Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Συζήτηση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου διοργανώνει την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. συζήτηση για την ένταξη του σχολείου στο πρόγραμμα Ζ.Ε.Π., καθώς και για προβλήματα του σχολείου. Αναλυτικά η πρόσκληση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Ταύρος, 14-3-2011
Διεύθυνση:Λ.Ειρήνης & Μακεδονίας, Ταύρος

ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ταύρου σας προσκαλεί την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 στις 18.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας να συζητήσουμε για τις αλλαγές στο σχολείο με την ένταξή του στο πρόγραμμα Ζ.Ε.Π. –Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε – κτιριακά και λειτουργικά.

Η παρουσία τόσο των γονέων και κηδεμόνων όσο και των αρμόδιων φορέων είναι απαραίτητη για την επίτευξη του σκοπού αυτής της συνάντησης που είναι η ενημέρωση και η εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν σαν ομιλητές ο σχολικός σύμβουλος κ.Χάρης Παπαδόπουλος, ο διευθυντής του σχολείου μας κ.Χρήστος Δασκαλοθανάσης καθώς και εκπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης «Παρθενώνας».

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου