Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

E-mail αναγνωστών για την βροχή

Μετά την προχθεσινή βροχή, λάβαμε δύο e-mail αναγνωστών, τα οποία παραθέτουμε αυτούσια:

Το πρώτο είναι από τον αναγνώστη Β.Ο. (για να δείτε τις φωτό σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ πάνω σε κάθε μια):

"Καλημέρα παιδιά,

σας στέλνω μερικές φωτογραφίες των οδών Χρ. Σμύρνης και Λ. Κατσώνη από την χθεσινή νεροποντή. Αν μπορείτε, βάλτε τις στο σάιτ, μαζί με τον μικρό μου σχολιασμό.

Η απόκτηση της παραλίας από τον Δήμο του Μοσχάτου είναι γεγονός. Τώρα κάθε Μοσχατιώτης μπορεί να χαίρεται την θάλασσα μπροστά στο σπίτι του:


Αφού έρχεται η συνένωση των δήμων, η Βενετία δεν είναι άσχημη λύση, για να έχουμε επιτέλους το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ευρώπης:


Το αριστερό πόδι είναι στο πεζοδρόμιο, ενώ το δεξί πατάει στον δρόμο. Κρύα τα νερά σήμερα!



Το τρόλλεϋ έδεσε στην προβλήτα και περιμένει τους επιβάτες. Δεν φαίνονται στην φωτογραφία οι φουσκωτές βάρκες που θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε περίπτωση κινδύνου:


Κουίζ, μόνο για έμπειρους: Βρείτε πού βρίσκεται το πεζοδρόμιο και κερδίστε πλούσια δώρα!



Αυτά. Μόνο πλάκα μπορούμε να κάνουμε, γιατί αλλιώς... Τελικά κανείς δεν έβαλε μυαλό μετά τις μεγάλες πλημμύρες του 2002. Βέβαια, τότε υπήρχαν οι κάμερες και βλέπαμε κάποιον υπεύθυνο... Τώρα τους ψάχνουμε. Και αν ποτέ βρούμε κάποιον καλό είναι να ρωτήσουμε αν έχουμε καθαριστεί τα φρεάτια. Γιατί κοντά σε αυτήν την γωνία υπάρχει φρεάτιο, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει καθαριστεί.

Σας ευχαριστώ"


Το δεύτερο e-mail έρχεται από τον αναγνώστη Π.Κ. και είναι απλό, λιτό και περιεκτικό:

"Φαίνεται πως οι αρμόδιοι ξέχασαν να αγοράσουν υψηλές μπότες και έτσι δεν βγήκαν εξω στη χθεσινή νεροποντή για να δουν τα χάλια της οδού ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
Τι ποτάμι ήταν αυτό ρε παιδιά !!!!"

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXOUME TON KALUTERO ANTIDHMARXO KATHARIOTHTAS.
    DEN VRISKW LOGO NA PARAPONIESTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 48 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθεs ειχε αναρτησει στο facebook μια σειρα φωτογραφιων του και μαλιστα με φοντο τον πλανητη ... στα αγγλικα ... Φαινεται πως τελειωσε με τα προβληματα του περιβαλλοντος του δημου για τα οποια μαλιστα πληρωνεται και πηγε στα διεθνη. Ευγε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για την καθαριώτητα, όλοι ξεχνάτε ότι απο τις γραμμές του ηλεκτρικού και πίσω (πέριξ της Πειραιώς, αστυνομικό τμήμα, όρια λαχαναγοράς) είναι απο τις ποιό βρόμικες περιοχές της Αθήνας, ίσως και η ποιό βρόμικη... Απο την μια έχουμε ένα καθαρό προάστιο και απο την άλλη το ποιο βρόμικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή