Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σούτος - Λιβάνιος: Η πραγματική ένωση Ταύρου - Μοσχάτου

Άλλη μια σύμπραξη δυνάμεων και προσωπικοτήτων φέρνει σαν αποτέλεσμα άλλον έναν δυνατό συνδυασμό στις Δημοτικές Εκλογές του Νοέμβρη.

Ο νυν Δήμαρχος Ταύρου, Δημήτρης Σούτος και ο επικεφαλής της υπερκομματικής παράταξης του Μοσχάτου "Δημοτική Αλλαγή - Νέα Εποχή", Αντώνης Λιβάνιος, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν στην δημιουργία υπερκομματικής παράταξης, με επικεφαλής τον Δημήτρη Σούτο.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι οι πρώτοι που κάνουν πράξη την ένωση Μοσχάτου - Ταύρου, παραμερίζοντας τοπικιστικές ή τις όποιες ιδεολογικές διαφορές, αφού οι δύο άνδρες προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς φορείς.

Η συμφωνία ανακοινώνεται σε Δελτίο Τύπου του Αντώνη Λιβάνιο. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Μοσχάτο 19 Σεπτεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών μας, με όσους συνδυασμούς εξέφρασαν την επιθυμία ότι, θα συμμετέχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με Υπερκομματικό χαρακτήρα, σας γνωρίσουμε ότι από τις συναντήσεις μας αυτές, πραγματική ανταπόκριση υπήρξε μόνο, από την παράταξη του σημερινού Δημάρχου Ταύρου κ. Δημήτρη Σούτου.

Κάθε άλλη συνάντηση παρά την ύπαρξη της κατ’ αρχήν καλής θέλησης, η όποια ανταπόκριση μικρότερη ή περισσότερη δεν ευδοκίμησε.

Σκοπός και στόχος μας παραμένει οι ενέργειές μας αυτές, να δημιουργήσουν μια ευρύτερη συμμαχία πολιτών, που θα σταθεί απέναντι σε μια μίζερη παλαιοκομματική αντίληψη διαχείρισης και απραξίας αλλά και σε μια λαϊκίστικη διεκδίκηση με ανεφάρμοστη παροχολογία που μας οδηγεί σε μια υποσχεσιολογική προεκλογική εκστρατεία, προδιαγράφοντας το μέλλον της επερχομένης δημοτικής θητείας.

Ύστερα από την εν μέρη αποδοχή αυτής μας της προσπάθειας, οφείλουμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία του νέου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, να παραμείνουμε μια αξιόπιστη Δημοτική παράταξη, που δεν έπαψε ούτε θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται, για την αναβάθμιση της ενιαίας πλέον πόλης και την αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.

Είμαστε η παράταξη που με την δημοκρατική λειτουργία της, έχει αποδείξει με τις πράξεις της ότι, μοναδικό κριτήριο έχει την εφαρμογή της στήριξης του δικαίου, γιατί επίκεντρο της όποιας προσπάθειάς της, έχει ΜΕΤΡΟ και ΚΕΝΤΡΟ τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί πριν τέσσερα χρόνια, σήμερα συνεχίζεται ενισχυμένη με περισσότερη αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά και διευρυμένη με την συμμετοχή της παράταξης του Δημάρχου Ταύρου Δημήτρη Σούτου.

Ακολουθεί κοινή διακήρυξη των παρατάξεων, όπου θα ανακοινωθούν οι προγραμματικοί άξονες της συμμαχικής προσπάθειας, αλλά και κάθε άλλη ουσιαστική και τυπική λεπτομέρεια.

Για την
ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ο επικεφαλής
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
και
υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου

10 σχόλια:

  1. Μονο γελια μπορει να προκαλεσει και κανεις στον κόσμο δεν μπορει να δεχτει οτι θα γινει ανανεωση με εναν φθαρμενο δημαρχο που τον εχει εγκαταλειψει ολη η ομαδα του.
    Απο συνηθεια υπαρχουν ακομα μερικοι που τον βλεπουν σαν δημαρχο οταν ομως παρουν το ψηφοδελτιο στα χερια τους και δεν βρουν τα γνωστα ονοματα τοτε θα το ψαξουν καλλιτερα, θα ρωτησουν περισσοτερα και θα μαθουν όσα δεν έμαθαν ακομα για τον Σουτο.
    Το 2006 από τους 11000 ψηφοφορους του Ταυρου πηρε 3500 την πρωτη Κυριακη και +35 ψηφους την δευτερη και βγηκε χαρη στην αποχη. Οι Ταυριωτες προτιμησαν να μην ψηφισουν παρα να ψηφισουν τον Σουτο.
    Απο τους 3500 πρεπει να αφαιρεσετε τους προσωπικους ψηφους των Δημ. Συμβουλων που του εφυγαν συν την φθορα που έχει παθει απο την κοροϊδια που εκανε στους Ταυριωτες για να βρητε την δυναμη που του εμεινε που ειναι τριψηφιος αριθμος.
    Στο Μοσχατο απλα δεν θα πιασει κανεις στα χερια του το ψηφοδελτιο του Σουτου.
    Σκεφτειτε την επομενη των εκλογων και αφηστε τα ονειρα.
    Με τον Σουτο;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα είναι ο Δήμαρχος. Γιατί η εισαγωγή λέει Σούτος, η υπογραφή λέει Λιβάνιος! Πολλά γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Λιβάνιε γιατι δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο?
    Οτι σας έχει τάξει να φύγει σε 6 μήνες και να αναλάβετε εσείς?
    Οτι έτσι μόνο μπορεί να γίνετε Δήμαρχος?
    Θα ήθελα πραγματικά να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του στον Ταύρο,θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
    Εσείς και οι 5 αυλοκόλακές του είστε υπεύθυνοι για την ντροπή που θα υποστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχουν συμφωνίες υπόγειες. Όλα είναι ξεκάθαρα.

    Δύο ισχυρές αυτοδιοικητικές προσωπικότητες προχωρούν μαζί για το Μοσχάτο και τον Ταύρο.

    Θα δείτε και την δύναμη του Ταύρου και του Δημάρχου του. Θα την δείτε όσοι αμφισβητείτε. Θα την δείτε όσοι ξεπουληθήκατε στο Μοσχάτο (ακούς κ. Ψύλλα;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σούτος το ξέρει ότι ο Λιβάνιος έσπευσε να δώσει στην δημοσιότητα αυτήν την ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή
    Ο επικεφαλής
    ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ
    Δημοτικός Σύμβουλος
    και
    υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ισχυρή αυτοδιοικητική προσωπικότητα του Ταύρου σε κάποιον άλλο υποσχέθηκε ότι "σε ένα μήνα θα προφασιστεί ασθένεια θα μπει στο νοσοκομείο και θα παραδώσει την δημαρχία".
    Αν στον Λιβάνιο είπε σε 6 μήνες τότε τον ρίχνει άγρια.
    Σίγουρα θα είπε και το ρητό του Αγάθωνα που 12 χρόνια τώρα το λέει για εντυπωσιασμό αλλά ο ίδιος το έχει παραβιάσει βάναυσα σε όλα τα σημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σούτος έχει προ πολλού ξεχάσει την σημασία της λέξης "ΝΤΡΟΠΗ".
    Πέστε του για "φαΐ", "μάσα", "δάχτυλο" και "μέλι" και θα συνεννοηθείτε με μια ματιά γιατί πράγματι έχει τεράστια "αυτοδιοικητική εμπειρία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι η ανακοίνωση αυτή εστάλη από τον κ. Λευτέρη Λ. χωρίς να έχει ενημερώσει ούτε τον κ. Λιβάνιο ούτε τον Σούτο.
    Το πρώτο μέρος που δεν το υπογράφει ο κ Λιβάνιος μιλά για επικεφαλής τον Σούτο, ενώ το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που φέρει την υπογραφή του κ Λιβάνιου μιλά για "την συμμετοχή της παράταξης του Δημάρχου Ταύρου Δημήτρη Σούτου" γιαυτό και υπογράφει "υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου".
    Πιθανόν ο κ Λ.Λ. είδε ότι καθυστερούν να αποφασίσουν και προσπαθεί να εκβιάσει καταστάσεις για να μην μείνει ο ίδιος τελικά απ' έξω.
    Το σίγουρο είναι ότι ο Σούτος ξαφνιάστηκε όταν το έμαθε.
    Ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. thn anakoinwsh ths paratakshs tou livaniou poios 8es na thn ypograpsei?
    ontws gia polla gelia auta pou diavazw edw mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Σούτο θα τον ενθυμούμαστε πολλά-πολλά χρόνια και εμείς και τα παιδιά μας, Μοσχατιώτες και Ταυριώτες.
    Έχει χρεώσει κάθε οικογένεια του Ταύρου με 600 ευρώ ετησίως για άγνωστο πόσα χρόνια.
    Τώρα με τον Καλλικράτη το χρέος αυτό θα επιμεριστεί και θα επιβαρύνει κατά 200 ευρώ ετησίως όλα τα νοικοκυριά Μοσχάτου-Ταύρου.
    Έτσι για πολλά χρόνια θα πληρώνουμε όλοι στην υγειά των Σούτηδων και των φίλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή