Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

E-mail του Περικλή Δεμεντή για την συνεργασία Ευθυμίου - Ντερέκα

E-mail σχετικά με την σύμπραξη Ευθυμίου - Ντερέκα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές μας έστειλε ο Περικλής Δεμεντής, ηλεκτρολόγος μηχανικός και επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΔΚΕ, το οποίο δημοσιεύουμε:

Πολιτικές συνεργασίες για το καλό του Μοσχάτου


Παραγοντίσκοι, ιντριγκαδόροι, ρουφιάνοι, καρεκλοκένταυροι, ξεπουλημένοι, λασπολόγοι, φυγόμαχοι, δειλοί, κωλοτούμπες, παραπληροφοριοδότες, ξεφτίλες, υποκριτές είναι μερικά από τα εύηχα υβριστικά επίθετα που κυριαρχούν στον προεκλογικό μικρόκοσμο του Μοσχάτου.

Όποια πολιτική κίνηση συνεργασίας γίνεται, σε όποιο στρατόπεδο αυτή και αν γίνεται, περιλούζεται από κάποιους με τα κατά περίπτωση κατάλληλα υβριστικά επίθετα.

Υπάρχει λοιπόν μια διάχυτη αρρωστημένη αντίληψη, κυρίως σε αυτούς που εμπλέκονται κατά κάποιο τρόπο στον προεκλογικό αγώνα, που λέει ότι όποιος κάνει συνεργασίες με άλλους χώρους, πρέπει να του κολλήσουμε και μια ρετσινιά.

Ερώτημα, ξέρετε κάποιο συμπολίτη μας που δεν είναι συνεργαζόμενος στην παράταξη που ανήκει και συνεργάζεται;

Ξέρετε κάποιο συνεργαζόμενο, που λέει ναι σε όλα στην παράταξη που συνεργάζεται και δεν εκφράζει κάποτε και διαφορετική άποψη ή προσέγγιση; Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα συζητώντας με πολλούς αυτοδιοικητικούς από όλα τα μέρη της χώρας μας.

Κατά την ίδια λογική μπορούν να είναι συνεργαζόμενοι άτομα ή ομάδες ή παρατάξεις μεταξύ των στην βάση μιας αποδεκτής πολιτικής πλατφόρμας.

Προσωπικά απεύχομαι να χρησιμοποιώ υβριστικά συνθήματα, είμαι υπέρ του πολιτικού διαλόγου και είμαι απόλυτα σύμφωνος να γίνονται συνεργασίες σε όποιο επίπεδο είναι αυτό εφικτό, ιδιαίτερα εάν αυτό βοηθάει παράλληλα και την πρόοδο στον τόπο.

Μια και μιλάμε για συνεργασίες ας αναλύσουμε λίγο τις ανακοινώσεις για την συνεργασία του Θανάση Ντερέκα με την παράταξη του Ανδρέα Ευθυμίου.

Ας παραγνωρίσουμε και εδώ το γεγονός των ύβρεων που χρησιμοποίησαν κάποιοι τρίτοι έμεσα ενδιαφερόμενοι για δικούς τους λόγους και ας μπούμε στην ουσία των ανακοινώσεων.

Ο Θανάσης Ντερέκας κατέθεσε σώμα και ψυχή και δήλωσε ευθαρσώς ότι συνεργάζεται με την παράταξη του Ανδρέα Ευθυμίου για το καλό του τόπου.

Ο Ανδρέας Ευθυμίου στην δική του ανακοίνωση πήρε μόνο το σώμα του Θανάση (δηλαδή την ενότητα της παράταξης) και άφησε την ψυχή του να τη κρατάμε εμείς οι συνεργάτες του.

Φίλε Ανδρέα πιστεύεις ειλικρινά ότι σου αρκεί μόνο να επικαλείσαι την ενότητα της ευρύτερης παράταξης για να συσπειρώσεις όλους εμάς και να πορευτείς νικηφόρα; Νομίζω πως όχι.

Φίλε Ανδρέα άκου λοιπόν ποια είναι η ψυχή του Θανάση Ντερέκα, στην οποία εμείς οι συνεργαζόμενοί του πιστεύουμε και εκ του λόγου αυτού είμαστε μαζί του:

• Η ανάγκη για ανανέωση της δημοτικής αρχής με την ανάδειξη νέων ανθρώπων με νέες ιδέες,

• Η εκπόνηση προγράμματος που θα ενσωματώνει νέες πολιτικές και νέες αντιλήψεις στην κατεύθυνση της μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη».


Φίλε Ανδρέα εάν η συμβολή στην ενότητα της παράταξης, για την οποία ο Θανάσης Ντερέκας έκανε την δική του υπέρβαση, είναι τo θεμέλιo μιας συνεργασίας, εξίσου σημαντικό για όλους εμάς είναι επιπλέον και οι δύο πιο πάνω προτεραιότητες.

Θέλω να πιστεύω ότι θα τις προσεγγίσεις με την απαιτούμενη σοβαρότητα και θα περιμένουμε την δημόσια ανακοίνωσή σου, προκειμένου να πάρουμε τις αποφάσεις μας για την πορεία της συνεργασίας μαζί σου.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση το αποτέλεσμα δεν είναι αθροιστικό αλλά προέρχεται μέσα από σύνθεση ιδεών και συσπείρωση δυνάμεων, που πιστεύουν στην προοπτική μιας νικηφόρας πορείας σε τοπικό επίπεδο για το καλό του τόπου μας.

Οι συνεργασίες απαιτούν θαρραλέες υπερβάσεις


Περικλής Δεμεντής

27 σχόλια:

  1. Ο Ανδρέας δεν έχει ακόμα την ψυχολογία του δημάρχου που επιθυμεί ικανά στελέχη, αλλά του ομαδάρχη και φροντίζει να "προστατέψει" τα πρωτοπαλλίκαρά του και να αφήσει έξω όσους έχουν δυναμική και θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερους ψήφους από αυτά.
    Πριονίζει δηλαδή τα πόδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Περικλή, είμαι πολιτικός φίλος του Θανάση, αλλά και φίλος του και στηρίζω τιςς επιλογές του αν και με επιφυλάξεις. Δέχομαι τα περισσότερα από όσα λες αλλά διακρίνω εκ μέρους σου μια τάση να βάλεις όρους.Η Γνώμη μου είναι οτι θεσμικά ο Ντερέκας έβαλε καποιους όρους, καποιο πλαισιο θεσμικό σε αυτην την συνεργασία.Αλίμονο αν δεν το έχει κανει.Μην υποτιμάμε το γεγονός οτι ο Θανάσης είναι πολιτικό ον με μεγάλη εμπειρία και ξερει να χειριστει καταστάσεις. Εγώ κυρίως στον Θανάση που με εκπροσωπει θα απευθυνθώ για να μάθω τα όρια που έθεσε και σε ποια πλαίσια συνέκλιναν οι απόψεις του με τον Αντρέα. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν έχει καθοριστεί προγραμματική συζήτηση και απλά προσφερε "δώρο" στον Αντρεα την βέβαιη πλέον εκλογή του.Και πάλι δηλώνω οτι καταλαβαίνω απόλυτα τις αιτιάσεις σου.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ κ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΔΕΙΞΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ή ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση δύο νομοσχέδια σωστά έφερε προς ψήφιση.
    Άνοιξε το επάγγελμα των φορτηγατζήδων και έκλεισε το επάγγελμα των νεροκουβαλητών.

    Μετά το σχέδιο Καλλικράτη υπάρχει το σχέδιο του Περικλέως-βεβαίως-βεβαίως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αντρέας είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει το καλό του. Αρκεί να απαλλαγεί από τις πιέσεις που του ασκούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΛΗΣΕΣ...!!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ???????ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΟΣΑ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ.., ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 23 Σεπτεμβρίου 2010 2:11 μ.μ.

    Ποιο σωστή διατύπωση θα είναι :

    Ο Αντρέας θα μπορούσε να είναι έξυπνος άνθρωπος και θα μπορούσε να ξέρει το καλό του, αρκεί να απαλλαγεί από τις πιέσεις που του ασκούνται.

    Με αυτή την διατύπωση συμφωνώ και ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κόσμος έχει κράξει την κίνηση Ευθυμίου-Ντερέκα για τον μοναδικό λόγο ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν τη συνένωσή τους, βρίζονταν από blog σε blog σαν λιμενεργάτες! Ξαφνικά αγαπήσανε; Είναι υποκριτικό! Και διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιούνται άλλες σκοπιμότητες, παρά το "καλό του τόπου". Δεν μιλάμε για δύο ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, ή έστω από τον ίδιο χώρο, οπού πριν είχαν απλά παγερές ή αδιάφορες μεταξύ τους σχέσεις. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που ξεκατινιάζονταν με σωρεία επιστολών ξεφτυλίζοντας ο ένας τον άλλο με τον χειρότερο τροπο που μπορούν να κάνουν δύο άνθρωποι. Αν πραγματικά νοιάζονταν για το καλό του τόπου και της παράταξης στην οποία ανήκουν, ας κρατούσαν τις διαφορές τους "off the record" που λέμε. Ας τις επιλύανε μόνοι τους.
    Βλέπεις, όμως, η καρέκλα του Δημάρχου είναι γλυκειά. Έχει μέλι που τραβάει κάθε λογής κηφήνα... Στο βωμό, λοιπόν, της θέσης να και τα ξεκατινιάσματα! Εξέθεσαν ανθρώπους και καταστάσεις, εκτέθηκαν κι εκείνοι ανεπανόρθωτα και ξαφνικά, τι; Υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη του απλού ψηφοφόρου ζητώντας την ψήφο του; Χωρίς καν να γίνει ένα ξεκαθάρισμα; Χωρίς καν να ζητήσουν ένα συγνώμη προς τον κόσμο, που τον διχάσανε; Και μετά τι περιμένουν; Να μείνουν στο απυρόβλητο; Μακριά από σχόλια ή σάτιρα; Δεν γίνονται αυτά. Όταν εκθέτουν έτσι τους εαυτούς τους, πρέπει να περιμένουν και τα ανάλογα επακόλουθα!
    Πώς θα κοιτάξουν αυτοί οι κύριοι τον κόσμο τα μάτια; Τι ακριβώς θα πουν στους ανθρώπους που τους πίστεψαν, όταν αυτή τη στιγμή αναιρούν όσα υποστήριζαν με θέρμη πριν από λίγες εβδομάδες;
    Με λίγα λόγια, δεν χειρίστηκαν καλά την κατάσταση, με αποτέλεσμα να έχουν πέσει και οι δύο στο λάκκο που έσκαβε ο ένας για τον άλλο. Δυστυχώς η αξιοπιστία τους εξανεμίστηκε και έμεινε η εντύπωση πως κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την καρέκλα.

    Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να πω πως είμαι 1000% σίγουρος πως αυτό το σχόλιό μου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί, αν και δεν περιέχει κανένα προσβλητικό χαρακτηρισμό, σε αντίθεση με το mail που έπιασε ολόκληρο θέμα από μόνο του, και που ξεκινάει όχι με τις καλύτερες λέξεις...
    Αλλά, είπαμε, moschato live τα καλά και τα συμφέροντα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Δεμεντή καλά τα λέτε.
    Το πρόβλημα είναι ότι το Μοσχάτο σας έχει πάρει χαμπάρι γιατί δεν ξέρετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό.
    Ότι προσπαθείτε να καταφέρετε, το γκρεμίζετε μόνος σας.Πολλά ωραία και ενδιαφέροντα γράφετε αλλά
    πολλά .....άλλα κουτσομπολεύεται.Δυστυχώς άνθρακας ο θησαυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑο!!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ,ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΩΝ,ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΘΕΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΠΕΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλα λόγια αλλά κούφια, φραστικές διαμάχες με σκοπό να κεντρίσουν το θυμικό του αντιπάλου, θεωρίες περί "κωλοτούμπας" ή σταθερότητας, ανακατεμένα με επαναστατικά συνθήματα περί ανανέωσης και αλλαγής
    Από ποιους;;;;;;;;;;;
    Αν αφήσουμε για λίγο το μυαλό μας να ξεφύγει από αυτές τις τεχνητές πολώσεις ξέρετε τι θα δούμε;
    Μεθαύριο, μετά τις εκλογές οι ίδιοι άνθρωποι θα κάθονται πάλι γύρω από το τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου, ελαφρά ανακατεμένοι αλλά πάντα οι ίδιοι.
    Με την "ποδοσφαιροποίηση" των εκλογών και με την παντελή έλλειψη πολιτικού διαλόγου επάνω σε προγραμματικές δεσμεύσεις και αξιοπιστία των προσώπων που θα κληθούν να τις υλοποιήσουν κινδυνεύουμε να φάμε μια από τα ίδια (και θα την φάμε) και ίσως-ίσως να έχουμε την τιμή και την ευτυχία να δούμε δήμαρχο τον Σούτο.
    Αν βέβαια κατέβαινε ο Παπαντώνης δεν το συζητάμε καθόλου, θα ξανάβγαινε παμψηφεί.
    Πάντως σε κάθε περίπτωση θα έχουμε τα πρωτοπαλίκαρα τους. Αυτά τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα που μέσα στο μυαλό μας έχουν αναδειχθεί σε μεγάλους "παράγοντες" της τοπικής αυτοδιοίκησης, έστω κι αν είναι ολωσδιόλου αποτυχημένοι με μηδενικό έργο.

    Αυτούς αναζητάμε,
    αυτούς στηρίζουμε,
    αυτούς ψηφίζουμε.
    αυτούς αξίζουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν γνωρίζω τον αρθογράφο, αλλά μένω έκπληκτος από τα όσα γράφει προφανώς για να δικαιολογήσει ΚΥΡΙΩΣ την δική του επιλογή για τα μελλούμενα.
    Το ηθικό μέρος του αγώνα "κάτς" Ντερέκα εναντίον Παπαντώνη και Ευθυμίου είναι πρόδηλο.
    Αποδεικνύει ότι “εκεί” υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για τον κ. Ντερέκα.
    Άλλωστε ζητήματα όπως η ευθύτητα, και η ειλικρίνεια ήταν το μόνιμο πρόβλημά του τουλάχιστον στην πολιτική δράση του.
    Αυτό δημιούργησε αξεπέραστα προβλήματα μέσα στον ιδεολογικοπολιτικό χώρο που ανήκε, και ο οποίος χώρος γνώρισε μέρες ίντριγκας που ουδέποτε βίωσε.
    Για να μην αναφερθούμε στην μόνιμη τακτική του να το παίζει παράγοντας και Γκρούεζας του Μοσχάτου και να κολλάει σα βδέλα δίπλα σε βουλευτάδες και υπουργούς, προσφέροντας με το αζημίωτο τις υπηρεσίες του.
    Και ένα τελευταίο: οι πολιτικές συνεργασίες που προέρχονται "μέσα από σύνθεση ιδεών και συσπείρωση δυνάμεων" δυνάμεων, αφορά διαφορετικές ομάδες, παρατάξεις ή κόμματα.
    Ο κ. Ευθυμίου και ο κ. Ντερέκας υποτίθεται ότι ανήκουν στην ΙΔΙΑ Δημοτική Ομάδα, στην ΙΔΙΑ κομματική Οργάνωση Μοσχάτου και γενικά στο ΙΔΙΟ κόμμα....
    Κατά συνέπεια, τι είναι τελικά ο κ. Ντερέκας που (κατά κατάπληξή μου) τόσο θαυμάζεται;
    Ο Αρνολντ Σβαρτσενέκερ ή ο κομαντάντε Μάρκος;
    Για να μην τρελαθούμε τελικά!

    * A s t r o b o y *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για στο στόμαα σου Astroboy!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην ξεχνάτε, ότι το πλασάρισμα του Ντερέκα δίπλα στον Ευθυμίου, είναι κίνηση πολιτική, και αρθρογράφοι όπως ο astroboy θα ήθελαν να την είχαν προλάβει. Είναι δεδομένο και αναμενόμενο ότι στο στάδιο όπου και οι δύο υποψήφιοι μετρούσαν τις δυνάμεις τους, να ειπωθούν πράγματα που δεν ήταν πολιτισμένα τόσο από τους ίδιους όσο και από τους συνεργάτες τους.
    Κύριοι, μπορεί δύο άνθρωποι να μην ταιριάζουν πραγματικά, αλλά στην πολιτική γίνονται συνασπισμοί προκειμένου να κερδιθεί ο αγώνας για το καλό του συνόλου και αυτό είναι κατανοητώ από όλους μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Ευθυμίου, όταν θα γίνει ο επόμενως Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, θα κάνει ορθή επιλογή των συνεργατών, και θα χρησιμοποιήσει πόλλους από τους πραγματικά άξιους συνεργάτες του Ντερέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ 8.35 ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ Η ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σίγουρα ο “εμπλουτισμός” του Συνδυασμού του κυρίου Ευθυμίου με τον Ντερέκα είναι μία πολιτική επιλογή ή πολιτική κίνηση αν προτιμάτε.
    Όμως ακόμη και οι πολιτικές κινήσεις έχουν την ηθική ή την σκοπιμότητα τους.
    Σε σχέση με αυτήν την κατηγοριοποίηση θα έχει να κάνει και η έως τώρα εξαφάνιση του Ντερέκα από τις «οδοιπορίες και τις «καμπάνιες» της ομάδας Ευθυμίου.
    Όλο περηφάνια, δηλαδή, το επιτελείο Ευθυμίου για την μεταγραφή του Μαραντόνα της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης!
    Τώρα, το πόσο θα βγει σε καλό η μεταγραφή θα το δούμε στη συνέχεια.
    Πάντως σε φάση ανύποπτη, η ικεσία που αναπέμφθηκε σε συνεργάτη του κ. Κρεμμύδα: "μη τυχόν ρε παιδιά και τον πάρετε μαζί σας" (περί Ντερέκα γινότανε ο λόγος) δεν εκστομίστηκε παρά από τον Ηρακληδέα του κ. Ευθυμίου…
    Μετά τις εκλογές θα πέσει πολύ γέλιο στα Μοσχατιώτικα στέκια και cafe...
    (και όχι μόνο)

    * A s t r o b o y *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι τοποθετήσεις των παρατρεχάμενων του κ. Ευθυμίου τύπου Αstroboy και η αποδοχή ή έστω η ανοχή του ιδίου σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις μετατρέπει την σύμπραξη με τον Ντερέκα από πράξη πρόσθεσης σε πράξη αφαίρεσης και επαληθεύει το περιεχόμενο του πρώτου σχολίου της σελίδας.
    Όσο για την ιδέα της αξιοποίησης των στελεχών μετά τις εκλογές υπάρχουν δυο προβλήματα. Πρώτα πρέπει να εκλεγεί ο κ. Ευθυμίου δήμαρχος και γιαυτό χρειάζεται πολύτιμα "κουκιά" και δεύτερον πρέπει να πειστούν τα ίδια τα στελέχη αυτά ότι θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ωφεληθεί ο δήμος και οι δημότες από την προσφορά τους και ότι οι ιδέες και οι πρωτοβουλίες τους δεν θα φιλτράρονται από άτομα που δεν τόλμησαν να αναμετρηθούν μαζί τους στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρη να χαιρεσε τον Ανδρεου.Τωρα χτυπα και δημοτες.Τον περιμενει στην γωνια ο εισαγγελεας. τετοιους θελεις στο ψηφοδελτιο;Ο Κοντεκακης φταιει που τον εφερε στον συνδιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημαρχε Σουτο & αντιδημαρχε παρατρεχαμενε Ντολατζα,μπορειτε να μας πειτε ποτε για τελευταια φορα καθαρισατε τον Προφητη Δανιηλ;διοτι σαν κατοικος της Πλατανας ειδα και διαβασα οτι καποιο παληκαρι που βαζει και το ονομα του και την υπογραφη του, ετρεξε οταν ολα τα γαιδουρια οι δημοτικοι συμβουλοι ηταν αποντες απο την περιοχη,ο μονος που ερχονταν και μας ενημερωνε ηταν αυτο το παληκαρι,το οποιο εμαθα οτι πηγε με τον Ευθημιου μαγκια του και καλα ξηγηθηκε και θα τον ψηφισουμε.Τετοιους χρειαζομαστε και οχι κουραδομαγκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΚΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ!!!!!!!
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΦΗΜΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ...!!!!ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟ
    ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ.!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ , ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ
    ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΤΟ?
    ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.!!!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΕΤΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ!!!27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:06 μ.μ.

    Εγω επειδη δεν ηξερα να γραφω σε Η/Υ & μολις σημερα εμαθα,θελω να σου πω οτι σφαλεις διοτι το εγγραφο απευθυνεται στην Νομαρχια και οχι στον δημαρχο.Εαν ομως θελεις να μαθεις ειλικρινα την αληθεια & να κανουμε διαλογο για τα προβληματα του δημου,το τηλεφωνο μου το εχεις, ελα να το συζητησουμε σαν να μην τρεχει τιποτα.Δεν θελω να μου πεις το ονομα σου από τον Η/Υ.Εγω ειλικρινα θα δω αυτη την συναντηση με συμπαθεια.Οσο το ποσο καιρο ασχολουμαι με τα προβληματα του δημου σου λεω ακριβως 2 χρονια με αποδειξεις.Καλο βραδυ φιλε μου δεν κρατω κακιες καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τις τρεις εκλογικες αναμετρησεις ρωτα τον δημαρχο.Το δολοπλοκος ειναιβαρια κουβεντα.Δεν εχω χρηματιστει ουτε εχω πιασει δουλεια στο δημοσιο, ουτε εχω βολεψει καποιο παιδι μου.Οσο για την Πλατανα και τον Προφ. Δανιηλ εγω παιδακι πηγαινα εκδρομη εκει.Εκτος εαν εισαι μεγαλυτερος τοτε καταλαβαινω οτι εδυ δεν εχεις παει ποτε.Παντως περιμενω με καλη καρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. .................................................
    ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..
    .................................................
    Φίλε 2:58,
    μην αναφέρεις την λέξη "εισαγγελέας" σχετικά με τον Δήμαρχο Ταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή