Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης "Ενωμένοι Πολίτες"

Δελτίο Τύπου μας απέστειλε η παράταξη "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο", με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Σπανάκη, μέσα στο οποίο παρουσιάζονται υποψήφιοι του συνδυασμού. Το δημοσιεύουμε:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από σήμερα η παράταξη μας αρχίζει να παρουσιάζει τα στελέχη του συνδυασμού μας. Η επιλογή τους έγινε με βασικό κριτήριο τη διαδρομή του καθενός στις επαγγελματικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες. Είναι άτομα επιτυχημένα στους τομείς που δραστηριοποιούνται, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήθος και διάθεση για προσφορά. Η παράταξή μας εκφράζει το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα για αλλαγή σε Μοσχάτο και Ταύρο. Ενωμένοι σχεδιάζουμε και οικοδομούμε το μέλλον ενός Δήμου ανοιχτού, σύγχρονου, λειτουργικού χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαρτήσεις, με ισόρροπη ανάπτυξη για κάθε περιοχή. Ενός Δήμου που θα αποτελεί το σπίτι όλων των Δημοτών. Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα. Ενωμένοι τολμάμε για την ΑΛΛΑΓΗ σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Βασίλης Σπανάκης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


Μαστροσταμάτης Νικόλαος του Χρήστου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μεγάλωσε στο Μοσχάτο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι γιος του Χρήστου και της Φωτεινής Μαστροσταμάτη. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Μοσχάτου. Υπήρξε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας ‘’Αναγέννηση Μοσχάτου’’. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και δικηγόρος στο επάγγελμα. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη βελτίωση των παρεχόμενων διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου, τη φροντίδα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, τη στήριξη των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας και την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης μας.

Μπουρμάς Γεώργιος του Αντωνίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ν. Ψυχικού και μιλάει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Κοντού και έχουν 1 κόρη. Έχει διατελέσει πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και μέλος της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το διάβασμα, τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά.

Πηνιώτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου

Γεννήθηκε και ζει στο Μοσχάτο, είναι παντρεμένος με την Κυριακή Δαφερέρα, η οποία κατάγεται από την Πάρο και έχουν μία κόρη 7 ετών την Μαριζένια. Είναι γιός της Ζενής και του Γιώργου Πηνιώτη τέως Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου γνωστού στην πόλη μας για την μακρόχρονη παρουσία του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Έχει σπουδάσει λογιστική και εργάζεται στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.). Από το 2009 έως τον Απρίλιο του 2010 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ». Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Νέες Αξίες για το Μοσχάτο». Από τον Ιανουάριο του 2007 είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου. Από τον Ιανουάριο του 2010 είναι μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής). Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και είναι Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Καταμετρητών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.). Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Σωματείου Δ.Ε.Η. Σ.Υ.Κ. ΕΡ/ΤΕΧ.ΔΕΗ. Από τα εφηβικά του χρόνια μέχρι και σήμερα έχει έντονη παρουσία και δράση στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. - Νέα Δημοκρατία. Το 2007 εξελέγη μέλος την Κεντρικής Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Διατέλεσε Περιφερειάρχης Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας ενώ υπήρξε και Τομεάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ο. Ν.Δ. Μοσχάτου – Υπεύθυνος Συνδικαλισμού της Β1 ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Δ.. Είναι Μέλος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ν.Δ.. Ιδρυτικό μέλος του ΛΕΟΝΤΑ Μοσχάτου (Αθλητικού Σωματείου Καλαθοσφαίρισης). Είναι Γραμματέας του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου.

Γρούμπας Βασίλειος του Νικολάου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός και απόφοιτος της σχολής κινηματογράφου με πτυχίο από το Υπουργείο Πολιτισμού. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα του πεζικού. Ασχολείται με τα κοινά του Ταύρου επί 20 χρόνια και είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και για τέταρτη φορά υποψήφιος. Είναι συνδικαλιστής στο Σωματείο Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης, μέλος της δημαρχιακής επιτροπής, του Δ.Σ. του πνευματικού κέντρου, του Δ.Σ. παιδικών σταθμών, του Δ.Σ. δημοτικής επιχείρησης και του Δ.Σ. της 3ης και της 7ης σχολικής επιτροπής .Στα ενδιαφέροντά του είναι ο αθλητισμός και τα πολιτιστικά.

Καζαντζής Σταμάτιος του Χρήστου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στον Ταύρο. Αποφοίτησε από το 1ο Λυκείου Ταύρου. Είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του Ταύρου και ασχολείται πολύ με το ποδόσφαιρο. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και γενικά για τον αθλητισμό τον οδήγησε στο να γίνει πρόεδρος στον ιστορικό Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ. Το 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ταύρου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Η οικογένειά του είναι από τις παλαιότερες και πιο γνωστές στην ευρύτερη περιοχή του Ταύρου.

Κανιμάς Βασίλειος του Χαράλαμπου

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και μένει μόνιμα στον Ταύρο στην οδό Αναξαγόρα. Είναι γιος του Χαράλαμπου και της Νίκης Κανιμά. Έχει υπηρετήσει στο σώμα του πεζικού κατά τα έτη ’01-’02. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων.

18 σχόλια:

  1. KYRIE SPANAKI TA DINATA ONOMATA TA KRATATE GIA TO TELOS?????
    NA KATEBASETE OLOYS AYTOYS POY BOLEPSATE KATA THN DIARKEIA TIS PROEDREIAS SAS STO TRENO.........
    KAI NA PEITE STO LAO TOY MOSXATOY GIA TO BIOGRAFIKO THS FILIS SAS.XSERETAI ESEIS..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε μη το πάτε στα προσωπικά....Παρατηρώ όμως μια έντονη αγάπη για το ποδόσφαιρο...Προφανώς όλοι θεωρούν ότι είμαστε ανεγκέφαλοι οπαδοί (;) κι όλα τα ...καλόπαιδα του ποδοσφαίρου, οι μεγαλοπαράγοντες των τοπικών κατηγοριών με τα καμώματα των οποίων γελάει όλη η χώρα, ζητούν να μας...'διαχειριστούν' κιόλας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμφιβάλλω αν ο κ.Σπανάκης καταφέρει να συμπληρώσει αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο....
    Βασίλη, αν κατέβαινε η παράταξη του Παπαντώνη ενωμένη θα ήσουν στο 15%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην στεναχωρείται τον αρχηγό Βασίλη.
    Το διαβλέπω θα τσαντιστεί και δε θα κατέβει στις εκλογές!!!!!! Μην τον ζορίζετε γιατί δεν αντέχει στα ζόρικα!
    Καλά κάνεις Βασίλη να παρουσιάζεις το ψηφοδέλτιο σιγά - σιγά μην μας μπουκόσεις άμα δεν συμπληρώσεις ΑΠΟΣΥΡΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!! σε ένδειξη διαμαρτυρίας....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sygxaritiria, omadara gia champions league katevase.Ekane kolpo groso. Kati san tin Barcelona mou moiazei.Bravo ke spanaki,pali klevete tis entyposeis.Fantazomai tora sta epiteleia ton allon syndiasmon tha exoyn panikovlithei kai tha prospathoun na kerdisoun entyposeis me kiniseis kyklotikes.Thafmasa kai to entyposiako kommatiko viografiko toy kou pinioti pou den to ixera omologo.Bravo, Bravo Spanakis dimarxos einai xekatharo pia.Egine i anatropi.ti na po.... tetoioi polites pou eimaste tetoioi ypopsifioi ,axioi...ennow gia na min parexigitho kai me fimosei kai to blog mas axizoun.Elpizo na vreis ki allous ypopsifious Vassilie na sympliroseis to psifodeltio.An oxi pali min stenochoritheis ftanoun kai aftoi. Peripato tha kaneis. 78% kai dimarxo apo tin proti kyriaki se vlepo.Akousa oti Aris,antreas,Soutos klp se theoroun koinis apothoxis kai etoimazontai na aposyrthoun. Tous exeis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνω και μιά εποικοδομητική πρόταση.Να μην τον λεει κανεις πια Βασίλη αλλά "Βασίλειο" που είναι πιο εντυπωσιακό και αρμόζει σε έναν αρχηγό μιας τοσοοοοο μεγάλης διαδημοτικής παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τετοιο ψηφοδελτιο ειχα χρονια να δω ,φοβερο επιπεδο οι πρωτοι που ανακοινωσε.σκεψου τι θα γινει οταν ανακοινωθουν και οι υπολοιποι.τον βλεπω για δημαρχο,χωρισ γελια τον σπανακη.τετοια ωραια ομαδα να παει χαμενη.παναγια μου βοηθησετον να βγαλει πολλουσ συμβουλους,θα περναμε ωραια στα δημοτικα συμβουλια.βασιλη ανακοινωσε σε ικετευω 5-6 ατομα ακομη στις εποχες που ζουμε αυτα μας κανουν να ευθημουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ".... Η επιλογή τους έγινε με βασικό κριτήριο τη διαδρομή του καθενός στις επαγγελματικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες. Είναι άτομα επιτυχημένα στους τομείς που δραστηριοποιούνται, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήθος και διάθεση για προσφορά...." Λέει ο κος Σπανάκης στην διακύρηξη του. Μια διευκρίνηση,που δεν αφορά τους υποψηφίους του,καλή επιτυχία νάχουν στο δύσκολο έργο τους να πεισουν για τις ικανότητες του γνωστού σε όλους κου Σπανάκη, αλλά τον ίδιο τον Σπανάκη.Ποιά είναι η δική του διαδρομή?που ήταν και πότε επιτυχημένος ο ίδιος επαγγελματικά η κοινωνικά?οια εμπειρία κουβαλάει και από τι?_Τέλος και σημαντικότερο από όλα!!! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.Σκοινί λέω το ήθος που αναφέρεις.Απλή η ερώτηση μου,πως φαίνεται το ήθος όταν κάποιος όπως εσύ έχεις τάξει στο μισό Μοσχάτο πράγματα και ποτε΄δεν τα έπραξες?αι μιλάω για φτωχούς ανθρώπους που σε πιστέψανε.Τέτοιος βλάκας είμαι κι εγώ που με πηγαινόφερνες δεξια'αριστερά και μετά κρυβόσουν μια τετραετία.Ετσι έχανα κάθε μέρα την αξιοπρέπεια μου κι εγώ απέναντι στο παιδί μου,ξέρεις εσύ, αλλά τι λέω να ήμουν ο μοναδικός που ήσουν ανακόλουθος θα ήξερες,αλλά που να πρωτοπάει το μυαλό σου με τόσους που κορόιδεψες. Τέλος κρίμα για τον Πηνιώτη που σε ακολουθεί ακόμα γιατί δεν σε χρειάζεται. Κε Πηνιώτη α·υτόφωτος είσαι με αρχές από τον πατέρα σου παιδιώθεν.Αναλώνεσαι λάθος και δεν σου αξίζει στα πλάισια καμίας κομματικής πειθαρχείας.Διαφοροποιήσου όσο είναι καιρός γιατί είσαι άξιος άνθρωπος. Ελπίζω να τα δημοσιεύσει το blog γιατί τώρα τελευταία πέφτει λογοκρισία που δεν μας είχατε συνηθίσει και δεν ξέρω τι πραγματικά εξυπηρετεί.Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από οτι κατάλαβα το νόημα του φίλτρου που βάλατε αφορά τις ιδέες και τις σκέψεις.Δεν καταλαβαίνω τι σας ενόχλησε το μήνυμα μου που αφορά την διακύρηξη του κου Σπανάκη και το λογοκρίνατε.Πρωτόγνορα πράγματα για την φιλοσοφία την δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταθέτω το τελευταίο μου σχόλιο και υπόσχομαι δεν θα σας ξαναενοχήσω ούτε καν με επίσκεψη στο blog σας ,απλά για εσάς και μόνον, γιατί δεν θα το δημοσιεύσετε όπως και τα προηγούμενα.Λυπάμαι που προστατεύετε ανθρώπους που δεν αξίζουν προστασίας.Δεν ξέρω τι εξυπηρετει γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ σκοπιμότητες,η τουλάχιστον δεν τις είδα εγώ. Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με τις επιλογές του Θανάση, του Αντρέα του Αρη αλλά κανείς δεν θα τους κατηγορήσει για ωχαδελφισμό, υποσχεσιολογία,τεμπελιά,αποχή από τα δρώμενα, ουτε ως καλαμοκαβαλητές.Κανείς τους δεν συμπεριφέρθηκε έτσι ποτέ.Είναι όλοι φίλοι μου και περισσότερο ο Θανάσης με τον Αρη. Ο Θανάσης ποτέ δεν με ρώτησε αν ιδεολογικά ταυτίζομαι μαζί του όσες φορές χρειάστηκε και χρειαστηκε.ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ οποιονδήποτε τον βοήθησε. Ο Αρης επίσης,ο Αντώνης ο Μπουτσης επίσης, ο Αντρέας ο Ευθυμιου επίσης από όσο ξέρω. Ολοι έχουν τρωτά και με πολλους έχω εκπλαγεί τώρα τελευταία και έχω διαφωνήσει.Κάποιοι από αυτούς θα χάσουν σε πολιτικο-δημοτικό επίπεδο αλλά ποτέ δεν θα χάσουν την αξιοπιστία τους και τον σεβασμό μας.Κάποιοι είνα τις πάσι γνωστο οτι την έχουν χάσει πολλά χρόνια και τους προστατεύετε. Γιατί? Για να κοροιδέψουν κι άλλους φουκαράδες. Κρίμα.Πολύ θα ήθελα να ανατρέψετε αυτή μου την άποψη και να μην με απογοητεύσετε καθώς όντας ανάπηρος η μόνη μου παρέα είναι ο υπολογιστής και εσείς το παράθυρο επικοινωνίας μου στον κόσμο του Μοσχάτου.Ευχαριστώ. Σημειώνω οτι δεν είμαι παιδάκι αλλά 53 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ ΤΗΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ φίλε 10:28, ζητάμε συγγνώμη αν μερικές φορές καθυστερούμε να δημοσιεύσουμε ένα ή παραπάνω σχόλια σας, καθώς για να το κάνουμε πρέπει να βρίσκεται ένας από εμάς στον υπολογιστή του.

    Παράλληλα, ζητάμε και να μην είστε προκατειλημμένος απέναντί μας. Τα σχόλια που δεν έχουν δημοσιευθεί είναι ελάχιστα και κόπηκαν μόνο επειδή ήταν υβριστικά. Δεν φιλτράρουμε τις απόψεις, παρά μόνο το υβρεολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια στο moschato live. Συμφωνώ με τις απόψεις του κυρίου όπως ακριβως τις περιγράφει στο μήνυμά του 9.15. Δεν είστε βλάκας επειδή κάποια ανάγκη σας εκμεταλεύτηκαν κάποιοι για μικροκομματικό όφελος. Μην αδικείται τα παιδιά του blog και το λέω με όλο το σεβασμό προς εσας. Το blog δεν είναι η μόνη τους απασχόληση άρα μοιραία όσο υπάρχει η ανάγκη του φίλτρου θα υπάρχει αυτή η καθυστέρηση.Οντας και εσείς τακτικός επισκέπτης του blog θα ξέρετε οτι είναι οι μόνοι που φιλοξενούν όλες τις απόψεις και δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν μερικές φορές και δυσάρεστοι για κάποια κακώς κείμενα.Σας το λέω γιατί αρκεί μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό των δημοσιεύσεων να σας πείσει οτι δεν εξυπηρετούν σκοπιμότητες.Παιδια ένα μεγάλο BRAVO ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΜΕ ΌΡΕΞΗ και καλό κουράγιο.Προσωπικά σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνεται να εκφράζω την άποψή μου.Οσο για τον κο Σπανάκη ο λαός ξέρει να κρίνει, έχει ένστικτο, έχει εμπειρία πιά αποκτήσει, και γνώση να επιβραβεύσει η να απορρίψει.Είναι κρίμα πραγματικά, και συμφωνώ με τον 2.52 που η παράταξη του Παπαντώνη κατεβαίνει διασπασμένη. Κρίμα γιατι τότε τα ποσοστά του Βασίλη-οχι τα ποσοστά της παράταξης που εκπροσωπεί σημειώνω- θα ήταν εντυπωσιακά....μονοψήφια.Και μετά ευτυχώς για μας επιτέλους θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα.Γιατί το τρις εξαμαρτείν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σ' όλη μου τη ζωή έλεγα ψέματα. Ακόμα και τότε που έλεγα την αλήθεια. Ποτέ δε μιλούσα για χάρη της αλήθειας. Μιλούσα μόνο για χάρη του εαυτού μου. ...
    Το πιο δύσκολο στη ζωή είναι να ζεις και να μη λες ψέματα... και να μην πιστεύεις το ψέμα σου.

    Φιόντορ Ντοστογιέφσκι (Οι Δαιμονισμένοι)

    Καμία σχέση βεβαια....με το εν λόγω θέμα. Καθε συσχετισμός είναι αυθαιρετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρήκα τι μου αρέσει σε αυτην την ανακοίνωση!!! Δεν έχει φωτογραφία για πρωτη φορά,του αρχηγού ντε εννοώ, παρα μόνο το λογότυπο του συνδιασμού!!! Αυτό και μόνο μου την κάνει συμπαθητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Σπανάκη

    Ούτε Ενωμένους Πολίτες εκπροσωπείς, και πολύ περισσότερο καμία Αλλαγή δεν μπορείς να φέρεις στο Μοσχάτο και τον Ταύρο, όταν δεν έχεις την δύναμη να αλλάξεις ο ίδιος.

    Το δίφυλλο με το οποίο τις τελευταίες ώρες βομβαρδίζεις το Μοσχάτο (ίσως και τον Ταύρο), δεν απεικονίζει τίποτα άλλο παρά την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ σου, που σε οδηγεί στον ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ και την ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ και που αυτά με τη σειρά τους σε ωθούν στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ!

    Τώρα γίνεται αντιληπτό γιατί σε έχουν εγκαταλείψει οι συνεργάτες σου και οι οπαδοί του συνδυασμού σου, με κυρίαρχο στοιχείο κατηγορίας στο πρόσωπό σου τη λέξη ΨΕΥΤΗΣ!

    Πρέπει να καταλαβαίνεις,, κύριε Σπανάκη, ότι συμπεριφορές σαν κι αυτήν, απέναντι στους Παπαντώνη - Ευθυμίου - Ντερέκα δεν είναι απλά μια εκλογική τακτική και μέθοδος.
    Είναι ταυτόχρονα (και κυρίως) μια αήθης συμπεριφορά ενάντια σε συμπολίτες σου και σε συνομιλητές σου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο στη βάση ατεκμηρίωτων κατηγοριών.

    Το ζήτημα είναι πως θα τους αντικρίσεις στη συνέχεια!
    Εκτός και αν μετά τις εκλογές και την δεύτερη αποτυχία σου, έχεις κατά νου να εξαφανιστείς από το Μοσχάτο και να τραβήξεις κατά την Βάρη (όπως στοιχηματίζουν πολλοί), όπου και τα γνωστά κρεατάδικα.

    Και τα λέει όλα αυτά ένας πολίτης που δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε Ευθυμίου σαν υποψήφιο Δήμαρχο, πολύ δε περισσότερο Ντερέκα ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.

    Και τα λέει αυτά ένας πολίτης που δεν πιστεύει στους γκεμπελίστικους υπαινιγμούς κατά του κ. Παπαντώνη, αφού είχες 4 ολόκληρα χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης να ανακαλύψεις τις «ανομίες» του Δήμαρχου. Αντί αυτού η σιωπή σου και τώρα οι λασπολογίες και οι φημολογίες.

    Δυό λόγια προς τους στόχους του κ. Βασιλείου Σπανάκη: τον κ. Ευθυμίου και τον κ. Ντερέκα. Μπράβο και στους δυό σας που καταντήσατε μέσα στην αμετροέπεια και στις φιλοδοξίες σας να σας ξεφτιλίζει ο κ. Σπανάκης!

    Μπράβο επίσης στους ΓΝΩΣΤΟΥΣ εμπνευστές της διάσπασης της Παράταξης που σήμερα λοιδωρείται από άτομα χωρίς πολιτικό πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη που ξέχασα να υπογράψω το παραπάνω σχόλιο (24 Σεπτεμβρίου 2010 3:15 μ.μ.)
    Υπογράφω, λοιπόν...

    Υμέτερος, * A s t r o b o y *

    ΑπάντησηΔιαγραφή