Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Live αποτελέσματα εκλογών Μοσχάτου

Ο κ. Γιάννης Τσαντουλής, φυσικός, έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά και θα μας παρουσιάσει τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών live, το βράδυ των εκλογών. Διαβάστε το e-mail του:

Αγαπητό Μοσχάτο Live
Θα ήθελα να ενημερώσω εσάς και τους αναγνώστες σας τα εξής:

1. Για την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή σας την ημέρα(ες) των Δημοτικών
εκλογών ως προς τα αποτελέσματα των συνδυασμών από Μοσχάτο και Ταύρο θα υπάρχει ιστοσελίδα στο internet, που θα υπάρχουν τα αποτελέσματα με συνεχή ανανέωση.

2. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας (που ήδη βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία) μέχρι την οριστικοποίηση των εκλογικών τμημάτων είναι https://sites.google.com/site/2010moschatotauros/  η στο http://goo.gl/WqZv
3. Μέχρι την ημέρα των εκλογών θα γίνονται συνεχείς αλλαγές-βελτιώσεις-δοκιμές οπότε οποιαδήποτε παρατήρηση θα είναι ευχαρίστως δεκτή.

4. Θα γίνει προσπάθεια για την ενημέρωση και ως προς τις θέσεις των υποψηφίων συμβούλων.

5. Όσα blogΜοσχάτου-Ταύρου θελήσουν , μπορούν να συνδεθούν- υπάρχει η δυνατότητα με (….embed code….) να αναμεταδίδουν αυτόματα.

6. Για παρατηρήσεις-συμβουλές οι αναγνώστες σας , όπως και τα blog(για σύνδεση) , μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου στο mail tsantulis@yahoo.com

Ευχαριστώ πολύ
Γ. Τσαντουλής (Φυσικός)

Σχόλιο Μοσχάτο Live!: Κατ'αρχήν να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσαντουλή για την εξαιρετική δουλειά που κάνει. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν το βράδυ των εκλογών τα αποτελέσματα να βρίσκονται ζωντανά στο Μοσχάτο Live!.

1 σχόλιο: