Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Σπανάκη για την στήριξη της ΝΔ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, μας απέστειλε την παρακάτω δήλωση, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

Δήλωση Βασίλη Σπανάκη, υποψήφιου Δημάρχου
του νέου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


"Χθες ανακοινώθηκε από τη ΝΔ η στήριξη στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας για το νέο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, την οποία και αποδεχόμαστε. Η νέα πραγματικότητα που δημιουργείται με την εφαρμογή του προγράμματος ‘Καλλικράτης’, διευρύνοντας τις αρμοδιότητες των δήμων, καθιστά πολύ κρίσιμη την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Η παράταξή μας μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για την απαρχή μιας νέας πορείας στο δήμο μας. Είμαστε νέοι άνθρωποι, με γνώση της δημόσιας διοίκησης, με φρέσκες ιδέες, όραμα και όρεξη για δουλειά. Έχουμε γαλουχηθεί στην τοπική κοινωνία, έχουμε αποδείξει τις δυνατότητες μας σε κάθε τομέα κοινωνικής δραστηριότητας. Καταθέσαμε προτάσεις για τον κοινωνικό ρόλο του Δήμου σε μια εποχή όπου εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου, πλήττονται τα μικρά και μεσαία εισοδήματα.

Καλούμε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, να συστρατευτούν στην προσπάθειά μας. Βιώνουμε τις συνέπειες των πολιτικών δράσεων του παρελθόντος, θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον. Έχουμε τη δύναμη να καθορίσουμε τις εξελίξεις που μας αφορούν. Μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ισόρροπη ανάπτυξη. Το μήνυμα μας είναι σαφές και εξαπλώνεται σε κάθε γειτονιά του δήμου μας. Ενωμένοι αλλάζουμε πορεία."

37 σχόλια:

  1. κάτι "ΘΑ" λείπουν μόνο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ΘΑ πρέπει να μας ενοχλούν, ή το ότι άλλα σου λένε προεκλογικά & άλλα κάνουν τελικά...? Πόσο μάλλον μετά από 24!! ολόκληρα χρόνια.

    Και στο κάτω-κάτω τον Βασίλη δεν τον έχουμε δει στην πράξη, ενώ τους άλλους 3 τους ξέρουμε καλά, τόσα! χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PEDES, ALLAGI! AS DOKIMASOUME & KATI ALLO. OLA ECHOUN IMEROMINIA LIXIS! & OLA CHALANE! O VASILIS DEN INE DOKIMASMENOS, OPOTE POU XERIS BORI NA VGI KALYTEROS... AS TOU DOSOUME LOIPON 1! EFKERIA. STOUS ALLOUS DOSAME 6!! KE TI KERDISAME?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zoyme se mia ajioprepi poli, poy to ttragoniko metro ghs kai oikodomis synagonizetai ekeino tis Khfisias.
    AYTO EIDES EIKOSI EJI XRONIA.
    Ton egkateleican oloi ton Mpoyli apo thn antipoliteysh, tha toys mazeycei san ejoysia? An pote dhladh leme an einai dynaton na symbei ayto.
    AKOMA STO MOSXATO DEN TRELLATHIKAME!!! Stekoyme me ta kala mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οπα βρε 1¨23 που εγινες και Β.Π.εδω και ο ταυρος κανει 10ημερο πολιτισμου και εσυ πασ με τον ΚΑΤΣΟΥΛΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai 10imero politismou me xrimata pou tha xrostane deka xronia kai pou tha ta plirosoume emeis! bre katsoulinos xreiazetai se olous mpas kai valoun myalo! kathe kallitexnis thelei pano apo 5.000 euro sin fpa kai plironoun oi dimoi!!! auta katantisan etsi tin ellada kai alla polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....Οι πολίτες οφείλουν να ξεπεράσουν τα κομματικά φράγματα και να εμπιστευτούν εκείνους που δεν βλέπουν την καρέκλα του Δήμου ως ένα κομματικό δώρο, αλλά ως μία θέση ευθύνης και προσφοράς. Γι’ αυτό η παράταξη μας, οι Ενωμένοι Πολίτες, είναι ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη, απεγκλωβισμένη από τα κόμματα. Είναι παράταξη ρήξης με νοοτροπίες του χθες, που κρατούσαν την τοπική αυτοδιοίκηση όμηρο κομματικών επιδιώξεων...
    Αυτά είναι αντιγραφή από το site του κου Σπανάκη. Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Basilakh agori mou exeis poly megalh plaka kai 8es na to paikseis k sovaros.Ti na empisteutw re paidia eisaste me ta kala sas?As ma8ei prwta na metraei ta logia tou kai ti yposxetai kai meta blepoume.
    YG: Afierwnw stous pshfoforous tou Basilh to tragoudi tou Sarbel - Takse mou. Gia osous de to kseroun edw to link http://www.youtube.com/watch?v=9itZSqYy4Os&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά ας δούμε και την καλή πλευρά του θέματος.Μεχρι τις εκλογές σε όλες τις καφετέριες του Μοσχάτου θα κερνάει τους πάντες. Δύσκολες μέρες περνάμε δεν περισσεύουν για καφέδες. Τον λόγο του δεν τον τηρεί ποτέ αλλά από κεράσματα και υποσχέσεις άλλο τίποτε.Αρκει να ξέρουμε που θα βρίσκεται να επωφεληθούμε. Νάναι καλά ο άνθρωπος να μας προσέχει. Α Βασίλη,τις Τρίτες που έχει λαικές στο Μοσχάτο μην βγαίνεις μην μπει στον πειρασμό κανένας ανόητος (από τους 100άδες που τους έχεις υποσχεθεί πράγματα) και σου πετάξει "αδικα" τίποτε από την μάνα γη. Γιατί φίλε μπορεί μερικοί σαν και μένα να είμαστε χαζοί που σε πιστέψαμε αλλά ... αλτσχαιμερ δεν έχουμε ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη, εύχομαι καλό αγώνα και καλά αποτελέσματα.Θα ήθελα να ανοίξω ένα διάλογο μαζί σου στο μοναδικό θέμα που είσαι ειδικός και που έχεις πάντα πραγματικά τεκμηριωμένη άποψη: η σπανακοτυρόπιτα είναι καλύτερη με σφολιάτα έτοιμη, η καλύτερα να ανοίγεις φύλλο ο ίδιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Re Basilakh gia pes moy meta ta deka diplopitta soyblakia, giati ktypas kamia dekapentaria rizogala apo thn Roymelh kai oxi ths DELTA h ths FAGE?
    Se eroto giati se exo dei na to kaneis polles fores. Ypociazomai oti to kaneis gia thn dieykolynsh toy enteroy soy..., giati den vlepo allo logo.
    Tora gia to dhmarxiliki asto kalytera, asxolisoy me kanena diagonismo grhgoroterhs kai perissoterhs trofhs. Ekei exeis poles elpides gia nikh. Gia to dhmo ayth einai thema oneiroy poy isos mporei kamia fora na thn petyxeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ. ΟΛΟ ΤΑΞΙΜΑΤΑ, ΤΑΞΙΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΤΡΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΠΟΡΤΕΣ ΤΡΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε 907 στον Ταυρο ειναι ο Σουτος, που τωρα που το ΠΑΣΟΚ τον εδιωξε, κολλησε στην ΝΔ οπου ταιριαξε καλλιτερα.
    Δεν περισευει ψηφος για τον Σπανακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Basilh pos paei h nea soy metrhsh? me ton Ntereka mazi thn kanete h me ton tora teleytaia kollhto soy Ari?
    Gia ton Andrea den to syzhto giati h diafora sas einai oso to mhkos ton grammon toy HSAP.
    Koyragio file.. oi Βoyleytes poy enoxloyn ton kosmo gia sena, mporei kai na soy kontinoyn perissotero to pososto!!!
    Koita ti ua ginei an ginoyn perissotero enoxlhtikoi, tha meineis me toys opadous toys.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΑΣΙΛΑΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eipame fagas!!! kai paramythas!!!!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έχει δίκιο ο φίλος. Το Βασίλαρο τον τρέμουν όλοι. Τέτοια ορθότητα στο λόγο, ανεξαρτησία, καθαρότητα, τιμιότητα και λεβεντιά που θα βρεις. Έχει κερδίσει το σεβασμό όλων μας, ιδιαίτερα των φίλων του, νυν και πρώην, που τον βρίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν, μπροστά σε κόσμο. Ρε φίλε 521 τι πίνεις και δε μας δίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με τις κακοήθειες που γράφετε θα με κάνετε να ψηφίσω Σπανάκη κι ας μην τον ξέρω καν.
    Φοβάμαι ότι οι παρατάξεις που σας ντοπάρουν άρχισαν να είναι επικίνδυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε 1024 χίλια συγνώμη.Αυτό ήταν πραγματικά απειλή.Δεν θα ξαναγραφτει τίποτε και σε κανένα blog για τον Βασίλη, στο υπόσχομαι προσωπικά. Δεν θα ήθελα επ'ουδενί να τον δω να διπλασιάζει τα ποσοστά του με την δική σου ψήφο. Είχε μία ήδη (όχι βέβαια την δική του γιατί ο ίδιος έχει αυτογνωσία και ψηφίζει Ευθυμίου,αφού κοροιδεύει μέχρι και τον εαυτό του)και με την δική σου θα γίνουν δύο.Σταματάμε εδώ, και κάνω έκληση σε όλους τους απανταχού Μοσχατιώτες να μην γράψουν ποτέ ξανά και πουθενά κακοήθιες για τον Βασίλη.
    (Α Βασίλη όποτε μπορείς γράψε μου την συνταγή με τα γιουβαρλάκια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άντε να το δούμε και αυτό.... και να μην το πιστεύουμε.....
    Να αποκτήσει οπαδούς ο άνθρωπος του θααααααααα και του παραμυθιού.... Ρε παλληκάρι μια δοκιμή θα σε πείσει.... θα σου πει και ο ιδιος γιατί δεν πρέπει να τον ψηφίσεις!!!!
    Για τα διπλοπιττα και τις σπανακοτυροπιττοζαμπονοπενιρλί θα τα βρείτε σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σπανακοτυροπιττοσουβλακοζαμπονοπενιρλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΨΕΥΤΗ ΣΠΑΝΑΚΗ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχετε προσέξει τελευταία ότι ο Βασίλης στις περιοδείες του κυκλοφορεί μονίμως με 2-3 άτομα από τον Ταύρο;
    Τί έγιναν τα στελέχη σου από το Μοσχάτο, κ. Σπανάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΕΙ?ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ?ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΝΤΟΡΟΠΑΙΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πραγματικά ήθελα να ήξερα οι Ταυριώτεσ έχουν ρωτήσει κανένα Μοσχατιώτη, για το χαρακτήρα του Σπανάκη. Δεν έχουν αναρωτηθεί γιατί όλοι τον κατηγορούν ; Είναι όλοι ηλίθιοι. Ξυπνήστε επιτέλους ρε παιδιά, πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΡΑ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΤΟ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΣΠΑΝΑΚΗΣ Β ΓΥΡΟ=ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. GIA B GYRO DEN NOMIZO.GIA NA FAI KAMIA DEKARIA ME PITA GYRO SOUBLAKIA TO BRADY TON EKLOGON TON KOBO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αχάριστοι,κάποια στιγμή θα τον δείτε Υπουργό και θα τρίβετε τα μάτια σας.Τα όρια Μοσχάτου-Ταύρου δεν τον χωράνε (οχι λόγω μεγέθους κακεντρεχέστατοι) αλλά γιατί έχει πολιτικό εκτόπισμα. Τον Δήμο εύχομαι να τον πάρει και να αναβαθμιστεί η περιοχή μας. Να φτιάξουμε σε κάθε πλατεία μπιφτεκάδικα, κάθε γωνιά να έχει το δικό της σουβλατζίδικο,να γεμίσουν οι δρόμοι καντίνες με βρώμικα.ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΟΥ. Και μπορεί, και έχει τις γνώσεις, και θα το κάνει.Γιατί το Μοσχάτο δεν χρειάζεται δήμαρχο αλλά γευσιγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 10.24ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντί για προεκλογικό υλικό αληθεύει οτι θα μας στείλει σε όλους από μια ζαμπονοτυρόπιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ (10:24,10:33,10:36)... ΦΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ Κ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!ΡΙΞΤΕ 1 ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΠΕΤΥΧΕ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ... ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ - ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΙΛΕ 10.36 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ.Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟΣ,
    ΕΤΑΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΟΣ.ΑΛΛΑΓΗ ΝΑΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.......
    ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ
    ΤΟΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΛΙΩΚΑ Ο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE..
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ,
    ΓΡΑΦΙΚΟ,ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΣΠΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ.
    ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ. ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ,
    ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. o kathenas apo olous emas krinetai apo ta pepragmena tou. vgalte epitelous tis parwpides kai koitaxte mprosta... akousa parapanw ena swro pragmata pou den isxyoun... apo to oti den exei doulepsei pote mexri oti o filos tou o kiriakos ton evale ston isap kai oti den eixe dikaiwma ipografis... gia tous anideous loipon kai tous kaka pliroforimenous as to psaksoun kalitera to olo thema.. twra oson afora to oti tazei opws lete orismenoi...tazei ti? oute dimarxos itan oute vouleutis oute tpt tetoio... krinete enan anthrwpo xwris kan na ton kserete. kai apla se orismenous oi opoioi sxoliazoun asxima apla na kseroun oti deixnoun to epipedo tous. enimerwtika egw den psifizw oute sto mosxato oute ston tavro. kai opoios me katigorisei gia to otidipote tou styl eisai volemenos ktl ktl , ton prokalw na vgaloume tin anwnimia kai na milame me onomata kai stoixeia. euxaristw poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 7.25 τι ανωνυμία να βγάλουμε ρε φίλε. Εσύ ξέρουμε ποιος είσαι!!!! Βασίλη σε λένε και απαντάς μόνος σου στα μηνύματα που στα χώνουν. Μην το παρατραβάς με τα ονόματα γιατι δεν σε συμφέρει να σου τα χώσουμε επώνυμα. Ξέρεις γιατί? Επειδή μερικά δυνατά ονόματα του χώρου της δεξιάς πνέουν μένεα. ΒΟΛΕΜΕΝΕ Ε ΒΟΛΕΜΕΝΕ που θα μας κάνεις και υποδείξεις...Απορώ με τον Σαμερά που έδωσε στο Ντοροπαιδο το χρίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. spanaki phgaine na deis an erxomai poy exeis thrasos kai milas 30 xronon ston hsap xoris na exeis doulepsei pote kai politeutes aksioi emeinan sthn afania epeidh hxes ton kouli.alla tha pareis dromo apo thn nd kai esy kai aytos syntoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή