Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένοι Πολίτες: "Με άρωμα Γυναίκας η νίκη στις 7 Νοεμβρίου"

Ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο", με επικεφαλής τον Βασίλη Σπανάκη, μας απέστειλε δελτίο τύπου για την εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών Μοσχάτου - Ταύρου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»
 
22 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ.

«Με “άρωμα γυναίκας” η νίκη στις 7 Νοεμβρίου!»

Η ώρα της τιμής -αλλά και της διασκέδασης, εν μέσω της προεκλογικής μάχης- ήταν για τις γυναίκες του νέου -διευρυμένου πλέον- δήμου, η ανοικτή εκδήλωση που παρέθεσε προς τιμήν τους ο συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ» και ο επί κεφαλής του -ως υποψήφιος δήμαρχος- Β. Σπανάκης.

Όπως -μεταξύ άλλων- είπε μπροστά σε ένα κοινό 350 και πλέον γυναικών ο υποψήφιος δήμαρχος- Β. Σπανάκης στο καλωσόρισμά του, οι γυναίκες είναι η δύναμη της νίκης για την αλλαγή στον νέο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου!

Επίσης, πριν παραδώσει την αναμνηστική πλακέτα στην τιμώμενη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης (volley) του Μοσχάτου, ο Β. Σπανάκης υπενθύμισε τις -υπέρ των γυναικών- θέσεις και τις προτεραιότητές του, που ο συνδυασμός του «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ» -ως η νέα διοίκηση του δήμου- θα υλοποιήσει άμεσα.

«Η ώρα της “τιμής” για τις γυναίκες!»

Μπροστά σε ένα -γεμάτο παλμό και πάθος- πλήθος 350 και πλέον γυναικών του νέου -διευρυμένου πλέον- δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, έγινε από τον Β. Σπανάκη η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας στην τιμώμενη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης (volley) του Μοσχάτου, που παρέλαβε η αρχηγός της και υποψηφία δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ» Άρτεμις Χαλβατζή.

1 σχόλιο:

  1. Τι τιτανομεγιστοτεράστιος είσαι ρε Βασίλη!!! Μέχρι τις εκλογές θα επισκεφθείς τους πάντες, θα τιμήσεις τους πάντες,θα μιλήσεις με τους πάντες. Μετά ως συνήθως απλά ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!! Τούτη δε την φορά θα είσαι και χοντρά μουτρωμένος γιατί θα σου γυρίσει πολύς κόσμος την πλάτη.Σε είδα σήμερα στην Λαική αγορά. Αρχοντική μεν φυσιογνωμία ειδικού βαρους αλλά πάντα παιδί του λαού.Κάτι σαν τον Παπαμιχαήλ στις ελληνικές ταινίες. Μαχήτής,φιλότιμος,εργατικός ακούραστος,αρχοντας σωστός σου λέω.Στην αρχή σε πέρασα οτι είσαι του ΠΑΜΕ έτσι που σε είδα μέσα στους ανθρώπους του μόχθου.Ευτυχώς πήγες αργά (δεν ξυπνάς και πολύ νωρίς) και είχαν τελειώσει τα περισσότερα ζαρζαβατικά!!!
    Γέλασα πολύ μαζί σου.Νασαι καλά και να ξαναρθεις και την επόμενη Τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή