Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αποτίμηση Καρναβαλιών η Ελευθεροτυπία - Τι λέει για το Μοσχάτο

Η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", σε άρθρο της, κάνει μια μικρή ανασκόπηση των φετινών Καρναβαλιών ανά πόλη, ξεκινώντας από την Πάτρα και συνεχίζοντας σε όλες τις πόλεις που διοργάνωσαν φέτος Καρναβάλι ή φιλοξένησαν καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Το Μοσχάτο δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο άρθρο και η εφημερίδα αναφέρει τα εξής για την φετινή παρέλαση:

Το Μοσχάτο, το «χτύπησε» η οικονομική κρίση στ’ αλήθεια, αφού λόγω λιτότητας το καρναβάλι δεν είχε φέτος άρματα. Είχε όμως μεταμφιεσμένους, που διασκέδασαν σ' ένα μεγάλο πάρτυ - πανηγύρι.

Η εφημερίδα εντοπίζει την κύρια θεματολογία στις φετινές στολές και στα άρματα στο ΔΝΤ, την οικονομική κρίση, την κυβέρνηση και άλλα, παρόμοια θέματα. Επισημαίνεται ότι τα οικονομικά των πόλεων που διοργάνωναν Καρναβάλι ήταν σφιχτά και οι εκδηλώσεις δεν είχαν τον όγκο που είχαν άλλες χρονιές.

Το ρεπορτάζ μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

2 σχόλια:

  1. Όχι βέβαια,δεν έφταιξε η κρίση που γλυτώσαμε από το καρναβάλι ξέκολο και αηδία που τρώγαμε στην μάπα τόσα χρόνια!Ο Ευθυμίου είχε το σθένος να μην το κάνει αυτό το αίσχος,που μας είχαν επιβάλει ως τώρα οι πολιτιστικοί τραμπούκοι του τέως και ευτυχώς!Και μπράβο προσωπικά στον σημερινό δήμαρχο που τήρησε τον λόγο του ότι θα την καταργήσει την αηδία και το έκανε.
    Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ!Σιγά-σιγά θα βρει ελπίζω τους σωστούς ανθρώπους στα πολιτιστικά γενικότερα και θα πάμε και σε ένα ωραίο,αυθεντικό καρναβάλι που θα το χαιρόμαστε όλοι οι Μοσχατιώτες και όχι μόνο οι ιωαννίδηδες που όποια πέτρα και να σηκώσεις πια αυτοί κάνουνε κουμάντο στα πολιτιστικά πράγματα του δήμου κι άσπρη μέρα δεν έχουμε δει!Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι μπραβο του επειδη εχουμε ενα εθιμο πρεπει να κοπει κι αυτο?εμ για αυτο καμια πολη δε μπορει να ξεπερασει τη πατρα και μπραβο στη πατρα που τοσα χρονια διατηρει αυτο το θεσμο.μαλλον ο καινουργιος σας δημαρχος θελει να χαντακωσει το μοσχατο αλλα και το ταυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή