Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση του Πολύδωρου Πατσουράκη για τις δημοτικές εκλογές

Ο Πολύδωρος Πατσουράκης, Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου και του Πνευματικού Συλλόγου Κρητών Μοσχάτου, μας απέστειλε ανακοίνωση/δήλωσή τους για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές:


Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό και κοινωνικό γεγονός. Και επειδή είναι πολύ σημαντικό γεγονός θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τους πολίτες του Μοσχάτου ότι κατόπιν ωρίμου σκέψης και μετά από τα γεγονότα που έχουν συμβεί για ηθικούς και για προσωπικούς λόγους δεν θα συμμετάσχω σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία .

Με αυτήν την απόφασή μου δεν φυγομαχώ, θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά του Μοσχάτου από όποιο μετερίζι χρειαστεί για το καλό της πόλης μας.

Ποτέ δεν με ενδιέφερε να ασχοληθώ με τα κοινά για πολιτική καριέρα ή για επαγγελματική αποκατάσταση, ο καιροσκοπισμός και η ιδιοτέλεια δεν με εκφράζουν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι χρήσιμος για την πόλη που ζω και μεγάλωσα.
Τέλος εύχομαι από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση να μπορέσουν να εκλεγούν ΝΕΑ και ΑΦΘΑΡΤΑ άτομα και να αγωνιστούν για το καλό του τόπου μας.

Πολύδωρος Πατσουράκης

Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου
Αντιπρόεδρος Πνευματικού Συνδέσμου Κρητών Μοσχάτου

25 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΙΔΩΡΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑΡΘΗ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας άκουγα χτες (εσένα, τον Οικονόμου, το Σιώκα) και ασχέτως αν δεν συμφωνούσα με όλα, μονολόγησα: κοίτα εδώ φρεσκάδα, άποψη, εντιμότητα και πάμε σε δημοτικές εκλογές διασπασμένοι και με επικεφαλής του "ορθόδοξου" συνδυασμού της Παράταξης, τις παλιοβακέτες, που αντί να διατυπώσουν ενωτικό πολιτικό λόγο, ζήτησαν τη σταύρωση του Κρεμμύδα, μετερχόμενοι την πανάρχαια ελληνική τέχνη της κατινιάς και της λασπολογίας. Τους δώσατε μάλιστα και συμβουλές των έξαλλων δεινόσαυρων ότι υπάρχει και η επόμενη ημέρα…
    Όπου θα χρειαστεί ο ένας τον άλλο…
    Όπου θα συναντηθούμε στο δρόμο, σε διαδικασίες, σε δράσεις (και ποιος ξέρει σε τι άλλο) και αναγκαστικά θα κοιταχτούμε στα μάτια.
    Τότε σε κάποιους θα δούμε το καστανό και το πράσινο χρώμα... Στα ζόμπυ της εξουσίας – όμως – και σε αυτούς που στήσανε και σέρνουνε το χορό του εμφύλιου και της μισαλλοδοξίας, θα δούμε μόνο το κενό του σκοταδιού.
    Παρ’ ότι δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά, σου λέω Πολύδωρε Πατσουράκη: μην κωλώνετε! Μη χαρίσετε σε κανέναν τη σειρά και το μερίδιο σας στους αγώνες και τις υπευθυνότητες… Κι αν έτσι που τα κάνανε (σαν τα μούτρα τους) δεν προλαβαίνετε τώρα, μη χάσετε την επόμενη ευκαιρία (γιατί πάντα ακολουθεί)…
    Αυτά από κάποιον που δεν σκέφτεται ούτε τον Πρώτο, ούτε τον Δεύτερο Γύρο, αλλά τον Τρίτο…
    που είναι αυτός της δημιουργίας και όχι του χουχουλιάσματος κάτω από την κουβέρτα της εξουσίας...

    * A s t r o b o y *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο νέε μου ειθε οι νεολαία να δειχνειπάντα το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

    Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ki emeis pou se theloume ti tha kanoume polidore xwris esena?
    Pws tha to antexoume auto?
    Polidwre terma i plaka. Eisai o monadikos pou bgeneis na dilwseis oti den tha kateveis ipopsifios stis ekloges.
    Me tin diki sou logiki eprepe na ekanan analoges dilwseis peripou 10.000 atoma apo to moschato.
    Den eisai aparetitos ston topo.
    Den eisai o igetis pou tha mas leipseis.
    Auti sou i praxi kai mono deixnei poios pragmatika eisai. Ena psonio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες οι παναλίστριες και οι πριμαντόνες της πολιτικής είναι παρατεταγμένες στα εκλογικά πλατό και μπαίνουν μπροστά εμποδίζοντας κάθε προσπάθεια ανανέωσης και ποιοτικής αναβάθμισης, με την συμπαράσταση των πολωμένων ή αιχμαλωτισμένων αρχηγών που η μόνη τους έγνοια είναι να φέρουν τα πρωτοπαλίκαρά τους πρώτα σε ψήφους έστω και με θυσία της ποιότητας του συνδυασμού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mprabo uparxei loipon elpida....
    uparxoun pantelonatoi akoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα έχω να πω , μπράβο , μπράβο και ξανά μπράβο . Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι που να σκέφτονται σαν και εσένα.


    *LessButNotTheLeast*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο νεαρέ.
    Έδειξες ότι και στην πολιτική θα προοδεύσεις και έχεις μάθει τι σημαίνει αξιοπρέπεια.
    Δυστυχώς έβαλες τα γυαλιά σε πολύ μεγαλύτερους που ακόμα περιφέρονται προσπαθώντας να πουλήσουν ....
    Κέρδισες την εκτίμησή μου.
    Να σε χαίρονται οι γονείς σου και υπομονή , το μέλλον ανήκει σε σας και όχι σε όλους αυτούς τους ξοφλημένους που ευθύνονται για όλα τα "καλά" που συμβαίνουν στο Μοσχάτο και ευρύτερα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΨΩΝΙΟ ΚΑΤΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΘΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΡΕΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΜΕ ΕΣΕΝΑ KALOPROERETE ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ΄?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pitsirika auto pou kaneis thelei polla kotsia
    den einai toso ta grafomena oso to nohma pou exoun. bgazeis mhunmata apo thn kinhsh auth
    nai loipon uparxoun atoma me idanika pou gurnane thn plath tous sto sapio politiko skiniko. kai alloi krinoun kai katakrinoun alla mpainoun sto peirasmo ths doksas ths kareklas tou oikonomikou ofelous tou pelateiakou susthmatos.
    Bravo loipon euxomai na exeis analogh poreia
    kai sto mellon gia na ksafniozomaste euxarista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μολις καταλαβες οτι δεν υπαρχει θεση μετα τις εκλογες για σενα παριστανεις το Παλικαρι απο την κρητη,αλλα ειστε συνηθισμενοι εσεις μονο μετα οπλα κανετε τους μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαλλον ο απο πανω η πιωμενος θα ηταν την ωρα που εγραφε η δεν τον ξερει για να κρινει η ειναι κακεντρεχης η κατι αλλο.
    Γιατι απο οτι γνωριζω και θεση θα ειχε και επειδη ειναι εργατικος και ρολο. αλλοι ειναι οι λογοι και μαλλον δεν τους καταλαβαινεις η δεν ξερεις η κανεις οτι δεν ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12,12
    ΕΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΩΣΕ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ .!!!!(ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ).
    ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ, ΣΥΧΑΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ???
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
    ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ .
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ .
    ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ .
    ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα τα λεει ο 12.12 σιγα τα αιματα κλεφτοκαταδες εισαστε, σιγα μην κρινετε το μελλον του Μοσχατου μας απο αυτους που θελεις τον Μπαμπινιωτη να καταλαβεις τι λενε, ουστ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    ΠΟΛΥΔΩΡΕ, ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.

    ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ, ΖΩΤΑΛΗΣ, ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΖΙΖΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΝΕ. ΧΑΖΟ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ (ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ!!!). ΑΠΛΑ Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ), Ο ΣΙΩΚΑΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ) ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΣΠΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το λίγο μυαλό που υπάρχει έχει χαθεί... Κάθεστε και ασχολείστε με το ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές ο χ, ο ,ψ ο ζ... Πάτε καλά??? Τι με νοιάζει??? Γνωρίζετε πόσοι εργατικοί, νέοι επιστήμονες υπάρχουν στο Μσχάτο? όλοι έπρεπε να κάνουν δήλωση ότι δεν είναι υποψήφιοι?? Για να σοβαρευόμαστε λιγάκι... Είπαμε και η προπαγάνδα έχει τα όρια της... Για να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά εκτός προσόντων (που δεν είναι κ άκρως απαραίτητα) χρειάζεται διασυνδέσεις... Μην παριστάνετε όλοι τους άφθαρτους και ασπίλωτους πολιτικούς... Κανείς δεν κάνει κάτι για την ψυχή της μάνας του στις μέρες μας... ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 107 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ?? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΝΕ? ΟΙ 'ΦΙΛΟΙ' ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ?? ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΣ?? ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ??? ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑ ?? ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣ ΣΙΩΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΣΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ Η ΤΡΙΑΔΑ... ΠΟΤΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΥΤΟΝ ?? ΟΛΟΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.
    ΜΙΚΡΕ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩ ΠΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΖΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
    Ο ΠΑΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. zotalis sfiroeras kai toyfexidis ektimoyn toso ton polidora oso kai tin oikogeneia toy file laspologie.toylaxiston zotalis kai toyfexidis ap oso ksero den enedosan stis pieseis toy dimarxoy se antithesi me kapoioys aloys poy grigora jexasan kai en mia nixti ta ksepoylisan ola.o de sfiroeras exei politiki apopsi kai tin tima xoris kai aytos na ksepoyla ayta poy ypostirize kai ypostirizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥΔΩΡΕ

    Σίγουρα έχεις ακούσει την ρήση :
    - Και επί των ιματίων του έριξαν κλήρο.
    Φίλοι και εχθροί σε συγχαίρουν σήμερα γιατί έχουν μία και μόνο μία σκέψη : Να οικειοποιηθούν τους ψήφους σου.
    Κάτσε στην άκρη, μη βοηθήσεις κανένα γιατί θα φθαρείς και σε 3,5 χρόνια κατέβα στην πολιτική σκηνή οργανωμένος και δυνατός.
    Άσε τον χρόνο να δουλέψει για σένα και όλους αυτούς που τους απώθησε η σημερινή "καμαρίλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριοι ψυχραιμία,

    Κανένας από τους ως άνω αναφερόμενους κυρίους ΔΕΝ είναι πολιτικός…..

    Ο κύριος Τουφεξίδης, που επί πολλά έτη, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, προσπαθούν ανεπιτυχώς να εκλεγούν Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου, ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θα έχουν πολιτικό λόγο. Το γεγονός ότι ο κ. Τουφεξίδης αυτοχαρακτηρίζεται εκδότης εφημερίδας – φυλλαδίου δεν τον κάνει αυτόματα ικανό και για την θέση Δημοτικού Συμβούλου. Παρεμπιπτόντως, κ. Τουφεξίδη, τώρα που δηλώσατε και επισήμως την υποψηφιότητά σας, το φυλλάδιό σας θα χρησιμοποιείται ως προεκλογικό έντυπο ή θα εξακολουθήσει να φέρει το τίτλο της ανεξάρτητης εφημερίδας;;; Αν ισχύει το δεύτερο, θα σας παρακαλούσα, στα πλαίσια της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου, να δούμε αντίστοιχες συνεντεύξεις των υπολοίπων υποψηφίων Δημάρχων όπως αυτή που πήρατε από τον κ. Κρεμμύδα.

    Ο μεταμοντέρνος κύριος Ζώταλης, καλός δάσκαλος και εξαιρετικός άνθρωπος, μου προκαλεί εντύπωση πως από τον ρομαντισμό και την κουλτούρα, παραπαίει σε μικρο-παραπολιτικές συντεχνίες. Κ. Ζώταλη, χωρίς κανέναν εμπαιγμό, θα μπορούσατε να προσφέρετε τα μέγιστα και χωρίς τίτλο…

    Όσον αφορά στον κ. Σφυρόερα….. Ουδέν σχόλιον…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ανώνυμος 2:06

    Μου αρέσει βρε παιδάκι μου το στυλ σου.
    Μονότονο, πεισματάρικο, πάνσοφο, ινστρουχτόρικο και αρχηγικό...
    Όταν μιλάς εσύ όλα τα εγκόσμια αυτόματα κατατάσσονται στις σωστές θέσεις και λαμβάνουν την πραγματική αξία τους.
    Ειδικά αυτή σου η μανία να κλείνεις τις διαδικασίες και να χαρίζεις σε όλους την τοποθέτηση της αυθεντίας.
    Όμως ο χρόνος παρέρχεται "μικρούλι" μας.
    Τα έβαλες με πολλούς και με πολλά ανοίγοντας τα φτερά σου πολύ περισσότερο από τις δυνατότητες τους.
    Τουφεξίδης, Ζώταλης, Σφυρόερας,...
    Σου αμφισβήτησαν τις πλεκτάνες και τους σχεδιασμούς σου, ε;...
    ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, Ε;
    Άκου...
    Είτε στην αντιπολίτευση, είτε στη συμπολίτευση θα πας ματωμένος φιλαράκο…
    Οι ευτυχισμένες μέρες παρήλθαν!
    Αν κατά τύχη επιβιώσεις, δεν θα υπάρχει πια Παπαντώνης, που να παίρνει στους ώμους του το παιχνίδι κι εσύ να χορεύεις σαν τον Jerry στα cartoon του Disney…
    Αν πάλι πας στην αντιπολίτευση να δούμε τότε τι κριτική μπορείς να ασκήσεις...
    Πάντως να θυμάσαι ότι το πραγματικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στον Τρίτο Γύρο όπου δεν πιάνουν οι σκευωρίες και οι λασπολογίες…
    Και μια ερωτησούλα της στιγμής (για προθέρμανση) καθώς θα αλλάξει η ατζέντα και χρειάζεσαι φυσική κατάσταση στις ερωτήσεις που θα τεθούν:
    Από το 2007 και μέχρι σήμερα ποιες ήταν οι τοποθετήσεις σου και οι ενέργειές σου για την αποξήρανση της Τεχνητής Λίμνης στη διασταύρωση Χ. Σμύρνης και Σολωμού.
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΦΥΡΟΕΡΑ, ΖΩΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΞΙΔΗ
    Κομμένη η κλάρα!

    * A s t r o b o y *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ * A s t r o b o y *

    Μέγα διδάσκαλε της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού. Ρητορίσκε του δήθεν και του τίποτα, σε ενημερώνω ότι δεν είμαι κάποιος προύχοντας, δεν είμαι κάποιος τοπικός «άρχοντας» αλλά και ποτέ μου δεν υπήρξα ή θα υπάρξω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
    Σε παρακαλώ λοιπόν, μείνε ψύχραιμος και μην συγχίζεις το μπερδεμένο σου μυαλό, γιατί με το μένος που επιτίθεσαι αποκαλύπτεις το ψευτοδημοσιογραφικό σου χαρακτήρα, πράγμα που κάνει τον προεκλογικό αγώνα λιγότερο προκλητικό.
    Ενημερωτικά σου λέω ότι ποτέ στα γραφόμενά μου δεν υπήρξαν αυθάδιες ή λασπλογίες παρά καυστικές πραγματικότητες και γεγονότα τα οποία προφανώς σε ενοχλούν.

    Υ.Γ. Για την απάντηση της εξυπνότατης ερώτησής σου, μπορείς να απευθυνθείς στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου.

    Ο «μικρούλης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μικρούλι,
    αν σε μπέρδεψα χίλια συγνώμη.
    Εγώ όπως βλέπεις κοτσάρω κι ένα Astroboy για να διακρίνομαι από την τέλεια ανωνυμία.
    Θα υπέγραφα με το κανονικότατο όνομα μου, αλλά θα ήταν μια παραφωνία μέσα σε ένα κόσμο ανώνυμο και φωνακλάδικο.
    Για τούτο χρησιμοποίησε κι εσύ κάποια αρχικά ή κάποιο ψευδώνυμο για να σε ξεχωρίζω από τους ανώνυμους χαμαιλέοντες.
    Τώρα, κοίτα...
    Τα περί γλώσσας, πολιτισμού, ρητορείας και οι λοιπές ανοησίες, μακριά από μένα...
    Είτε είσαι ο "μικρούλης", είτε ο θαυμαστής του "μικρούλι" η ερώτηση ισχύει το ίδιο (άλλωστε για ακόμη 30 ημέρες πρέπει να είσαι σταθερός αναμεταδότης των "θέσεων" του ειδώλου σου)...
    Λοιπόν, ερωτώ: Από το 2007 και μέχρι σήμερα ποιες ήταν οι τοποθετήσεις και οι ενέργειές του κ. Ευθυμίου και των συνεργατών του για την αποξήρανση της Τεχνητής Λίμνης στη διασταύρωση Χ. Σμύρνης και Σολωμού;.
    Αν δυσκολεύονται μπορούν να πάρουν τηλεβοήθεια από το κοινό ή την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία άλλωστε είναι κάτω από τις διαταγές των βαρόνων της οδού Κοραή…
    Βιάσου να δώσεις απάντηση, και πες και στα παιδιά της «παρέας» να βιαστούν κι αυτά, γιατί ο Σπανάκης ετοιμάζει ξεφώνημα για την επι της Χ. Σμύρνης και Σολωμού γωνία Λίμνης, συνοδευμένο από σχετικό φωτορεπορτάζ…
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    Οι καιροί, γάρ, ου μενετοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. α ρε πολύδωρε μάγκας είσαι σοφή κίνηση. Τέτοια παιδιά θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ψυχραιμία Τουφ-astroboy.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή