Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση του Ανδρέα Ευθυμίου για το χρίσμα

Ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου και υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μας απέστειλε δήλωσή του σχετικά με το χρίσμα που έλαβε από το ΠΑΣΟΚ και την παραθέτουμε αυτούσια:


ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ:
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ
Ανδρέας Ευθυμίου, Υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Μοσχάτο 3 Σεπτέμβρη 2010



Δήλωση του Ανδρέα Ευθυμίου σχετικά με την επίσημη στήριξη της υποψηφιότητάς του από το ΠΑΣΟΚ

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη μετά την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξει την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου στο νέο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου . Η απόφαση υποστήριξης στο πρόσωπό μου πιστεύω ότι δικαιώνει τον αγώνα μου που πάντα διεξαγόταν και θα συνεχίσει να διεξάγεται με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και αγάπη για το Δήμο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα όργανα του κινήματος που πήραν μία κρίσιμη απόφαση, έχοντας να επιλέξουν μεταξύ ικανών και άξιων συναδέλφων. Επίσης, το Δήμαρχο Μοσχάτου Ταξιάρχη Παπαντώνη, τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας στο Μοσχάτο, τους δημοτικούς συμβούλους του Ταύρου, όλες και όλους εκείνους που δρουν σε αυτοδιοικητικό και κοινωνικό επίπεδο στις δύο πόλεις αλλά, κυρίως, τους απλούς πολίτες που συμμετέχουν ενεργά στο εγχείρημα μας και από τους οποίους αντλώ δύναμη στον κοινό αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Η απόφαση του ΠΑΣΟΚ έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και κύρια για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες και τους νέους, γεγονός που καθιστά την Αυτοδιοίκηση ως τον κύριο φορέα για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής. Στα πλαίσια των μεταρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα, θεωρώ ότι πρώτη προτεραιότητα έχει η εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης". Υποστηρίζω από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η νέα αρχιτεκτονική για τους Δήμους αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και ένα κρίσιμο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από τις δυνάμεις της αυτοδιοίκησης. Θεωρώ ότι διαθέτω τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη να ηγηθώ της προσπάθειας για μία ανθρώπινη πόλη και ένα ισχυρό Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου.

Διερχόμαστε μία περίοδο απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, που σε μεγάλο βαθμό είναι δικαιολογημένη. Δεν διαθέτουμε, όμως, άλλους τρόπους παρά να ενεργούμε σε πολιτικό επίπεδο με συλλογικό τρόπο. Η ανανέωση είναι ζητούμενο της κοινωνίας και θα προκύψει από αυτή την ίδια, θα προέλθει από "τα μέσα" και όχι από οποιοδήποτε εξωπολιτικό σωτήρα. Για το λόγο αυτό θέλω να καλέσω δημόσια όλες εκείνες τις δυνάμεις που πιστεύουν σε μια Αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, αυτόνομη και ριζοσπαστική, δίπλα στο δημότη με κοινωνική στήριξη και αλληλεγγύη. Καλώ όλες εκείνες τις δυνάμεις που πιστεύουν ότι με μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση θα γίνει δυνατόν να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, μακρυά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες . Όλους εκείνους που χωρίς όρους και προϋποθέσεις, δίχως παζάρια και μυστικές συμφωνίες θα συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα για μια Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του πολίτη .

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία, έχουμε όραμα και ρεαλιστικό σχέδιο για ένα ισχυρό και σύγχρονο Δήμο Μοσχάτο- Ταύρο

28 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΨΕΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.. ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ.
    Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΣ?
    ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ????,
    ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙΣ
    ΜΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΑ ΕΦΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ Η ΝΟΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή η γνώση και η εμπειρία αλλά από αποτελέσματα τι γίνεται;;; Ο Κύριος Ευθυμίου και οι συνεργάτες του είναι οι συνεχιστές της τελευταίας τετραετίας στο Δήμο του Μοσχάτου. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μας πουν τι πραγματοποιήθηκε από το προεκλογικό πρόγραμμα του 2006. Και πέρα από όλα τα άλλα τι έκαναν αυτοί στην συγκεκριμένη περίοδο… Γιατί η περιοχή μας δεν είναι καλύτερη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι παραπάνω με εξαίρεση το φίλο "4 Σεπτεμβρίου 2010 2:04 π.μ.", ή είστε εντεταλμένοι να διασπείρετε ψέματα και συκοφαντίες, που βέβαια καταντούν ανοησίες, ή δεν έχετε καμμία σχέση με την πολιτική. Ο άνθρωπός δε μίλησε για ανεξάρτητο συνδυασμό. Κάνετε και τους πονηρούς... ότι και καλά τον ξεσκεπάσατε! Όταν λέμε Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε χοντρές γραμμές, εννοούμε τη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων και των δράσεων ενός Δήμου, την αποδέσμευση από την κεντρική διοίκηση και τον περιορισμό της κρατικής γραφειοκρατίας. Αυτά που περιγράφω είναι θέσεις και του ΠΑΣΟΚ και άλλων προοδευτικών φορέων. Ο άλλος μιλάει για "μοιρασιά της πίτας στα εφτά βαρίδια" λες και κοιτάει τη γυάλινη σφαίρα και λέει τα μελλούμενα. Ο δε ΝΤΙΝΟΣ νομίζει ότι όταν μιλάει σαν κουτσομπόλα συνεισφέρει στην πολιτική και στην πρόοδο της πόλης. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα γίνουμε μάρτυρες μιας καταιγίδας μικρονοϊκών τοποθετήσεων, αλλά απ' την άλλη χαίρομαι γιατί έτσι θα δοθεί στους ψηφοφόρους η δυνατότητα να ξεχωρίσουν το άχυρο απ' το στάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσες επιταγές έχεις να ξεχρεώσεις αν εκλεγείς Δήμαρχος κ.Ευθυμίου?
    1)Την ματαιοδοξία του σημερινού Δημάρχου κ.Παπαντώνη να 'σπρώξει' το αγαπημένο του παιδί?Για να μην αφήσει ουσιαστικά ο ίδιος την καρέκλα ποτέ?
    2)Την υπόσχεση του χρίσματος που είχες πάρει από τον Τσούρα και τον κομματικό σου μικρόκοσμο?
    3)Τις θέσούλες στους 7 Μοσχατιώτες δημοτικούς συμβούλους,για να σε στηρίξουν σε αυτή τη προσπάθεια?
    4)Την στήριξη του γραμματέα της τοπικής, κ.Δημητρίου,που θα παραιτηθεί απο τή δουλεία του για να γίνει Αντιδήμαρχος?
    5)Του κ.Μπούτση που στην αρχή είχαμε μπερδέψει αν είναι αυτός ή εσύ υποψήφιος Δήμαρχος? (πάλι καλά που σου επέτρεψε τελευταία να μιλάς και εσύ)
    Για να διοικήσεις σε αυτή τη δύσκολη εποχή κ.Ευθυμίου πρέπει να συγκρουστείς ίσως με όλους τους παραπάνω και με ακόμη περισσότερους.
    Να αποδείξεις οτι είσαι καλύτερος Δήμαρχος από τον τωρινό και διαφορετικός.
    Οτι δε χαμπαριάζεις από κόμματα και πάνω από όλα διεκδικείς για την Πόλη σου.
    Να μοιράσεις θέσεις μετά τις εκλογές και με αξιοκρατικά κριτήρια,σε νέους,άφθαρτους,ικανούς.
    Να δείξεις στους δελφίνους σου,οτι εσύ κάνεις κουμάντο και όχι να σε σέρνουν και να σου βάζουν τρικλοποδίες.
    Δυστυχώς για σένα ήδη το έχεις χάσει το παιχνίδι είτε εκλεγείς είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλαράκι "4 Σεπτεμβρίου 2010 4:06 π.μ." η εμπάθεια σε οδηγεί να τα λες αυτά ή είναι στα πλαίσια των κατευθύνσεων που σας έχει δώσει ο Θανάσης; Όλα αυτά που μας αναφέρεις είναι απλώς διαστραμμένες ερμηνείες και εικασίες ανοήτων. Βέβαια ό κάθε άνθρωπος βλέπει τον κόσμο μέσα απ' το πρίσμα της προσωπικότητάς του. Ανάλογα με το ποιος είναι ο ίδιος ερμηνεύει και τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Ευθυμίου μετά από μία κομματική μάχη υπάρχει πρώτα απ' όλα η σωστή διαχείριση των ηττημένων για να μπορεί η παράταξη να ανασυνταχθεί και να πάει σε μια νέα νικηφόρα πορεία.Με την ανακοίνωσή σου εσύ αγνοείς ένα κόσμο δικό μας μέσα απο την παράταξη που σας έκανε γόνιμη κριτική με επιχειρήματα και απευθύνεσε στην κοινωνία λέγοντας μας να σε ακολουθήσουμε, ενώ συνεχίζεις τα λιβανιστίρια πρός τον απερχόμενο και παράλληλα σέρνεις μαζί σου κάποια απολιθώματα που αγνοούν τι σημαίνει "καλλικράτης" και τι δουλειά πρέπει να προσφέρει κανείς για να φτιάξει ένα ισχυρό και σύγχρονο δήμο όπως λες. Εάν δεν κάνεις δεσμευτικές προτάσεις για ανανέωση, νέες αντιλήψεις και ενωτική παραταξιακή πορεία μη περιμένεις να σε ακολουθήσει κανείς τρίτος.Περιμένω και θα επανέλθω σύντομα ανάλογα με τις κινήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχ αχ το βλέπω έρχονται αυτοί που έβριζαν τον Ανδρέα και την ομάδα του που τόσο καίρο βγάζανε 'σκάνδαλα' βρίζανε και στηλιτεύανε καταστάσεις τώρα θα παρακαλάνε να πάνε εκεί που βρίζανε. τώρα πέφτουν οι μάσκες θα δούμε τα ρεντίκολα της πόλης
    έχει ζουμί η υπόθεση πολύ και ξέρετε τι θα πουν
    ακολούθησα το κομματικό φορέα... όλα για τις θέσεις...και την κονόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περιμένω να δω τον Θανάση τον υπ. δήμαρχο, τον Γιώργο του ΟΤΕ,τον Περικλή της ΚΕΔΚΕ, και τα άλλα παιδιά, ακόμα και εκείνα της νεολαίας του Θανάση, να παρακαλούν να τους αποδεχτεί στο ψηφοδέλτιο του ο ΑΝΔΡΕΑΣ, (αλήθεια έχει και όνομα ιστορικό στο ΠΑΣΟΚ).
    Μετά από τόσα που αντάλαξαν τους περιμένει ο Ανδρέας ως γνήσια τέκνα του ΠΑΣΟΚ, να τους περιθάλψει. Είμαι σίγουρος θα τους δείξει κατανόηση..., γιατί ο ΆΡΗΣ τους έστειλε από εκεί που ήρθαν... και ακόμα πάνε.
    Μόνοι τους αν κατέβουν θα πάνε καλά.... τόσο καλά....... που τα νούμερά τους θα πλησιάσουν την μεταφορική έννοια της λέξης.
    Ανυπομονώ να ακούσω την ιστορική προσχώρηση του ΘΑΝΑΣΗ στην αγκαλιά του ΑΝΔΡΕΑ. Θέλω να ακούσω δε και δημόσια να αποκαλεί ο Θανάσης τον Ευθυμίου ΑΝΤΡΕΑ ΜΟΥ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΝΤΑΣ..... τον σταθερό χαρακτήρα....... του ΘΑΝΑΣΗ και τα ιδανικά που εκφράζει.
    Από τον ΑΡΗ ζήτησε δημοσκόπηση γιατί λέει ότι μόνο αυτός κάνει για αρχηγός... και τον έστειλλε. Σίγουρα στην προσχώρηση του στον ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ τα ίδια ή κάτι λιγότερο να είναι υπαρχηγός???
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.
    Υ.Γ Ο Βασιλάκης ο Μπούλης ντε μαθαίνω ότι ψάχνει για υποψηφίους και μοιράζει θέσεις και αξιώματα, Θανάση σκέψου το σοβαρά είναι μεγάλη ευκαιρία που ξέρεις αν πάει καλά κάτι θα σου δώσει....... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΦΕΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ :ΚΑΖΑΛΑΣ,ΜΕΝΕΞΗΣ,ΛΟΥΚΗ,ΛΟΥΚΑΚΗ,ΚΑΡΑΒΙΑ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ANDREA THA DEXTHEIS TON ATHANASIO STHN PARATAJH SOY? EINAI ENA THEMA AYTO. O ATHANASIOS EINAI SAN TON XAMAILEONTA ALLAZEI UESEIS KAI STASEIS OPOS EKEINON TON EKFRAZEI.
    EXEI DIKIO O PARAPANO SXOLIASTHS EXEI IDANIKA KAI XARAKTHRA STATHERO.
    BREMENEI SANIDA POY XREIAZONTAI OLOI TOYS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!! ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. ΟΨΟΜΕΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιά που μιλάμε γιά Ανδρέα και Θανάση ας δούμε και τον ακομμάτιστο,ανεξάρτητο Αρη που δεν έχει καμμία σχέση με το κομματισμό το καθεστώς και το κατεστημένο.(Τα πάντα είναι αντιγραφή απο το blog που τον προβάλλει politesmprosta.blogspot.com
    Είναι πράγματι ακομμάτιστος και να γιατί δεν ήθελε το χρίσμα:
    Πολιτική Δραστηριότητα: Από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση .Εντάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ το 1984. Διατέλεσε γραμματέας της Π.Α.Μ.Κ και της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Μοσχάτου. Πρόεδρος του 15 μελους μαθητικού συμβουλίου τα έτη 1987 και 1988. Γραμματέας της Τ.Ο 1 ΠΑ.ΣΟ.Κ Μοσχάτου (1991-1994).Μέλος του Τομεακού Γραφείου ΠΑ.ΣΟ.Κ Καλλιθέας – Μοσχάτου –Ταύρου(1990).Μέλος Ν.Ε Β1 ΠΑ.ΣΟ.Κ (2008- σήμερα).
    Ποτέ δεν είχε αξιώματα και σχέση με το σύστημα Παπαντώνη και να γιατί:
    Αυτοδιοικητική δραστηριότητα: Το 1988 εκλέγεται συνοικιακός σύμβουλος .Το 1994 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου με το συνδυασμό του Ταξιάρχη Παπαντώνη. Επανεκλέγεται το 1998, το 2002 και στις εκλογές του 2006 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πόλης. Ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου τα έτη 1999,2003,2004,2005. Πρόεδρος του Ο.Ν.Α από το 2003-2008.(εισηγήθηκε και πραγματοποίησε τη λειτουργία του γυμναστηρίου οργάνων, το πρόγραμμα Αθλοδιακοπές, το Φεστιβάλ Παιδιού ,τον ποδηλατικό γύρο της πόλης, τα τμήματα τέννις και πινγκ-πονγκ). Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου το 2006.
    Bαρέθηκε τα κόμματα και αυτό το δείχνει με τη δουλειά του :
    Αποσπασμένος τα 2 τελευταία χρόνια στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Β’ Αθήνας Σοφίας Σακοράφα.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ ,11.50 4/9/10 ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Ανεξάρτητε", χαίρομαι πραγματικά που βλέπεις τον Άρη ως νέο Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο, εκθειαζόμενος από κάποιους, Άρης συμμάχησε με το Ντερέκα στις εκλογές για τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να "ταπεινώσουν" τον Αντρέα εν όψει των δημοτικών εκλογών, κατά τις οποίες βέβαια, και οι δυο μαζί, δεν κατάφεραν να εκλέξουν γραμματέα το Δημήτρη. Μέχρι τότε είχαν μεταξύ τους τόση συνάφεια, όση έχει το νερό με το λάδι. Για όποιον επιθυμεί μπορώ να αναφερθώ και αναλυτικότερα. Εδώ λοιπόν δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν:

    ή 1) "φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης"

    ή 2) όσοι δημοσιεύουν τέτοιου τύπου σχόλια, είναι κάτοικοι Ταύρου που τους λείπουν πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στο Μοσχάτο.

    Η δική μου ευχή είναι η παράταξη να κατέβει ενωμένη στις εκλογές. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με κανέναν σύντροφο και επίσης κατανοώ ότι η ενασχόληση με την πολιτική, που είναι σκληρό "σπορ", μπορεί κάποτε να οδηγήσει και σε λάθος επιλογές. Ο Άρης δεν έχει παρά να σκεφτεί ότι επί 20 χρόνια ήταν φίλος με τον Αντρέα και δε μπορεί να πείσει κανέναν ότι φωτίστηκε τα τελεύταία 2, και ο Θανάσης δεν έχει παρά να πάρει απόφαση ότι ο λαός του Μοσχάτου τον θέλει μεν στα κοινά γιατί διαθέτει πολιτικές αρετές, αλλά δεν τον προκρίνει για Δήμαρχό του, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί, με επίσημο τρόπο, πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΟΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΣΚΟΠΑ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΡΗ? Ο ΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑ Η ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ? ΣΠΑΝΑΚΗ ΣΟΥΡΧΟΝΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1106
    ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΡΑΦΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. gia spanakh dhmarxo nomizw pate /.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΑΛΛΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε Ευθυμίου ''κομματικέ'',να πείτε του πρωτοπαλήκαρού σας,του Μπούτση να μην παίρνει τηλέφωνα στα σπίτια των παιδιών που παίρνουν στους παιδικούς σταθμούς.
    Υποχρέωσή σας είναι,δε κάνετε χάρη σε κανένα δημότη,ούτε και έχετε κανένα δικαίωμα να εκμεταλεύεστε τις υπηρεσίες.
    Αυτό είναι το έργο που θέλετε να προσφέρετε?
    Ρουσφετάκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 6 Σεπτεμβρίου 2010 1:29 π.μ.

    Φίλε έχω ένα μάτι και ένα αυτί. Πόσα δίνει η Σακοράφα;
    Τίμιος είμαι απόδειξη ότι είμαι φτωχός.
    Όσο για "ευαισθησίες" έχω, γιατί κλαίω άμα βλέπω όλα αυτά τα πρωτοπαλίκαρα που αφού ξέσκισαν τον δήμο, τσακώθηκαν μεταξύ τους στην μοιρασιά και κάνουν τώρα τις πρωτάρες παρθένες και υπόσχονται "ανανέωση" ...στις μάσες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. EINAI TO PASOK THS NEAS EPOHIS.KRIMA KRIMA NA PEZOUN ME TIS ANAGES TWN POLITWN.ALLA PREPI NA TA VAZETE EPONIMA XORIS FOVO GIA NA TOYS XEVRAKOSOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Ανώνυμε 11.44

    Σε όλες τις εποχές υπήρχαν Παπαντώνηδες και Σούτηδες και πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τσιράκια και αυλοκόλακες.
    Ποιος λογικός θα βγει επώνυμα να μιλήσει ενάντια σ' αυτό τον εσμό των δημοσυντήρητων που λυμαίνονται τους δήμους και τους δημότες. Θα ενωθούν όλοι εναντίον του γιατί παρ' όλες τις διαφορές που δήθεν εμφανίζονται να έχουν, έχουν μεταξύ τους μια άτυπη "ιερά συμμαχία" και προασπίζονται το "αριστοκρατικό τους προνόμιο" να είναι αυτοί και να μην χωράνε άλλοι.
    Τι έχει προσφέρει, απολογιστικά, ο καθένας απ' αυτούς;
    Δεν βλέπω ερωτήσεις ή τοποθετήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
    Απαντώ μόνος μου : ΤΙΠΟΤΑ.
    Όλοι οι άξιοι και ικανοί μένουν μακρυά και θα συνεχίσουν να παραμένουν μακρυά όσο οι "τίποτα" είναι μέσα, με την θέληση πάντα του λαού.
    Άντε γειά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διαβάζω τα σχόλια και ειλικρινά ντρέπομαι για το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Πως καταντήσανε έτσι την Οργάνωση οι αρχιμάγειρες της "υπόγας" της Σολωμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή