Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων μας κοινοποίησε την απόφασή του και την δημοσιεύουμε:

Μετά απο ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και των προεδρείων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου, διαπιστώθηκε η θέληση όλων για την δημιουργία του "Νέου Σχολείου" στην πόλη μας. Η άρνηση των εκπαιδευτικών του 6ου Δημοτικού σχολείου να δεχτεί την λειτουργία του νέου θεσμού, μας υποχρεώνει να ζητήσουμε την παραμονή του προγράμματος σε κάποιο άλλο σχολείο της πόλης μας. Θεωρόυμε ότι το "νέο σχολείο" πρέπει να λειτουργήσει.

Είδικά στις δύσκολες οικονομικές εποχές που ακολουθούν ο θεσμός αυτός χτυπάει την παραπαιδεία και οδηγεί προς την οικονομική ανακούφιση της οικογένειας. Η Eνωση Γονέων στηρίζει το νέο πρόγραμμα και θα κινηθεί προς κάθε κατεύθηνση για την πιλοτική του λειτουργία στον δήμο μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σάββας Ιωάννης

6 σχόλια:

  1. Borei kapoios na exigisei ti einai to "Neo Sxoleio" kai giati arnithike to 6o?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσεις κύριοι της Ενωσης Γονέων γνωρίζεται τι ειναι το Νεο Σχολείο ?
    Ότι ακουμε αντε αντε για να δείξουμε κατι .....καλά κρασά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε πάλι ρε παιδια οι ανθρωποι ειναι Τεμπέληδες,εχουν αποδειξη οτι γραφουν στα .... τα παιδια. Δεστε θα κανουν και απεργια μεσα στις Πανελληνιες.Τι Νεο Σχολειο...θελουν να πληρωνονται και να καθααααθονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΏΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΈΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥ....... ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mporeite na mas peite an yparxei enosi goneon kai se allous dimous opos p.x. Kallithea...pos dimiourgoume enosi goneon apo ta epimerous D.S ton sylogon ton sxoleion?
    mipos leo ola einai sxediasmena gia kati allo kai oxi gia to kalo ton piadion tou Mosxatou...leo ego tora leo mipos ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε μου λέτε κύριε διαχειριστή του Μοσχάτο-live,πρέπει όλα τα σχόλια να συμφωνούν με τη δική σας γνώμη? Δεν κατάλαβα γιατί σβήσατε προηγούμενο σχόλιό μου,στο οποίο ανέφερα πως στο σύλλογο γονέων δεν εχουν ιδέα τι είναι το νέο σχολείο,αν πιστεύουν πως με αυτό θα ενισχυθούν οικονομικά οι οικογένειες και χτυπήσουν την παραπαιδεία. Ψάξτε το πρώτα,ενημερωθείτε και μετά κοινοποιήστε την άποψή σας.Έλεος...γεμίσαμε ανενημέρωτους που το παίζουν και ειδήμονες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή