Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πέθανε ο άνθρωπος που παρέσυρε το τραμ στο Μοσχάτο

Δυστυχώς, ο άτυχος άνθρωπος που παρέσυρε το Τραμ στο Μοσχάτο την Τρίτη 15/3 υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ νοσηλευόταν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ένα, πραγματικά, πολύ δυσάρεστο γεγονός γενικά, αλλά για την πόλη μας. Ο άστεγος άντρας κοιμόταν από πέρσι στον δρόμο (είχαν γίνει προσπάθειες να μεταφερθεί σε ίδρυμα, αλλά ο ίδιο αρνιόταν κάτι τέτοιο), ενώ η γειτονιά τον φρόντιζε, πηγαίνοντας του φαΐ και ρούχα.

Αυτό το περιστατικό είναι ο πιο τραγικός τρόπος για να αναδειχθεί το γεγονός ότι η κατασκευή του Τραμ στο Μοσχάτο είναι απαράδεκτη, αφού είναι υπερυψωμένο σε σχέση με το πεζοδρόμιο. Μπορεί να μην γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια του συγκεκριμένου δυστυχήματος, αλλά είναι αρκετοί (κυρίως ηλικιωμένοι) οι άνθρωποι που έχουν πέσει εξ αιτίας της κατασκευής της αποβάθρας του Τραμ.

Η ΤΡΑΜ Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν:

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΜ Α.Ε. εκφράζουν τη θλίψη τους για τον τραγικό χαμό συμπολίτη μας μετά από ατύχημα που σημειώθηκε στις 15/03, ώρα 18:25 στο δίκτυο του τραμ.

Το περιστατικό συνέβη μετά τη στάση ΜΟΣΧΑΤΟ προς ΣΕΦ και ενώ το όχημα τραμ ήταν εν κινήσει, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΕΦ (Αριστοτέλης).

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πειραιά, όπως επίσης και από τις αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας.

1 σχόλιο:

  1. φταίει δηλδαδή το ΤΡΑΜ που ο άτυχος άνθρωπος βρέθηκε στις ράγες; τι αλλο θα ακουσουμε....το τραμ κανει κακο αλλα δεν κανει κακο η υποβαθμιση των περιοχών, οι καφετεριες και η ελλειψη εναλλακτικων μεσων μετακινησης οπως ποδηλατοδρομοι κλπ...κατα τα αλλα υπαρχουν διαβασεις και φαναρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή