Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ένοπλη ληστεία στον Βερόπουλο του Μοσχάτου

Θύμα ληστείας (τρίτη φορά) έπεσε πάλι το σούπερ μάρκετ "Βερόπουλος" στο Μοσχάτο, χθες (21/5) το βράδυ.

Γύρω στις 8:30, δύο άντρες φορώντας κράνη και γυαλιά ηλίου, εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλων απέσπασαν άγνωστο ποσό από τα ταμεία.

Την ώρα της ληστείας υπήρχαν αρκετοί πελάτες στο κατάστημα οι οποίοι κατευθύνθηκαν πίσω στα ψυγεία του καταστήματος ενώ κάποιοι είχαν πέσει κάτω, μετά από υπόδειξη των ληστών. Μαρτυρίες λένε ότι οι ληστές μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά.

Μετά την ληστεία οι κακοποιοί έφυγαν οδηγώντας μηχανάκι. Θα πρέπει να πούμε πως η αστυνομία κατέφτασε 10 λεπτά μετά το συμβάν, αλλά ήταν αργά αφού οι ληστές είχαν προλάβει να διαφύγουν με τα χρήματα που άρπαξαν.

Μαζί με την αστυνομία κατέφθασε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε σε νοσοκομείο γυναίκα η οποία είχε υποστεί σοκ.

*** Ληστεία είχαμε και στον Ταύρο, χτες στις 21:10 περίπου, όταν δύο άντρες μπήκαν σε κατάστημα παιχνιδιών και υπό την απειλή όπλου άδειασαν τα ταμεία.

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περικλής Δεμεντής22 Μαΐου 2010 στις 11:56 μ.μ.

    Το πρόβλημα δεν είναι που κατοικοεδρεύει η αστυνομια, το πρόβλημα είναι στην αστυνόμευση και στις περιπολίες, οι οποίες πρέπει να είναι συχνότερες και να καλύπτουν όλο το Μοσχάτο. Είδαμε τι έκανε η αστυνομία, όταν ήταν στο κέντρο και δεν έπαιρνε χαμπάρι που κλέβανε την τράπεζα απέναντι.Κάποιοι δυστυχώς από το κέντρο του Μοσχάτου πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και να βλέπουν τα πράγματα τώρα με ευρύτερη αντίληψη. Αλλωστε το κτίριο της αστυνομίας εκεί που είναι θα είναι στο κέντρο του νέου Δήμου και θα εξυπηρετεί καλύτερα τους δημότες του νέου Δήμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο συχνοτερες ρε παιδια να ειναι? ειδικα τωρα με την ομαδα Διας κανεις μια βολτα 10 λεπτων στο μοσχατο και τους πετυχενεις 2 φορες..... οσο υπαρχει η κριση και η ανεργια αυτα θα βλεπουμε καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγινε καταδιωξη των ληστων στο ποταμι πιανοντας τον εναν ενω ο δευτερος μαλλον διεφυγε.Astylogia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή