Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η διακήρυξη της συνεργασίας Σούτου - Λιβάνιου

Από χτες, μέσα από Δελτίο Τύπου, ο Αντώνης Λιβάνιος ουσιαστικά ανακοίνωσε την συνεργασία της παράταξης του "Δημοτική Αλλαγή - Νέα Εποχή" με τον Δήμαρχο Ταύρου Δημήτρη Σούτου. Σήμερα, έρχεται η διακήρυξη αυτής της συνεργασίας, την οποία δημοσιεύουμε:



ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ


Δ Ι Α Κ Η Ρ Y Ξ Η
ΙΔΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ
Μ Ο Σ Χ Α Τ Ο Υ - Τ Α Υ Ρ Ο Υ


Ιδρύεται δημοτικός συνδυασμός για τον ενιαίο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, με τη συμμετοχή των δημοτικών παρατάξεων από το δήμο Μοσχάτου της «Υπερκομματικής Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και από τον Δήμο Ταύρου της Δημοτικής Παράταξης « ΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ».

Ο Δημοτικός συνδυασμός θα φέρει την επωνυμία «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ».Επικεφαλής της δημοτικής συνεργασίας είναι ο Δήμαρχος Ταύρου Δημήτρης Σούτος. Το έμβλημα του συνδυασμού είναι ο καθήμενος λέοντας.

Η επιτυχημένη διαδρομή επαγγελματικά, κοινωνικά και αυτοδιοικητικά του βραβευθέντος από την ακαδημία Αθηνών Διευθυντή ιατρού του Ε.Σ.Υ και Δημάρχου Ταύρου Δημήτρη Σούτου, σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης από το Μοσχάτο Αντώνη Λιβάνιου και των συνεργατών τους, αποτελούν τη βάση για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, με κοινό στόχο την ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στην πόλη και τους πολίτες της.

• Σκοπός της ίδρυσης της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ» είναι η διαμόρφωση ενός νικηφόρου δημοτικού σχήματος που με ξεκάθαρες αρχές και θέσεις, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και θα αναδειχθεί η επόμενη δημοτική αρχή του νέου δήμου.

• Όραμά μας είναι η υγεία, η παιδεία, η εργασία, η στέγαση, η ασφάλεια και το περιβάλλον να τύχουν της απόλυτης προτεραιότητας της δημοτικής αρχής του νέου δήμου μας, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται βεβαιότητα και σιγουριά. Σε όλους αυτούς τους τομείς, η συνένωση των δύο Δήμων δημιουργεί προοπτική ουσιαστικής ανάπτυξης, η οποία όμως εάν δεν μπει από την αρχή σε ένα πλαίσιο κανόνων, κινδυνεύει να οδηγήσει σε αδιέξοδα.

• Όπλο μας είναι οι χιλιάδες συμπολίτες μας, άνδρες και γυναίκες, οι μεγαλύτεροι με την εμπειρία της ζωής και οι νέοι με την ορμή των νιάτων, που ξέρουν να μάχονται και να αγωνίζονται σ’ αυτή τη γωνιά του λεκανοπεδίου της Αθήνας και οι νέες τεχνολογίες, με τις οποίες μπορούμε, να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να ενισχύσουμε την ασφάλεια στην πόλη μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Καθαροί άνθρωποι - Καθαρές κουβέντες για Καθαρές Λύσεις

11 σχόλια:

  1. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον ενιαίο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για να μην δυστυχήσει να δει για δήμαρχό του τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο του λεκανοπεδίου, τον Σούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΟΥΤΟ.
    ΑΣ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΙ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ;
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΣΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..............................................
    ... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΣΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ.
    ..............................................

    Κοιτάξτε την συμβολή Πειραιώς και Χρυσ. Σμύρνης στο φανάρι που στρίβει για Καλλιθέα 50 μέτρα από το δημαρχείο Ταύρου.
    Ούτε σε ορεινό χωριό δεν βλέπει κανείς τέτοια εγκατάλειψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΟΣΧΣΑΤΙΩΤΗ .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟ!!!

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ????

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ.

    ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ?

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΟΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗ

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗΣ!!

    ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΥΓΚΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΘΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. ΤΑ ΒΟΘΡΙΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΛΙΣΟΥ, Η ΠΑΡΑΛΙΑ κ.λπ.

    ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ!!

    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ????

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ.

    ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ?

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΟΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΑΝ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 2006.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΛΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ "ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ."
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΥΓ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

    ΧΑΛΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΔΑΚΡΥΑ.

    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

    ΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κε Λιβάνιε επενδύετε στον Σούτο αλλά ευτυχώς δεν έχετε καμιά ελπίδα.
    Καλλίτερα να αγοράσετε ένα λαχείο.
    Θα σας στοιχίσει λιγότερα και αν σας “κάτσει” θα κυκλοφορείτε στο Μοσχάτο ξοδεύοντας τα κέρδη με καμάρι.
    Αν σπρώξε-σπρώξε σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και βγει δήμαρχος ο Σούτος θα χαρείτε την πρώτη μέρα, αλλά μετά θα ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε γιατί θα έχετε καταστρέψει το Μοσχάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή