Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο - Απείλησαν τους κατοίκους με Καλάσνικοφ

Αντιμέτωποι με ληστές βρέθηκαν οι κάτοικοι της λεωφόρου Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο, το ξημέρωμα της Τετάρτης (9/3). Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως:

Οι ληστές είχαν βάλει στο στόχαστρο κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Μακρυγιάννη, ανάμεσα στις κάθετες οδού Λ. Κατσώνη και Κανάρη. Οπλισμένοι με καλάσνικοφ και βαριοπούλες έφτασαν στο σημείο και αφού τοποθέτησαν 2 αυτοκίνητα κάθετα στην Μακρυγιάννη (για να διακόψουν την κίνηση) άρχισαν να χτυπούν με βαριοπούλα την είσοδο του καταστήματος για να μπουν μέσα.

Ο θόρυβος από τα χτυπήματα ξύπνησε τους κατοίκους των γύρω σπιτιών (ήταν γύρω στις 4 το πρωί, όταν συνέβη το περιστατικό), οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Τότε οι ληστές του απείλησαν με τα Καλάσνικοφ και τους διέταξαν να μπουν πάλι μέσα.

Οι ληστές πρόλαβαν και άρπαξαν ορισμένα πολύτιμα αντικείμενα, αλλά, προφανώς, κατάλαβαν ότι οι κάτοικοι θα ειδοποιούσαν την αστυνομία και άμεσα τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία κατέφτασε καθυστερημένα, όταν πλέον οι κακοποιοί είχαν εξαφανιστεί.

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν στέλνει ο κ.Δήμαρχος μια επιστολή στον κ.Παπουτσή όπως έστειλε στη κ.Μπιρμπίλη και στο κ.Καμίνη για να λυθεί το πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @10:34
    dhl kyrie epistolografe an vlepate to dhmarxo k to dhm. symboulio na peripoloyn stoys dromous ths polhs 8a hsastan ikanopoihmenos?mhpws na tous exoplizan k me kanena kalaznikof?
    nomiza oti pshfisa gia dhmarxo(k gia thn istoria o eklektos mou den vghke!) oxi gia serifh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή