Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

E-mail αναγνώστη: "Ζούγκλα" η Ποσειδώνος

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail για την Λεωφόρο Ποσειδώνος, το οποίο το δημοσιεύουμε αυτούσιο:


Σας στέλνω φωτογραφίες για να δείτε την κατάσταση που επικρατεί στην Λ. Ποσειδώνος, στην στροφή της Κωνσταντινουπόλεως. Οι θάμνοι και τα υπόλοιπα φυτά εχουν δημιουργησει μια ζούγκλα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δουμε τα αυτοκίνητα που ερχονται από το αντίθετο ρεύμα. Ορισμένες φορές, χρειάζεται να βγούμε πολύ έξω για να δουμε αν μπορούμε να στρίψουμε.

Επειδή έχω ρωτήσει, ξέρω οτι την επιβλεψη την εχει το Υπουργείο Δημοσίων Έργων. Αλλά επειδή δεν μπορούμε να περιμένουμε αν το Υπουργείο μας θυμηθεί, στέλνω αυτές τις φωτογραφίες με την παράκληση να ασχοληθεί με το θυμα ο Δήμος Μοσχάτου.

Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και ειναι ανάγκη να ασχοληθεί κάποιος με το ζήτημα πριν γίνει κάποιο ατύχημα.

Σας ευχαριστώ,

αναγνώστης





Για να δείτε τις φωτογραφίες σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ πάνω σε αυτές.

3 σχόλια:

  1. Έχει δίκιο ο φίλος... δεν είναι λίγες οι φορές που έχω βλαστημήσει στο συγκεκριμένο σημείο. Πάντως καλό θα ήταν κι εμείς οι δημότες να οργανωθούμε πιο αυτόνομα σε σχέση με την επίσημη δημοτική αρχή, για τέτοιου τύπου θέματα. Νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο να μαζευτούν τρεις άνθρωποι να πάνε να κλαδέψουν δυο - τρεις θάμνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file eisai paranomos.
    Toxw psaksei.
    Mporei na pas kai autofwro.
    An htan etsi omws na mhn plhrwnoume forous kai dhmotika telh.
    Na ta kaname ola monoi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε "2 Σεπτεμβρίου 2010 10:19 μ.μ." δεν εννοώ να συνεννοηθούμε μια παρέα και να πάμε. Ίσως δεν ήμουν σαφής, αλλά εννοώ να εξετάσουμε την περίπτωση να συσταθεί φορέας ή να προβλεφθούν τέτοιες δράσεις από ηδη υπάρχοντες φορείς, όπως η "Μεσοποταμία". Τώρα, για το δεύτερο σκέλος του σχολίου σου, δεν αναφέρθηκα σε κατασκευή δρόμων. Στο κλάδεμα δυο θάμνων αναφέρθηκα. Φοβάσαι μη σε που κορόιδο αν διαθέσεις 15 λεπτά για να προσφέρεις στην πόλη που ζεις; Δηλαδή αν αύριο ο Δήμος διοργανώσει μια δενδροφύτεσυη και καλέσει τους δημότες να συμμετάσχουν, εσύ τι θα πεις; "Πληρώνω τέλη... να πάνε οι εργάτες του Δήμου";

    ΑπάντησηΔιαγραφή