou mnimoniou.
    Alla i anonimia sou den se ekthetei stin koinwnia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ (???)17 Οκτωβρίου 2010 στις 7:58 μ.μ.

    Φίλε αντιεξουσιαστή, ανώνυμα γράφω κι εγώ, ανώνυμα γράφεις κι εσύ, ανώνυμα είναι και τα φέιγ-βολάν, άρα στην κοινωνία δεν εκτίθεται κανείς.
    Αυτά που γράφεις περί τιμωρίας των ενόχων, ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης για όλους είναι αιτήματα όλων των λαών από την Γαλλική επανάσταση και μετά, άρα συμφωνούμε σ' αυτά.
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ;

    Η κοινωνία εκτός από σωστά αιτήματα θέλει και σωστούς ανθρώπους για να τα υλοποιήσουν.
    Η θεωρία της αρνητικής ψήφου δεν οδηγεί πουθενά ή μάλλον οδηγεί σε ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

    Το μνημόνιο είναι μια πραγματικότητα, έχει κανείς να προτείνει μια άλλη πραγματική διέξοδο που να πείσει τον λαό ότι πραγματικά θα δουλέψει θετικά γι αυτόν και δεν θα φέρει περισσότερα δεινά.
    Το ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ προκαλεί συνειρμούς, όπως ότι θα έρθουν άφθονα λεφτά στις τσέπες του λαού, όλοι όμως γνωρίζουμε ότι λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και όσα έρχονται είναι ΔΑΝΕΙΚΑ που μας βουλιάζουν ακόμα πιο βαθιά.

    Το γεγονός ότι ο Παπανδρέου, προεκλογικά, έλεγε ότι "Λεφτά Υπάρχουν" δεν αλλάζει την σκληρή πραγματικότητα. Βλακεία του αν θέλεις!
    Αλλά αυτά που λέει τώρα, αυτά που ψηφίζονται στην Βουλή, αυτά που ακούγονται στην TV είναι σωστά και περιγράφουν το πρόβλημα των τελευταίων 30 χρόνων της ελληνικής οικονομίας.
    Άνοιξαν τα στεγανά και μπήκαν στο τραπέζι τα "κακώς κείμενα" και άρχισαν να ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΥΣΗ.

    Ο Πάγκαλος είπε ..., ο Γιώργος είπε ..., ο Παπακωνσταντίνου είπε ... κλπ. Βλακεία τους.
    Ο Καραμανλής ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. Εξυπνάδα του;;;
    Ο Σαμαράς ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ και διαγράφει όποιον από το κόμμα του του λέει ότι λαϊκίζει. Εξυπνάδα του;;;

    Ο λαός θέλει ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Έχεις θετική πρόταση να κάνεις;;; Κάν' την !!!! Ο λαός θα ακούσει και θα κρίνει.

    Πρέπει όλοι να δούμε κατάματα το οικονομικό πρόβλημα, να αφήσουμε τους λαϊκισμούς και να ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, διέξοδο όμως στην σωστή κατεύθυνση και όχι στο Ζάλλογγο.

    ΑΣΕ ΤΑ ΑΝΤΙ, ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλοεξουσιαστή κάπου έχεις μπερδευτεί,φάσκεις και αντιφάσκεις.Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχεις πολιτικό υπόβαθρο. Οπως άλλωστε οι περισσότεροι εξουσιαστές.
    Επειδή είσαι ΠΑ.ΣΟ.Κ θα σου πω πως οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Αρα κατά τα λεγόμενά σου είσαστε βλάκες αφού ψηφίσατε κάποιους που έλεγαν βλακείες.
    Οσο για την πολυδιαφημισμένη οικονομική ύφεση, η οικονομική και δομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, αποτελεί τον δούρειο ίππο του κράτους και των αφεντικών, για την επίτευξη μιας σειράς αλλαγών που αφορούν πρωτίστως την αναδιάρθρωση του μοντέλου παραγωγικής διαδικασίας, με βίαιες σαρωτικές μεταβολές στις συνθήκες εργασίας, ασφάλισης, συνταξιοδότησης και με στόχο την ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων. Δικαιώματα που κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες, καταργούνται εν μια νυκτί από την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, και τη συνεργασία της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου, τους παγκόσμιους τοκογλύφους.
    Στους χώρους εργασίας, οι συνθήκες που υπάρχουν άτυπα εδώ και χρόνια, ελαστική εργασία, επισφάλεια, απολύσεις, απειλές θα αποκτήσουν πλέον μόνιμο χαρακτήρα αφού τα αφεντικά χρησιμοποιούν ως μοχλό τη λεγόμενη οικονομική κρίση. Έτσι τον τελευταίο καιρό οι απολύσεις σε όλους τους κλάδους αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.
    O καπιταλιστικός καρκίνος κατατρώει τις σάρκες τις κοινωνίας. Τα καθάρματα που κυβερνούν αυτή την χώρα, ξεπουλούν την ζωή και τα όνειρα μιας ολόκληρης κοινωνίας για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα μιας χιλιάδας οικογενειών που λυμαίνονται αυτόν τον τόπο.
    Για τους υπάνθρωπους της εξουσίας και του χρήματος οι πολίτες αυτής της γης μετατράπηκαν σε μοχλούς αύξησης του κέρδους και σε αριθμούς αυξομείωσης της κλίμακας «ανάπτυξης». Τώρα τα αφεντικά ξαναμοιράζουν την πίτα και πετάνε στα σκουπίδια όλους εμάς, που είμαστε οι πραγματικοί δημιουργοί των πάντων. Αδιαφορούν για τους πάντες και κηρύσσουν πόλεμο σε όλους.
    Η απάντησή μας στην κρίση των αξιών και της οικονομίας τους, είναι η έμπρακτη αντίστασή μας. Είναι οι σχέσεις ισότητας και αλληλεγγύης που οικοδομούμε, στην προσπάθεια για την ανακούφιση των αναγκών μας χωρίς δούλους και αφεντικά, χωρίς ιδιοκτήτες και πελάτες.
    Στα αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα στέγης, στις προσπάθειες αυτοδιεύθυνσης χώρων εργασίας, στην προσπάθεια οργάνωσης του αλληλέγγυου εμπορίου, στα στέκια, στα πάρκα , στους αυτοδιοικούμενους παιδικούς σταθμούς, στις συλλογικές κουζίνες, στις συνελεύσεις γειτονιάς, στις ομάδες στήριξης απεργών, στις δυναμικές μαζικές κινητοποιήσεις, στα πρωτοβάθμια σωματεία, χτυπά η ζωή αυτής της κοινωνίας,που αναπνέει το όνειρο ενός άλλου κόσμου.( Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά δεν τα γνωρίζεις).
    Η κρίση, όπως παρουσιάζεται σήμερα από τους κυρίαρχους αποτελεί πρόσχημα για την επιβολή ενός οικονομικού και κοινωνικού κανιβαλισμού που παρουσιάζεται ως λύση για τη σωτηρία του συστήματος. Η κρίση είναι πολύ βαθύτερη και ουσιαστικότερη, είναι η ιδεολογική κρίση αυτού του συστήματος που αδυνατεί πλέον να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση της κοινωνίας. Οι υποσχέσεις , για ευημερία, ανάπτυξη και ευτυχία πάνω στις οποίες σφραγίστηκε η ύπαρξη αυτού του συστήματος πλέον καταρρέουν. Φαίνεται πια πως η ευημερία επιφυλάσσεται γι’ αυτούς, ενώ από την άλλη η φτώχεια, η εξαχρείωση και η πείνα για όλους εμάς.
    Πρόθεση μας δεν μπορεί να είναι άλλη παρά η συνολική ρήξη μ’ αυτό το χρεοκοπημένο και κοινωνικά απονοηματοδοτημένο σύστημα, μπροστά στην δυνατότητα που εγείρεται για την κοινωνία να πάρει τη ζωή στα χέρια της συλλογικά και από τα κάτω. Μέσα από διαδικασίες αυτοοργάνωσης και άμεσης δημοκρατίας.
    Μόνο οι ΑΝΤΙ δεν μας οδήγησαν ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EIMAI PASOK KAI DEN TO KRYVW.

    AN DEN ALLAKSOUME TO KOINWNIKO MONTELO ANAPTUKSHS POU ISXUEI TA TELEUTAIA XRONIA EIMASTE XAMENOI.

    POLEMOS STON AKRATO KAPITALISMO KAI EPISTROFH STIS AKSIES TWN PROHGOUMENWN AIWNWN EINAI H MONH LUSH.

    DEN EIMAI ANIEKSOUSIASTHS ALLA DEN HMOUN KAI POTE FEREFWNO THS EKSOUSIAS.

    VOULIAKSAME-KAIROS NALLAKSOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Αντιεξουσιαστή,

    συμφωνώ οτι δεν μας οδήγησαν εδώ μόνο οι ΑΝΤΙ, αλλά μια σειρά κι ένας συνδυασμός πραγμάτων για τα οποία ευθύνονται ΟΛΑ τα κόμματα και όχι μόνο τα κόμματα εξουσίας, αλλά στο μέτρο που τους αναλογεί, φταίμε κι εμείς γιατί διατηρήσαμε μια συγκεκριμένη νοοτροπία στις πολιτικές επιλογές μας (γνωστά είναι, μη σας κουράσω...).
    Ωστόσο, νομίζω πως κανένας Έλληνας δεν θέλει το Μνημόνιο, κανένας δεν θεωρεί οτι είναι δίκαιο και όλοι θέλουν να απαλλαγούμε από αυτό, το συντομότερο δυνατό.
    Δεν βλέπω όμως να απαντάς εσύ ή κάποιος άλλος. Αν υποθέσουμε οτι καταργούμε το Μνημόνιο,ποιά είναι η εναλλακτική λύση που προτείνετε για να μην βουλιάξουμε περισσότερο στα χρέη, για να μπορέσει το ταμείο να εξυπηρετήσει τις βασικές έστω ανάγκες διαχείρισης, για να δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη έστω και με αργούς ρυθμούς?
    Αυτό είναι το καίριο ερώτημα για μένα. Σέβομαι κάθε άποψη, αρκεί να υπάρχει και ένα αντιστάθμισμα στην άρνηση, αλλιώς είναι απλά μηδενισμός.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ (???)18 Οκτωβρίου 2010 στις 10:54 π.μ.

    Φίλε αντιεξουσιαστή

    Έκανες copy - paste διάφορα ανώνυμα άρθρα από το indymedia και αισθάνθηκες "πολιτικό ον".
    Το τελευταίο κείμενο καταλήγει :
    "...μπροστά στην δυνατότητα που εγείρεται για την κοινωνία να πάρει τη ζωή στα χέρια της συλλογικά και από τα κάτω. Μέσα από διαδικασίες αυτοοργάνωσης και άμεσης δημοκρατίας."

    Δεν πιστεύω ότι εσύ ο ίδιος τα έχεις διαβάσει, αλλά αν το έχεις κάνει και έχεις καταλάβει το τι θέλει να πει, τότε γράψε μας με δικά σου λόγια το πως θα λειτουργεί αυτό το σύστημα.

    πχ Αν εγώ με 10 φίλους θέλουμε μια βίλα στο Ν.Ψυχικό, θα μπορούμε να αυτοοργανωθούμε, να εκδώσουμε ένταλμα κατάσχεσης και να την "απαλλοτριώσουμε" εν ονόματί μας;

    Αν απαντήσεις ότι "αυτά τα πράγματα είναι γελοία και δεν γίνονται", θα σου πω ότι δεν γίνονται γιατί δεν ισχύουν αυτά που πρεσβεύεις.

    ΥΓ Πιστεύω ότι όλα όσα λες είναι απαραβίαστο δικαίωμά σου να τα λες, αλλά και είναι απαραβίαστο δικό μου δικαίωμα να τα σχολιάζω και να τα κρίνω. Συμφωνείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αντιεξουσιαστής18 Οκτωβρίου 2010 στις 5:35 μ.μ.

    Αγαπητέ 10:01 είπα παραπάνω και θα το επαναλάβω.Οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Κι εμείς αυτούς έχουμε σαν ινδάλματα και πρότυπα ,γι΄αυτό τους ψηφίζουμε.
    Ο καθένας ατομικά πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί ως άνθρωπος μέλος της κοινωνίας.
    Μόνο εαν αλλάξουμε εμείς θ΄αλλάξει και η κοινωνία.
    Δεν είμαι φιλοεξουσιαστής για να δώσω λύσεις εξουσίας. Παρόλα αυτά θα το κάνω αν και έρχετε σε αντίθεση με τις ιδέες μου. Αλλά θα το κάνω στον βαθμό που μου επιτέπει η συνείδηση μου.
    Σήμερα υπάρχουν 3 βασικά αγαθά που το κράτος πρέπει να δίνει απλόχερα στους πολίτες.
    ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
    Τι θα πεί ιδιωτική υγεία; Τι θα πεί ιδιωτική παιδεία; Τι θα πεί ιδιωτική ασφάλεια; Ολα αυτά υπάρχουν γιατί δεν υπάρχει δημόσια.
    Το πρώτο πράγμα που πρεπει να υπάρχει σε μια εξουσιαστική κοινωνία ,για να λειτουργήσει σωστά ειναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Εαν αυτός ο θεσμός δεν λειτουργεί τότε δεν λειτουργεί τίποτα.
    Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όραμα, θέληση και αγωνίζονται ν΄αλλάξουν τον κόσμο μέσα απο την πολιτική τους. Αυτούς πρέπει να ανακαλύψετε και με αυτούς να συμπορευθείτε. Δεν ξέρω εαν έγινα κατανοητός (μάλλον όχι) αλλά δεν μπορώ να πω άλλα.
    Οσο αφορά εμάς του αντιεξουσιαστικού χώρου για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους, θεωρούμε ότι το ύψιστο αγαθό του ανθρώπου μετά την ΥΓΕΙΑ είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Γι΄αυτήν παλεύουμε και για αυτήν αγωνιζόμαστε. Γιατι όπως λέει και ένας αναρχικός φιλόσοφος ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    Υ.Γ Φιλοεξουσιαστή μην μπαίνεις στο μεγαλύτερο site αντιπληροφόρησης παγκοσμίος (το indymedia) γιατί δεν είναι για την νοημοσύνη σου. Το πολύ μέχρι mega chanel κάνεις.Είχες και το τροκτικό αλλά έκλεισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙ- ΟΥΤΕ ΦΙΛΟ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΓΑΝΑ.

    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΘΕΩΡΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ Ή ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ (???)18 Οκτωβρίου 2010 στις 11:21 μ.μ.

    Φίλε αντιεξουσιαστή,

    ο τελευταίος λόγος σου ήταν πολύ πιο μεστός από τις διάφορες ασάφειες (αρλούμπες) που αντέγραψες προηγουμένως.
    Το "ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" δεν το είπε ο ίδιος ο Κροπότκιν αλλά είναι σύνθημα που συνόδεψε την σορό του. Θα σου έκανε πολύ καλό να μελετήσεις για την ζωή τις σκέψεις και τον αγώνα του Κροπότκιν.
    Ρίξε μια ματιά εδώ.
    Τώρα για το indymedia δεν χρειάζεται εξαιρετική νοημοσύνη για να δει κάποιος ότι το στήσιμο ενός τέτοιου διεθνούς οργανισμού απαιτεί έξοδα που μόνο ένας αρχι-καπιταλιστής (ίσως και η CIA) μπορεί να διαθέσει.
    Με αυτό το πνεύμα μελετώ τα διάφορα "αντιεξουσιαστικά" άρθρα του indymedia για να βλέπω με ποιο τρόπο μέσα από το έξυπνα κατευθυνόμενο "αντιεξουσιαστικό" κίνημα εξυπηρετείται ο διεθνής καπιταλισμός και η εξουσία.

    ΥΓ1 Το τελευταίο ίσως να είναι δύσκολο να το καταλάβεις, γι αυτό καλλίτερα άσ' το.
    ΥΓ2 Αυτό το ιδιόμορφο chat δεν μπορεί να συνεχιστεί εδώ γι αυτό ο ΦΙΛΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ κλείνει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ(/?,.-) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ-ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ-ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (?) ΣΕ ΑΘΩΑ ΟΡΑΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι γράφοντες στο blog είναι με τους πολιτικούς και τα συμφέροντα τους.
    Με τους καπιταλιστές και ούτε για πλάκα με το λαό.
    Ξεκάθαρα με το ΠΑΣΟΚ δε χρειάζεται να διαβάσεις πολύ το blog για να το πάρεις χαμπάρι.
    Όλα αυτά για κάποιον που αναρωτήθηκε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή