Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Βαριετέ στο Μοσχάτο από την Κοινωνική Μέριμνα

Τρεις ξεχωριστές βραδιές για την 3η Ηλικία οργανώνει η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου για την ενίσχυση του Ιδρυματος Φιλοξενίας Άπορων Ηλικιωμένων. Τρείς βραδιές, στις 10, 11, και 12 Σεπτεμβρίου, που θα μας θυμίσουν το παλιό βαριετέ, με τραγούδι, χορό και χιουμοριστικά νούμερα!

Μια πλειάδα καλλιτεχνών δίνουν το παρόν τους και συνεισφέρουν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, χαρίσοντας κέφι και γέλιο, όπως τόσα χρόνια ξέρουν να κάνουν.

Ο Κώστας Βενετσάνος ετοίμασε ένα μουσικό υπερθέαμα με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και το διάνθισε με μοναδικά κείμενα του Νίκου Αθερινού που ερμηνεύουν γνωστοί ηθοποιοί.

Συμμετέχουν η Ελένη Ροδά, ο Τέρης Χρυσός, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Γιάννης Πετρόπουλος, οι Αφοι Κατσάμπα, η Νάντια Καραγιάννη, η Ζανετ Καπούγια, ο Γιάννης Ντουνιάς, ο κωμικός Βαγγέλης Κατσουλίνος, η Λουίζα Μελίντα,η Μαρία Παπανικολάου και η Ελένη Φιλίνη, οι μίμοι Στάυρος Ντάφλος, Αντριους, Μάκης Κωστίνης και ο Γιάννης Μπουρνέλης.

Συμμετέχει η ατραξιόν Trio Aimiliano, η ορχήστρα του Αντώνη Τσίχλα, ο Τάσος Κουνέλης και η Δεσποινα Καρλή. Παρουσίαση και καλλιτεχνική διέυθυνση: Κώστας Βενετσάνος.

Η εκδήλωση γινεται στην Πλατεία Δημαρχείου Μοσχάτου, μπροστά απο το Γηροκομείο και η έναρξη κάθε βράδι είναι στις 8.30 μ.μ.

Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει εκτός από την είσοδο, φαγητό και ποτό.

“ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΡΙΕΤΕ”
Μουσικο Υπερθέαμα.
Πλατεία Δημαρχείου Μοσχάτου
Παρασκευή 10, Σάββατο 11, Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου Ωρα 8.30 μ.μ.


Είσοδος με φαγητό και ποτό 10 ευρώ

4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ :
    Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΓΙΟ ΤΟΥ ;;
    Ε!!! ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ 10ΕΥΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο κ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΡΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλος είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση κι όχι ο Ευθυμιου. Και στο κάτω κάτω μιλάμε για την τρίτη ηλικία ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή