Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου (20/09)

Συνεδριάζει, αύριο 20/9 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51), το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου, με τα εξής θέματα:

1. Λήψη απόφασης για την υλοποίηση δράσεων που αφορούν Πληροφοριακά Συστήματα των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».
2. Λήψη απόφασης για τροποποίηση – αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010.
3. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπών α) διενέργειας και αξιολόγησης και β) παρακολούθησης και παραλαβής του έργου «Ενοποίηση – Προσαρμογή Υφιστάμενων Πληροφοριακών Συστημάτων στο πλαίσιο προετοιμασίας και εφαρμογής του Προγράμματος Καλλικράτης».
4. Λήψη απόφασης για την ανάληψη δαπανών και τη διάθεση πιστώσεων που αφορούν σε εκδηλώσεις του Δήμου.
5. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ’ αριθμ. 45/2010 απόφασης Δ.Σ. του κέντρου παιδικής μέριμνας.
6. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του τέλους Λαϊκών Αγορών έτους 2011.
7. Έγκριση των όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Νομαρχίας Αθηνών και Δήμου Μοσχάτου που αφορά στο 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο (συστεγαζόμενα) Μοσχάτου, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MED “ Teenergy/ Schools”.
8. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μελών της Επιτροπής εκδίκασης ενστάσεων αυθαιρέτων και συναφών θεμάτων, έτους 2010.
9. Υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» με τίτλο: α) «Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας και εξοικονόμησης πόρων μέσω έξυπνου φωτισμού στο νέο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου» και β) «Παροχή προσωποποιημένων Υπηρεσιών Απομακρυσμένης Υποστήριξης της Υγείας Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

2 σχόλια:

  1. Κύριε Ντερέκα στο δημοτικό συμβούλιο θα ανταλλάξετε δώρα με τον κύριο Δήμαρχο; Για επισφράγιση της συνεργασίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ!!!) ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ(!!!) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΛΕΩ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΕΙΔΑ ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή