Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Απρίλη

Όταν ξεκινήσαμε το Μοσχάτο Live! θέλαμε να φτιάξουμε ένα καλό blog για την πόλη του Μοσχάτου. Διαπιστώσαμε ένα κενό ζωντανής ενημέρωσης, για θέματα απασχολούν τον κόσμο και αποφασίσαμε να κάνουμε την προσπάθεια μας ώστε να καλυφθεί. Είμαστε, λοιπόν, αρκετά ικανοποιημένοι που βλέπουμε ότι αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς.

Ο δείκτης της επιτυχίας (ή αποτυχίας) μας είναι οι αναγνώστες μας. Εσείς δηλαδή. Στο παρακάτω διάγραμμα θα δείτε τους μοναδιαίους επισκέπτες που φιλοξενούμε στους μήνες του 2010:


Θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας έχετε αγκαλιάσει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο που θέλουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι και πληρέστεροι σε ό,τι αφορά το Μοσχάτο.

*** Για να προλάβουμε "καλοπροαίρετα" σχόλια, χρειάζεται να πούμε ότι τα μέλη που απαρτίζουν το Μοσχάτο Live!, έχουν μπλοκάρει την καταγραφή των επισκέψεών τους, μέσω επιλογής στο site που καταγράφει τα στατιστικά.

7 σχόλια:

  1. Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνετε , αν και αυτό αποτυπώθηκε στα παραπάνω νούμερα. Η ηλεκτονική σας εφημερίδα -έτσι την βλέπω εγώ - αποτελεί το καλύτερο μέσο ενημέρωσης της πόλης μας. Πρώτον γιατί μας ενημερώνει καθημερινά για τα γεγονότα του τόπου.Δεύτερον γιατι δίνει ελεύθερο βήμα στους πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους.
    Θα συμβούλευα να μην σταθείτε στα νούμερα,αλλά να συνεχίσετε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για να γίνετε πληρέστεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά!
    Κάνετε πολύ καλή δουλειά, αφού δημιουργήσατε ένα από τα καλύτερα blog της Τ.Αυτοδιοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ BLOG.ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Καλοπροαίρετος" Αναγνώστης3 Μαΐου 2010 στις 2:59 μ.μ.

    Πείτε μας ποιο είναι το site που κρατάει τα στατιστικά για να το ελέγξουμε και εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατσουρακης Πολυδωρος3 Μαΐου 2010 στις 2:59 μ.μ.

    Συγχαρητηρια συνεχιστε ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANAGNWSTH 10.05 GIATI DEN EGGRFES KALUTERA KAKOPROAIRETOS GIA NA GLUTWNEIS KAI TA EISAGWGIKA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Paidia to blog einai xronia mprosta!!!!!!!!!
    Monoi sas ki oloi tous-mhn masate......

    ΑπάντησηΔιαγραφή