Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Νέος σταθμός ΗΣΑΠ - Ψηφοφορία

Τις τελευταίες μέρες έχει μεγαλώσει η συζήτηση για την δημιουργία ενός νέου σταθμού του ΗΣΑΠ μεταξύ Μοσχάτου και Καλλιθέας.

Ήρθε η ώρα να μας πείτε την γνώμη σας. Συμφωνείτε με την δημιουργία ενός νέου σταθμόυ στο Μοσχάτο, κοντά στην περιοχή του Ιλισσού;

Ψηφίστε τώρα και μοιραστείτε την γνώμη σας στα σχολία.

Η ψηφοφορία βρίσκεται στο αριστερό μέρος του blog, στην αρχή της σελίδας.

Δικαίωμα να ψηφίζετε έχετε μέχρι τις 3 Μαρτίου.

5 σχόλια:

  1. Eξαρτάται σε ποιο ύψος του Ηλισσού θα γινει. Προσωπικά το θεωρώ , άκυρο έργο , τσάμπα λεφτά ασχέτως αν σαν Μοσχατιώτη θα με συνέφερε ,εφόσον χρειάζομαι 10 με 15 λεπτά περπάτημα να φτάσω στο σταθμό, κάτι που δεν με ενοχλεί όμως. Και ήδη νομίζω ότι η απόσταση μεταξύ Μοσχάτου - Καλλιθέας είναι πολύ κοντά. Πιστεύω ότι με τόσα λεφτά , θα μπορούσε π.χ. να διορθωθεί το πρόβλημα της αποχέτευσης που πλημμυρίζουμε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .......ενώ το πρόβλημα των αποχετεύσεων στο Νέο Φάληρο λύθηκε με τα έργα που έγιναν και τωρα το νερό,αντί να φτάνει στη μεση......φτανει στο γόνατο!Οπότε....ΝΕΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι. Και τα 10 -15 λεπτά είναι κρίσιμα για ηλικιωμένους, γυναίκες με παιδιά κλπ.Για να είναι δυνατή η χρήση της μαζ. συγκοινωνίας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη.
    Μετά μην ξεχνάμε ότι ο νέος σταθμός θα εξυπηρετεί και την Πειραιώς (Ελληνικός κόσμος, Σχολή καλών τεχνών, Φεστιβάλ Αθηνών κλπ).Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ψηφίζουν κατά του σταθμού, δηλ. μόνο λόγω οκονομίας του ΗΣΑΠ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε προκλητικοί και ανεκδιήγητοι… γιατί ένα τόσο αναγκαίο αναπτυξιακό και κοινωφελές έργο δεν αναφέρθηκε στα διάφορα προγράμματα των δημοτικών παρατάξεων στο παρελθόν??? Ακόμα και ο εμπνευστής ΜητσοΧατζηΣπανάκης δεν το ψιθύρισε προτού αναλάβει την καρέκλα… Όλοι συμφωνούμε για την αναγκαιότητα της σύνδεσης Μοσχάτου - Νέου Φαλήρου… να δοθούν εκεί τα χρήματα… νεοδημοκράτης είμαι, όχι μακάκας… αντίο κύριε Βασίλη.νεοδημοκράτης είμαι, όχι μακάκας… αντίο κύριε Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι στην περιοχή του Ιλισσού έχουν κτιστεί και κατοικηθεί περί τις 400 πολυκατοικίες τα τελευταία 15 χρόνια (υπολογίστε πόσοι, νέοι, κυρίως κάτοικοι αν όχι δημότες ακόμη) δεν λέει κάτι δηλαδή. Το ότι από την Καποδιστρίου και κάτω δεν συμφέρει να ανεβαίνει κάποιος Μοσχάτο και φυσικά πάμε Καλλιθέα, δεν λέει κάτι επίσης (δεν πειράζει άλλωστε, εμένα με βολεύει και η Καλλιθέα έχει απείρως καλύτερη αγορά). Αν γίνει ο σταθμός σαφώς η αγορά πέριξ του σταθμού Μοσχάτου την οποία χρόνια λυμαίνονται διάφοροι κατσαπλιάδες σαφώς θα μικρύνει... αν φτιαχτεί νέος, θα γίνει μια καινούρια αγορά (μικρότερη βέβαια αλλά ίσως μία κάποια ευκαιρία για ανάπτυξη σε αυτό το κομμάτι του δήμου). Δε βαριέσαι... έτσι κι αλλιώς όπως είπε και ένας γείτονας, "τι τον θες το σταθμό? δεν θα βρίσκουμε να παρκάρουμε, σιγά 10 λεπτά είναι ο σταθμός της Καλλιθέας" και επιπλέον έχω να προσθέσω ότι ζω στην πιο ύσηχη μεριά του δήμου και μου αρέσει αυτό, τι τον θέλω το σταθμό? χαζός είμαι?. Γι αυτό λοιπόν όχι, να μην γίνει ο σταθμός και επίσης όχι όταν αρχίσει η εφαρμογή του Καλλικράτη να μην έρθει κανένας από εσάς τους τυρόγυφτες μικροαστούς καραγκιόζηδες να προσπαθήσει να με πείσει για τη Μοσχατιοτική ενότητα και συνέχεια, γιατί θα πάρετε τα .... Με εκτίμηση Ηλίας Μενεδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή