Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

"Άρωμα" τρομοκρατίας σε ληστεία στον Ταύρο

Αφού Μοσχάτο - Ταύρος έγιναν ένα, σημαντικά νέα του Ταύρου θα φιλοξενούνται στις σελίδες μας. Αιματηρή ληστεία με "άρωμα" τρομοκρατίας έγινε σήμερα σε πολυκατάστημα του Ταύρου. Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ από το in.gr:

«Αρωμα» τρομοκρατίας σε ένοπλη ληστεία στον Ταύρο

Απρόοπτες διαστάσεις, με έντονο «άρωμα» τρομοκρατίας, λαμβάνει ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ σε πολυκατάστημα επί της οδού Πειραιώς στον Ταύρο.


Συγκεκριμένα, δύο δράστες εισέβαλαν λίγο πριν από τις 9:00 μ.μ. στο πολυκατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας, οι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στον θώρακα έναν υπάλληλο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.


Το ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Renault, που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Ταύρο.

Ο τραυματίας υπάλληλος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Αργότερα το βράδυ οι δύο δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στο Γκάζι.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τους προσαγάγουν σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των υπόπτων στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας ληστής θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. μέλος της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». Ο συνεργός του είχε προσαχθεί το 2006 για την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», χωρίς να αποδειχθεί όμως κάτι εναντίον του.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο και ο συνεργός του συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες απείλησαν τους αστυνομικούς με όπλα και χειροβομβίδες.

1 σχόλιο: