Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συνάντηση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου μας απέστειλε φωτογραφίες από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την Τρίτη 22 Μαρτίου, δελτίο τύπου με τα αποτελέσματα και τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση και έγγραφο προς το Δήμο που αφορά τα κτιριακά προβλήματα του σχολείου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Ταύρος, 28-3-2011

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου, με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση - συζήτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου με θέματα την ενημέρωση για το πρόγραμμα Ζ.Ε.Π. (Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας) στο οποίο εντάχθηκε το σχολείο και την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου τόσο των κτιριακών όσο και του περιβάλλοντος χώρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ύστερα από πρόσκληση που είχε απευθύνει ο σύλλογος προς το δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δαμηλάκος, Καραβία και Καπετανάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βιβλιοδέτης, Καραβασέλας, Χατζηαντωνίου, Καζαντζής και Σωπάκης και ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταύρου κ. Τατταράκης.

Ο σύλλογος δια της προέδρου του ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά και για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του συλλόγου για τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου του σχολείου. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα σταθεί σ' αυτό, αλλά θα ικανοποιήσει και τα υπόλοιπα αιτήματα του συλλόγου που του υποβλήθηκαν με το υπ’αρ.πρωτ.5102 από 1-3-2011 έγγραφο.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα Ζ.Ε.Π. στο οποίο έχουν ενταχθεί το 2ο και 4ο Δημοτικό και το 2ο και 4ο Νηπιαγωγείο Ταύρου, οι ομιλητές κ.κ. Χρήστος Δασκαλοθανάσης (Διευθυντής του σχολείου), Χάρης Παπαδόπουλος (σχολικός σύμβουλος) και Αιμιλία Τσαγκαράκου (εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκόντων “Παρθενώνας”) ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους γονείς και κηδεμόνες, που είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα από το γόνιμο διάλογο που ακολούθησε. Στην συζήτηση αυτή συμμετείχαν δάσκαλοι και διευθυντές άλλων σχολείων που ζήτησαν το λόγο και τοποθετήθηκαν σχετικά.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ακολουθεί το έγγραφο προς τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου με τα προβλήματα του κτιρίου (για να το δείτε σε πλήρες μέγεθος, κάντε κλικ επάνω σε αυτό):


Σελίδα 1


Σελίδα 2



1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΥΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ, ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή