Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Έφυγε από την ζωή ο Μοσχατιώτης Κώστας Καφάσης

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, Κώστας Καφάσης, σε ηλικία 70 ετών.

Η περιπέτεια του ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Μόλις είχε πληροφορηθεί για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας του. Στις 13 Αυγούστου του 2010 παραμονή των γενεθλίων του, ο τραγουδιστής και ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τα αδέρφια του Σπύρο και Νίκο στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, εκεί όπου βρισκόταν σε καταστολή.

Ο Κώστας Καφάσης είχε γίνει γνωστός από το τραγούδι του «Γέλα κυρία μου», αλλά και από το ρόλο του ως σερβιτόρος Ιωνάθαν στο θρυλικό σίριαλ «Η γειτονιά μας».

Ο Κώστας Καφάσης ζούσε πολλά χρόνια στο Μοσχάτο. Οι παλαιότεροι, που τον γνώριζαν όταν βρισκόταν στην ακμή της καριέρας του, θυμούνται τις πολλές του βόλτες στο Μοσχάτο, το μέρος που έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του και αγάπησε.

Μερικά λόγια που βρήκαμε στο http://www.yousouroum.gr/forum/showthread.php?t=3268:

Κάθε απόγευμα ξεκινά από το σπίτι του στο Μοσχάτο και επισκέπτεται το στέκι του, το καφενεδάκι όπου συναντάει τους καλούς φίλους του και μοιράζεται μαζί τους στιγμές από το παρελθόν και την εποχή που σερβίριζε εκείνος τον καφέ σιγοτραγουδώντας στη «Γειτονιά» το «Γέλα κυρία μου, γέλα καλή μου».

1 σχόλιο: