Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

3 νεκροί στην Σταδίου σε τράπεζα αναφέρει Μοσχατιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες από Μοσχατιώτες που βρίσκονται στην Αθήνα, υπάρχουν 3 νεκροί στην τράπεζα Μαρφίν η οποία κάηκε από βόμβες μολότωφ στην οδό Σταδίου.

Πρόκειται για εργαζόμενους που βρίσκονταν μέσα στην τράπεζα.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Οι άνθρωποι κάηκαν μέσα στην τράπεζα. Η Ελλάδα θρηνεί σε μια ημέρα που ο κόσμος διαδηλώνει.

5 σχόλια:

  1. NTROPH SE OLOUS MAS MA PIO POLU STOUS POLITIKOUS KAI TOUS ANARXIKOUS POU EINAI OI 2 OPSEIS TOY IDIOU NOMISMATOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπή στους κλανιάρηδες με κουκούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H XΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δρόμοι της Αθήνας αλλά και των άλλων πόλεων πλημμύρισαν από χιλιάδες εργαζόμενους απεργούς.
    Στην Αθήνα ήταν η μεγαλύτερη Απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων τα τελευταία χρόνια.
    Ενώνω τη φωνή μου με όλους τους απεργούς που σήμερα πήραν μαζικά μέρος στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε αυτόν τον πρωτόγνωρο αγώνα που αρχίσαμε για την ακύρωση αυτών των βάρβαρων αντεργατικών μέτρων.
    Δυστυχώς αυτή η ειρηνική συγκέντρωση των Απεργών στην Αθήνα αμαυρώθηκε από την δολοφονική ενέργεια εκείνων που με τις πράξεις τους στέρησαν τη ζωή σε τρείς αθώους εργαζόμενους.
    Εκφράζω την αγανάκτησή μου, τον αποτροπιασμό μου. Χθες ήταν ο έφηβος αφγανός πρόσφυγας, που διαμελίστηκε από βόμβα. Σήμερα τρεις εργαζόμενοι καίγονται από μολότωφ. Τελικά οι ψευτοαντάρτες είναι ή ηλίθιοι, ή προβοκάτορες, που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εύκολη και φτηνή λύση να ρίχνουμε τις ευθύνες σε όλους όσους κρύβουν το πρόσωπό τους πίσω από ένα μαντήλι...φταίμε όλοι δυστυχώς!ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Ντρέπομαι που θα γράψουμε ιστορία για αυτό που καταντήσαμε και όχι για αυτό που πετύχαμε...φταίμε όλοι!
    κλειστήκαμε στα σπίτια μας,αδιαφορήσαμε για την ανάγκη του συνανθρώπου μας, γυρίσαμε τις πλάτες στην αλήθεια, πιστέψαμε με κλειστά μάτια σε ανθρώπους που μας πρόδωσαν, αδικήσαμε...
    ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ που με την αδιαφορία μας αφήσαμε την Ελλάδα ακυβέρνητο πλοίο σε χέρια τυχάρπαστων ανθρώπων, μηδενικών, εγκληματιών που ως σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι μας οδηγούν στην εξαθλίωση μέρα με τη μέρα...
    Πότε θα ξυπνήσει πια αυτός ο λαός από το λήθαργο του;
    Πότε θα καταλάβει πως το μόνο που έχει να χάσει πια είναι οι αλυσίδες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή