Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δημόσιο διάλογο ζητάει ο Βασίλης Σπανάκης

Με επιστολή του, ο επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο", Βασίλης Σπανάκης προσκαλεί όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Μοσχάτου - Ταύρου σε δημόσιο διάλογο. Αναλυτικά η επιστολή:


Μοσχάτο, 13 Σεπτεμβρίου 2010


Προς:
κ. Ταξιάρχη Παπαντώνη – Δήμαρχο Μοσχάτου
κ. Δημήτριο Σούτο – Δήμαρχο Ταύρου
κ. Ανδρέα Ευθυμίου
κ. Άρη Κρεμμύδα
κ. Γρηγόρη Σωπάκη
κ. Δημήτριο Χερουβείμ
κ. Αθανάσιο Ντερέκα
κ. Αντώνη Λιβάνιο

Αξιότιμοι Κύριοι,

Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν μπει στην τελική ευθεία. Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία ο ρόλος που αναλαμβάνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Με την εφαρμογή του προγράμματος ‘Καλλικράτης’ και τις ενισχυμένες αρμοδιότητες των δήμων δημιουργείται μια νέα πραγματικότητα για το νέο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Με βάση αυτό το νέο δεδομένο οι ευθύνες όλων μας μεγαλώνουν και η απόφαση των συμπολιτών μας, που θα εκφραστεί μέσα από τις προσεχείς εκλογές, έχει πρόσθετη αξία, σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Θεωρώ αυτονόητο ότι υπάρχει κοινός τόπος μεταξύ μας στην άποψη ότι η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί χώρο διαλόγου, θέσεων και επιχειρημάτων και όχι μονόλογου και συνθημάτων. Στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, που βιώνει η χώρα, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε τους πολίτες εμπεριστατωμένα και με υπευθυνότητα για το νέο θεσμικό πλαίσιο κάτω από το οποίο θα λειτουργήσει ο δήμος μας.

Με αυτές τις σκέψεις, προτείνω δημόσιο διάλογο προκειμένου να αναδειχθούν οι προγραμματικές θέσεις, οι προτάσεις και οι ιδέες του κάθε συνδυασμού. Η πρόταση για δημόσιο διάλογο αφορά την πραγματοποίηση δυο ανοικτών συζητήσεων σε Μοσχάτο και Ταύρο με την συμμετοχή όλων των υποψηφίων Δημάρχων. Τη δε διοργάνωσή τους προτείνω να αναλάβουν οι δύο σημερινοί Δήμοι σε συνεργασία με διαπαραταξιακή επιτροπή που θα συσταθεί γι’ αυτόν το λόγο.

Με αυτή τη διαδικασία θα δοθεί μια επιπλέον δυνατότητα στους συνδημότες μας να διαμορφώσουν μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη για την τελική επιλογή του συνδυασμού που θα υπερψηφίσουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Με την προσδοκία ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρόταση της παράταξής μας, αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντησή σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βασίλης Σπανάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος

35 σχόλια:

  1. EGW PROTEINW THLEOPTIKO DEBATE ALLA NA EINAI OR8IOI GIA NA KAMARWSEI O KOSMOS THN KORMOSTASIA TOU VASSILIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ
    ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ
    Ψ Ε Υ Τ Η Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ-ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΤΕ. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ. ΠΕΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΓΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kalese tous se monomaxia oxi dialogou alla pios tha fai perisotera soublakia.ekei den se pianei kaneis.kane tsimpousi upopsifion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπα... κι εκεί θα χάσει!
    Κάποιος εκ των υποψηφίων,
    είναι πολύ επικίνδυνος...
    γιατί:
    είναι αδύνατος μεν,
    μονάντερος δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Phre to sovaro toy..... me asteia protash!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ti egine re Billi, to LAOS, poion tha sthrijei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o kathenas apo olous emas krinetai apo ta pepragmena tou. vgalte epitelous tis parwpides kai koitaxte mprosta... akousa parapanw ena swro pragmata pou den isxyoun... apo to oti den exei doulepsei pote mexri oti o filos tou o kiriakos ton evale ston isap kai oti den eixe dikaiwma ipografis... gia tous anideous loipon kai tous kaka pliroforimenous as to psaksoun kalitera to olo thema.. twra oson afora to oti tazei opws lete orismenoi...tazei ti? oute dimarxos itan oute vouleutis oute tpt tetoio... krinete enan anthrwpo xwris kan na ton kserete. kai apla se orismenous oi opoioi sxoliazoun asxima apla na kseroun oti deixnoun to epipedo tous. enimerwtika egw den psifizw oute sto mosxato oute ston tavro. kai opoios me katigorisei gia to otidipote tou styl eisai volemenos ktl ktl , ton prokalw na vgaloume tin anwnimia kai na milame me onomata kai stoixeia. euxaristw poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7.19 ειχε καλο βιογραφικο και τον εβαλαν στον ησαπ
    χωρις πλατες.απο ολα τα στελεχη της νδ επιλεκτικε ο αξιος σπανακης.αφου το πιστευεις αυτο εγω δεν μπορω να σε πεισω.επομενως και το χρισμα το πηρε
    αξιοκρατικα.μαλλον δεν γνωριζεις προσωπα και πραγματα και δυστυχως το μοσχατο ειναι χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oxi aderfe mou epeidi gnwrizw proswpa kai pragmata ta lew auta. oson afora ton isap, exei ena kalo viografiko o vasilis kai einai edw kai xronia ena kalo stelexos tis neas dimokratias. etsi kai topothetithike. to xrisma twra oson afora to dimo pali pisteuw oti to pire aksiokratika opws kai to 2006. parolo pou allakse o proedros tis nd to xrisma to pire kai to 2006 kai to 2010. de nomizw na einai tixaio loipon. kai to mosxato den amfivalw oti einai ena mikro xwrio alla tis perisoteres istories(ftiagmenes) sta xwria tis akous... ;-)
    telospantwn egw euxomai se olous tous ipopsifious kalo kai timio agwna!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to xrisma to pire apo ton kyriako telos.ston hsap
    ton ebale o kyriakos telos.einai psefths kai den
    eixe kanena rolo ston hsap para mono na kamaronei
    gia ton titlo .mporo na anafero 1000 atoma poy den eixan kyriako kai den eginan proedroi.eytyxos o kosmos kserei kai tha ton steilei spiti toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 107,που υποψιάζομαι οτι είσαι ο ίδιος ο bILL και απαντάς μόνος σου,μια που δεν θα βρεθεί ΟΥΤΕ ένας Μοσχατιώτης να τον υπερασπιστεί να ξέρεις ένα πράγμα: Το μόνο που μπορεί να κοπανίσει ο Μπίλλης είναι 18 μερίδες γύρο από την ΑΤΛΑΝΤΑ μονοκοπανιά και χωρίς ανάσα. Τους διαλόγους,τις προτάσεις θέλουμε να τις ακούσουμε από πετυχημένους επιστημονες,δοκιμασμένους επαγγελματίες με πείρα και όραμα.Μοσχατιώτες που αφήνουν στίγμα στον μικρόκοσμό μας. Στα λέει αυτά ,εμας από τους ανθρώπους που έχουν εξαπατηθεί με υποσχέσεις "προεκλογικά" και μετά μιά τετραετία κρυβόταν και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα.Ρωτήστε τους Νεοδημοκράτες την γνώμη τους. Οσοι αποχώρησαν κατά καιρούς από τον συνδιασμό του ξέρουν πολλά,ας τα πουν να γνωρίζει ο κόσμος.Αξιοι υποψήφιοι υπάρχουν σε όλους τους χώρους.Αυτούς να ψηφίσει ο κόσμος. Δεν είμαι Πασοκ,αλλά οφείλω να πω οτι όσες φορές χτύπησα την πόρτα του Αρη η του Θανάση ποτέ δεν τις βρήκα κλειστές.Μακάρι να τα έβρισκαν και να ηταν μαζί.Αντρεοαντωνάκηδες,Βασίληδες κλπ είστε το κατεστημένο,σαςξέρουμε.Και η συνέχεια η δική σας στο δήμο θα είναι οτι γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια.Part-timer δήμαρχος 3 ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες διακοπές στην Κορινθία. Δεν θελουμε τέτιοιν από εδώ και στο εξής. Θανάση, Αρη σας εύχομαι καλή επιτυχία με την καρδιάμου. Είστε σαν κι εμάς.Ο καλύτερος θα επικρατήσει. Βασίλη κρίμα γιατί νέο παιδί θα έπρεπε να λειτουργείς διαφορετικά. Μοιράια αποκαλύφθηκες. Αντρέα δυστυχώς είσαι "δοτος" μας επεβλήθεις και δεν σε θέλουμε.Επίσης έχεις μιά σκιά (την ξέρεις) που είναι οι (ο) παρατρεχάμενοί σου που σς εκθέτουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασίλη μην ασχολείσαι με αυτούς.Δεν έχουν λόγο,δεν έχουν άποψη. Κάνε δημόσιο διάλογο με τους:
    α)Μαμαλάκη Ηλία
    β)Βέφα Αλεξιάδου
    γ)Παρλιάρο Κων/νο
    δ)Εκτορα Μποτρίνι
    Κόλλησέ τους στον τοίχο με τις γνώσεις σου και τις πρωτοποριακές ιδέες για ένα σωρό θέματα που τα κατέχεις καλά όπως:
    α)Ιμάμ μπαιλντι
    β)Πατσά
    γ)σουτζουκακια σμυρνέικα
    δ)στιφάδο κουνέλι
    ε)κρέας κοκκινιστό με πατάτες γιαχνί
    στ)γιουβαρλάκια κλπ.
    Σε αυτά τα θέματα δεν σε πιάνει κανένας.Εκεί θα τους χτυπήσεις. Θα απευθυνθείς σε νοικοκυρές, γευσιγνώστες,καλοφαγάδες, γενικά σε όσους αντιλαμβάνονται το νόημα της ζωής. Να τρώς συνέχεια,να μην δουλεύεις και να πίνεις 24 ώρες το 24ωρο φραπεδάκια παρατηρώντας τους άλλους τους βλάκες να προσπαθούν να βγάλουν τον επιούσιο.
    Και τις προεκλογικές σου ομιλίες προτείνω όλες να τις κάνεις η στα βλάχικα στην βάρη η στα μπιφτεκάδικα στην γλυφάδα η στην χειρότερη στον Καράμπαμπα στην Δραπετσώνα. Παρεπιπτόντως νομίζεις οτι ο Καράμπαμπας η ο Αβραάμ έχουν καλύτερο κεμπάπ? γιατί οι γνώμες διίστανται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έγινε ; Είμαστε πίσω στις μετρήσεις και ψάχνουμε διέξοδο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6.22 δηλαδή Βασίλη μην είσαι χασομέρης.Κάνε κάτι πιο εποικοδομητικό από το να απαντας μόνος σου στα μηνύματα.Καλά βρε Bill ούτε επιτελείο δεν έχεις? Μόνος σου παλεύεις τα πάντα? Που να προλάβεις? Για να μην κουράζεσαι κάνε πρότυπα μηνύματα στον υπολογιστή σου και να τα έχεις πρόχειρα να απαντάς.Ετσι κι αλλιώς καλό δεν θα σου γράψει κανένας.Για τις μετρήσεις που λες μαλλον θα εννοείς κάτι άλλο. Π.χ. ποιος βάζει περισσότερο κιμά στο κεμπάπ και τέτοια ο Αρτέμης η το Ατλάντα η η πίτα της Αννούλας. Επιμένω να μας πεις ποιος έχει το καλύτερο κεμπάπ. Τι στο καλό δεν κάνεις διάλογο με τους ψηφοφόρους σου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων περιμένω τις γνώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Paidia mhn mperdeueste!O Spanakhs epelekse Atlanta by far.
    Tuxaia noikiase gia proeklogiko tou kentro thn prwhn Atlanta?
    DEN NOMIZW..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΚΑΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΤΡΑΒΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ.Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε 3:35 ναι, θα μας σώσουν οι άνθρωποι που δεν εχούν δουλεψει ποτέ στη ζωή τους όπως ο Άρης και ο Θανάσης και οταν λέμε να έχουν δουλέψει εννουμε να έχουν μοχθήσει να έχουν ζοριστεί να βγάλουν κανα φράγκο.Σ'αυτους φυσικά συγκαταλεγεται και ο ανυπαρκτος Βασίλης.Για τον Αντρέα δε λέω γιατί δεν ξέρω.Για τους υπόλοιπους που απαξιώνεις ρώτα να μάθεις κάποια πράγματα και μη λες αερολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε John Hatson λογικά εσένα πρέπει να σε λένε Αντώνη.Οι ‘υπόλοιποι‘ που λές είναι ο Αντώνης?Στα υπόλοιπα συμφωνήσαμε.Ναι ο Αντώνης όντως δουλεύει α)τον Αντρέα β)εμάς τους διάφορους κουτούς που μας έχει βάλει να τρέχουμε για να γίνει δήμαρχος.Γιατί επί της ουσίας αυτό θα γίνει.Τον τίτλο θα τον έχει ο Αντρέας και την διοίκηση θα κάνει ο κος Αντιπρόεδρος...Τώρα που έφυγε το μέσον σου η Μαριλίζα θα σε αφήσουν εκεί_?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θελει και διαλογο ο ανικανος.διαλογο ας εκανε με την κοινωνια του μοσχατου 4 χρονια οεξαφανισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε 9:42 με λένε Γιαννη Χ.Αφου συμφωνήσαμε στα προηγούμενα γιάτι μου τα χαλάς στα υπόλοιπα.Επειδή ομώς έχεις μπερδευτει θα σου πώ απλώς οτι είμαι 25 έτων και ιδ.υπάλληλος και επείδη βρισκεσαι σε συγχυση και με εχεις μπερδεψει με κάποιον άλλον δε θα αναφερθώ στις αερολογίες που λές.Οπου δεν ξέρω λέω δεν ξέρω΄."Τους υπόλοιπους" πληθυντικός δεν είναι;
    Πολλά φαντάσματα βλέπετε πολλοί εδω μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ 12.18 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 9.42 ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ.ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΗΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Katse giati ama se perilavei o swpakis de tha ksereis apo pou na fygeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. to na einai kapoios kalofagas den einai kako. to na min kserei omws tis rizes tou auto einai kako...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. File 12.18 apo pou sympaireneis oti Thanasis kai Aris einai "ikanotatoi" opos grafeis? Apo poia poreia tous stin dioikisi tou Dimou?
    Mila pio sygkekrimena.Giati einai akatalilos o Efthymiou kai giati einai kataliloi aftoi oi dyo?
    Giati anarotiemai mipos viastikes na miliseis kai oi ekselikseis se diapsefsoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε 407 θα πω μιά γνώμη αν και δεν είμαι ο 809 που απευθύνεσαι.
    α)ο Αρης από το πρωί μέχρι το βράδυ, 365 μέρες τον χρόνο είναι στον δρόμο. Οπου και να βρεθώ στο Μοσχάτο θα τον δω παρόν σε όλα τα σημαντικά δρώμενα.Στο σχολείο με τα παιδιά, στον δήμο ,σε κάθε σημαντική εκδήλωση είναι εκεί. Με απλό προσιτό τρόπο, χωρίς υφος και μεγαλομανία. Παραιτήθηκε νωρίς για λόγους που ξέρουν πολλοί σύντροφοι διαφωνόντας για "επιλογές" που δεν τον έβρισκαν σύμφωνο και όχι για λόγους "άλλους" που άσπονδοι φίλοι του καταλογίζουν. Γνωρίζει πολλά και παρόλη την λάσπη που δέχθηκε προς τιμήν του διαφώνησε ΄μόνο θεσμικά και δεν έφερε την αντιπαράθεση σε επίπεδο πεζοδρομίου με κανέναν. Λείπει 2 χρόνια επιλέγοντας προσωπικό κόστος ποιός ο 1ος δημοτικός σύμβουλος στο ΜοσχάτΤο κινητό του είναι πάντα ανοιχτό και το έχει σχεδόν ο μισός πληθυσμός στο Μοσχάτο. Και σημειώνω κάτι!! Το απαντάει πάντα!!!
    β)Ο Θανάσης είναι "αδικημένος" από στενούς κομματικούς μηχανισμούς που δρούν παρασκηνιακά και τον θέλουν αποκλεισμένο.Ο Θανάσης από όποια θέση και να έχει υπηρετήσει πάντα είχε την πόρτα του ανοιχτή στον Μοσχατιώτικο λαό χωρίς να "μετράει" ψηφοφόρους του η μη. Σαν πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου πάντα κρατούσε ισορροπίες και υπηρέτησε με περισσή αξιοπιστία τον ρόλο του. Ο Θανάσης είναι πραγματικά καλό παιδί και όσοι τον γνωρίζουν λίγο περισσότερο ξέρουν τι εννοώ.Δυστυχώς για την τοπική κοινωνία και εύχομαι να διαψευστώ ακούγονται φήμες που τον θέλουν "ψιλοαηδιασμένο" από πολλά και έτοιμο να αποσυρθεί.Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι αν λειψει ο Θανάσης το δημοτικό συμβούλιο θα είναι λιγότερο πολυφωνικό και φτωχότερο.
    γ)ο Αντρέας δεν έχει τόσα χρόνια καταγραφεί στο Μοσχάτο τίποτε περισσότερο από έναν σκιώδη δήμαρχο, alter ego του Ταξιάρχη που τονεπέβαλλε, όχι επικοινωνιακό άτομο,που δείχνει σαν να ψιλοβαριέται και τα πολλά πολλά με τον κοσμάκη. Η Μεγάλη του επιτυχία είναι στο κομμάτι της ανακύκλωσης που τα έχέι μπλέξει με συνέπεια τα γνωστά video της ντροπής με τα σκουπίδια που έχουν παρουσιαστεί αποκλειστικά στο Μοσχάτο live.
    Τέλος δεν έχει προσωπικότητα και οδηγείται από κάποιους που τον χρησιμοποιούν για ίδιον όφελος.
    δ)Ο Βασίλης τόσο νέο παιδί,μορφωμένο που είχε όλες τις καλές προυποθέσεις να είναι το "κάτι διαφορετικό" από τις μετριότητες που ο χώρος του κατέβαζε τόσα χρόνια, δυστυχώς ξεστράτισε νωρίς. Εχει ήδη παρελθόν αρνητικό. Υποσχεσιολογία, έπαρση, ανακολουθία απέναντι σε όλους, άκριτα και ανεξήγητα. Καβάλησε καλάμι νωρίς και ξέχασε οτι ξεκίνησε με καλές προοπτικές.
    ε)ο Λιβάνιος νόμιζα ήταν άνθρωπος με αγνές προθέσεις.Οι τελευταίες του κινήσεις μυρίζουν ιδιοτέλεια.
    Χωρίς διάθεση να κουράσω παρόλα ταύτα πιστεύω οτι όλοι τους έχουν ένα κοινό "με τον τρόπο τους ο καθένας" αγαπάνε το Μοσχάτο. Οποιος βγεί να το αποδείξει με έργα και οχι λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαύρο στον μαυρογιαλούρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O AKATALLHLOS THELEI KAI DIALOGO.DEN NTREPETE?
    AKATALHLOS=SPANAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΜΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ) ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!!

    ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΡΩΓΕ ΦΑΠΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στέλνοντας κάθε τρείς και λίγο μηνύματα και μοιράζοντας κάθε ημέρα έντυπα δεν βγαίνεις δήμαρχος. Ξύπνησε ο κοσμάκης κ.Σπανάκη και αηδίασε βλέποντας πως δούλεψες στην προεκλογική περίοδο.Κάποιοι θέλαμε να ψηφίσουμε Ν.Δ.και δεν το κάναμε εξαιτίας σου. Συννενοηθήκαμε? Ελπίζω να έλαβες το μεγάλο μήνυμα που σου στείλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή