Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Νέος Πρόεδρος στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου

Συνεδρίασε χτες (24/3), για πρώτη φορά, το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου, ύστερα από τις πρόσφατες εκλογές, με σκοπό να πληρωθούν οι θέσεις του Συμβουλίου.

Μετά από τις εσωτερικές εκλογές του Δ.Σ., νέος Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου είναι ο κ. Σπύρος Σακελλαρίου (που παρέλαβε τα σκήπτρα από τον Γιάννη Σάββα), του οποίου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Ένωσης:

Πρόεδρος: Σπύρος Σακελλαρίου
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Σάββας
Γραμματέας: Νεκταρία Λαϊνάκη
Ταμίας: Παναγιώτης Σακελλαρίδης
Μέλος: Θοδωρής Μαρέτσικος

Εκπρόσωπος της Ένωσης στην Σχολική Επιτροπή εκλέχθηκε ο Σπύρος Σακελλαρίου, με αναπληρωματική την Μαρία Πολυχρονίδου, ενώ εκπρόσωπος στην Επιτροπή Παιδείας εκλέχθηκε ο Θοδωρής Μαρέτσικος, με αναπληρωματική την Νεκταρία Λαϊνάκη.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο όλο σκηνικό των εκλογών στους Σ.Γ και Κ και εκεί πρέπει να γίνει προσπάθεια αλλαγής είναι οτι η συμμετοχή ειναι αρκετά μικρή σε σχέση με το μαθητικό δυναμικό ...αυτό κάτι λέει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. edw h apoxh eftase sto 55% stis dhmotikes ekloges.
    thn enwsh gonewn perimename gia na katalavoume pws kati den paei kala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζει το νέο Δ.Σ. ότι κάτι δεν πάει καλά, τώρα που το επισημάναμε ; Θα ήταν καλό να ξεραμε ποιές είναι οι προτάσεις του για να γίνουν αλλαγές. Οι επισημάνσεις δεν φθάνουν και σ'αυτό είμαστε πολύ καλοί όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή