Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου - Ταύρου

Η ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου - Ταύρου μας απέστειλε Δελτίο Τύπου, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου

Σήμερα, ημέρα Σάββατο και 11η Σεπτεμβρίου του 2010, έλαβαν χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου πενταμελούς συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου-Ταύρου. Στη διαδικασία έλαβαν μέρος και ψήφισαν 72 μέλη της οργάνωσης. Συγκεκριμένα υπήρξαν 72 έγκυρα ψηφοδέλτια, 0 λευκά/ άκυρα, ενώ δεν υπήρξαν ενστάσεις. Οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά ήταν οι εξής: Δούμουρας Νικόλαος, Δρέκος Αντώνιος, Καΐσογλου Ειρήνη, Κουτσιαβάκης Τιμολέων και Παπανικολάου Γεώργιος-Μαρίνος.

Η σειρά σταυροδοσίας ήταν η εξής: Δρέκος Αντώνιος (50 σταυροί), Παπανικολάου Γεώργιος-Μαρίνος (50 σταυροί), Δούμουρας Νικόλαος (17 σταυροί), Καΐσογλου Ειρήνη (15 σταυροί) και Κουτσιαβάκης Τιμολέων (12 σταυροί).

Το νέο συμβούλιο συνεδρίασε και εξέλεξε το Δρέκο Αντώνιο Γενικό Γραμματέα, το Παπανικολαόυ Γέωργιο-Μαρίνο αν. Γενικό Γραμματέα, το Δούμουρα Νικόλαο Οργανωτικό Γραμματέα, τη Καΐσογλου Ειρήνη Υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Κουτσιαβάκη Τιμολέων Υπεύθυνο Κινητοποίησης.

Στη πρώτη συνεδρίαση του νέου συμβουλίου, συζητήθηκε και αποφασίστηκε να υποστηριχθεί επίσημα η υποψηφιότητα του αν. Γενικού Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου-Ταύρου Παπανικολάου Γεώργιου-Μαρίνου, ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Μοσχάτου-Ταύρου με το συνδυασμό Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο-Ταύρο με επικεφαλής τον Βασίλειο-Πέτρο Σπανάκη.

ΟΝΝΕΔ
Μοσχάτου-Ταύρου

Στοιχεία επικοινωνίας:
onned.moschatou.taurou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου