Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

E-mail αναγνώστη για τα υλικά που καίγονται στα τζάκια

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail στο οποίο επισημαίνει τις δυσάρεστες παρενέργειες που δημιουργούν τα λάθος υλικά, όπως ο ίδιος αναφέρει, που καίγονται στα τζάκια, σε γειτονιά του Μοσχάτου:


Κατοικώ στο Μοσχατο στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ Πίνδου-φλέμιγκ -Κων/πόλεως-Αγίου Κων/τίνου.

Τα κρύα βράδια του Χειμώνα,όπως το σημερινό, όταν έχει απνοια και συνεφιά, πνίγεται η περιοχή από τις διοξίνες που βγαίνουν από τα τζάκια της γειτονιάς.

Ειναι φανερό ότι δεν καίγονται καυσόξυλα ,αλλά σκουπίδια μελαμίνες, παλιά ξύλα οικοδομών κλπ.

Συζητώντας το πρόβλημα με γειτόνους ,έμαθα ότι όντως κάποιοι,μαζεύουν ό,τι μπορεί να καεί στο τζάκι από τους σκουπιδοντενεκέδες του Δήμου.

Αν δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα και ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος ίσως σταματήσει και το φαινόμενο,που στοχεύει και στην υγεία των "δραστών" και των παιδιών τους.

Καλή Σαρακοστη!

Αναγνώστης

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ (ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκεί που πάει το πετρέλαιο ;; Σε λίγο θ αρχίσουν να καίνε και τα παιδιά τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτό δεν είναι σημερινό,γίνεται δυό- τρία χρόνια τώρα και δεν φταίνε μόνο τα παλιόξυλα αλλά και κάποια υποτίθεται "κανονικά" ξύλα που τα πληρώνουν πιο φτηνά!
    Αν μπορεί ας κάνει και κανένα έλεγχο ο δήμος και αντί να ρυπαίνει με αφίσες για βλακώδεις εκδηλώσεις ας τυπώσει κάποιο ενημερωτικό έντυπο,αφισάκι κτλ να βοηθήσει τον κόσμο στην κατανόηση του ζητήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙΓΑΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ...
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ..
    ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντόφλες BUFFALO όταν τελειώνανε τα ξύλα και κοκκινίζανε τα μπουριά.Δεν έχει και Μπούφαλο τώρα,τα.... κινέζικα πώς σας φαίνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή