Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τα θέματα του αυριανού (16/3) Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει, αύριο, Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 18:30, το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) με τα εξής θέματα:

1. Συμπλήρωση της Επιτροπής Διαβούλευσης με την κλήρωση του 1/3 δημοτών εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους.


2. Λήψη απόφασης επί αιτήματος των Κλειούς Γκούμα και Σοφίας Γκούμα για αποδοχή εμπράγματης ασφάλειας (υποθήκης) του ακινήτου τους επί των οδών Αριστοτέλους 10-12 και Μυτιλήνης στον Ταύρο σχετικά με την συνέχιση καταβολής υπολοίπων δόσεων από εισφορά σε χρήμα.

3. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών, ειδικοτήτων οδηγών και εργατών καθαριότητας.

4. Λήψη απόφασης για την αδειοδότηση τοποθέτησης μεταλλικών κιγκλιδωμάτων έμπροσθεν του καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί τη οδού Μακρυγιάννη 98.

5. Λήψη απόφασης για τον ορισμό αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμου Πειραιά και Δυτικής Αττικής (Νεκροταφείο).

6. Λήψη απόφασης για τον ορισμό αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμου Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).

7. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

8. Λήψη απόφασης επί της 5241/3-3-2011 αίτησης.

9. Λήψη απόφασης για την απόδοση ποσού 16.160€ στις σχολικές επιτροπές Ταύρου για εθελοντή σχολικό τροχονόμο.

10. Λήψη απόφασης κατανομής ποσού 85.798,40 έναντι από το ποσό των 114.163,28€ από τους κεντρικούς αυτοτελής πόρους έτους 2011 σχολικές επιτροπές Δήμου Μοσχάτου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση καταβολής αναδρομικών ΠΟΕ.

12. Λήψη απόφασης για την απόδοση εσόδων μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Α΄διμήνου 2011 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

13. Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου για το Α΄ τρίμηνο οικονομικού έτους 2011.

14. Πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του έργου "Προσθήκη διώροφου κτίσματος κατ΄ επέκταση του υπάρχοντος στο 5ο Δημοτικό Σχολείου Ταύρου".

15. Επικύρωση των ομόφωνων αποφάσεων της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την καύση καλωδίων.

16. Λήψη απόφασης για την ετήσια συνδρομή του Δήμου σε διάφορα έντυπα και περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα για το έτος 2011.

17. Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΤΕΙ.

18. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία: Σύμφωνο των Δημάρχων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου