Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Διορισμός Μοσχατιώτη στο Μεταξά

Ακούσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε το ΦΕΚ με τον διορισμό του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου, Αντώνη Μπούτση στο ΔΣ του νοσοκομείου Μεταξά. Σας το παραθέτουμε:

Με την ΔΥ1δ/Γ.Π.οικ. 54666/7-5-2010 απόφαση της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής
Αλληλεγγύης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν. 3329/2005
(ΦΕΚ 81 Α΄), τροποποιείται η ΔΥ1δ/Γ.Π. οικ. 121190/9-9-2009 (ΦΕΚ 408 ΥΟΔΔ) απόφαση μας και αντικαθίστανται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» αρμοδιότητας της Διοίκησης 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου οι...

Αντώνιο Μπούτση του Σωτηρίου με Α.Δ.Τ. ΑΗ 602216, Τραπεζικό υπάλληλο - Κοινωνιολόγο, με αναπληρωτή τον Κυριάκο Κουτρούλη του Σπυραντώνη με Α.Δ.Τ. ΑΖ 530034, Δικηγόρο
...
Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Αντώνιος Μπούτσης του Σωτηρίου.
Η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων λήγει στις 9.9.2011.
Η απόφαση καθορισμού αποζημίωσης του Αντιπροέδρου, των μελών καθώς και του γραμματέα του εν λόγω Συμβουλίου είναι η αριθ. 2/59848/0022/7-11-2005 (ΦΕΚ 1576 Β΄), όπως ισχύει μετά την έκδοση του ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α΄).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην τέλεση των καθηκόντων του.

131 σχόλια:

  1. poles thesis pola ta lefta gia ta stelexi tou PASOK gia sou giorgo papandreou me to opengov.opos irthate etsi grigora kai tha figete.sas farethike o kosmos oloys PASOK KAI N.D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A RE PASOK MAS XREIAZETE?
    AYTH H MARILIZA EKTOS TOY OTI EINAI AXRHSTH EXEI VALEI STA NOSOKOMEIA OLA TA KOMMATOSKULA.
    META 8ELEI O GEORGE NA MPEI MIA TAKSH STA FARMAKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καυστικός Μοσχατιώτης21 Μαΐου 2010 στις 2:54 μ.μ.

    Αγαπητό Μοσχάτο-Live σύμφωνα με το ΦΕΚ που αναφέρετε ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Μεταξά θα πληρώνεται με 175 ευρώ ανά συνεδρίαση του Δ.Σ και με ανώτατο πλαφόν τα 700 ευρώ το μήνα άν το Δ.Σ του νοσοκομείου συνεδριάζει 4 φορές το μήνα.Θέλω να δώσω τα συγχαρητηρία μου στην υπουργό κ.Μαριλίζα γιατί πραγματικά διορίζει με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι γιά νά στελεχώσει το κομματικό στρατό της και γιατί σέβεται και ακολουθεί αυτά που λέει ο πρωθυπουργός γιά περιστολή δαπανών στο χώρο της υγείας.Συγχαρητήρια επίσης στο πολυτάλαντο κ.Μπούτση γιατί ίσως είναι από τους λίγους ο οποίος έχει καταφέρει να δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα να είναι πρόεδρος στο πνευματικό κέντρο να συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια και τώρα κατόρθωσε να εξοικονομήσει και χρόνο γιά να λύσει τα τεράστια προβλήματα του Αντικαρκινικού νοσοκομείου Μεταξά.Γιατί μη μου πείτε ότι θα πηγαίνει μόνο στα Δ.Σ γιά τα χρήματα της αποζημίωσης...Κύριε Ευθυμίου να χαίρεστε το συνεργάτη σας και σ ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EINAI H PIO AKSIOKRATIKH TOPO8ETHSH META APO AYTH TOY k.XATZHLENH STO D.S. TOY HSAP.

    TPT TELIKA DEN PROKEITAI NA ALLAKSEI SE AYTH THN XWRA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aχρείαστος να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ21 Μαΐου 2010 στις 5:47 μ.μ.

    Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τα ''καλά'' σας λόγια. Το περίμενα ότι κάποιους θα πειράξει πολύ αυτή η τοποθέτηση, αλλά αυτή η ανώνυμη χολή με τρομάζει. Και με τρομάζει πολύ γιατί ξέρω καλά από που προέρχεται και από που πηγάζει. Σας ξέρω καλά εσάς τους ανώνυμους ''συντρόφους'' μου. Είστε εσείς που με το απολυτήριο Λυκείου περιμένατε τουλάχιστον θέση γενικού γραμματέα υπουργείου, αλλά και εσας που δεν μου συγχωρήσατε ποτέ την επιλογή μου στα Δημοτικά δρώμενα της πόλης.
    Και τώρα επί της ουσίας φίλοι μου.
    Ως γνωστό εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 15 χρόνια με ωράριο 8-6 κάθε μέρα. Εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος για 3η φορά το 2006, μετά από αποχή 8 ετών από τα δημοτικά πράγματα με δική μου πρωτοβουλία. Θεωρώ την πρόσφατη τοποθέτησή μου στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, ως μία τιμητική ανάθεση θέσης πολιτικής ευθύνης, μετά από 23 χρόνια προσφοράς στο κίνημα που ανήκω αλλά και με βάση ουσιαστικά πολιτικά αλλά και τυπικά προσόντα που διαθέτω. Αν κάποιους ενοχλεί ότι έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο και εργάζομαι σκληρά στον ιδιωτικό τομέα ας το πουν επώνυμα. Και τα λέω αυτά, γιατί διορισμένοι άλλων εποχών δεν είχαν καν τα τυπικά προσόντα. Και επειδή ξέρω τον στόχο σας, σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, να με βγάλεται ως πολυαμοιβόμενο θα σας πω τα εξής: Η αμοιβή μου ως αντιπροέδρου του Δ.Σ του νοσοκομείου θα είναι 4 συνεδριάσεις τον μήνα * 50€ τη φορά, που σημαίνει 200€ το μήνα και αναφέρομαι στο νόμο 3383/2010, με τον οποίο, όντως η σημερινή κυβέρνηση και ο μεγάλος Πρόεδρος Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, περιέκοψαν τις παχυλές αμοιβές των Δ.Σ, όπως ίσχυαν μέχρι τότε.

    Υ.Γ1: Αυτά σας τα λέω όχι τόσο για να μην εκτίθεστε φίλοι ανώνυμοι, αλλά προς ενημέρωση του όποιου καλοπροαίρετου δει τα ανώνυμα σχόλια

    Υ.Γ2: Ελπίζω να έχει κάποιος από εσάς τους ανώνυμους ''φίλους'' μου, την ευθιξία να αντιπαρατεθούμε επώνυμα και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος

    Υ.Γ3: Αν νομίζεται ότι με τέτοια ''μικρά'', θα βλάψετε εμένα ή τον Ευθυμίου στην δική του προσπάθεια, γιατί αυτή είναι η αιτία της χολής σας, είστε ως συνήθως μακράν νυχτωμένοι.

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ '' ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ''.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοι φιλοι μακαρι ολοι οι ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ να ηταν σαν τον ΑΝΤΩΝΗ. Αλλα οι αντρες οτι λενε το λενε αντρικια και επωνυμα,οχι πισω απο την ανωνυμια και την ταραχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε να σωσεις το μεταξα και φαε αρκετα μετα την Α4 να παρεις καμια σπορ ΒΜW. ρε που καταντησαμε να μας κανουν υποδειξεις κομματοσκυλα εμεις φταιμε που σας ψηφιζουμε
    αλλα σιγουρα μετα απο 23 χρονια πρεπει να οι προσπαθειες και οι "αγωνες" να αποζημιωθουν αυτο ειναι το συστημα.πιστευω οτι εχει πληρη γνωση των ιατρικων με μεγαλη εμπειρια στο χωρο της υγειας αφου δουλευει μεσα στο συστημα της πλουτοκρατιας ντροπη...
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ
    Υ.Γ ο απο πανω παραδεχεται οτι δεν ειναι αντρας η κανω λαθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala auto to megalos giorgos papandreou ti to itheles mono oti legete papandreou, karamandlis genimata einai apo monoi tous megaloi .a re koroida.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. <> ANTONI MIN KTIPAS ANOIXTES PORTES.TO OTI POLLI APOFITI LYKIOU ITHELAN NA INE G.GRAMATIS EINAI GIATI KAPIOI TOUS TO EMATHAN APO TIN DEKAETIA TOU 80 OMOS SIMERA META APO OLI AYTI TI DIADIKASIA AXIOLOGISIS KXERIS POSI EXOUN PAEI SE DIOI.SUMBPULIA APOFITI LYKEIOU AKOMA KAI EPIKEFALIS ORGANISMON.O KATALOGOS MAKRIS.PANTOS MAGIA SOU POU TA KATAFERES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητηρια και σιδεροκεφαλος Αντωνη

    Τα πικροχολα σχολια ειναι δειγμα μικρων ανθρωπων
    που αντι να προσπαθησουν να ανεβουν οι ιδιο
    αρκουνται στο να κατεβαζουν τους ικανοτερους τους

    Οσο για τις εξηγησεις που δινεις, να ξερεις οτι οσοι σε γνωριζουν δεν τις χρειαζονται.

    Καλη δυναμη.

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ21 Μαΐου 2010 στις 8:09 μ.μ.

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΑΠ΄ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ'' ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. geia soy mega ideologe...
    zhtw o sosialismos zhtw ta koroida pou mas sthrizoun zhtw oi upourgoi pou tous sthrizoume zhtw h aksiokratia zhtw h partu mas zhtw h tseph mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚ
    Αντωνη
    Στηριξες
    Οικονομας
    Καλα

    Νεες αξιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέτοια χολή σε έναν άξιο εκπρόσωπο της τοπικής κοινωνίας από που πηγάζει ρε φιλαράκια. Ποιόν έβλαψε ο Αντώνης και δεν το ξέρω? Ζήλια είναι Αντωνάκη μην μασάς,ζήλια και μικροκομματικά συμφεροντάκια.Το κρίμα είναι οτι υποψιάζομαι πως είναι από "φίλους".Αυτούς να φοβάσαι Αντώνη. Από οτι ξέρω ο Αντώνης είναι ο "μοναδικός" μη βολεμένος όλα αυτά τα χρόνια.Οι λαλίστατοι σύντροφοι έφαγαν καλά. ΤΩΡΑ καλή χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ηρθε λοιπον η ωρα να φαει αρε βαλτοι ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Gia sena uparxei mono to PASOK Antwnh.
    To poso mauro (gia na mhn pw tpt allo) tha fate sautes tis dhmotikes ola ta skulia tou dikomatismou oute pou to fantazeste.
    Eidika osoi ksepoulhsate tous kommatikous agwnes sas me emmis8es 8eseis.

    Plhsiazei h wra ths aneksarthth ths upopshfiothtas gia ton dhmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ποιοι 'συντροφο' εφαγαν καλα?? αντε πειτε μας να ριξουμε λιγα γιαουρτια και εκει.
    στα σπιτια τους ολοι οι κρατικοδιαιτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Antoni cogratulations,theoro oti o Efthymiou einai ligos.Kateva monos sou stis dimotikes i mazi me ton Kremmyda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι πληροφορίες μου λένε οτι είναι και στο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ στο Δ.Σ. Αληθεύει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο μετρο που ο ιδιωτικος τομεας "ξερναει"
    τους ανικανους και τους φελλους,
    και μονο η θεση που κατεχει ο Αντωνης και η μεψρι σημερα επαγγελματικη του ανελιξη σηματοδοτουν τις ικανοτητες του.

    χαιρομαι ολοψυχα που ανθρωποι σαν τον Αντωνη ασχολουνται με τα κοινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H αλήθεια θεωρώ πως βρίσκεται κάπου στην μέση.

    Σίγουρα κάποιοι την πέφτουν σαν σκυλιά να φάνε την σάρκα του κ.Μπούτση.
    Είτε θέλετε για λόγους ζήλειας,είτε γιατί θεωρούν πως αυτός ο διορισμός δεν είχε ίχνος αξιοκρατίας,είτε γιατί έχει ισχυροποιηθεί πάρα πολύ κι είναι το δεξί χέρι του Ευθυμίου,είτε γιατί ένα κομμάτι της κοινωνίας έχει σιχαθεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα κι όσους έφεραν την χώρα στην πτώχευση..Τα γιατί είναι πολλά και τη συγκεκριμένη περίοδο την πληρώνει ο κ.Μπούτσης με τον διορισμό του.
    Παλιότερα κάτι τέτοιο θεωρούνταν μαγκιά,επίδειξη κομματικής δύναμης κι ο κόσμος το επιβράβευε.

    Μετά την θύελλα όμως της οικονομικής κρίσης τέτοιες ενέργειες από κάποιους που ανήκουν χρόνια στα δύο μεγάλα κόμματα είναι κοινωνικά τουλάχιστον επιλήψιμες.

    Δεν θα δώσω συγχωροχάρτι στον κ.Μπούτση γιατί λέει την μισή αλήθεια.
    Μιλάει τόσα χρόνια για τον αγώνα που δίνει στον ιδιωτικό τομέα αποκρύπτοντας πως το διαβατήριο του για την πρόσληψη του στην τράπεζα δεν ήταν το βιογραφικό του αλλά η παρέμβαση μεγαλουπουργού τότε του ΠΑΣΟΚ (πράγμα που προς τιμήν του δεν αρνείται).
    Πως θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει καθώς ποιος πιστεύει πως ένα πτυχίο Κοινωνιολογίας αρκεί για να βρεθείς στα κεντρικά μιας τράπεζας?
    Το αν σχολάει στις 6 ας το κρίνουν όσοι τον βλέπουν να κυκλοφορεί στο Μοσχάτο από τις 5 κάθε μέρα.
    Όσο για τα 200€ ευρώ που δηλώνει πως θα παίρνει (ότι και καλά είναι λίγα) ο κ.Μπούτσης δεν το γνώριζε όταν έκανε την αίτηση του στο αξιοκρατικό ( ο θεός να το κάνει) opengov, δλδ πήγαινε για τα πολλά παρόλα που τα λίγα τώρα θα βολέψουν το φιλολαϊκό προφίλ που θέλει να περάσει.
    Στο πολιτικό βιογραφικό που καταθέτει παραπάνω αποκρύπτει την ιδιότητα του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου.
    Μήπως γιατί είναι έμμισθη κι αυτή?
    Τυπικά ο κ.Μπούτσης θα λαμβάνει νομιμότατα 3 μισθούς:
    1.Από την τράπεζα στην οποία μπήκε με μέσον.
    2.Από την θέση του Προέδρου του Πνευμ.Κέντρου Μοσχάτου.
    3.Από την θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Μεταξά.

    Όταν πριν ενάμιση χρόνο το κόμμα σας διερωτούνταν αν το νόμιμο είναι κι ηθικό κατηγορώντας την Ν.Δ.!
    Όταν αποπέμφθηκε μια υφυπουργός σας για τα χρέη του συζύγου σας κι ένας άλλος υφυπουργός γιατί ζητούσε στρατιωτικά ρουσφέτια!

    Το πρόβλημα αυτής της Ελλάδας δεν είναι φυσικά ο κ.Μπούτσης αλλά αποτελεί κι αυτός όμως ένα μικρό κομμάτι στο μωσαϊκό της κατάρευσης στο υπάρχων πολιτικό σύστημα που ζούμε.

    Σίγουρα θα δεχτεί εσωτερικό πόλεμο κι από τους "συντρόφους" του όπως ανέφερε για θέματα εσωτερικής Πασοκικής κατανάλωσης.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως θα δεχτεί και τα βέλη της ίδιας της κοινωνίας που δεν ανέχεται πλεον τέτοιου είδους συμπεριφορές από κανένα.

    Στην θέση του αν σκόπευα να ξαναζητήσω την στήριξη της κοινωνίας θα σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να παραιτηθώ και να αποδείξω στους κακοπροαίρετους πως δεν επιζητώ τίτλους και παραπάνω χρήματα,αλλιώς πολύ φοβάμαι πως η φαρδιά πλατιά υπογραφή του ως Αντιπροέδρου Δ.Σ. Νοσκομείου Μεταξά θα του στοιχίσει πάρα πολύ,αν όχι σε ψήφους, σίγουρα στην εκτίμηση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τσάμπα μάγκες, εν'αντιθέση με κάποιους από εσάς,γιατι ψιλοφανταζόμαστε ποιοι είστε, θα ήθελα να σας πληροφορήσω για μερικές αλήθειες που αφορούν τον "βολεμένο" Αντώνη:
    1)Οντως δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε έναν πολύ απαιτητικό εργοδότη που δεν του χαρίζεται...
    2)Εχει "βολέψει" και την γυναίκα του στον ιδιωτικό τομέα...
    3)Εχει "βολέψει" και την αδελφή του στον ιδιωτικό τομέα...
    Οσοι πιστεύεται οτι αυτό λέγεται "βόλεμα" μάλλον πρεπει να το ξανασκεφτείτε.
    Δουλεύουν με σκληρές συνθήκες και τίποτε δεν τους χαρίστηκε.
    ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ: Πετραιλεάδες, ταμιοπρονοιάκηδες ΤΕΟακηδες Ησαπάκηδες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τόσο πολύ πόλεμο ρε σύντροφοι? Τόση κακία? Τόσο χολή? Τόση ζήλεια? Σας έφαγε στην στροφή και σας πείραξε? Μήπως επειδή ήταν πραγματικά αξιοκρατική η τοποθέτησή του και δεν είχατε συνηθίσει έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Antoni min masas. Natan i zilia psora tha xinotan oli i chora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οi maskes epesan!
    Osoi uposthriktes kai na vgoun den pei8etai o kosmos.

    Para ta liga lefta pou 8a pairnei pisteuw pws 8a kanei aposvesh stis portokalades pou kernage otan eferne thn Mariliza sto Mosxato.

    A re kahmene Ef8imiou-tosos kosmos kerdizei sthn plath sou k to mono pou katafernoune einai na uponomeuoun thn upopshfiothta sou.

    Ton Arh,ton Ntereka kai ton Spanakh vrizate gia to dhmosio,alla ta idia xalia ginate oloi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια στον κο Μπούτση. Θεωρώ οτι η πόλη μας με τέτοιες τοποθετήσεις άξιων συμπολιτών μας σε θέσεις που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον πρέπει να νοιώθει περήφανη. Κε Μπούτση τα δέντρα που έχουν καρπούς τα χτυπούν.Στο λέει ένας μεγαλύτερος που κουβαλαει πείρα ετών. Μπράβο και συγχαρητήρια και μην συμβιβάζεσαι στο δύσκολο έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ21 Μαΐου 2010 στις 11:58 μ.μ.

    "Θεωρώ την πρόσφατη τοποθέτησή μου στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, ως μία τιμητική ανάθεση θέσης πολιτικής ευθύνης, μετά από 23 χρόνια προσφοράς στο κίνημα που ανήκω αλλά και με βάση ουσιαστικά πολιτικά αλλά και τυπικά προσόντα που διαθέτω."
    Ερώτηση 1:Yπάρχει τιμητική ανάθεση θέσης πολιτικής ευθύνης?
    Ερώτηση 2:Η θέση του αντιπροέδρου στό Μεταξά είναι θέση πολιτικής ευθύνης?
    Ερώτηση 3:Πότε ένας εργαζόμενος που δουλεύει 8-6 εξασκεί τη θέση της πολιτικής ευθύνης σαν αντιπρόεδρος στό Μεταξά και σαν πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ GREEK IDOL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ενας ανώνυμος είπε: "όσοι υποστηρικτές και να βγούν δεν πείθεται ο κόσμος".
    Το αντιστρέφω στον φίλο: Οσοι βαλτοί και να βγείτε από τον "γνωστό άσπονδο φίλο" ΔΕΝ ΨΗΝΟΜΑΣΤΕ. Τον Αντώνη τον ξέρουμε από παιδί και ξέρουμε το ήθος και την καθαρότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aπλα αυτοαναιρειται.
    Καλυτερα να πει ειχα ενα κονε με την Υπουργο και τελειωσε η ιστορια.
    Μιλαμε για μεγαλη θεση ευθυνης που για να μπορει να υποστηριζει κανει αλλες 2 δουλειες ταυτοχρονα.
    Απορω σε τι χρειαζονται αυτες οι θεσεις περαν του να δινουν μεροκαματο σε κομματικους παραγοντες.
    Δεν μπορουσαν να τοποθετησουν εκει ενα γιατρο του νοσοκομειου η ενα φτωχο παιδι που και τα 200€ θα επιαναν τοπο;

    Πολυ ασχοληθηκαμε,λες και θαλλαξει τιποτα σαυτη την χωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αχάριστοι θα σας βγάλω στην φανερή. Σε όλους σας έχει κάνει κι από ένα καλό! Πολύ ασθενής μνήμη έχετε μερικοί! ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί δεν μας λες και μας να ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος Αντωνάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΤΩΝΗ ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟΥΣ
    ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΞΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ πάντως θεωρώ απολύτως αξιοκρατική την τοποθέτηση του Αντώνη. Εχει ιδέες και αρχές και θα τις υποστηρίξει απόλυτα επωφελώς για το συμφέρον ενός πολύ σημαντικού στο έργο που παράγει Νοσοκομείου. Αντώνη μπράβο και καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ22 Μαΐου 2010 στις 12:23 π.μ.

    Σύμφωνα με τη δήλωση του κ.Μπούτση:
    Mία θέση πολιτκής ευθύνης π.χ αντιπρόεδρος στο Μεταξά ανατίθεται συνήθως τιμητικά.Δηλαδή κάθισε η Μαριλίζα και σκεφτότανε τι να κάνω με το Μεταξά γιά αντιπρόεδρο α γιά στάσου κάτσε να τιμήσω τον Αντώνη το Μπούτση με 23 χρόνια προσφοράς στό κίνημα.
    Σύσταση:Aγαπητέ Αντώνη τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις να τίς κάνεις on camera και να τις στέλνεις στούς Αμάν,στο Λαζόπουλο ή στο Θέμο.Που ξέρεις μπορεί να βγεί και κανένα χαρτζιλικάκι και απο εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. otan milate gia ton antvnh na plenete to stoma sas
    giati an anoixw to diko moy den sas xeplenei tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συμφωνώ με την ιδέα του φίλου να μοιράσεις ΞΥΔΙ Αντώνη.Τους χρειάζεται. Πάρτους Ξύδι Σιφναίου που είναι και Μοσχατιώτης για να βοηθήσουμε την τοπική οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τώρα νανάκια οι κακόβουλοι λασπολόγοι. Αφήστε να μιλάμε εμείς που το ξέρουμε το παλλικάρι και δεν υπάρχει τίποτε αρνητικό να του καταλογίσουμε. Προσέξτε μην δαγκώσετε την γλώσσα σας και δηλητηριαστείτε μερικοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. δεν ξερω γιατι γραφονται ολεσ αυτεσ οι κακιεσ
    για τον αντωνη .αυτο που ξερω ειναι οτι πολεμανε παντοτε τουσ αξιουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε φίλε εσύ ο από πάνω γιατί δεν βάζεις και κανένα σίγμα τελικό? Ειναι χαλασμένο το πλήκτρο ς στο πληκτρολόγιό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. απο ολα αυτα που εγραψα στο μήνυμα, αυτο βρηκες να μου καταλογήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. MA ANTΩNAKH MOY NA TOY THN KANEIΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΧΤΑΚΟΣΣΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ναι γιατί σου έκανα καλό και χρησιμοποίησες το "ς". Πες ένα ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝΤΩΝΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μπορεί ναναι πονηρός ο
    'Βλάχος" αλλά την πάτησε!!! Φίλε που το γράφεις είσαι ¨γνώστης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
    ΤΟΥΣ.ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Με τέτοια Βλάχο ο ΑΝΤΩΝΗΣ δεν κοντένει. Βρες άλλα. Σε μάθαμε πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτοί όλοι που μιλάνε είναι "βολεμένοι σύντροφοι", εκ των οποίων πολλοί χρωστάνε πολλές χάρες στον "μη βολεμένο" Αντώνη. Δεν θάπρεπε γιατί ξέρει πολλά για σας... ΞΕΡΕΤΕ τι εννοω... Ενίοτε δε το "εννοώ" τελειώνει με "ωχ" στο τέλος ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ....ΩΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Wraio auto me to xudi!

    Dld o Antwnakhs poso xudi prepei na exei piei sthn zwh tou pou kathgorouse ton Ntereka gia tis kratikes 8eseis pou exei parei kai ton Arh pou exei volepsei olh thn oikogeneia tou..

    Polu mpalsamiko prepei na exei piei xaxaxaxaxa

    Eiste toso pwrwmenoi pou den katalavainete pws auto einai to kalutero dwro pou mporoysate na kanete ston Vlaxo,ton Arh,ton Xontro kai tous loipous upopshfious.

    Krima gia 200€ tetoio kseftiliki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. συντροφοι ηρεμηστε ο μπουτσης και παιδεια εχει που
    αλλοι δεν διαθετουν και νου και γνωση και πτυχιο
    και ολα τα προσοντα για να βοηθησει να ξεβρωμισει
    ο τομεας της υγειας στο βαθμο που του αντιστοιχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για να μην τσιμπάτε και για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα:Η Ταμπακιέρα δεν είναι η τοποθέτηση του Αντώνη.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Είναι πόλεμος εξόντωσης για το ΧΡΙΣΜΑ.... Σιγά που τους πείραξε ο Αντώνης, άλλα τους πειράζουν... Ποιός θάναι ο εκλεκτός που θα πάρει το χρίσμα στις δημοτικές. Γιαυτό ξεκίνησε ο πόλεμος λάσπης και όλοι υποψιαζόμαστε "ποιός την πετάει". ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ektos an to dikasthrio diorisei ta nea meloi ths epitrophs anegersevs SOTHRA. Exei na pesei gelio polu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τσάμπα μάγκες, εν'αντιθέση με κάποιους από εσάς,γιατι ψιλοφανταζόμαστε ποιοι είστε, θα ήθελα να σας πληροφορήσω για μερικές αλήθειες που αφορούν τον "βολεμένο" Αντώνη:
    1)Οντως δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε έναν πολύ απαιτητικό εργοδότη που δεν του χαρίζεται...
    2)Εχει "βολέψει" και την γυναίκα του στον ιδιωτικό τομέα...
    3)Εχει "βολέψει" και την αδελφή του στον ιδιωτικό τομέα...
    Οσοι πιστεύεται οτι αυτό λέγεται "βόλεμα" μάλλον πρεπει να το ξανασκεφτείτε.
    Δουλεύουν με σκληρές συνθήκες και τίποτε δεν τους χαρίστηκε.
    ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ: Πετραιλεάδες, ταμιοπρονοιάκηδες ΤΕΟακηδες Ησαπάκηδες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Παιδιά μην ενοχλείστε τόσο πολύ. Χάσατε την ψυχραιμία σας. Που να δείτε τις εξελίξεις που έρχονται κοντά σιμά. Η κοινωνία επέλεξε Ευθυμίου. Ο Αντώνης σας φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. φιλε μην περιμενεις απαντηση γιατι δεν εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΟΧΕΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παρατηρώ ότι όσοι είναι δυνατά στο πλευρό του Ευθυμίου, χτυπιόνται κατά καιρούς. Δημητρίου, Μπούτσης, Λουκή, Λουκάκη, Μενεξής, Καραβία. Άλλο σας φταίει λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ.ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ.ΒΕΛΙΓΚΕΚΑ ΕΧΕΤΕ,ΜΟΡΦΟΝΙΟ ΕΧΕΤΕ. ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ GUEST ΑΠΟ ΤΑΥΡΟ ΜΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. O Μπούτσης είναι από τους λίγους που ξέρουν να κάθονται και σπίτι τους όταν πρέπει. Ο άνθρωπος το έχει αποδείξει ότι δεν είναι επαγγελματίας. Αυτά που ξέρετε, να τα πείτε σε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. me euthimiou kai antvni to mosxato tha proxorisi
    sthn dimiourgia.eseis sto xronontoulapo tis istorias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. KOYIZ: ποιός "σύντροφος" έχασε τον ύπνο του απόψε (μαζί με τα τσιράκια του) γιατί του γύρισε μπούμερανγκ η λασπολογία.
    Υπάρχει και η βοήθεια του κοινού-πολλές φορές βολεμένος στο παρελθόν....
    Οποιος το βρει κερδίζει θέση στον συνδιασμό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτοί που ποτέ δεν έκαναν τίποτα δημιουργικό στη ζωή τους, παρά μόνο ραδιουργίες και παραπολιτική, βρήκαν να τα βάλουν με τον Μπούτση. Α, ρε σανίδα που έρχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. "Δημητρίου, Μπούτσης, Λουκή, Λουκάκη, Μενεξής, Καραβία. Άλλο σας φταίει λοιπόν. "

    Mhpws auto einai to susthma pou dioikei tosa xronia,estw kai me ta perifhma dialeimata, ton dhmo tosa xronia?

    Mhpws den exoun proswpiko provlhma me kanenan apo autous, alla einai sullogiko to provlhma ki afora ta xalia pou exei auth thn stigmh o dhmos mas??

    Esu pou kaneis olo erwthseis gia ton mpampa Mpoutsh ksereis kati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. nartheis kai esy sto theatro skion giati xreiazomaste kai enan "ali pasa" panta xreiazete kai enas tetoios.Exoume arketous sto kinima.Ela esy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 20 xronia ftiaxnete syndiasmous kai katevenete gia dhmarxoi. Mhn xanete tora thn pshxremia sas suntrofoi. Antriko proxora me to kalytero uliko poy exeis se Tauro kai Mosxato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πιο πιθανό είναι να βρει ο Αντωνάκης το φάρμακο για τον καρκίνο στο Μεταξά,παρά να γίνει δήμαρχος ο Ευθυμίου.

    Λίγα μηνάκια μείνανε,κάνε λίγο υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Θα πιάσεις και τον Σωτήρη στο στόμα σου τώρα. Τι θα του καταμαρτυρήσεις? Μήπως οτι είναι φανατικός ΑΕΚτζής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ξέρω για μια μακρινή θεία του Μπούτση κάτι. Α ρε καημένοι πόσο χαμηλά θα πέσετε; Με τέτοια θα βγάλετε τον Βλάχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. kai to farmako gia ton karkino tha bri kai dhmarxos oandreas tha bgei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. O Σούτος αν ήταν ψυχιάτρος θα ξαναέβγαινε σίγουρα δήμαρχος.
    Θα μας έκλεινε όλους μαζί σένα ψυχιατρείο που ο κόσμος πεινάει κι εμείς ασχολούμαστε με τις δημοτικές και θα έκανε περίπατο.
    Δυστυχώς για τον ίδιο και την πόλη είναι γαστρεντερολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Allo Andreas-allo Antwnhs.

    Mhn tautizete ena sovaro an8rwpo pou paei gia dhmarxos me ton Antwnh pou proskollhse panw tou gia na karpw8ei thn eksousia.

    Sto telos o Andreas 8a kanei auto pou prepei mhn ton exete gia vlaka.
    Kserei ti ginete pisw apo thn plath tou kai den 8a to afhsei kai gia polu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 2 sxolia to programa toy Blaxou, 80 o diorismos tou Antoni. Empene Euthumiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
    ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Πάντως φάνηκε πως πίσω από τις κινήσεις των περισσοτέρων υπάρχει η κονόμα.
    Πώς κάποιοι αφελείς κάθονται και τους στηρίζουν νομίζοντας πως θα βάλουνε κι αυτοί το δάχτυλο στο μέλι είναι άλλο πράγμα.

    Ο Αντώνης είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ Η' ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, ΕΧΑΝΕ 2-3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 80 sxolia ki einai ola 8etika.

    Ektos apo kapoion grafiko pou ana deka post efxetai olopsuxa kalh epituxia sto duskolo ergo.

    Poio duskolo ergo re paidia?
    Na ka8esai 30 lepta kai na tsepwneis 50€?

    Νa pame ki emeis na duskoleutoume an einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Να σας πω και το επόμενο σενάριο. Διώξε τον Μπούτση ναρθούμε εμείς. Βρε πριτς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ενας μακρινός πρόγονος του Μπούτση πρόδωσε στις Θερμοπύλες τους Ελληνες. Τον λέγανε Εφιάλτη Μπούτση μου είπανε. Να το χρησιμοποιήσουμε κι αυτό. Κι ο Ορέστης Μάτσας ήταν θείος του.Και σε έναν αγώνα της ΑΕΚ έβριζε τον διαιτητή (δεν έχει ήθος).Και μια φορά μικρός στο δημοτικό χτυπησε τον αδελφό μου (βίαιος).Α και πήγαινε και δώρα στην δασκάλα του (γλύφτης).Επίσης τον είχα ακούσει στο νηπιαγωγείο να τραγουδάει "καλημέρα ήλιε καλημέρα" (αναρχικός θάναι). Βρε δεν ντρεπόμαστε που θα καταλογίσουμε στον Αντώνη πράγματα η θα τον πούμε καιροσκόπο. Πάτε καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τσάμπα μάγκες, εν'αντιθέση με κάποιους από εσάς,γιατι ψιλοφανταζόμαστε ποιοι είστε, θα ήθελα να σας πληροφορήσω για μερικές αλήθειες που αφορούν τον "βολεμένο" Αντώνη:
    1)Οντως δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε έναν πολύ απαιτητικό εργοδότη που δεν του χαρίζεται...
    2)Εχει "βολέψει" και την γυναίκα του στον ιδιωτικό τομέα...
    3)Εχει "βολέψει" και την αδελφή του στον ιδιωτικό τομέα...
    Οσοι πιστεύεται οτι αυτό λέγεται "βόλεμα" μάλλον πρεπει να το ξανασκεφτείτε.
    Δουλεύουν με σκληρές συνθήκες και τίποτε δεν τους χαρίστηκε.
    ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ: Πετραιλεάδες, ταμιοπρονοιάκηδες ΤΕΟακηδες Ησαπάκηδες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Tou Foskolou einai auto to senario?

    Den exete dei tipota.

    Ena 8a sas pw, tis ekloges tou 2000 tis exw kanei diatrivh.

    Eseis oute 10 lepta kuvernhsj den 8a kataferete na ginete.

    Ta purhnika den epitrepontai,giauto phgame gia ekpaideush sto Vietnam.
    Emeis ton 8eloume ton Mpoutsh gia na exei kai ligo endiaferon mhn ginei teleiws soupa to ergo.
    Makari kai proedros sto Metaxa thn allh fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. exw aporia posa post egrapse gia thn mapa tou o antiproedros tou metaksa eiste kseftiles kai 20 xronia bolemenoi kai mhn ktupaei to gegogos oti 8 xronia htan spiti tou giati apo ta tosa taksimata pou eixe kanei den eixe elpides na bgei...
    twra mpainei sta dhmosia kai agorazei a4 pou tosa xronia ebrize kapoious allous twra dhladh egine to idio mautous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ρίξε κι άλλη λάσπη στον Αντώνη και εσύ. Μπορείς. Ελα προσπάθησε λίγο ακόμα. Άξιος ο μισθός σου ρουφιανάκο. Που ξέρεις μπορεί να σε δούμε και γενικό γραμματέα στο Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ta lefta apo to pneumatiko na mas pei pou phgan.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. παιδια θα σας παρει νοσοκομες στο μεταξα και κανετε ετσι??? στο τελος θα μας κανετε να πιστεψουμε οτι πρεπει να του δινουμε επιπλεον επιδομα για ολα αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πασοκια φαγωθειτε βγαλτε τα ματια σας ελα να μαθει το πιον σας ο κοσμος
    οι μερες σας ειναι λιγες λαμογια ολοι σας
    ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ελα και συ άλλε μικρέ ρουφιάνε. Μπορεί να σε δούμε επίτροπο στη Μεταταμόρφωση. Μπορείς κι άλλη πιό πολύ λάσπη στον Αντώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. lasph eseis tosa xronia rixnete h alhtheia sas tsouzei mpoutsakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Τa lefta apo to pneumatiko phgan ston kolo sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. bravo antwnh kala ta grafeis prosekse ta matia sou ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ki egw molis gurisa apo ena party me wraies gkomenes ki exw na dhlwsw:
    SUGXAIRW TON ANTWNH KAI TO OSKAR TO AFIERWNW STHN MAMA MOU!!

    Eutuxws phre ayth thn 8esoula giati mallon den 8a parei tpt allo.
    Ponhros,sunexizei thn strathgikh httas.
    Kalos upopshfios dhmarxos einai autos pou 8a xasei.
    Kanei oti mporei.
    Perimemei thn epomenh mera na dei to fulladio na grafei:MPOUTSHS ANTWNHS-YPOPSHFIOS DHMARXOS MOSXATOU TAUROU.
    Mono pou otan o an8rwpos kanei sxedia, o 8eos gelaei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. efages kai esu e??? eksetastikh pou sas xreiazetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. τι εγινε χανουμαι τι ψυχραιμια μας??? ποναει η αληθεια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ρε παιδιά τόσην ώρα διαφωνούσαμε αλλά είχε την πλάκα του ακόμα και αυτή η ακραία επιχειρηματολογία.Ακόμα και με τους μικροφανατισμούς και τις κακίες μας.Τώτα όμως που ο φίλος είπε το μεγάλο ανέκδοτο ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ στο προηγούμενο μήνυμα ας κάνουμε ένα διάλλειμα.Τέτοιο ανέκδοτο (κλαίω από τα γέλια) είχε χρόνια να ακουστεί!!! Μπράβο ρε φίλε να είσαι καλά (Ο Σπανάκης είσαι? γιατί άλλος στο Μοσχάτο δεν το λέει!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 100-100-sms dwse f8hno!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Oloi gia ton Spanakh kai to blog douleute.

    Naste kala!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. o spanakis an parei 3% na kanei party

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. auto tha sas faei pasokia eiste 40 atoma pou trwgeste poios tha faei to meli kai exete ksexasei thn koinwnia kai to kosmo kai tha sas timwrhsei. exete ftharei exete diaftharei.
    O basilhs erxetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Χτύπα ξύλο κανείς στο Μοσχάτο να μην πάθει καρκίνο και πάει στο Μεταξά κι όλα τα άλλα θα τα βρούμε.
    Λίγο νερό στο ξύδι μας χρειάζεται και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. o basilis tha termatisi teleuteos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Δεξιέ γραφικέ έκανες το λάθος να μπλεχτείς ανάμεσα σε Πασοκοκαυγά.
    Αν τους κάνεις τέτοιο δώρο και συσπειρωθούν θα πάρεις μικρότερο ποσοστό κι απο το ποσοστό που παίρνεις στο Ηράκλειο.
    Κι αν είναι μια φορά πράσινο το Μοσχάτο ο Ταύρος είναι δέκα.
    Ή αλλάζεις κόμμα ή δήμο,διάλεξε.

    Όσο για τον Σπανάκη,αν κατέβεις δήμαρχος εμένα σφύρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ntrepomai giati shmera katalaba ti sthiriza tosa xronia isws telika prepei na pame oloi spitia mas...
    alla ksexasa gia kapoious ta lefta einai polla.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΖΗΤΑΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. επειδη ο κυριος μπουτσης χρησιμοποιει το πασοκ οποτε τον βολευει αφου ειναι τοσο φανατικος και θελει τοσο να προσφερει στην υγεια αλλα και στο δημο θαναι υποψηφιος και ας δωσει χρισμα το πασοκ σε αλλον και οχι στον ανδρεα????
    εκει να δουμε γελια εκει θα δουμε ιδεολογιες
    τρωγε μεχρι τοτε με χρυσες κουταλες βαλε αλλους 50 στο δημο δικους σου αντωνακη να τους εχεις δεσμιους γιατι απο την κοινωνια μαυρο θα φας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ντροπη σας αυτοι διαλογοι πρεπει να βγουν σε φυλλαδιο και να μυραστουν σε φυλλαδιο να δει ο κοσμος τι καθικια ειστε.. πρασινοφρουροι κοροιδεψατε και πηρατε τις εθνικες μαυρο που θα φατε τωρα θα γελανε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ama kserate ti wraia pernaei o Vlaxos tetoia wra 8a pa8ainate kata8lipsh.
    Antistoixa kala pernaei ki o Antreas.
    Epeidh ta mpoutsopaida exoun ma8ei na zoune apo thn kakia mhn nomizete pws olos o kosmos peristrefete gurw apo auto.

    Einai tetoies oi ekselikseis pou 8a skasoun pou ta shmerina htan klassikh periptwsh paraplanhshs.

    To mono pou mporw na pw einai pws otan o Vlaxos epairne ta ...dia mou ston dhmo epairne tis kaluteres kratikes 8eseis.
    Vgalte ta sumperasmata sas gia to mellos kapoion ston dhmo

    Auta gia shmera, mhn sas anoiksw ki allo ta matia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Επειδή δεκάδες από αυτά τα σχόλια είναι από έναν επισκέπτη, έναν υπολογιστή, αποφασίσαμε να θέσουμε για πρώτη φορά στο blog το φίλτρο των σχολίων.

    Από δω και πέρα σε αυτό το θέμα (για όσο χρειαστεί) τα σχόλια θα περνάνε από την έγκριση μας. Θα επιτρέπονται μόνο όσα έχουν τον κατάλληλο τόνο, ανεξαρτήτου άποψης.

    Θεωρούμε απαράδεκτο το επίπεδο αυτής της κουβέντας για το Μοσχάτο και τους επισκέπτες μας και δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό το χάλι.

    Πόσω μάλλον όταν από έναν υπολογιστή έχουν φύγει δεκάδες σχόλία.

    Ευχαριστούμε,
    Μοσχάτο Live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 1)Τη στιγμή που με 200 ζούν οικογένειες ένα ολόκληρο μήνα ο άλλος τα θεωρεί ψίχουλα για να κερνάει καφέδες σε Ταύρο και Μοσχάτο και να το παίζει πρωτοπαλίκαρο του Ευθυμίου.
    2)Δημοτικός σύμβουλος με τις ψήφους του Κρεμμύδα,στο πνευματικό πρόεδρος με γλείψιμο στον Παπαντώνη!
    3)Κλαψούρισμα στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ για θεσούλα στην τράπεζα και τώρα πλέον τάχα ριγμένος και κουρασμένος τη στιγμή που τόσοι νέοι με περισσότερα πτυχία είναι άνεργοι!
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ-ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.ΕΦΥΓΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. to allo me tin TSAGRI to diabasate stis apokalipsis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΝΑΥΠΛΙΩΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΣ22 Μαΐου 2010 στις 9:35 π.μ.

    ΕΥΧΩΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΟΙ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΗ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΠΑΡΟΛΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΑΝ ΜΠΟΡΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ???....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤ.ΜΕΡΙΚΑΣ22 Μαΐου 2010 στις 11:56 π.μ.

    Αγαπητοί συμπολίτες με ιδιαίτερη λύπη και θλίψη αντικρίζει κανείς τα άθλια υποβολιμαία πικρόχολα και κακόβουλα σχόλια των ίδιων και ίδιων ανώνυμων γνωστών – αγνώστων συμπολιτών μας, γραφικών ενίοτε, οι οποίοι μέσα από την ανωνυμία τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους διότι το εξουσιαστικό σύστημα τοποθέτησε ακόμα έναν κομματικό παράγοντα σε θέση ευθύνης.
    Δυστυχώς είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα σας δεν είναι πολιτικό αλλά προσωπικό και ως εκ τούτου δεν αφορά την κοινωνία , είναι δε ξεκάθαρο ότι με νοοτροπίες γιατί «εσύ» κι όχι «εγώ» δεν παράγεται καμιά πρόοδος και μαθηματικά το Μοσχάτο οδηγείται ,παράλληλα με την πορεία της χώρας στο απόλυτο μηδέν.
    Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι πέραν από προσωπικό, το πρόβλημα σας είναι και τοπικό ενδοπασοκικό, που και πάλι ακόμα περισσότερο δεν αφορά την τοπική κοινωνία.
    Δεν είδα κανένα πολιτικό σχόλιο από κανέναν ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΟΣΙΑΛΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ για το άθλιο σχέδιο Καλλικράτης (πυλώνα της εφαρμογής των μέτρων Δ. Ν .Τ .) και το πως μέσω αυτού του νόμου «τομή» ,όπως λέει και ο εθνοαποδομιστής πρώην δήμαρχος Πάρου, θα αναπτυχθεί το Μοσχάτο και ο Ταύρος. Έτσι αντί για παραγωγή πολιτικού πολιτισμού μέσα από τα BLOG σας ,βλέπουμε εκατοντάδες κακόβουλα σχόλια γεμάτα μίσος ,φθόνο ,διάθεση πολιτικής εξόντωσης και ότι πιο ποταπό και ταπεινό μπορεί να ξεράσει η ανθρώπινη φύση, για ένα συμπολίτη μας ,με διαρκείς αγώνες στο χώρο σας, που μαζί με άλλους εξαίρετους καθ όλα συμπολίτες μας και συντρόφους σας ,αποτελούσαν και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του περιβόητου ή μάλλον διαβόητου Κινήματος σας.
    Η επιλογή ενός συμπολίτη μας, σε μια θέση ευθύνης, επί της αρχής, αποτελεί τεραστία τιμή για την πόλη μας και τους κατοίκους της .
    Ως εκ τούτου θα έπρεπε να δίνουμε συγχαρητήρια στον Αντώνη Μπούτση κι όχι χολή. Όπως περήφανοι νοιώθαμε και για προηγούμενους Μοσχατιώτες που είχαν καταλάβει θέσεις ευθύνης (αλήθεια πόσοι δεν τους χτύπησαν την πόρτα για μια εξυπηρέτηση!!!!). Επιτέλους παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μας έχει κάνει μετανάστης στη Σουηδία δε γίναμε ακόμα Σουηδία . Το μυαλό το δικό του και της εξουσιαστικής του ομάδας δε τον βοηθάει να καθιερώσει τον ΑΣΕΠ ως ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και προτιμά τον πιο ανώδυνο του διαδικτύου. Στη δύσκολη νέα τάξη που οδηγήθηκε η χώρα από τους μεγάλους -κυρίως από τον άκρατο ΛΑΙΚΙΣΜΟ των Σουηδών μεταναστών και των Οικονομολόγων καθηγητών στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια-, είναι πράγματι δύσκολο να συμφιλιωθούμε με τοποθετήσεις στελεχών στη κρατική μηχανή. Όμως πρέπει η κρατική μηχανή να στελεχωθεί . Αν ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ και ευκολία που μας παρέχει το διαδίκτυο, ως μέσω επικοινωνίας και άντλησης γνώσεων ας την εκμεταλλευτούμε σωστά κι όχι ως μέσο για να βγάζουμε τα μάτια μας και τα απωθημένα μας. Αντώνη Μπούτση καλή επιτυχία στο έργο σου και εύχομαι ανώνυμοι και επώνυμοι να μην σε χρειαστούμε προς αρωγή , καθ όσο θα εκτελείς τα νέα σου καθήκοντα…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ε.ΜΕΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ Π,Χ ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΜΕΛΙΣΤΑΣΚ.Τ.Λ.Π ΕΓΙΝΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒ.ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ 2ΤΑΞΙ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.ΤΑ ΔΕ BLOGS ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μαντζαβάς Ανδρέας22 Μαΐου 2010 στις 8:05 μ.μ.

    Ζηλόφθονες κατίνες και φασιστικά αποβράσματα κρυβόμενα πίσω από την ανωνυμία άνοιξαν τον οχετό τους, λέγοντας απίθανες φαντασιώσεις και λασπολογίες. Όπως έλεγε και ο Γκαίμπελς, λέγε λέγε, κάτι μένει. Σύντροφε, φίλε και αδελφέ Αντώνη σιδεροκέφαλος, καλό κουράγιο για να κάνεις για άλλη μια φορά την καλή δουλειά όπως εσύ ξέρεις να την κάνεις και φυσικά θα έπρεπε να ανυσηχείς αν δεν βρισκόντουσαν όλοι αυτοί οι γνωστοί "ανώνυμοι" να "χαρούν" για τις επιτυχίες σου. Εύχομαι σε εσένα και σε όλους τους συντοπίτες μας που βρίσκονται σε θέσεις που τιμούν το Μοσχάτο καλή επιτυχία. Από τους "ανώνυμους φίλους" μας περιμένω να εμφανιστούν για να δούμε τα "όμορφα", "καθαρά" και "άσπιλα" πρόσωπά τους. Να μας διηγηθούν τις δικές τους περιπέτειες στη πολιτική. στη δημόσια διοίκηση, στον ιδιωτικό τομέα και στις παρτίδες που ίσως υπάρχουν με τη δικαιοσύνη, την εφορία και τις συναφείς ασχολίες. Επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, τόλμησαν ακόμα και τον Α. Ευθυμίου να μπλέξουν στις βρωμίες τους. Μην στεναχωρίεστε παλικάρια, όλοι μαζί θα φτιάξουμε το Δήμο, εμείς οι έχοντες ονόματα - άρα και ευθύνη, όχι για τίποτα άλλο, αλλά και για να σας δίνουμε δουλειά και δύναμη να εκτελείτε το μόνο έργο που είστε ικανοί να κάνετε: την ανώνυμη λασπολογία.

    Ανδρέας Μαντζαβάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ23 Μαΐου 2010 στις 1:43 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΣΚΟΠΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣE ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΑΣ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΤΣΗ

    ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΦΗΚΑΝΕ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ;

    ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΑΣ;
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ‘ΟΥΣΙΑΣ’ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ‘ΜΙΚΡΟ’ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΠΩΣ ΧΩΡΙΑ ΣΟΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΛΠ???/
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ……
    ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. sosto kai pasiariko 10:07 etsi pezete kai kalitera to onoma tou.PAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΚΑΤΣΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή