Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένοι Πολίτες: Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Δελτίο Τύπου μας απέστειλε ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο", με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Σπανάκη, με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Το δημοσιεύουμε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία πλήθους συμπολιτών μας, έγιναν με παλμό χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Βασίλη Σπανάκη του Συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες για την αλλαγή σε Μοσχάτο-Ταύρο» (Μακρυγιάννη & Μεταμορφώσεως 72). Αξιοσημείωτο είναι ότι την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Δρόσος Μακρής, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ταύρου, ο οποίος δήλωσε και την ανοιχτή στήριξή του στην υποψηφιότητα του Βασίλη Σπανάκη.

Ο κ. Σπανάκης κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ο οποίος από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε, αγκάλιασε όλο το Μοσχάτο, όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, χωρίς αποκλεισμούς.

Μιλώντας για το πρόγραμμα του ο κ. Σπανάκης παρουσίασε το κοινωνικό πακέτο μέτρων που είχε εξαγγείλει το καλοκαίρι και τους επτά θεματικούς άξονες του προγράμματος για θέματα διαφάνειας, για την ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του δήμου, για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας, για τα έργα ανάπλασης και ανάπτυξης, για την παιδεία και τον πολιτισμό, για το πράσινο και την καθαριότητα και, τέλος, για τον αθλητισμό.
Αναφέρθηκε στην απαίτηση των συμπολιτών μας να αποκτήσει η πόλη μια νέα διοίκηση, με αρχές και αξίες, μια δημοτική αρχή που με σχέδιο και όραμα θα γυρίσει σελίδα και θα καταστήσουν το Μοσχάτο και τον Ταύρο πόλεις.

Αναφερόμενος στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, ο κ. Σπανάκης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή του κ. Παπαντώνη για αδράνεια, αναποτελεσματικότητα και αδιαφάνεια, σύμφωνα με καταγγελίες και αλληλοκατηγορίες δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης. Υπογράμμισε την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων στο θέμα της αξιοποίησης της παραλίας, της μη δημιουργίας κολυμβητηρίου και της αδυναμίας δημιουργίας 2ου ΚΑΠΗ στην περιοχή.

Καυτηρίασε την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δήμος και επισήμανε τη συνεπή στάση που τήρησε ο ίδιος και η παράταξή του στο θέμα της παραλίας και της διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου Μοσχάτου, χωρίς να βρει ανταπόκριση.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε τους πρώτους 60 υποψηφίους της παράταξής του σε Μοσχάτο και Ταύρο, αναφέροντας ότι στην τελική ευθεία θα ανακοινώσει τους άλλους 14 υποψήφιους που θα προκαλέσουν έκπληξη.

17 σχόλια:

  1. ti les re vasilaki alithia?
    vgaineis kai katigoreis tous ypoloipous? me ti kardia re vasilaki? me ti psixi re vasilaki? me ti sinidisi re vasilaki?esy?
    pou eisoun re vasilaki meta thn eklogiki periodo tis perasmenis tetraetias? kai min moy peis oti eisoun proedros tou hsap giati apo poli egires piges matheno oti kei apo ekei eisoun apon.
    re vasilaki arketa den epexes me ta onoira kai ton pono ton anthropon? etazes ston kathena xexorista (opos kaneis kai tora) thesoules sto dimosio kai volemata kai den ekanes tipota apo ola afta. kai prosexe vasilaki den leo oti epre na ta kaneis ala den eprepe na pekseis me ta onoira tou kathe patera pou oneireuontan gia to paidi tou h me ton kathe anergo poy onoireuontan to psigio tou gemato. vasilaki thn proigoumenh tetraetia paroysiastikes san neos roben ton dason alla telika apodixtikes kalpikos. me ti moytra zitas tora pali thn psifo mas re vasilaki? ego sthn thesi sou den tha tolmaga na kikloforiso sto moschato oxi na valo kai gia dimarxos. vasilaki an nomizeis oti yparxei periptosi esto kai na agixeis ta pososta poy eixes parei to 06' eise gelasmenos. o kosmos vlepei, akouei, katalavainei, aisthanete kai meta krinei.
    tosi ora se leo vasilaki oxi giati eimaste kolitoi kai sigoyra oxi giati eise neos alla giati eise poli mikros kai poli livos vasilaki
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε v.p.t.c για το μηνυμά σου 2.13 απλά υποκλινομαι.Μπράβο σου!!! Δεν εκφράζεις μόνο τις απόψεις μου αλλά υποψιάζομαι οτι έχεις βαθιά γνώση της Ιστορίας του Βασίλειου.Μπράβο και στο blog που δημοσίευσε τις απόψεις σου.Δεν με νοιάζει ποιός θα βγεί,λίγο πολύ στον ίδιο παρονομαστή κινούνται,και σίγουρα μετεκλογικά η και πρίν ακόμα, στον β γύρο, θα δούμε απίστευτες συγκλίσεις και προσεγγίσεις. Με νοιάζει ποιοί δεν πρέπει να βγούν και εσύ εξήγησες με τον καλύτερο τρόπο το γιατί. Νάσαι καλά. Α να ξέρεις το βράδυ κατά τις 1.30 με 2.30 που θα κάτσει στο κομπιούτερ του θα σου απαντήσει και θα σε βρίσει ως δήθεν ανώνυμος αγανακτισμένος πολίτης... Το συνηθίζει να το κάνει μην σε προβληματίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file 3:22 se efxaristo gia ta kala sou logia kai gia thn episimansi sou. na eise sigouros oti den tha provlimatisto katholoy giati opos ego kai esi kai merikes xiliades akoma etsi kai aftos xerei thn pragmatikotita kai to na me vrisei tha einai mia endixi panikou. den perimeno kati kalitero apo afton ton <>
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η φωτογραφία είναι 3.000 ψήφοι από τον Ταύρο.
    Περαστικά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file 11:07 nai ontos mporei kai na einai den diafono kai xereis giati? giati ekei ston tayro den ton xerete akoma ton kyrio spanaki emeis edo sto moschato ton mathame arketa kala thn perasmenh tetraetia. tha mathete kai esis apo ta lathoi sas poy tha paei. oso gia ta perastika tha ta xreiasteis esi meta tis ekloges pou tha katalaveis to lathos sou
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΙΔΑΛΗ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    ΝΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΤΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ ΕΛΕΓΕ!
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΙΩΤΗ ΣΩΠΑΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ???..ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Bill αγωνίζεται μήπως εκλεγεί μόνο ο πρόεδρος από Ταύρο μεριά, που τα χώνει στον αγώνα των εκλογών.
    Άλλες υποχρεώσεις δεν έχει αναλάβει, γιατί ξέρει το περισσότερο που θα εκλεγεί από τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, είναι σίγουρα δύο. Αυτός από το Μοσχάτο και αγωνίζεται να έρθει πρώτος από Ταύρο μεριά ο επιχειρείν και καταβαλείν τις προεκλογικές ανάγκες. Τώρα αν φτάσει το 16% ίσως βγεί και τρίτος που θα είναι από το Μοσχάτο.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΦΑΓΕΙΩΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΑΥΡΟ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ .ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ
    ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ
    ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε v.p.t.c - που φυσικά δεν ξέρω ποιος είσαι, και το λέω μην νομίζουν οτι είμαι κανένας φίλος σου που σε αβαντάρει-συγχαρητήρια από μένα συνολικά όχι μόνο για τα παραπάνω κείμενα αλλά για τις συνολικά τεκμηριωμένες απόψεις που εκφράζεις.Λογικά πρέπει να είσαι νέο παιδι στην ηλικία των παιδιών μου.Χαίρομαι που υπάρχουν νεοι άνθρωποι με άποψη σαν και σένα και λόγο με επιχειρήματα. Μπράβο σου για μια ακόμη φορά και σε ευχαριστώ,Εκφράζεις τις απόψεις μου όπως ίσως καμία φορά δεν είμαι σε θέση να τις διατυπώσω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. meta omos tha exafanistei opos ekane kai meta tis ekloges tou 06 gia na glitosei to litzarisma. ithela na xera den ntrepete?
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κε Σπανάκη.Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση η ολη στάση σου.Επειδή μάλλον είσαι έξυπνος άνθρωπος και οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν να διαφυλάσουν την (όποια) υστεροφημία τους γιατί εκτίθεσαι? Αφού το Μοσχάτο θα σε μαυρίσει σύσσωμο γιατί σε γνωρίζει καλά!!!Θα χάσεις πανηγυρικά συρρικνώνοντας το ποσοστό της παράταξης που εκφράζεις σε ιστορικά αξιοθρήνητα ποσοστά.Δεν αξίζει να γίνει αυτό γιατί η πολυφωνία στον δήμο είναι αναγκαία να υπάρχει.Υπολογίζεις άραγε στους πολίτες του Ταύρου? Μα και αυτοί σε γνωρίζουν ήδη γιατί ρώτησαν και έμαθαν.Ας έμενες στις δάφνες σου με το ιστορικό ποσοστό του 2006. Θα είχες πάντα μια γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό σου και θα κοκορευόσουν στους λιγοστούς σου φίλους (π.χ. στον Κούλη) τι καλή επιλογή ήσουν.Τώρα θα χάσεις πανηγυρικά σε σημείο πανωλεθρίας και θα συμπαρασύρεις και άξιους ανθρώπους του χώρου όπως τον Πηνιώτη (Κώστα γιατί τον ανέχεσαι ακόμα αναρωτιέμαι?)
    Είναι απλό Βασίλειε. Δεν θα πω κορόιδεψες πολλούς γιατι δεν θέλω να είμαι τόσο σκληρός.Αλλωστε συνυπεύθυνοι είναι και όλοι όσοι σε πίστεψαν και σε στήριξαν όπως εγώ.Θα σε ρωτήσω μόνο πόσο σκληρότητα μπορεί να έχει και αναλγησία ένας νέος άνθρωπος ώστε να κρύβεται 4 χρόνια από κάτι φουκαράδες που αγόρασαν βλακωδώς ελπίδες (γιατί είσαι καλός πωλητης) και να μην σηκώνεις τηλέφωνο ούτε μία φορά.Και σε αυτούς τους ίδιους να έχεις το θάρρος η το θράσος (διάλεξε εσύ) να τους στέλνεις δεκάδες SMS με μηνυματάκια σου προεκλογικά?
    Τέλος λυπάμαι για τον κιτρινισμό των φυλλαδίων σου.Ασχολήσου με τις δικές σου θέσεις και προτάσεις και άσε τους άλλους.Κατέβασες πολύ το ήδη χαμηλό επίπεδο του αγώνα που κάνεις.
    ΜΠΡΑΒΟ !!!!! στον v.p.t.c. συμφωνώ με τα comments του 8.59.
    Φίλε v.p.t.c χαίρομαι να διαβάζω ότι γράφεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι 14 τελευταίοι που θα ανακοινώσει θα είναι celebrities και τους κρατάει για έκπληξη.Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι όλοι καλλιτέχνες, μοντέλα,ηθοποιοί αλλά και ακαδημαικοί. Ο Βασίλης είναι Θεός και θα σας κάνει όλους να τρελαθείτε.
    Βασίλη σου αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι:
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ,ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΘΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΣΠΑΝΑΚΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΣΠΑΝΑΚΟ ΟΛΕ ΟΛΕ...
    Βασίλης δήμαρχος από την πρωτη Κυριακή και μαλιστα με 67% χαλαρά.
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο BILLYS ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΠΑΚΗ!!
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. vasilaki meta to simerino xoyneri poy sou ekane o eftimioy na ftasei o kosmos mexri to eklogiko sou kalitera nata parathseis giati tha ektetheis perissotero kai apo oso elpize kai o poio esiodoxos opados tou antrea. etsi einai oi sostoi anthropoi vasilaki oxi mono den xanoun tous filous tous alla kanoun kai sinexeia kainourgious.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. se efxaristo poli 7:45 sou iposxomai oti meta tis ekloges ttha grapso edo se afthn thn dimosieysh to plires onoma moy giati den fovame kanenan afoy leo mono alithies kai tipote parapano. etsi tha exo thn efkeria na miliso apo konta me filous poy tora tous vlepo san noumera oras
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή