Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανδρέα Ευθυμίου

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με πλήθος κόσμου να είναι παρόν, ο συνδυασμός "Μοσχάτο - Ταύρος, Ανθρώπινη Πόλη - Σύγχρονος Δήμος", με επικεφαλής τον Ανδρέα Ευθυμίου εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στο Μοσχάτο. Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε ο συνδυασμός για τα εγκαίνια:


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
ΜΕ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Την Τρίτη στις 5 Οκτωβρίου 2010, στις 7.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού με επικεφαλής τον Ανδρέα Ευθυμίου, «Μοσχάτο-Ταύρος, ανθρώπινη πόλη-σύγχρονος Δήμος». Μπροστά στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται Μεταμορφώσεως 66, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, σε μία πρωτοφανή συγκέντρωση με ομιλητή τον Ανδρέα Ευθυμίου.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του νυν Δημάρχου, Ταξιάρχη Παπαντώνη, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου, αφού αποτελεί εγγύηση για ένα δυναμικό και αποδοτικό Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Ευθυμίου καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε με σαφήνεια το ολοκληρωμένο πρόγραμμά του.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες και στα σημαντικά προβλήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου. Ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε πέντε στρατηγικές κατευθύνσεις και πολλούς επιμέρους στόχους. Βασικές προτεραιότητες δίνονται στην κοινωνική προστασία και στη φροντίδα σε ευπαθείς ομάδες, στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας του πολίτη, στη σύγχρονη μορφή διοίκησης και στην αποτελεσματική διαχείριση για ένα ισχυρό Δήμο, στην προστασία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με της ήπιες μορφές ανάπτυξης και τέλος στη νεολαία, μέσα από προγράμματα για την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μοσχάτου έκλεισαν με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων τόσο του Μοσχάτου όσο και του Ταύρου και με τη δέσμευση για ένα διαρκή αγώνα σε όσα απασχολούν την καθημερινότητα του Δημότη του νέου διευρυμένου Δήμου.

Η πρωτοφανής συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, αποδεικνύει την υπεροχή του Συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος, ανθρώπινη πόλη-σύγχρονος δήμος» και του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου. Η εμπειρία του και η γνώση του, αποτελεί μοναδική εγγύηση για την επιτυχία της συνένωσης του Καλλικράτη.

Ο συνδυασμός «Μοσχάτο-Ταύρος, ανθρώπινη πόλη-σύγχρονος δήμος», προσκαλεί τον κόσμο και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ταύρου, που θα γίνουν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, μπροστά στο εκλογικό κέντρο, Θράκης 13 (τηλ. 210 3464537).

22 σχόλια:

  1. Αντρέα,

    Ο κόσμος του Μοσχάτου σε είδε πραγματικά σαν τον επόμενο Δήμαρχο του νεου Δήμου. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ μπορείτε να διαβιβάσετε ένα αίτημα προς το επιτελείο του κ. Ευθυμίου; Μπορει να δημοσιοποιήσει την ομιλία του και αυτήν του αποχωρούντος δημάρχου, ώστε να λάβουμε γνώση των θέσεών τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati re astroboy den eisoun ekei? afou efages aki akanedes.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλήθος κόσμου: Αν ήθελαν οι δημοτικοί υπάλληλοι ας έκαναν κι αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.59 ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΘΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. astroboy stefane kane parea me ton symboylo pr Kyriakh konth giorth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συντομα θα δημοσιευτουν και τα πρακτικα του ΔΣ με οτι ελεγε ο Αρις και θα γελασει καθε πικρμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. META TIS EKLOGES POY THA TON EXETE DHMARXO TON ARI NA DO TI THA LETE.E RE GELIA.TA TELEYTEA GALOP
    EXOYN POLY GELIO.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. file 11:57 den to pezo dexios eimai kai oso exei trexei h oikogenia mou kai ego gia thn dexia esi thes 10 zoes. ala filaraki mou na eise sigouros oti ton samara kai ton spanaki den tha tous psifiso me tipota.ton proto giati einai prodotis kai ton deytero giati einai pseftis.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 12.25 ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΡΩΝΟΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΟΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.ΧΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΛΕΟΣ.ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.ΠΑΣΟΚ -ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ "8 Οκτωβρίου 2010 12:17 π.μ."

    Για πες μας για τα "τελευταία" γκάλοπ να γελάσουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THA TA MATHEIS THN KYRIAKI THN PROTH TOY NOEMBRIOY.LIGAKI YPOMONH.KYRIKH KONTH GIORTI.
    KAPIOS PANTOS THA GELASEI PARA POLY.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. file 8:24 kanenanapolitos paniko den exo xeromai omos gia sena pou paradexase epitelous oti ta prota mou kimena afta diladi pou egrapsa dia ton vasilaki kai gia ton ari htan ortha. den ipirxe kaliteri epiveveosi gia mena apo afto to minima sou. kai pistepseme apo politiki xero poli liga giati edo kai mia dekaetia exo papsei na asxoloume me thn sapila. apla egrapsa pragmata ta opoia mporo na apoddixo se opoion thelei opoia stigmi thelei.
    se efxaristo kai pali gia tin epiveveosi soy
    me ta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ 8.24 ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2006 ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ "8 Οκτωβρίου 2010 3:14 μ.μ."

    Νεοσσέ της πολιτκής "8 Οκτωβρίου 2010 3:14 μ.μ.", είναι αποδεδειγμένο σε παγκόσμιο επίπεδο ότι οι διαφαινόμενοι νικητές συσπειρώνουν τελικά το μεγαλύτερο ποσοστό των αναποφάσιστων, γι' αυτό και όποιος διαθέτει δημοσκοπήσεις με αποτελέσματα ευνοϊκά για τον ίδιο, φροντίζει με κάθε τρόπο να τις δημοσιοποιήσει και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν. Ο Άρης είναι και γνώστης του παιχνιδιού και έξυπνος άνθρωπος. Δεν υπάρχει λοιπόν καμμία περίπτωση να διέθετε δημοσκόπηση, ευνοϊκή για το συνδυασμό του, και να την κρατούσε κρυφή. Άρα δύο τινά είναι πιθανά. Ή δεν υπάρχει καμμία δημοσκόπηση και αυτό που είπες το κατέβασες από μόνος σου, ή, αν όντως υπάρχει δημοσκόπηση, τότε μάλλον δείχνει τα αντίθετα από αυτά που μας τσαμπουνάς. Κατά την άποψή μου πιο πιθανό είναι το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ASTROBOY Η ΣΤΈΦΑΝΕ μόλις αρχισαν τα σχόλια στο προσωπικό σου ιστολογιο να σε ενοχλούν τα έκοψες....Κατά τα άλλα είσαι αντικειμενικός...
    Γραφε μόνος σου λοιπον υμνους για τον Αρούλη χωρίς να έχεις αντίλογο.Ωράια αίσθηση περί δημοκρατίας έχεις.Τι μας το πούλαγες λοιπον αφού δεν το πιστευες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 8 Οκτωβρίου 2010 8:39 μ.μ. Υπάρχει και ένα τρίτο όμως το οποίο είναι το πιθανότερο όλων. Να έχουν κάνει άλλοι τη δημοσκόπηση που δεν είναι καλή γι αυτούς και προφανώς δεν τους συμφέρει να δημοσιοποιήσουν το αποτέλεσμα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι δημοσκόπηση υπάρχει αφού πολλούς από εμάς μας πήραν τηλέφωνο για να μας ρωτήσουν. Έλα όμως που υπάρχουν και διαρροές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ "11 Οκτωβρίου 2010 10:23 π.μ."

    Αυτοί που υπονοείς δεν έχουν παραγγείλει καμμία δημοσκόπηση. Απορώ με την ευκολία που λέτε αυτά τα ψέματα. Μου αρέσει που λες ότι πρόκειται και για "το πιθανότερο". Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να εκθέτετε τον Άρη και να αποδεικνύετε ότι υστερείτε πολιτικά. Αποκλείω πάντως την πιθανότητα να γνωρίζει ο Άρης ότι δημοσιεύετε τέτοιες ανοησίες και να μη σας ζητάει να σταματήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 11 Οκτωβρίου 2010 10:57 μ.μ.
    Ερωτήσεις
    1. Ποιους υπονοώ; Και που το ξέρεις αν έχουν παραγγείλει ή όχι.
    2. Δεν υπάρχει δημοσκόπηση;
    Αν δεν ξέρεις ότι έγινε δημοσκόπηση τώρα τελευταία να σε πληροφορήσω ότι εμένα προσωπικά με πήραν τηλέφωνο. Και αφού γράφεις με απόλυτη σιγουριά και με "ύφος" ότι το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει να αφήνεις και άλλους να εκφράζουν την άποψή τους. Όσον αφορά τις εκφράσεις σου 'ανοησίες" και "ψέμματα" στις επιστρέφω. Τέλος αποκαλύπτεσαι όταν αναφέρεσαι στον Άρη. Αυτό το λέω γιατί όλοι διαρρέουν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Γιατί τα έχεις βάλει με τον Άρη;

    11 Οκτωβρίου 2010 10:23 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ "12 Οκτωβρίου 2010 10:58 π.μ."

    1) α) Υπονοείς το συνδυασμό του Αντρέα.

    1) β) Το ξέρω επειδή είμαι σε θέση να το ξέρω.

    2) Δε γνωρίζω αν υπάρχουν άλλες δημοσκοπήσεις και μάλιστα "τελευταίες", όπως διατείνεται ο "8 Οκτωβρίου 2010 3:14 μ.μ.", αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δεχτώ. Η ουσία παραμένει πως αν οι πληροφορίες που προέκυπταν από τις διαρροές, όπως λες, ήταν θετικές, ο Άρης και οι συν αυτώ θα το είχαν κάνει "παντιέρα". Καλώ όποιον διαθέτει στοιχεία, έστω και από διαρροές, να τα καταθέσει... όχι να πετάει μια στρακαστρούκα και να νομίζει ότι συνεισφέρει στην αντιπαράθεση και γενικά το διάλογο. Με τον Άρη δεν τα έχω βάλει καθόλου, επειδή, όχι μόνο τον εκτιμώ, αλλά έχω και αισθήματα για το πρόσωπό του. Αυτό γίνεται σαφές από την τελευταία φράση του προηγούμενου σχολίου μου. Λυπάμαι που το διέστρεψες. Τα έχω βάλει με τη μικρόνοια (ειλικρινά σε εξαιρώ), απ' όπου κι αν προέρχεται. Ίσως το σχόλιό σου να ήταν γενικότερο. Σ' αυτήν την περίπτωση σου ζητώ συγγνώμη κι ελπίζω να δείξεις κατανόηση στον εκνευρισμό μου, μιας και, εδώ και δυο και πλέον μήνες, έχουμε πνιγεί στις μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή