Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Απάντηση του Α. Μπούτση

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου, Αντώνης Μπούτσης, μας απέστειλε e-mail με την απάντηση του, σχετικά με τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες. Την δημοσιεύουμε αυτούσια:


Καταγγέλλω στην κοινωνία του Μοσχάτου ότι με αφορμή την τοποθέτησή μου ως Αντιπροέδρου στο νοσοκομείο Μεταξά από την Παρασκευή το βράδυ ξεδιπλώνεται σιγά σιγά μια τεράστια συκοφαντία λάσπης απέναντι στο πρόσωπό μου. Οι στόχοι είναι προφανείς, καθώς οι άγνωστοι που το επιχειρούν και ειδικότερα ένα συγκεκριμένο blog που τους στηρίζει και τεχνικά, είναι πολύ γνωστοί στην κοινωνία του Μοσχάτου. Θέλουν να πλήξουν πέρα από εμένα και μια συγκεκριμένη προσπάθεια που γίνεται για τις δημοτικές εξελίξεις της πόλης, «ανεβάζοντας» έτσι τον δικό τους «εκλεκτό». Στα πλαίσια αυτά αποκαλύφθηκαν πλήρως. Ξέχασαν την ανωνυμία των σχολίων που πρέπει να τηρούν τα blogs καταγράφοντας μονομερώς τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που δεν τους βολεύουν και φιλτράροντας ότι δεν τους κάνει (π.χ. Μόνο η δική μου ηλεκτρονική διεύθυνση καταγράφεται; Ας μας δώσουν και των άλλων! Όλα στο φως αγαπητοί! Μήπως δικά μου ήταν και τα επώνυμα υποστηρικτικά σχόλια;)Ένα θέλω να πω σε όλους αυτούς, τέτοια χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν μπορούν να με θίξουν, καθώς έχω χαράξει το πολιτικό μου στίγμα για πολλά χρόνια στην πόλη μας. Η κοινωνία μας είναι μικρή και μας γνωρίζει καλά όλους. Αιδώς Αργείοι.

Αντώνης Σ. Μπούτσης
Δημ. Σύμβουλος Μοσχάτου



Σχόλιο του Μοσχάτο Live!

Ευπρόσδεκτη η απάντηση του κ. Μπούτση και άμεσα την αναρτούμε. Θα μας επιτρέψετε όμως να κάνουμε λίγα σχόλια πάνω σε αυτήν, γιατί μερικά πράγματα πρέπει να διευθετούνται.

1. Χτες δημοσιεύσαμε μια ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία ο χρήστης ο οποίος υπέγραφε σαν Αντώνης Μπούτσης είχε δημοσιεύσει στην συνέχεια δεκάδες ανώνυμα σχόλια, στα οποία έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του και απαξίωνε συναδέλφους του Δημοτικούς Συμβούλους, συντρόφους του και αναγνώστες (τους οποίους έφτασε στο σημείο να βρίζει). Δεν είπαμε ότι όλα τα σχόλια υπέρ του κ. Μπούτση ήταν δικά του, ήταν όμως πολλά (πάνω από 30). Σημειώναμε επίσης το εξής: "Επίσης, διαπιστώσαμε ότι και άλλοι υπολογιστές είχαν γράψει 2 ή 3 σχόλια ο καθένας, εναντίον του κ. Μπούτση". Το ξαναγράφουμε με την ελπίδα, αυτήν την φορά, να μπορέσει ο κ. Μπούτσης να το διαβάσει:

Επίσης, διαπιστώσαμε ότι και άλλοι υπολογιστές είχαν γράψει 2 ή 3 σχόλια
ο καθένας, εναντίον του κ. Μπούτση.


Οπότε, σε αυτό που λέει ότι δεν είναι μόνο αυτός που έγραφε συνεχή σχόλια, τον έχουμε προλάβει.

2. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι ο κ. Μπούτσης αποδέχεται το γεγονός ότι τα ανώνυμα σχόλια είναι δικά του. Για το γεγονός ότι επί ώρες, σε δεκάδες σχόλια δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του, παριστάνοντας απλούς αναγνώστες, ειρωνεύεται και απαξιώνει συναδέλφους του, βρίζει αναγνώστες του blog δεν έχει να πει κάτι; Δεν οφείλει μια συγνώμη;

Κύριε Μπούτση, όση λάσπη και αν προσπαθήσει να σας ρίξει κάποιος, δεν θα καταφέρει αυτό που μόνος σας πετύχατε.

3. Στην απάντηση του, ο κ. Μπούτσης, σημειώνει ότι ο στόχος είναι μια προσπάθεια στα δημοτικά δρώμενα. Ρωτάμε κ. Μπούτση: Είδατε πουθενά σε κάποια, σχετική με σας, ανάρτηση μας να αναφέρουμε το όνομα του κ. Ευθυμίου; Γιατί προσπαθείτε να τον εμπλέξετε σε αυτό; Ψάχνετε για σωσίβιο;

Οι αναρτήσεις μας βρίσκονται στο blog και ο καθένας μπορεί να τις διαβάσει και να μας πει αν κρίνονται ως συκοφαντικές. Το ίδιο και τα σχόλια, επώνυμα ή ανώνυμα που φιλοξενούμε. Ο καθένας κρίνεται βάσει αυτών που γράφει.

15 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΙ ΔΙΑΧΙΡΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG.ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ .ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ BLOGS ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ZHTW TA BLOGS KAI THN ELEF8ERH EKFRASH.
    OXI STO PALIOMODITIKO KAI DIEF8ARMENO SUSTHMA TWN PARADOSIAKWN EKDOTWN.

    EIMASTE ENA VHMA PIO KONTA STHN AMESH DHMOKRATIA KAI POLU SUNTOMA 8A DOUME KI EKSOSTRAKISMOUS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

    ΚΡΙΜΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO PROVLHMA EINAI MEGALUTERO APO THN PERIPTWSH TOU ANTWNH.
    MHN EPIKENTRW8PUME STO PROSWPO ALLA STON SUMVOLISMO TOU KA8E KOMMATIKOU DIORISMOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω με τον 12.06!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως εγω πρώτη φορά βλέπω blog να απαντά και να συνομιλει με τα email τόσο αμεσα !!
    Ρε παιδιά δεν ηρεμούμε λίγο ...στην ζωή υπάρχουν και αλλα πράγματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολλα αυτογκολ εβαλε ο 'κυριος' Αντωνης.
    ο λαος σφυριξε και.... εληξες.
    Μαλλον τοσα χρονια λασπης και ραδιουργιων που κινουσε τοσα χρονια και που εφτιαχνε 'πολιτικα' μαγαζακια ξεχασε τι σημαινει ΛΑΣΠΗ.
    αλλα δυστυχως για εκεινον πλεον οι αποδειξεις που φερεται να υπαρχουν τον εχουν φερει σε αδιεξοδο και κανει σπασμωδικες κινησεις .
    Αραγε αν ειχε γνωση ολων αυτων η κα υπουργος τι γνωμη θα ειχε???
    ΟΛΑ στο φως απο δω και στο εξης οπως κι αν λεγεται αυτος αν το τηρησετε αυτο (οι του blog)
    θα εχετε πετυχει κατι πολυ σημαντικο για την κοινωνια μας
    για ολους ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΑΝΑΚΆΤΕΜΑ ΜΑ ΕΠΕΣΕΣ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΣΟΎΠΑ. Η ΚΟΥΤΆΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΆ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΆΜΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΙΣΕΣ ....... ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΟΝΤΑΙ ΌΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΏΝΟΝΤΑΙ........Τ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pros 11.10 kai 11.27, an lete mpravo sto Moschato Live pou asxoleite me themata kleidarotrypas (blepe "poios einai o gomenos tis antigonis") kai svinei (fimwnei) synergates tou (blepe Mr.X kai tin perioboiti dimosieusi gia tous ypopsifious dimarxous kai to Tavro) tote mallon eiste oi diaxeiristes tou blog kai oxi aploi anagnwstes..

    Kai krateiste kai tin ip mou na tin kanete sylogi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. An einai dynaton.. an einai dynaton.. apla ayto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντωνάκη μπορεί να είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα αλλα θα ήθελα να σε πληροφορήσω για μερικά "ψιλά" πραγματάκια. Ο Ντερέκας θα βγεί πανηγυρικά για πολλούς λόγους, μερικούς από τους οποίους θα εξηγήσω παρακάτω.Αρα εσύ εξαρχής δυστυχώς πόνταρες σε λάθος άλογο. Συμβαίνει αυτό μην στενοχωριέσαι. Κάνεις λάθος προκαλώντας περισσότερη αντίδραση με τις λανθασμένες επιλογές σου.Οι περισσότεροι που αντιδρούν θίγουν τις επιλογές σου που δεν είναι πολιτικές αλλά προσωπικές. Ο Θανάσης δεν είναι ούτε πολιτικός φίλος μου ούτε καν αυτό που θα λέγαμε απλά φίλος.Ειναι συντοπίτης και απλά γνωστός.Εκείνο που ξέρω είναι ότι όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει οτι από όποια θέση και αν υπηρέτησε πάντα σκιζόταν να εξυπηρετήσει κόσμο ανεξάρτητα από το που άνηκε πολιτικά. Για χρόνια ήταν απομoνωμένος από την ολιγαρχία του Δήμου αλλά ποτε δεν βγήκε με αντίδραση, αντίθετα πάντα με πολιτικές θέσεις (μερικές από τις οποίες δεν με έβρισκαν απαραίτητα σύμφωνο).Τον Θανάση τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και πιστεύω οτι θα υπηρετήσει σωστά την εντολή που θα του δώσουμε.Δεν είναι η συνέχεια όπως εσείς μιάς παγιωμένης κατάστασης, είναι το νέο, το διαφορετικό και το θέλουμε. Η πολιτική σε επίπεδο δήμου η δική σου πρέπει να σταματήσει να στηρίζεται σε ξένες πλάτες. Βγές μόνος σου, χωρίς δεκανίκια, μία τον Κρεμμύδα που χάρη σε αυτόν εκλέχθηκες 2 φορές, μία τον Ανδρέα και πάει λέγοντας.Δεν έχω τίποτε μαζί σου. Επιθυμώ την εκλογή του Θανάση όπως οι περισσότεροι στο Μοσχάτο. Εσύ το μόνο που πρέπει _να κάνεις είναι να αναλογιστείς ποιός είναι λάθος? Οι πολλόι που διαφωνούν με σένα η εσύ? Ευχαριστώ για την φιλοξενία εφόσον φυσικά υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ
    ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
    ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΝ
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ
    ΖΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΤΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΔΕΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύδωρος Πατσουράκης26 Μαΐου 2010 στις 3:18 μ.μ.

    Φίλοι συμπολίτες δυστυχώς ζούμε τις τελευταίες μέρες πολύ λυπηρές καταστάσεις.
    Βλέπουμε να υπάρχει μια έντονη αντιπαράθεση η οποία ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής και την θέση της παίρνει η ανταλλαγή ύβρεων κατηγοριών και λάσπης απο διάφορους σε διάφορους.Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με τα θέματα της πόλης μας 6 χρόνια και διαβάζω καθημερινώς σχόλια που με αφήνουν έκπληκτο φτάνοντας στο σημείο να αναγκαστώ να τοποθετειθώ επί του θέματος.
    Το τελευταίο διάστημα λειτουργούν διάφορα blog που έχουν θέματα συζήτησης τα τεκτενόμενα της πόλης μας. Γεγονός ευχάριστο γιατί είναι πηγή ενημέρωσης και δημοκρατίας. Το δικό σας blog το θεωρώ από τα πιο έγκυρα της πολης και έχετε πολλές φορές βγάλει στην επικαιρότητα πολλά θέματα.
    Πρόσφατα βγάλατε θέμα για το διορισμό του Αντώνη Μπούτση και πολύ καλά κάνατε γιατί είναι τιμητικό ένας συντοπίτης μας λαμβάνει μια θέση ευθύνης. Στην συνέχεια όμως υπήρξαν πληθώρα μηνυμάτων πολλές φορές υβριστικών τα οποία κατηγορούσαν πρόσωπα και καταστάσεις.( πράγμα το οποίο δεν φέρεται ευθύνη σαν blog γιατί υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει). Τώρα ένα μεγάλο ποσοστό από τα άτομα από όλες τις πλευρές χρησιμοποίησαν την ανωνυμία για να βγάλουν χολή (και ίσως λάσπη δεν ξέρω). Οιλόγοι που χρησιμοποιούν την ανώνυμια ειναι πολλοί και δεν τους αναλύω.. αλλά απευθύνομαι σε όλους ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ αυτό για την πόλη μας?? μας ΤΙΜΑ?? είναι δυνατόν να πίνουμε μαζί καφέ και μετά να βρίζουμε ο ένας το άλλον?? Πόλλοι από εμάς είμαστε υπέυθυνοι της όλης κατάστασης. Το μόνο 'κέρδος' ειναι να βοηθάμε να απαξιώνουμε ακόμα περισσότερο το πολιτικό σύστημα. Ο κόσμος τα βλέπει και πείθεται οτι όλα γίνονται για τα λέφτα και τις καρέκλες. Φίλοι αν δεν σέβεστε τον συνδυασμό που ανήκετε τον δήμαρχο και την παρατάξη που τυχόν ανήκετε αν τα ισοπεδώνετε όλα το αύριο θα είναι δυσοίωνο. Οι πληγές δεν θα επουλόνονται. ο Αντωνης ο Μπούτσης και τα άλλα άτομα δεν είναι οι πρώτοι που 'χτυπιούνται' ανώνυμα, στο παρελθόν και άλλοι συμπολίτες (όπως και έγω)έχουν 'δοκιμάσει' την χολή κάποιων μέσα από την ανωνυμία σχολίων διαφόρων blogs. Και δεν φταίνε τα blogs για αυτό άλλα οι νοοτροπίες κάποιων.
    Σχετικά με την τοποθέτηση του συμπολίτη μας του εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του και αχρείαστος να είναι. Ως προς όλα αυτά που ακούστηκαν δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον εχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες όπως λέγεται ποιο είναι το πρόβλημα??
    Ίσως το μόνο που θα δυσκολεύομαι να απαντώ όταν θα με ρωτάει ένας νεος πτυχιούχος και με μεταπτυχιακά και άνεργος αν είναι ηθικό κάποιος να πέρνει 3 μισθούς (εφόσον ισχύει). Να πω το γνωστό ότι νόμιμο και ηθικό δεν με εκφράζει. Ας κρίνει ο καθένας όπως θέλει. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει οτι δεν έχει προσοντα και ικανότητες ο συμπολιτης μας.
    Αν κάποιος θέλει να κατηγορήσει κάτι είναι το σύστημα που πολλά χρόνια κινείται με αυτή την νοοτροπία γιατί όλοι ξέρουμε ότι η κάθε κυβέρνηση στελεχώνει σε κρατικές θέσεις άτομα του κόμματος της.
    Επίσης είναι αποδεκτό να συμφωνεί κάποιος η όχι με πολιτικες και να τις εκφραζει φανερά όμως.
    Ως προς τις μετέπειτα εξελίξεις που έχουν βγει στην φόρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του και ας κρίνει αυτός και φυσικά όλοι κρινόμαστε.
    Εγω πάντως είτε είμαι ευχάριστος στα γραφόμενα μου είτε όχι θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια το κόσμο και τον κάθε μοσχατιώτη.
    Συγχαρητήρια Μοσχατο live και συνέχισε έτσι
    Καλή δύναμη στο έργο σου Αντώνη
    Πολύδωρος Πατσουράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή