Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"Παρών" ψήφισε ο Βασίλης Τριανταφύλλου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Λάβαμε e-mail από τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, Βασίλη Τριανταφύλλου, στο οποίο μας ξεκαθαρίζει ότι δεν υπερψήφισε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για το σχέδιο "Καλλικράτης", αλλά ότι ψήφισε "παρών". Δημοσιεύουμε το e-mail:

Παρακαλώ όπως γίνει σωστή διόρθωση σχετικά με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον Καλλικράτη. Η ψήφος μου ήταν "παρών" και όχι "ναι" στην πρόταση του Δημάρχου για τον λόγο ότι δεν έχω πειστεί τόσο για την εντιμότητα του διαλόγου που γίνεται σχετικά με τον Καλλικράτη, όσο για τις αδιευκρίνιστες πληροφορίες του σχεδίου.

Η τοποθέτηση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η εξής:

Το σχέδιο Καλλικράτης για να προχωρήσει απαιτείται έντιμος διάλογος, συμφωνία των τοπικών κοινωνιών, σχεδιασμός, ξεκάθαρα κριτήρια και προϋποθέσεις. Επειδή νομίζω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, αλλά πρωτίστως η βιασύνη που διακρίνω μου αφήνει αμφιβολίες, προτείνω να μην πάρουμε απόφαση σήμερα και να έρθουμε σε συνεννόηση με τους κατοίκους της πόλης μας, τους φορείς και όλους όσους θα επηρεάσει αυτό το νέο νομοσχέδιο. Ψηφίζω "παρών" για τους παραπάνω λόγους.

Ευχαριστώ.

Βασίλης Τριανταφύλλου,
Δημοτικός Σύμβουλος



Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Τριανταφύλλου απήυθηνε ερώτηση προς τον Δήμαρχο του Μοσχάτου, Ταξιάρχη Παπαντώνη, αν θα ξαναείναι υποψήφιος, γιατί διέκρινε ένα μεγάλο πάθος στην τοποθέτηση του σχετικά με τον Καλλικράτη. Η απάντηση του κ. Παπαντώνη ήταν πως έχει ξαναμιλήσει για το θέμα και πως έχει ξεκαθαρίσει πως στις 31/12/2010 κλείνει ο κύκλος της θητείας του ως Δήμαρχος.

1 σχόλιο:

  1. Mpravo Billare!

    Pote den taytisthkes me toys epaggelmaties ths politkhs pou kanoyn sunexeia sumvivasmoys kai sumfwnies katw apo to trapezi.

    H politkh pleon xreiazetai epituxhmenoys sto eidos toys ki oxi mono dhmosioys ypallhlous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή