Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση του Α. Ευθυμίου στα ερωτήματα για την οδό Κηφισού

Το γραφείο τύπου του Δήμου Μοσχάτου μας απέστειλε την απάντηση του Αντιδήμαρχου Μοσχάτου, Ανδρέα Ευθυμίου, στα ερωτήματα αναγνώστη σχετικά με τα οικόπεδα της οδού Κηφισού. Την δημοσιεύουμε:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΟΥ

Αγαπητέ φίλε,

Πράγματι το πρόβλημα που αναφέρετε είναι ιδιαίτερα σοβαρό και δύσκολο και έχει ταλαιπωρήσει και αδικήσει τους κατοίκους από το 1980.

Η Δημοτική αρχή έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου προκειμένου να καταργηθεί η ρυμοτόμηση που επιβλήθηκε στα ακίνητα της οδού Κηφισού από το 1980, με δέσμευση χώρων που είναι απαραίτητοι για την επαναφορά των ρυμοτομικών γραμμών στη θέση που ήταν πριν το Π.Δ. της 7-2-80 (ΦΕΚ 165Δ’/11-3-80) και το Δημοτικό Συμβούλιο διαχρονικά έχει λάβει ομόφωνα τις αποφάσεις που απαιτούνται. Λύση του προβλήματος φάνηκε μόνο μετά την ολοκλήρωση των υδραυλικών έργων του Κηφισού.

Το θέμα έχει εισαχθεί για την τελική του λύση, η οποία φαίνεται ότι είναι ευνοϊκή για τους κατοίκους αφού επανερχόμαστε στην προ του 1980 κατάσταση, στο ΚΣΧΟΠ (Κεντρικό Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού & Περιβάλλοντος), το οποίο θα συνεδριάσει εντός του Σεπτεμβρίου για την λήψη απόφασης όπως πληροφορούμαστε.

Ακολουθεί η σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ. Πιστεύουμε σύντομα θα υπάρξει λύση του προβλήματος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου