Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Για τον εξοπλισμό των σχολείων από τον Ο.Σ.Κ.

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την παραλαβή σχολικού και τεχνολογικού εξοπλισμού από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) για να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολείων Μοσχάτου και Ταύρου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ.

Τη φετινή σχολική χρονιά, όλες οι σχολικές μονάδες κάθε βαθμίδας στην περιοχή του Μοσχάτου και του Ταύρου προχώρησαν σε καταγραφή των αναγκών τους σε σχολικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Μετά από πρωτοβουλία και παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής έγινε δυνατόν να καλυφθεί από τον Ο.Σ.Κ. μεγάλο μέρος αυτών των αναγκών, από καθίσματα και θρανία, μέχρι βιντεοπροβολείς, βιβλιοθήκες, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, εκπαιδευτικό υλικό, εξοπλισμό γραφείου, κ.α..

Στόχος του Δήμου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων σχολικών υπηρεσιών, ώστε να υποστηριχθεί σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ανάλογες πρωτοβουλίες θα λάβουν χώρα σε όλους τους τομείς με στόχο την αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων του νέου διευρυμένου Δήμου.

Στη σελίδα http://www.dimosmoschatou.gr/ υπάρχει πίνακας που περιλαμβάνει αναλυτικά τα υλικά με τα οποία εξοπλίστηκαν οι σχολικές μονάδες.

Για να δείτε τον πίνακα με τα υλικά κάντε κλικ εδώ (αρχείο MS Excel).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου